33675

• MerlinW
    FP kalandokat sosem szerettem.

Szerencsére mostanában el vagyunk kényeztetve, idő meg minimális:

- Post Mortem, Noir, Still Life, Jumurdzsák, Syberia 2-nek már a végén járok (kövezzetek meg:))
    - Broken 4-el szenvedek, azt is csak azért játszom mert BS, egyébként az sem tetszik annyira:)
    - Undercover kuka lett hamar, abszolut nem éreztük jól egymást.
    - Nex Life-al nem tudom mi lesz
    - Paradise, Black Mirror, Midnight Nowhere, Runaway 2, Tunguska-t még fel sem telepítettem, várólistás
    - Ankh 1-2 - megnéztem aranyos volt, de még határozatlan vagyok vele szemben:) Talán majd ha nem lesz más:)

Hiába, kevés az idő, 99%-ban végigjátszás nélkül játszom, olykor lassabban megy, de legalább nem leszek kaland nélkül egy ideig:)

És még jön Jack Keane, Vampyre Story, stb:)
  • szotyimutyi
    Próbálta valaki már a Rhem 3-t? Sehogy sem akar elindulni nálam.
  • trmn #22410
    Pedig a Black Mirror-t igazán kár kihagynod. Egyszerűen felejthetetlen. Nagyon jó a grafika, a zene, a hangulat, a helyszínek. Egyszerűen zseniális. Össze sem lehet hasonlítani a Next Life-al.
    Most éppen a Darkness Within-t próbálgatom, de nem fogott meg, mert nehézkes és botrányos a hang, semmi hangulata.
  • Tomsess
    Én csak azért írtam párhuzamnak, hogy mintha a csehek jobban odafigyelnének ilyen dolgokra, hogy saját nyelvükön jelentessenek meg MINŐSÉGI "csehítéssel" (akár felirat akár szinkron) játékokat. Magyarul meg örülhetünk hogy ha a Mesterlövész óta megjelent pár szinkronos játék -Chrome, Imperium Galaktika, Haegemonia... Kalandokról már nem is beszélve. Tudtommal csak a Drakula 1-2, Jumi gyűrűje meg most az AGON fog megjelenni és persze még beleszámíthatjuk a Jazz&Faust GS-es magyar szinkronját, ami viszont borzalmasra sikerült. Ezekből a Jumi meg az AGON magyar fejlesztés, tehát szerintem minimum, hogy kiadják magyar nyelven őket. Javítsatok ki ha tévednék.
  • M.A.D.
    Sajnos én a cseh v. szlovák nyelv hallatán mindig elmosolyodom (pedig az egyik munkatársnőm szlovák referens volt, igaz magya, kassai)...de akkor sem bírtam. :)
  • Axon
    Hozzánk kb. 2 hetes késéssel szokott eljutni az újság, de türelmesen kivárom :-)
  • Axon
    Valahogy ez a Cseh szinkron lehetősége nem dobott az egekig :-)
  • takysoft
    na, GameStar beújít:D
  • M.A.D.
    Nekem ezzel sem. Kiakad exehibával.
  • Kiru
    Gamestar - Dreamfall megjelent. Next game:Nexus-Jupiter Incident+Paintkiller (jön a karácsony )
  • Tomsess
    Még szerencse, hogy megjelenik eredeti cseh szinkronnal is, hála a fejlesztők jó szokásának. A cseh szinkronok általában mindent visznek, csak értse őket az ember. Egyébként ha már szinkron, én az Undercover - Operation Wintersun ínglish szinkronjától sem vagyok elragadtatva. Sőt, borzasztóra sikeredett. Ekkora álmos szinkronnal már rég találkoztam. Oké, hogy tudós a csávóka benne, de akkor is. Ha éppen egy zongora esik a fejére akkor is csak : Oh...my...god -- mire kimondja elalszom. Szerencsére ez is meg fog jelenni full cseh szinkronnal, az tuti jobbra sikerül. És érdekes, hogy a csehek szinte minden kalandot szinkronosítanak. Pl. CZ/SK-ban a Bone két része is full cseh szinkronnal jelent meg. Amit sajnálok, hogy ellenben a Runaway első részével a második rész már csak feliratos. Pedig ott is nagyon jó szinkron volt

A Next Life (ala Reprobates) most megjelent verziójával egyébként gyönyörűen műxik a magyarítás
  • M.A.D.
    Ez a Next Life a Reprobates, csak angolul? Ahhoz van magyarítás, csak nekem nem működött vele.
  • kirol
    Én az elején abbahagytam, mert mondom megvárom a honosítást, és azóta nem játszottam vele, de az Overclocked ehhez képest ezerszer jobb.
  • csgj
    Nekem eddig tetszik... Mert érdekes. Az tény, hogy nagyon rossz a szinkron, de az összes szereplő más nemzetiségű (nem angol), és akcentussal beszél. Ezért is érezhetjük vacaknak. A grafikája meg elég szép egy kalandjátékhoz... És én érzek vmi sejtelmes hangulatot. A menü alatti furcsa zene szerű vmi is bejön :D
  • MerlinW
    Azt hittem jó játék ez a Next Life. De eddig nem az:) Nulla zene, nulla hangulat, antipatikus karakterek, érzelemmentes felolvasott szinkron, semmitmondó grafika, unalmas ide menj - oda menj játékmenet. Történet nem tudom milyen, az elején nem bontakozik ki (2. napnál járok), de eddig semmi érdekes (meghalunk de mégsem, mert purgatorium, vannak mások is, vajon mi történhetett...).

Az a baj, hogy abszolut semmi sem ösztönöz arra hogy ismét elindítsam a játékot.. Pedig annyit beszéltetek róla, vártam a tutit:) Marad hát egyelőre Culpa az év kalandjátéka:)

(Black Mirror-ral nem játszottam még, azt is agyon ajnározzák, de lehet a fejlesztők stílusa nem fekszik nekem, és az sem tetszene)
  • MerlinW
    Mert megérdemlem:)

(/me is művelt ám, nem fogsz ki rajtam:))
  • Axon
    Majd kiszabjuk rád a penitenciát :-)
  • MerlinW
    Oh, én hibám:)
  • Axon
    A Fahrenheit pont rossz példa, mert abban volt különbség. ha jól emlékszem a szexuális és ateista jellegű dolgokat vágták ki belőle (álá amerikai katolicizmus).
  • Axon
    Nekem is utána kellett nézne, hogy mi is ez, aztán nálam is jelentkezett a Tomsess féle megvilágosodás :-)
  • kirol
    Én úgy tudom, a Fahrenheit-ben pont hogy volt különbség.
  • MerlinW
    Nem szokott. Fahrenheit-ben sem volt emlékeim szerint. Csak a nevük más mint az előbb említett játéknak, vagy mondjuk az NFS Porsche-nak.
  • Tomsess
    Először utánna kellett néznem micsoda ez, de beugrott, hogy a Reprobates, csak amcsiban ilyen néven jött ki. Kíváncsi vagyok van-e valamilyen különbség az EU verzió között.
  • Tomsess
    Jojoooj...BIG TENKS
  • MerlinW
    081 (ennek örülni fogtok)
  • Axon
    Nekem is hasonló gondom van. Akció közben folyton mondják az instrukciókat, amiket rövid ideig írnak ki a képernyőre és közben meg harcolni is kellene. Mégha magyarul írnák ki akkor sem biztos, hogy mindig végig tudnám olvasni, így meg, hogy még közben fordítanom is kellene.... hát, inkább nem foglalkozom velük csak harcolok :-)
  • M.A.D.
    Én a "magyar" Witcher nyomom, de csak orosz inditóexe-vel megy nálam (1.1a patch után). Mivel a DT Pro advanced-ben nem tudok ide drivert generálni. Még az opcióban sem. :( Inaktív. :( Winxp64 sp2 az op.
  • MerlinW
    080
  • kirol
    Ha valamikor lennél MSN-en egy 5 percre az jó lenne, mert nem igazán sikerült beállítanom az Outlook-ot :(
  • serito
    Ezer köszönet megint!
  • RaveAir
    Jaj... ezt elolvas olyan, mintha le akartam volna húzni. Szóval az első pálya nem annyira tetszett, mert a tenger elég gagyinak hatott, meg nagy hirtelen a hajón azt sem tudtam, hogy mi történik. Később, hogy egyre jobban elmélyül benne az ember egyre jobb.
    És lényeges, hogy azért figyeljünk a szövegre is, mert igazából nem az a lényeg, hogy mindig mindenkit lőjjünk le (vagyis az, de nem mindegy, hogy miként).
  • Wanted
    Kipróbáltam a gammát. Szó szerint igazad van. Prince of persia nagy monsztákkal és konzolos irányítással.
    Többet vártam a játéktól már a mérete alapján is. :(

• Lord Myn
    Köszönöm szépen!
  • Tomsess
    Guitar Hero III-al zaklattak éppen ma, barátom kérdezte, hogy be tudom-e szerezni, mert ő gitározni akar a billentyűzetén
  • kirol
    Én amennyire láttam mindkettő iszonyat nagy hülyeség!
  • moonster
    Itt irnak rola tobbet:
    hardwired link

Guitar Hero III-at probaljatok majd ki, hatha valaki felteszi. Roppant szorakoztato
  • MerlinW
    Megy
  • MerlinW
    Játszottál már vele? Gameplay videot néztem, de azt leszámítva hogy monumentális monsztereken kell csüngeni, nem igazán jött le a játék lényege:) Konzolos hack&slash, vagy mi ez?
  • Lord Myn
    Valaki fel tudná tolni a Kane and Lynch-et?
  • Wanted
    Ha valakit érdekel Beowulf, akkor nem kell külön igénylőlapot írnia, csak szóljon és tolom fel.