The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt meg is kaphatja akár egyetlen letöltési szál is, vagy le van korlátozva?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha adok rá egy kis volumét, rögtön hallani, hogy ez sem kristálytiszta sajnos.
most 1 mb-re fizetek annyit, mint aki dsl-nél 4-et kap😞
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Na mindegy. Nem akarok telhetetlennek tünni, hiszen 840 k is elképesztõ sebesség és számomra bõven mindenre elég, csak ne hívják 8 megabitnek, hanem hívják 7 megabitnek és mindenki boldog, még én is :-)
a CRT monitorok másodpercenként a hertznek megfelelõ számszor újratöltik a képet.
a TFT monitor nem tölti újra soha. ha változás történik a képen, azt anniy ms múlva lehet látni.
elvileg MINDEN tft monitor ugyanolyan szembarát(legalábbis válaszidõ szempontból)
ilyen szempontból talán a Fényerõt kéne megnézned. eddig 250 cd/m2, illetve 300 cd/m2 -es monitorokat láttam, lehet van másfajta is.(pontosabban nem láttam, csak nézegettem neten a leírást)
UI: cedega nekem is kéne
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Elvileg nekünk felemelték 8 megabitre a sávunkat, de mint már említettem én max 730 kb/s sebességet tudtam elérni (ez elvileg a 6 megabitnek felne meg) de az is szörnyen ingadozott 300-700 között többnyire 400-as érték körül. Ma reggelre viszont egy stabil 840 kb/s-os sebesség fogadott. Már két nagyobb letöltést is próbáltam két különbözõ szerverrõl és mindkét helyen 830-840 között viszonylag stabil sebességet értem el. Amiért kérdezlek az, hogy ez azért még mindig nem 8 megabit (számításaim szerint 1000 kb/s-nak kellene lennie), de ehhez persze mindkét oldalnak biztosítania kellene ezt a sebeséget.
HA már neves megállások: én most vagyok az õrület határán. Lassan már egy hónapja töltöm a Zelenghorm-ot ... kezdetben szépen jött, de az utóbbi idõben 1-2kbit/sec.re gyorsult be a letöltés. És már egy ideje 99,3% áll. Megõrjít.
A másik csuda a The Omega Stone - 60%-on megállt és már egy ideje így van. Elsõ CD-je elméletileg már mûxik, de a többire még vagy 2 hónapot várni kell ilyen tempóval.
nekem lejöt a Jade, már játszottam is vele.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Na megva végre a Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser -em.
Hát képen is szép volt, de így élõben nagyon odab@sz, annyira elegáns.
Csak a gépelés elég fura még, mert ezt még meg kell szokni.<#vigyor3>#vigyor3>
Ha lejön, akkor legfeljebb majd feltolod a szerverre és mi 5 perc alatt letöltjük ;-)
Az halál idegesítõ, ha megáll a letöltés. Van egy remek addon az egyik kedvenc játékomhoz. 720 mega a mérete az iso-nak. 1 hónap alatt letöltõdött nagy nehezen 701 mega aztán megállt. Állt több mint két hónapig, majd most a 4 napos ünnep alatt töltõdött 1.5 megát, így már majdnem 703 megán áll..... nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek <#falbav>#falbav>