33675

• Axon
    Megjelent a Road to India nevű belsőnézetes kalandjáték magyarítása.
    Én még sosem hallottam róla. Valaki próbálta már? A játék egyébként 2001-es.
  • Axon
    Már húzom is lefele és ki is írom, hogy otthon megnézzem. Bár lesz még egy kemény harc a fiammal, aki majd a - most letöltött - micimackóért fog kűzdeni, de következetes leszek és elérem célomat :-)
  • via_mala
    Egészségedre, épülésedre! :)
  • Axon
    Vagy 2 hete töröltem le pont, így már nincs meg.
  • Axon
    Örök hála annak aki a stalker filmet feltolta a ketteskére
  • csgj
    Köszönöm szépen, és elnézést kérek, hogy bátorkodtam itt feltenni ezt a kérdést!
  • MerlinW
    Le van írva a topikjában...

"A játék "bin" nevezetű mappájában a "steamwars.ini" nevű fájlban átkellírkálni ilyenre---->
    [Language]
    Language = Hungarian
    LangShort = hu"
  • csgj
    Közben már rájöttem, hogy mégis lehet variálni az időalakító képességeket... De tényleg, nem lehet vhol átállítani magyarra a feliratot, mert elvileg kéne benne lennie?
  • ffxi
    THX a tanácsot.
  • MerlinW
    Próbáld másik töréssel. Valami ilyesmi volt a probléma.
  • ffxi
    Igen, 4gb hely szabad és ezt írja ki
  • kirol
    Akinek volt kérése "A felébresztett" az nézze már meg amit meg kell, mert remélem a megfelelő dolgokat raktam fel!
  • MerlinW
    Rendszermeghajtón is van helyed?
  • csgj
    Feltettem a Timeshift-et, végre működőképesen :D (legújabb dx9, és 1.2-es patch) Tényleg nagyon jó eddig! :D A grafika is jó (és akadásmentesen, maxon fut), az idő lelassítás/megállítás/felgyorsítás meg nagyon pöpec. De azt hittem, hogy ezeket mi akárhogy variálhatjuk. Ja, és még annyit kérdeznék, hogy nálam miért angol a felirat??
  • csgj
    Jó, majd holnap, ha már ennyire azt mondjátok, hogy jó :)... Csak ne kelljen sokáig ügyködnöm vele!
  • ffxi
    OFF

Dreamfall 2
    HELP!!!
    Nem enged menteni helypróbléma miatt. Pedig a D: meghajtóra telepítettem a gémet.

ON
  • serito
    Pedig biztos lehetsz benne, hogy megéri!! Keress megfelelő Crack-et hozzá és nem lesz gond! GameCopyWorld?
  • YohAsakura
    Ja és király ez az oldal,mert rajta van néhány mese amit kerestem évek óta,még egyszer köszönöm takysoft.
  • YohAsakura
    Már párat elkeztem töl.....-ni
  • YohAsakura
    Köszönöm takysoft!!!!
  • Lord Myn
    Nekem tetszik a játék, szerintem megéri a "vacakolást"...
  • csgj
    Na, ebben nem vagyok biztos :P Lehet, hogy nem... De max csak holnap foglalkozok majd vele... Nemtom megér e ennyi vacakolást a Timeshift.
  • serito
    Már nem kell köszi!!!
  • serito
    Off:
    Kellene nekem az Everest legfrisebb változata + okosság 4.20 vagy jobb.
    Ha valakinek meglenne tegye fel nekem a "ketteskére" és hálám örökké üldözni fogja!
    THX

On:
  • M.A.D.
    DX9 legújabb verzió van fent? Bocs, hogy nem olvastam vissza.
  • csgj
    Ja, azt azért én is szoktam nézni, állítgatni, csak nem értettem, hogy miről beszélsz... :D De nincs minden maxon, csak azt az élsimítás vmit állítottam feljebb az alapértelmezettől, és a hertz-et tettem 85-re. Egyébként meg már töröltem a Timeshift-et, nem akarok egész nap sz*rakodni vmivel. legalább minden más működik végre...
  • M.A.D.
    ...ja, és előtte /start-futtatás-msconfig....dumpot kiszedni ám/
  • M.A.D.
    Ájáj! Sorry! Desktop, tulajdonságok...stb... Egy sima gyári driver + telepítés még nem minden. Sem Nvidia-nal, pláne ATI-nál. A tulajdonságokban "buherálj picit".
    Na, ON:
  • csgj
    Mi az, hogy mennyire húzom túl?
  • M.A.D.
    ...tíltsd le a hibaüzenetet! mennyire húzod túl a kártyát?
  • M.A.D.
    Én viszont kérnék egy dolgot az FTP-re. Régen kértem. NWN2 Sima.
  • csgj
    De a Timeshift nem megy... de az nem indítja újra a gépet, csak hülye :P Kiír vmi crash-et, csinál egy dump file-t, és hibaüzivel kilép..
  • takysoft
    lehet azért nem ismeri fel, mert HD2600Pro-ból hivatalosan nem létezik AGP-s változat. Azt a Sapphire gányolta össze valahogy. Azért lehet, h nem ismeri fel a hivatalos driver.
  • csgj
    És működik :) Jeee! Akkor eddig sem a tápegységem volt a hibás bakker! Teszem is vissza a Timeshift-et! :D
  • csgj
    Most fogok tenni egy próbát, mert olvastam másik fórumon, hogy a Hd 2600-hoz sokszor nem megy fel az ati driver. (kiírja, hogy nem találja a hardware-t) És csak manuálisan lehet feltenni (amit leíírtak, hogy kell, és én fel is tettem). Szóval most már csak ki kell próbálni a játékban...
  • Tomsess
    Még valami beugrott. Mikor kicserélted az új kártyát újra lett installálva a Windows is? Vagy csak kivetted a régit, betetted az újat majd rá a friss drivert? Annó nekem is voltak gubancok mikor ártaktam a kártyát, de aztán felraktam újra az XP-t és azóta gond nélkül megy.
  • Tomsess
    Utánnanéztem picit az driver RELEASE-ben. Szal elméletileg hülyeséget mondtam, mert a HD 2600-as driver tartalmazza magában a 9600-nak való cuccokat is. Viszont találtam ilyen valamit, hogy hibát írhat ki az installálásnál. Ezért megéri letörölni az előző Catalyst Driver-t és aztán rányomni az újat. Egy próbát megér
  • Tomsess
    Akkor rossz drivert töltöttél le. http://ati.amd.com/support/driver.html oldalon kiválasztod a Graphic driver-t, aztán a menüben a Windows XP Professional/Home (mert gondolom olyan oprendszered van), következőben az Radeon-t majd a harmadikban a Radeon HD 2600 Series-t és ott lesz a neked való driver. A legfrisebb Nov. 21, 2007-es. Mindeképp ez kell a legújabb játékokhoz, idővel pedig természetesen kell frissítgetni. Akkor nem hagy felinstallálni egy driver-t ha az nem a vidikaridhoz van. Ergo rossz drivert nem tudsz felrakni. Nem rakhatsz fel a HD 2600 kártyára pl. egy 9600 series-es drivert. Próbáld meg felrakni a legújabbat és aztán futtasd ezeket a gammákat
  • csgj
    "mert az Ati 7.11-es driver telepítésnél azt írja, hogy nem talált megfelelő hardware-t hozzá. (vagy vmi hasonló)"....
  • MerlinW
    Miért nem a játékokhoz fejlesztett legfrissebb Catalist drivert töltöd le és használod?