33675

• szotyimutyi
    Pontosítom a címzettet! :)))
  • szotyimutyi
    :))
  • Kiru
    BigTHX
  • Tomsess
    Tenkjú
  • suno
    HA ez a Reprobates, az akkor már megjelent, sőt , ha jól tudom már magyarítás is van hozzá.
  • MerlinW
    077, 078

hevfán:)
  • Tomsess
    Hát jah, a szkrínek alapján ez az. Ezek szerint van pár neve
  • trmn #22325

Itt next life néven szerepel:
    http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=5&page=games&sort=views&dlx_type=all&category=Adventure%20Games

és itt is:
    http://www.adventurecompanygames.com/tac/next_life/index.html
    Ez vajon ugyanaz lenne mint a Reprobates?
  • Kiru
    Felkeltetted az érdeklődésemet. Megnézem milyen.
  • MerlinW
    Közepes angollal mindenképpen ajánlott belemélyedni. Illetve túljutni az első 2 feladaton (PA megtalálása, irodai szekrény kinyitása), utána beindul a móka. Szép még a játékban hogy nem lineáris. Minden olyan ütemben, módon halad, ahogy kikérdezed az embereket. A játék eleje ismerkedős, közepe érdekes, gondolkodós, nyomozós, vége izgalmas, misztikus, majd a végén bummm, elkezd kialakulni benned, a kollegáidban és a hősödben ki miben hazudott:)
  • Lord Myn
    Engem a nehézkes irányítás és a csúnyácska grafika elrettentett (hiába, az előítéletek...), de ha ilyen jókat írsz róla, kap egy esélyt, szeretem az ilyen sztorikat...
  • Tomsess
    Nem a Reprobates-re gondolsz?
  • trmn #22320
    Azt hiszem jó kis játék lesz. A Black Mirror és a Nibiru készítői csinálták.
  • trmn #22319
    Ja, most nézem, áttolták a megjelenést nov. 23-ra. Akkor nem szóltam.
  • trmn #22318
    A Next Life nevü misztikus kalandjátékról hallottatok már? A Gamespot szerint nov 13-án kellett volna megjelennie, de sehol semmi info róla.
  • MerlinW
    Késő van, de nem tudtam abbahagyni a Culpa Innatát. Még friss az élmény, ezért a hájp, de így lehet szépeket írni róla:)

Bevágom ide is amit a topikjába írtam:

Ez egy a nem szép, viszont zseniális játékok közül. Dreamfall óta nem ragadott meg ennyire kaland. Kb 12 óra játékidő. Alapjaiban kb. a Pusztító c. film + Colombo párosítása. A nem olyan távoli jövőben egyesülnek az államok (World Union), nincs bűnözés, szép az élet, de egyszer csak egy emigrált orosz tudóst megölnek. Hősnőnket állítják az ügyre, akivel halott barátunk 20-25 fős ismerettségi körét végigkérdezve próbáljuk kideríteni ki is volt a tettes, és miért.

Folyamatos spekulációk, hazugságok, kihallgatások, némi misztikum, változatos, stílus, klassz karakterek, kellemes zene, jó karakterhangok.

Bűnügyi, misztikus magánéleti szálak, szex, tipikus női témázgatások esténként a kávézóban, minden ami kell egy krimihez.

Ha a fejlesztő Strategy First lement volna teszkóba Dreamfall engine-ért 11-est adnék neki 10-es skálán, de a csúnyácska grafika miatt csak 10-es jár neki:) Egyébként miután belemelegedett a játékos az igen komplex történeti szálba, nem is figyel a pixelekre.
  • Tomsess
    Na, lerúgtam a vinyóról a CoD-ot és felraktam a Jericho-t. Elég messze elvittem és eddig nagyon bejön. Faja ez az újraélesztés meg lélekvándorlás benne. Jók a kis mozis részek is. De a parás részétől többet vártam volna.
    Sztem annyira nem lett félelmetes, inkább tipikus Clive Barker-os beteges.
    Részemről az Undying parásabb volt, ott már az elején voltak olyan részek amiktől majd hátra estem. De még a Bioshock is félelmetesebb. Ilyen téren többet vártam volna a Jericho-tól.
  • szotyimutyi
    Igen, én is próbáltam. Jó kis játék lett, nekem is bevált. :)
  • Tomsess
    Már kijött a Blacksite? Fúúú...ugrok neki, kijátszom addig míg itthon betegeskedem
  • csgj
    Nem igaz, megint mennyi minden jött már ki! :D Pff... Blacksite kár hogy olyan rohadt nagy méretű lett. Nincs most neki helyem... Kijött az új Simcity, a Pro Street és a Beowulf is. Sok ez egyszerre... :P
  • MerlinW
    Hm, csémnek elindul pöcre úgy ahogy fent van.

Más. Culpa Innata-t próbáltátok? Szerintem nagyon klassz. Grafika és az irányítás kicsit poros, de a sztori, hangulat, feladványok és a zene ott van a szeren. Pont most nézem, hogy Just Adventue és Gamespot is 10-est adott neki ill A+-t (legjobb, "One of the best games available." osztályzat). Nem mintha számítana, lényeg hogy jó kis kaland, tetszik.

Rivjú
  • Axon
    Leszedtem én is ezt az új fixet és otthon ki fogom próbálni.
  • Tomsess
    Én tegnap vittem ki. Nekem is ez volt először, aztán lenyúztam ezt a fixet, ráraktam és úgy elindult azonnal. Vidikártya driver frissítés esetleg? Különben nem csalódtam az Infinity Ward-os srácokban, megint egy állati gammát sikerült összedobniuk. Plusz még fő pozitívumnak tartom, hogy mindent maximumra felraktam és akadás nélkül ment a játék (pedig itt aztán már tényleg vannak nyitott terek meg kisezer ellen nem úgy mint a Bioshock-ban) - tehát ezt is bazijól optimalizálták. A filmszerű részek szintén nagyot ütnek: az atomrobbanás, a légi csapás, helikopteres részek na meg a credits után a bónusz pálya is
    Hardened-en vittem végig, nem annyira nehéz, de Chernobil-os kerekes résznél azért szívtam redesen
  • Lord Myn
    Állítólag már ott is (GCW) a jó verzió van fent, de én felraktam a fix+kg-t a könyvtárba.

Axon: Minden rendszerkövetelménynek megfelel a géped? Egyébként baromi jó a játék, a szinglit már végig is vittem, pedig 5 évben, ha egyszer nyomok végig egy FPS-t.
  • takysoft
    Beyond Goon And Evil-t a ti tanácsotokra próbáltam ki, és abba se bírtam hagyni egészen a végéig. Imádtam:D

Ha lesz folytatás epekedve várom.
  • Axon
    Bemásoltam neki és így nem megy.
  • RaveAir
    Lehet, hogy a fix-et nem másoltad fel... Azt nem tudom, hogy a játékmásolásvilág-on vagy a játékégetésvilágon oldalon melyik verzió van fent, de egy próbát megér.
  • Axon
    Tegnap végre hazavittem a CoD4-et, hogy kipróbáljam.
    Feltelepítettem, de nem indul.
    Kiír valami üzenetet, mely szerint (ha jól értelmezem) már fut egy példány belőle, de hajlandó elindítani "safeti" módban (ha jól emlékszem ezt mondta). Ezután mindegy, hogy az Igen/nem/mégse gombok közül melyiket nyomom meg, mert nem történik semmi. Próbáltam újraindítani a gépet, de akkor is ez az üzenet fogad.
  • moonster
    BGE egy nagyon kerek játék.
    Hatalmas sztorija, eltalált karakterek..egyik örök kedvenc..MAFIA után :)
    Kinn a prostreet, probalta mar valaki?
  • Lord Myn
    Köszi! Így első blikkre egész érdekesnek tűnik, csak kár hogy FP aspektusú...
  • csgj
    Lesz Beyond Good And Evil 2

"A feltörekvő Surfer Girl számolt be néhány héttel ezelőtt egy új Prince of Persia trilógia készültéről, melyet egyre több portál kezel készpénzként, ám hivatalos megerősítés máig nem érkezett.
    Javaslom, ahogy az előző, úgy a mostani hírt is kezeljük némi fenntartással.
    Arról szól a kisharang, hogy Michel Ancel (Rayman kiötlője) nem vette túl jó néven, hogy az Ubisoft egyszerű partijátékká degradálta a Rayman Raving Rabbids című alkotást. (Igaz, a promóciós filmeken elég lelkesen pózolt a mókás nyuszikkal.)
    A kiadó pedig afelett érzett aggodalmában, hogy a kreatív úriember esetleg elhagyná a fedélzetet, úgy döntött, hogy eleget tesz kérésének, s folytatást készíthet a kritikusok szemében nagyra nőtt, ám a kasszáknál csúfosan elhasaló Beyond Good and Evilhez.
    Szó, ami szó, korábbi teljes játékunk igazán megérdemelne egy folytatást."
    /Gamestar/
  • takysoft
    köszönöm szépen!
  • Axon
    Taky: Gratulálok a Duke Nukem fordításotokhoz. Most olvastam, hogy elkészült.
  • Axon
    Én a náyron így jártam a filteres zöld teával. 330 Ft volt kiírva árnak (ami sajnos tényleg a valódi ára), de a pénztárnál 209 Ft-ot írt ki a pénztárgép. Gyorsan visszamentem és vettem még 20 dobozzal :-)
  • Axon
    Itt vagyok én is, csak hétvégeken - szerencsére - továbbra sem dolgozom :-)
    Jó itt újra látni. Mióta otthagytad a minisztériumot, azóta nem jelentkeztél. Milyen neted van? Hol kaptál melót? ...és szereted még a sört? ;-)
  • Tomsess
    Felért, lehet tesztelgetni
  • kirol
  • szotyimutyi
    Mi egyszer felvásároltuk a Tescoban a kis üveges Pepsi chillt, db-ként 76 forintért. Állítólag félreárazták...Másnap már 176 forint volt.
  • kirol
    Hát igen, de jó lenne ezt pontosan tudni.
  • Kiru
    Egyébként ha szigorúan vesszük, a kiírt árat kell megfizetned!
    Én a prak..ker-ben jártam úgy hogy más volt kiírva. A pénztárnál reklamáltam, hívtak egy eladót, az papíron leígazolta, hogy kíírva nem a gépben lévő ár volt (persze azonnal le is szedte) én meg a pénztárnál az olcsóbb árat fizettem. Valahogy így kéne működni.