33675
-
#22372 Az első időkben a StarOffice-el váltottam ki a word-öt, majd idővel átáltam az OppenOffice-re. Ma is azt használom. -
csgj #22371 Én meg péntek óta... Akkor írtam rajta a könyvemet. -
#22370 Ó szerencsétlen! :) -
#22369 Huhh! 1996 óta nem láttam word-öt :-) -
csgj #22368 Nem tudtok vmi nyereményjátékról, ahol lehet nyerni egy Xbox 360-at? :P -
#22367 Kitölteni: "Mikulas latogatasi igenylolap.pdf"
Én Alan Wake -et meg Mafia 2-t szeretnék! -
csgj #22366 Még mindig kérdezem :) Kéne vmi jó Mass Effect szerű sci-fi játék :) Vagy a Mass Effect Xbox 360-al együtt. Vagy Mass Effect Pc-re... :D -
#22365 Semmi. És csak a word csinálja ezt, semmi más. -
Tomsess #22364 Felül nincs vmi leugró ablak aktivizálva (Docked bar - top)? Pl. winamp vagy valami más lejátszó. -
#22363 Láttatok már olyat, hogy a word teljes képernyőn van a gomb szerint, de valójában még sincs, felül van vagy 2 cm az asztalból, alul meg ugye hiányzik belőle egy kicsi.
Hogy lehet ezt visszaállítani?
-
#22362 Én is így vagyok vele. Mire belejön az ember, már vége is. -
#22361 Ha egy játékot 2 nap alatt végigviszek az baromira tetszik vagy nagyon rövid. Na ez mindkettő! -
#22360 Nekem is bejött a TimeShift, pedig általában nagyon lehúzzák (volt olyan, aki 5-ből 1-re ítélte ). A Crysis-t le sem szedtem, egyrészt max. medium-ban futna nálam (úgy meg nem egy nagy 'etvasz'), a játékmenet meg nem fogott meg a demóban... -
#22359 Annyira jó az a TimeShift?
Én meg Alan Wake -el akarok! -
csgj #22358 Én a Mass Efect-et akarom, pc-re! :D Pedig még várhatok rá minimum egy évet... -
#22357 Detto. Most telepítem megint a Crisyst, mert alaplap csere volt.
Elveszett korábbi XP-m is, ezért már csak Vistát tettem fel. Nekem még a Gears Of War is bejön, de az most megjelent game-ek közül a TimeShift viszi a prímet, bár a BlackSite Area 51-et mégcsak most fogom kipróbálni. -
csgj #22356 Hát olyan géppel, amilyen neked van, nem is csodálom :P... Amúgy szépnek szép, sőt gyönyörű, de hamar megunom ezeket az egy kaptafára menő küldiket. -
#22355 Nálam a pálya eléjén tölt, amíg ugye írja hogy töltés, ez is max 42 mp (mert ugye konzolban kiírja) és kattintás után semmi akadás nincs.
Nekem tetszik, nagyon szép, csak ámulok néha. Szépen lassan megyek a dzsindzsásban, nem sietek el semmit. :) -
csgj #22354 Crysis-t töröltem, egy idő után unalmassá válik... mindig ugyanaz megy benne: keresd meg "xy"-t, törd fel a kompjútert, robbants fel vmit... és ezek váltakoznak. Egy ideig jó móka, de nem túl sokáig. Plusz 10 perc, mire normálisan betölti a terepet, addig meg akad, mint állat. -
Kiru #22353 A witchet a daemon 4.10.0218.0 pro verzióval megy. Bár a harci irányítás elsőre nekem sem tetszett, de maga a játék tényleg nem rossz. -
csgj #22352 Tudtok a Mass Effect-hez hasonló játékot mondani? (KOTOR-t kivéve :D) -
#22351 Nekem tetszik nagyon a Witcher. Olyan kis hangulatos klikkelgetős, rohangálós:) -
csgj #22350 Sztem könnyű irányítani. Csak egy picit egyedi... Van sima wasd mozgás, a harc pedig tökéletesen megy helyes sorrendű kattingatással. -
#22349 Most elég sokféle játék megjelent.Úgyhogy van miből sorrendet állítani.+ elég sok megjelenés elmaradt. -
#22348 Nálam is megy bár én a magyar változatot próbáltam!! És egyáltalán nem vagyok elragadtattva tőle. Elég gyatra monoton a szinkron de legalább az anyanyelvünkön "élvezhetjük". Az irányítás valami bűn rossz még konzolosnak is, nemhogy PC-n. Azt hiszem a sor végére teszem és elég hosszú a lista. -
#22347 Witcher csak a legujabb DT-vel megy (müxik, játszogatom vele néha). GCW-n van egy orosz törés, próbáljátok ki, megy-e vele.
Egyébként Witcher megjelent magyar szinkronnal, ami egy RPG esetében nem semmi. Magyarítások.hu -n van video róla. -
#22346 A The Withcher nálam sem indult, elfelejtettem szólni. -
Tomsess #22345 A végén a vidámparkos rész, mármint a kerekes :) Szal ott állatira durva volt, hogy 2 emberre vagy 100 ellen jött. Még kutyák is. Azt annyiszor kezdtem újra, hogy már megszámolni sem tudom.
Van egy kis problémám a The Witcher-el. Valaki próbálta a ketteskén lévő változatot? Mert én most kicsomagoltam, de az Alcohol nem akarja megnyitni az image-t, hibát jelez. DT-t meg nem nagyon akarok felrakni. Még egy kérdés. Nem kell hozzá semmilyen okosság? Ez a CLONEDVD-s változat fut rendesen? -
#22344 Az a V-s dolog, nekem sem akart nagyon működni, később már géppisztollyal próbáltam a kutyákat leszedni, még később meg inkább elbújtam az egyik házban és az embereimre bíztam a dolgot... ;)
Melyikre gondolsz, mi volt borzasztó? -
#22343 Én is erre gondoltam, nem arra, hogy hirtelen előbukkan valaki. Megjegyzem a CoD 1 volt az első játékok egyike, amivel játszottam multiban a neten, az első körben nem nagyon kedveltek a csapattársaim, ugyanis halomra lőttem őket, mert rohadtul nem tudtam megkülönböztetni az egyenruhákat, csak amikor már késő volt... (szóval ez a probléma már megvolt ott is). -
Tomsess #22342 Jah a kutyák kiakasztóak. Az volt a rossz, hogy 50 esetből csak 10* működött a V-betű használata, nemtom miért. Az első pálya komolyan semmi, a hajó egy nulla. Én ott alig lőttem, mindenkit a társaim csináltak ki, talán 2 ellen volt akit leterítettem. Akkor úgy picit el is ment a kedvem tőle, de aztán az utánna lévő kivégzéses belső nézetes videó meghozta a kedvemet. Na természetesen aztán pedig már csak jobbak jöttek. Azért az amerikai egységek bevonulása sem volt semmi. De a Chernobilos pálya tényleg állat. Nagyon jól eltalálták ezt a fűben mászós érzést. De a vége az valami borzasztó. Mármint a mesterlövész rész utáni dolgok. -
#22341 Nem írtam le a játékot, a hozzászólásomban is jeleztem, hogy adok még neki két esélyt :-)
Azt én is tudom, hogy a valóságban is sikerült eltalálniuk a katonáknak egymást is. A CoD-ban is a MOHAA részeiben is volt olyan, hogy rálőttem egy-egy társamra ha hírtelen előbukkant egy sarok mögül, de itt most hirtelen előugrásról szó sincs. Egyszerűen az egyeruhák egyformasága miatt nem tudom eldönteni egy előttem levő katonárol, hogy ellenség-e, amíg rám nem lő. Na mondjuk ezt még az első pálya (éjszakai, esős) alapján tapasztaltam. -
#22340 Erre mondják, hogy ízlések és pofonok, ugye... Nekem nagyon bejött (már végig is toltam), pedig mint írtam már, nem vagyok nagy FPS-fan. Mondjuk az tényleg idegesítő, hogy néha nem tudtam én sem megkülönböztetni az ellenséges katonákat a sajátjaimtól (volt 1-2 "Friendly Fire won't be tolerated" :D ), de ez előfordulhat igazából is. A mesterlövészes pálya Csernobilban, na az tényleg kemény (megjegyzem RaveAir-nek, hogy te is Csubbakának nézel ki, csak magadat nem látod :D ), főleg amikor jön egy egész szovjet század tankokkal és a fűben hasalva kell osonni, hogy ne vegyenek észre, na ezt kb. olyan hatodszorra sikerült abszolválni. Egyedül a kutyák idegesítettek a játékban, azokat nagyon utáltam... -
#22339 Az eleje nekem sem tetszett annyira. A hajó, ahogy a tengeren hullámzik nagyon csúnyának hatott. Majd amikor elhagytuk a hajót az sem igazán tetszett...
Később azonban csak jobb lesz. Különösen a második fejezet mesterlövészes pályája, ahol a Csubakkának kinéző társaddal együtt kell elvégezni a feladatot. -
#22338 Bár kicsit off, azért megosztom veletek reményteli várakozásomat.
Legkedvencebb játékomnak a Sudden Strike-nak, hamarosan (decemberben) megjelenik a 3. része. Remegő izgalommal várom. 7 éve jelent meg a 2. rész, úgyhogy nem kényeztettek el minket - rajongókat -, de pont ezért gyöngyözik a homlokom amikor a centit vágom :-)
Szóval a megjelenési dátum közeledtével egyre kritikusabb vagyok más játékokkal szemben, így 1-2 perces nyúzás után hamar megkapja bármelyik a "sz@r" jelzőt :-)
Magamat ismerve azért nem törlöm őket és majd egy higgadtabb időszakomban újra előveszem ezeket a játékokat is egy újabb tesztelésre. -
#22337 Sikerült elindítanom a CoD4-et a másik crack-el. Köszönet a segítségért.
A játék maga nem iagzán tetszik. Az első küldetésen a hajón sikerült többször is belelőnöm társaimba. nem igazán tudom egyik szürke ruhás kommandóst megkülönböztetni a másiktól. Nem hiszem, hogy sokat fogom tolni, valószínűleg adok még neki két nekifutást és ha nem okoz nagyobb katarzist, akkor uninstal.
Az Empire Earth 3 pedig fostalicska és erről nem nyitok vitát! :-)) -
#22336 Köszi -
#22335 THX (077) -
#22334 + címzettnek felvéve!! :)) -
Kiru #22333 Egyébként meg