33675
-
csgj #22452 A dobozban volt az a driver... Hogy lehet az NEM hivatalos?? -
M.A.D. #22451 Azt ismerem. Mármint a reklámot. :))) -
M.A.D. #22450 Ja, és a hivatalos meg jó régi lesz. Elősre szólok. -
M.A.D. #22449 Ugye ezt nem írod komolyan? Azt akkor írja ki, ha nem hivatalos drivert raksz fel. Amúgy, nekem is volt ati-m pár éve, de visszaálltam nvidiára. -
csgj #22448 A dxdiag meg ezt írja: "A(z) ati2dvag.dll fájl nincs digitálisan aláírva, ami azt jelenti, hogy a Microsoft Windows Hardware Quality Labs (WHQL) tesztlaboratóriuma nem tesztelte. Előfordulhat, hogy az eszköz gyártójától WHQL-emblémás illesztőprogramot is beszerezhet."
-
csgj #22447 Ööö... lehet, hogy driver baj van? Csak mert az Ati 7.11-es driver telepítésnél azt írja, hogy nem talált megfelelő hardware-t hozzá. (vagy vmi hasonló) És nekem most a Sapphire oldalán található november 4-i driver van fent a kártyához. Mert a kari neve Sapphire Radeon HD2600 Pro... De nem kéne ennek elvileg elfogadnia az ATI drivert?? Mert az előző karim is Sapphire volt, és azzal ment a telepítése...
(Ja, és feltettem a Call of Juarez-t is, próbának. Azzal nem volt gond. Eddig ilyet csak a Timeshift, az Infernal és az Overlord produkált. Ezért gondolom, hogy itt nem táp gond van...) -
csgj #22446 Xp-m van, túlmelegedés nincsen, max 50 fok mindenhol... És érdekes módon pl a jericho nem csinál ilyet, de a kisebb gépigényű Infernal igen... De lehet, hogy most minden játék, amit feltennék ezt művelné. Ami meg eddig fent volt és ment, az most is megy. A szerelés dolog nem fog menni, mert nincs is más gépünk. Új tápot max karácsonykor tudok venni, addig nem lesz pénzem rá... Persze addig még totál szétmehet a gép, ha rossz ez a táp, de nem tudok mást csinálni. -
#22445 a SMART a vinyók belsejében levő önfigyelő rendszer. a vinyó folyamatosan elleőrzi a saját állapotát, és ha pl íráshiba történik, arról fejegyzést ksézít a saját ROM-jába(vagyis nem a lemezterületre, így kitörölhetetlen, hacsak nem abrmolsz bele a firmware-be, de az most mind1).
A smart mindig megy, azt nem lehet letiltani. Windows-os programok vannak rá, amik mindig figyelik az infóit(pl vinyó hőmérsékletet.)
Ha az alaplapon(biosban) engedélyezed a smart funkciót az azt jelenti, hogy maga a bios is figyeli a vinyó smart jeleit, és reagál a változásokra is. Pl a sok votl az íráshiba, vagy egyre lassabbaz olvasás, kakor bizonyos kritikus rtékek alatt biztonsági figyelmeztetést ad a gép bekapcsoláskor, hogy a közeljövében lemez-működési hiba várható.
Ennek semmi köze sincs a hibádhoz.
Ha a régi videokarival mentek ezek a játékok, akkor az új karival lesz a gond. Vagy nincs rendesen feldriverezve, vagy rosszul van beszerelve(ez valószínűtlen), vagy simán hibás.
Persze belefér az is, hogy áramigényesebb és táp kell neki...
Tippem: szereld ki a videokarid, és próbáld bele egy másik számítügépbe. Ha ott is produkálja a hibákat, akkor vidd vissza.
Beszerelésnél vigyázz, mert kellhet neki extra áram csatlakozó(tápról).
Ha szerelni nem tudsz/mersz akkor meg vidd ez az egész géped azokhoz akiknél vetted.
De elsőre az újraindulós dolog tényleg tápgyanús.(az szokott resetet okozni). Bár reset megeshet túlmelegedési gondok miatt is. Ezt így nem lehet eldönteni ennyi infóból, látni kéne a proci(+videokari) hőmérsékleteket megterheléskor stb...
Csak bizonyos játékok csinálják? pl csak dx10-nél? Vagy Vistád van egyáltalán? -
csgj #22444 Ja, amikor ilyenkor újraindul a gép, kiírja, hogy van vmi S.M.A.R.T, de nincs engedélyezve. Ez lehet a baj? -
#22443 Hello. Zstore oldalán sok anime fent van. nézd meg. nézz fel az sms-web-es oldalra is, hátha csak ott lesz fent(vagy szebb minőségben).
Sok sikert. -
csgj #22442 Kipróbáltam az Infernal-t is, és ugyanez a baj... A rohadt életbe... Már sosem fog minden rendesen menni! -
csgj #22441 Feltettem újra az Overlord-ot, mert a régi kártyámmal alig ment. Most meg újraindul a gép, amint New Game-re nyomok... De új tápra most nincs pénzem, ha az a baj. -
YohAsakura #22440 Sziasztok!
Tudom,hogy nem ide tartozik amit most fogok kérdezni töletek,de ugy hallottam,hogy ti nagyon sok embernek segitettetek már,na rá is térnék kédésemre azt szeretném kérdezni töletek,hogy nem tudjátok,hogy honnan lehetne letölteni a Naruto"mese" összes részét gyorsan pl.ft"-röl,ha lehetne a választ privétba üzenjétek meg.Elöre is Köszönöm mindenkinek még ha nem is tudtok segiteni. -
#22439 Megjelent az AGON negyedik része. -
#22438 Nem leszel megkövezve, én még az egyet se fejeztem be:)
Pedig már vagy 2x-3x nekikezdtem:D -
#22437 Ok, köszi az ismertetőt. Akkor ezért nem emlékeztem rá, hogy ez érdekel:D
Nem lesz lehúzva:) -
#22436 Darkness Within: Most gyűröm, de nem túlzottan tetszik. A grafika elmegy a hangok pocsékak, a játékmenet és a történet vontatott. Ha rámutatsz egy tárgyra, néha mondja mi az, néha csak a felirat jelenik meg. Ugyanígy ha gondol valamit a főhős. Nehézkes a játék kezelése, van, hogy többször kell ráhúzni egy tárgyra a kurzort, mire hajlandó észrevenni vagy felvenni. Azt hiszem nem fog a kedvenceim közé tartozni, csak becsületből próbálom végigvinni. Dióhéjjban ennyi. -
#22435 A Pirateville ill. Darkness Within című játékokról tud vki valami érdemlegeset mondani? -
#22434 Én is úgy tudom, hogy működik a 4 cd-s verzióval is a TLJ a magyarítás. -
#22433 A Csehek gazdaságilag jóval-jobban állnak mint mi - bár nálunk már Haiti is jobban áll gazdaságilag - és fegyelmezetteb vásárlók is, így a lakosság arányaihoz képest jóval több legális szoftvert vásárolnak, tehát megéri honosítani a játékokat. -
#22432 ... és ezzel így van a magyarok nagytöbbsége is (jómagamat is beleértve). Nem tudnám megmondani, hogy miért is viselkedünk így, de nekem is rögtön kúszik a mosoly a pofámon felfelé, ha valaki szlovák nyelven beszél.
Kedvencem egy adidasz cipő reklám volt. Amikor egy menő férfihang vérkomolyan beleődűlt az ember képébe, hogy "adidasz torzicsku!", a századik alkalom után is visítva fetrengtünk a röhögéstől a haverokkal :-) -
#22431 082: Valve Orange Box: Half Life 2, Ep1, Ep2, Team Fortress 2, Portal
083: Phantasy Star Universe Ambition Of Illuminus: Japán fantasy RPG (FF klón) video -
csgj #22430 A Midnight Nowhere nagyon morbid játék... Nagyon hülye hangulata van, mert miközben ijesztő, a főszereplő állandóan poénkodik, és a plakátok a kórházban "enyhén" morbid dolgokat ábrázolnak... Érdemes sztem kipróbálni, de én nem sokáig bírtam... :D -
M.A.D. #22429 Gondolom a TLJ. Amint látom, az angol nyelvű már a német javított verzió (Next Life). -
Tomsess #22428 Most akkor mi működik nekem? Már énsemtom mi van... -
#22427 erre nem tudom a választ. via mala-t kell kérdezni, de szerintem működik 4cd-sel is. -
#22426 Nálam sem. De már írtak a fordítónak ezügyben, gondolom majd javítják. -
M.A.D. #22425 :) Jaaa...
No, amúgy egy C:\Program Files (x86)\The Adventure Company\Next Life\bin\packs -ban lévő builds (Microsoft Program Group) file-t ír felül a progi. Ezután nálam el sem indul. -
#22424 Dede azt kérdezte:)
Én meg a TLJ-s kérdésre válaszoltam, mindenki megkavarodott kicsit:) -
M.A.D. #22423 Ááá, juj! Sorry! Te nem a Next Life-ra írtad? Bocs. Nem hiába. Ma zajos napom volt. :) -
M.A.D. #22422 Mármint a külön kis magyarítást a csomagban. De az csak a végefelé kell. Azt a németnél csináltam. De ott is elszállt. Mondjuk, az nem befolyásolná az indítást, mert az egyik másik file.
Ja, amúgy minden le van írva a text file-ba. -
M.A.D. #22421 Én az elpbb probáltam ki, direktbe, manuálisan. Így is ua. az erdmény. nextlife.exe hiba, és elszáll. A másik fázist már megsem csináltam, ami bonyolulabb, de így is egyszerű, a végjátékhoz. Viszont az angol nyelvű elindul. -
#22420 Köszi. Úgy látom Tomsess-nek működik a magyarítás. Melyik könyvtárba csomagoltad ki? -
M.A.D. #22419 Nekem ment. Semmi gond nem volt vele. Asszem. Rhem 3. -
M.A.D. #22418 Ankh 3 már ki is jött németül tegnap előtt pl. :) -
#22417 Köszi...(remélem ok lesz..hiszen nem kellett crack eddig sem..azaz a hivatalos jav,stb miatt) -
#22416 Kiadtak egy 2CD-s verziót belőle, ahhoz jöttek ki az utolsó javítások. 4CD-shez azt hiszem 1.56 kell és a police station patch (a hivatalos oldalán le van írva.) A magyarítás nem tudom hogy megy-e a 4CD-ssel, de majd itt leírják neked jól a fordító srácok:) -
#22415 Nem próbáltam a magyarítást, de mások azt írták nem megy az angollal. Crack nem kellett, indult rögtön. -
#22414 Hali...
kis help kellene.....
magyrúl sztném jáccani a longest Journeyt....ok...telepitettem a full 1000mb-os verziot(4cd-s)aztán fel szerettem volna patchelni az 1.57 esre....a javitás telepitője "nem találom a 2cd-s verziot)hibaüzit nyomja...és áll....(a honositáshoz viszont asszem eme patch kell)Mi a gáz?nem szabad a full telepitést választani?ha nem akkor melliket kell?...vagy más a hiba?
Köszönöm -
#22413 A Next Life telepítőjéhez nem kell crack? (megpróbálom angolul, hátha...)
A magyarítást melyik könyvtárba kell lefuttatni a .bin-ben?