The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Vagy 2 hete töröltem le. Megjelent az már közel 1 éve. Kipróbáltam és félre raktam lésõbbre, de aztán revideáltam elõzõ elképzelésemet és ment a lecsóba.

Ha már régebbi cuccoknál tartunk. Én most próbálom letölteni a Desert Law-ot. Nagyon szimpatikus a képek és a leírás alapján. Az emule hálózaton bukkantam rá, bár még egy bit sem jött le belõle :-)
Másik gyögyszem amire pályázok az a The Fall magyar verziója. Ezt letölteni szerintem nem lehet, így alternatív megoldásokban gondolkozom és még az is lehet, hogy megveszem :-)

Kérdésem lenne, hogy nincs-e meg vkinek a Pilot Down címû játék? Nem kapott valami nagy hírverést,de már egy ideje kint van, viszont szinte sehol sem találom beszerezhetõ formában. Lényegében egy ilyen II.VH-s lopakodós akció játék lenne cell-shader technológiával megcsinálva. Nagyon hangulatos a demója alapján.

serito
Köszi már le is vettem csak próbálkoztam.

Más: "ketteskén" a Jade Empire szerintem hibás mert még mindíg 3.3Gb-nál megáll a letöltés. Amúgy mindegy mert azt is levettem a már említett "Warez" szerverek egyikérõl.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
A Stalker könyvet nem túl rég olvastam. Az elmúlt évek legjelentõsebb olvasmányos élménye volt. Egy könyvben volt benne a Piknik az árokparton és a Stalker. A Piknik az árokpartonból készült a Stalker, ami a forgatókönyv címe. Hihetetlenül jó volt mind a kettõ. Most is fellelhetõ a neten. Én még könyvesboltban vettem meg múlt évben.

A Sztrugackij testvérek amúgy is a kedvenc szerzõim közzé tartoznak és egyetlen könyvük kivételével minden Magyarországon kiadott írásukat (regények, novellák) beszereztem.

Axon
Köszi az ismertetõt!
Ezek után nem töröm kezem-lábam, hogy beszerezzem. Anno a farcry-t üldöztem hasomló okok miatt, majd beszerezve végre elmentem benne az elsõ bázisig - ez kb. 5 perc -, majd töröltem is.

Lord Myn
Ne haragudj, de ez úgy hülyeség ahogy van, a legtöbb ember mág 12 és 8 ms válaszidõ között sem tud külömbséget tenni. Nekem 8ms-os a monitorom és sem filmekben, sem a legpörgõsebb játékokban nincs semmi utánhúzás ("szellemkép"). A párom számítógépe egy 15"-os TFT-hez van kötve, ami 25ms és itt már látható egy kis utánhúzás, de még ezzel is nagyon jól lehet játszani is és filmet nézni is. Ami egy TFT-nél nagyon fontos az a panel minõsége és a minél nagyobb kontrasztarány (pl. az 1500:1-már elég jónak mondható).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Vájjá telepítéskor vagy kitömörítéskor kér jelszót? Mert telepítéskor csak nextet kell nyomni, míg ha kitömörítésnél, akkor nézd meg a hozzászoláskat ott ahonnan töltötted, ill az ottani infókat.

[merlinw.org]

takysoft
torrentet ajánlom. isohunt, torrentspy, mininova, meg a tobbi.
angol nyelvû cuccot nem is töltenék maga trackerrõl😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Jó ötlet, de hatástalan.<#hehe>

MerlinW
Nyomj nextet....😊

[merlinw.org]

kirol
Na ugyan megvan, de kicsomagolásnál kódot kér, ami meg sajna nincs.

MerlinW
Hentnek hent, de mégis valamennyire szerepjáték. Pici fejlõdési rendszer, és 30nkm-nyi szabadon bejárható terület, sokszáz npc-vel, küldetéssel.

[merlinw.org]

Én már a fejlesztés kezdetén érdekesnek találtam a STALKER-t, nagyon ütõs sztori meg minden, de mikor elõször jelentették be, hogy csúszni fog, már akkor tudtam, hogy ebbõl nem sok fog kisülni. A kezdeti várakozásom oda ért, hogy már abszolút nem érdekel. Egyébként meg engem nem az izgatna benne, hogy milyen a graf. (az már nagyon régóta nem izgat) hanem a játékmenete - és a vélemények alapján HENT+HENT+HENT - Far Cry Csernobilban. Valszeg fagyna is a gépemen, meg momentán hely se nincs a vinyón, szal csak ha vmi állat évtized fps-e lenne, akkor csepegne a nyálam utánna. Bár így is elõre látom, hogy az év játéka lesz ... de hát mint tudjuk azokat mindig azok választják meg akiknek bõ 1-2 éve van gépük. Ha már Stalker, akkor szívesebben venném, ha a könyvet tudnám vhol megvenni és kiolvasni. Többet érnék vele <#vigyor3>
De ha már sok éve készülõ játékok ... a Duke Nukem Forever régebbi videója alapján állat ütõsre sikeredett, kár hogy nem fejezik be. Valszeg a régit dobták úgy ahogy van, és ha esetleg folytatnák akkor kapnánk egy csilli-villi atomgépzabáló gammát, nulla élményekkel. De ha mégis kiadnák olyan szinten amilyenen a vidiken volt mutatva, én tuti belevetném magam. Annyira interaktív játék mint a Duke Nukem 3D volt a maga idejében (és sztem még ma is) nem sok van. Ha pedig hûek maradnának akkor hentelés ide-oda, de Fíílingjee lenne. Az meg mindenek felett van, ha a graf 2001-es szinten is van. Nemtom ti hogy vélekedtek...

MerlinW
Az internet összes azaz összes warezmédiumján STALKER õrület van, bárhonnan letöltheted...

[merlinw.org]

MerlinW
Ha nem ragaszkodsz a csilivili dinamikus fényekhez, akkor másfél giga rammal GF6 (hasonértékü Ati) teljesen szmút a játék.

[merlinw.org]

serito
Ha már Stalker akkor valaki megoszthatná a "ketteskén" (már akinek megvan a most megjelent valamelyik "változat" :-) ), hogy én/mi is véleményt mondhassunk róla!
Az már igaz, hogy az Oblivion a tavaji én RPG-je de a kettõ nem ugyanaz, ez mégiscsak egy FPS.
Egyszerübben: egy kis túlzással aki szembe jön azt pofánlövöd.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
Dreamfall iszonyat jó. cska nem szabad félreértelmezni...
interaktív film. (és nem kalandjáték😄)

Stalkert nem láttam még, de a visszahngok szerint matamlas gépigény mellé kaptka egy olan játékot, amin "meglátszik, hogy nem ma kézdték készíteni".

állítólag persze.. modnom én nem néztem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
én játszogattam vele. Futurisztikus-csernobili-fps-rpg. RPG elem nem sok van benne, összefoglalva érdekes. Sablonszerü ölj-ölj-ölj hozd ide questek, klassz AI-val, Árkád akcióval, jópofa atmoszférával.

A felhajtás azért van mert 6 éve várta a nép, és természetesen nem azt kapta amit akart😊 6 év után mindenki csodár várt. Mint mi a Dreamfallnál. Mondjuk mi majdnem meg is kaptuk😊

Nem tudom azt mondan i hogy jó azt sem hogy rossz. Közömbös vagyok, tehát volt már job is. Ha igazi, jó és szép FPS-RPG-t szeretnél ott az Oblivion (tavalyi év játéka minden sajtó szerint)

[merlinw.org]

Axon
Úgy látom megjelent a STALKER. Majdnem felrobban a topikja.
Az fps-ek nem igazán kötnek le, de ekörül a játék körül már olyan mérvû hisztéria volt az elmúlt években, hogy kíváncsivá tett. Próbálta már valaki?
Én általában a hetedik-nyolcadik szörny lelövése után már meg szoktam unni az ilyen jártékokat és abbahagyom. Hátha ez érdekesebb lesz.

takysoft
ez a Válaszidõ.

azt jelenti, ha a videokártya új képet küld. pl megjelenik valami a képen, akkor az hány milisec múlva jelenik meg a képernyõn.

olyankor fontos, ha a monitoron nagyon gyors mozgás van. pl lövöldõzõs játékok.
16 milisec-es válaszidõ mellet még akkor is szellemképes, ha szöveget görgetsz a képernyõn. 12 még vacak, 8 már tûrhetõ.
azt szokták mondani, hogy 8 alatt érdemes venni.(a 8 még belefér, ha olcsó😄)

az alant említett 2 milisec még elég új dolog. a mostani középkategóriás tft-k 4-5 milisecesek.

Atomreaktor
5 ms mennyivel/mitõl jobb mint a 8ms?

kirol
Amúgy nektek nincs olyan, mint amit írtam a #19554 hsz-ben zuhanós, nagyon gyors jelenetekben?

Axon
Majd érdekelne a teszted eredménye.

Kösz!, Megnézem 😊
kirol
Most lehet megtaláltam, de nem biztos. Rapidshare -n.

takysoft
Ezt ajánlották nekem.
5 ms-es, új német márka. kismillió teszten gyõzõtt. 19-es tft 46e ft-ért.(itt 50, de itt van róla jó leírás, azért linkeltem).
8 ms-es változatát már 40-ért megkapod, de szerintem az 5 jobb.
én most erre gyûjtök, már 10e félre van téve.😄

Nekem megvan ... ha kell megpróbálhatom feltenni<#alien2>

kirol
931C -t én még nem láttam élõben.

kirol
Már megtaláltam ott. Köszi.
Csak a múlt héten érkezett, de melóztam, ezek meg mindig reggel jönnek.
Mondtam ma szabin vagyok, hozzák most. Erre felhívom õket és mondják holnap hozzák. Hát b@szódjanak meg a hülye állatok. Erre mást nem tudok mondani.

szotyimutyi
Nézd meg a Futárszolgálat.lap.hu-n.Elvileg ott lesz.

Kösz a gyors választ. Én is erre a monitorra gondoltam. Szóba jött még a 931C - az írt színhûsége miatt.
kirol
Elõszöris olyan hely, ahol ki lehet próbálni az szinte bárhol van, Media Mark stb.

Pixmania -nál elvileg bruttó 65500 HUF, én 78.000 HUF-ért vettem szeptemberben.

De akkor ez nagyon jó ár volt. Én ITT (Gépház) vettem, jelenleg itt 69216 HUF. De letesztelték, hogy ne legyen pixelhibás és azóta se az szerencsére.

A tapasztalatok:

- Egyrészt azért vettem, hogy kevésbé rongáljam a szememet. Na a helyzet az, hogy itt is ugyanúgy véreres lesz a szemem néha akár már 20 perc után, melóhelyen meg egy másik TFT-nél 8 óra után se. Ezt nagyon nem értem, már szemészeten is voltam vagy 10 orvosnál, lézeres szemvizsgálat anyámkínja, de semmi bajom. Csak akkor tudnám mitõl van ez. Na de ez nem ide tartozik, csak mondom.

- Maga a monitor szép. Szerintem a szinek is szépek. Fényereje jó nagy, kb. 20-30% -on használom. A látószöge annyi amennyi (nem emlékszek, talán 160), de annyira nem ajánlatos oldalról nézni az tény. Viszont én csak szembõl nézem, így ez nem érdekel.

- Szerintem amúgy minden szuper, viszont annyit észrevettem, ha pl. megfogsz az egérrel egy ablakot és jobbra-balra viszed, a szélei elrecésednek. Valamint ami még zavaró, hogy ez elvileg 2 ms-os, de játék alatt, pl. amikor villámlik, vagy tök sötét van és a lámpa vibrál, akkor elég érdekesen vibrál a kép. Meg pl. a Double Agent demo, és a GR-Advanced Warfighter is úgy kezdõdik, hogy kiugrassz a repcsibõl, és ugye ezerrel zuhansz lefelé, közben forogsz, kinyillik az ejtõernyõ és hirtelen megfog, és ilyenkor is elég érdekes a kép rajta, mintha lapoznának egyet, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Fura.
De gondolom ez más TFT-n is így van, persze azt mondják hogy 8 ms-alatt már úgyse látod. Hát akkor szerencse, hogy ez 2 ms-os, és mégis ilyen.

Én ajánlani tudom mindenesetre.

kirol
Az valami vagyonvédelmi szolgáltató, én is néztem ott.
Bár lehet megvan, mert találtam egy ilyet: ByreX Belföldi Futár Express

Én a telefonkönyvben (elektronikus) ezt találtam: Birex-Bónus KFT Dunavarsány Vörösmarty M u. 106 (24) 472-372 - de nem biztos, hogy az amit keresel
OK! Csak nyugi.<#pias>
kirol
Kicsit késõbb írok, mert most mindjárt szértobbanok.<#falbav>

kirol
Valaki hallott már a BIREX futárszolgálatról?

Egy csomagom van náluk, és nem tudom õket felhívni, mert még a Google se talál ilyet, csak 3 taálat van, abból is csak annyi, hogy a Danubius velük szállít.

Elég sürgõs lenne, ha valaki tud segíteni nagyon megköszönném.

off
kirol - látom egy samsung 931BF-es monitorod van. Tervezem egy ilyen vételét. Írnál valami tapasztalatot (akár privibe is), hogy milyen.
Ja és hol, mennyiért (neten már néztem több helyet, árat is) ahol ki is lehetne próbálni?
Elõre is köszi!
on
kirol
A Shade Wrath Of Angels nincs meg véletlenül valakinek?

Amúgy végre tök zsír, mert végre jó a gépem. És persze, hogy progik miatt volt rossz.
Az egyik hibaokozó az ASUS Gamer OSD, enélkül a Test Drive Unlimited se 25 FPS-el megy minden opciónál (minden min, és minden max. esetén), hanem megy rendesen 50-70 FPS -el. Ráadásul a Double agent se hal el kékhalállal.

Ennyit errõl a funkcióról.

Lehetséges, hogy a VGA-val van valami?
Mert ugye itt van az ASUS Gamer OSD, és az XP belépés kékhalálát meg 95%, hogy az Asus SmartDoktor csinálta.

Bár menni megymegy rendesen. A progik lennének rosszak?

Fade 2 Black-et én is birtoklom, de még nem volt alkalmam rendesen letesztelni .. ilyen ajánlások után azonban muszáj lesz idõt szakítanom rá. <#vigyor3>
Egyébként nincs még vkinek Sam&Max - Ep.4 okosság?

Lord Myn
Nézd már... Már az is baj, hogy valami fut a kissé régi konfigodon? <#conf> Egyébként javítottak a konzolos cuccon, de összhatásban tényleg nem látszik annyira, hogy PC-s, de szerinem nem ronda a grafika. Egyébként meg úgy tudom nem a NWN2 motorját használja, hanem még a KOTOR1-2 feljavított változatát (ugyanis ez 2005-ös játék, csak PC-re jött ki most). Ahhoz képest meg szép és legalább fut nálad is és tudsz vele játszani, nem?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Mi haverral anno végigvittük, nagyon nagy játék volt (még most is megvannak a kimentett állások 1997. jan-feb keltezéssel <#nevetes1>) és igen ez volt az elsõ 3D-s játék, amiben 3D-s karakterek és nem sprite-ok voltak, pedig sokan a Tomb Raider-t meg a Quake 1-t mondják annak. Egyébként piszok nehéz (ha jól emlékszem 15 pályás), EASY-ben nyomtuk, de így is megizzadtunk, fõleg a vége felé. Egyébként kétféle befejezése van, attól függõen, hogy sikerül-e a csajt megmentened vagy sem. Kedvenc részem, amikor a játék közepe táján a (akkor még elpusztíthatatlan) fõszörny üldöz és menekülni kell elõle és a hangszorókban hallod a lihegését, ahogy egyre közelebb ér hozzád, hát... 200-as pulzus garantált! Szerintem ma már a 4. pályáig sem jutnék el, de 10 éve még kitartóbb voltam a játékok terén (na meg több idõ is volt erre és sokkal kevesebb játék).

takysoft
Közben nézegettem a Jade Empire-t.
Picit csalódtam benne így az elején. mégis milyen dolog az, hogy full grafikán elmegy a gépemen? 😄 Neverwinter 2 féle engine-el megy ugyan, de a textúrák nem valami kidolgozottak. Látszik, hogy konzolra készült, és nem nagyon vacakoltak a PC-c verzió feljavításával. Az irányítás eddig jónak túnik, bár a harc fura. Never 2 után többet vártam volna.
tányleg csúnyák a textúrák, vagy csak én nem találom a beállítást, hogy szebbek legyenek. sõt egyáltalán nem találok textúra beállítást.
elvégre telepítve 7 giga a játék... elférne....

takysoft
ok, megvan Full ISO-ban😄
majd tesztelem.

Axon
Fade 2 Black! Mekkora játék volt ez akkor amikor megjelent. Ez volt az elsõ 3D-s akció kaland tudtommal. Sosem sikerült végig vinnem, mert akkoriban kétszer is újra kellett raknom a rendszert és mindig elvesztek a kimentett állásaim. Harmadik nekifutásra meg már annyira fusztrált voltam, hogy hamar félbehagytam. Na ha lesz idõm felteszem újra és tolom egy kicsit, hátha kedvet kapok újra hozzá.

Axon
A Death Rally!

Azt jó lenne ha tesztelnéd, mert az eddigi verziókon félelmetesen lassan ment.

takysoft
thx
alapbeállítás.(annyit változtattam csak a config file-ban, hogy beleraktam a mountokat az aljára)
Na azt a need for speedet megkukkolom.

MerlinW
Jeah, az utazás folytatódik😊

ABOUT “DREAMFALL CHAPTERS” - ‘Dreamfall Chapters’ begins right where the critically acclaimed and award-winning ‘Dreamfall: The Longest Journey’ ended, continuing the epic saga of the twin worlds of science and magic in a brand new format. Through thrilling episodes, players will embark on an amazing and exciting journey through worlds both familiar and fresh to meet fascinating and surprising characters, explore beautiful locations, experience a deep and intriguing storyline – described by critics as one of the best stories ever written for a game – and enjoy uniquely varied modern adventure gameplay in a whole new way. And at the end of the road waits the greatest mystery of them all – one that will bring the groundbreaking saga to a surprising and stunning conclusion.

forrás

[merlinw.org]

Megvettem eredetiben,de a borítót sajna nemtom bescannelni, mert nincs hozzá felszerelésem<#szomoru1>

Lord Myn
Köszi, így már jobb.