The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Viszont Innsmoutban a pofák hogy néznek ki, félelmetes😄
Nekem a Tunguska még egy kicsit csalódás. Edig 4x kellett végigjátszáshoz nyúlnom, mert elakadtam. És ezek (szerintem) nem apró kis figyelmetlenségek voltak. De ettõl függetlenül tetszik, mert egy nagyon érdekes témához és helyhez nyúltak a készítõk, várom a végét rendesen.
A Syberiákat meg még mindig nem vittem végig😞
De esetleg akció kalandban még említhetjü az omikront is. Az is nagyon jó, és abban megvannak ugyanazok a tulajdonságok amiket a Dreamfall kapcsán felsoroltál. Abban a játékban komolyan tudták ezeket ötvözni. (Igaz most az is pihizik. A második városrész engem frusztrál kegyetlenül).
valami marha egyszer kitalálta, hogy úgy már nem lehet eladni kalandot, hogy az "csak" kaland. erre.... hogy is mondjam... kiherélték a stílust.
szinte minden kalandba kerül valami vacak... még a Dreamfallba is....
ilyenek, hogy verekedés, lopakodás, elfogyó pénz... HP....
pedig legtöbben régi jó kis lukaszos😄 játékokat szeretjük😄
Monkey Island 1-ben speciel külön kihívás meghalni😄
(gyk. ezt kevesen tudják: Guybrush akár 10 percig is bírja a víz alatt levegõvétel nélkül. MI1-ben van egy rész, ahol egy béklyóval ledobnak a víz alá. igen triviális módon ki lehet jutni(egy kattintás az egész majdnem), de nem nem tesszük 10 perc múlva game over😄)
a pénz még nem is zavarna...(az még Zak McKrackenben is volt😄)
meg talán még a lopakodás se(bár az már ügyességi)
de némelyikben konkrátan céltalan verekedés van(Dreamfallba minek kellett pl....)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
attól még jobb késõn, mint soha.
1: csapatmunka volt, és jó ha a szövegek kb 30-35%-át én fordítottam.(ezt imyke tudná pontosan)
2: honnét vetted, hogy csak én csináltam? én írtam valahol?
nem lecseszés, sõt örülök nagyon, ha tetszett a magyarítás, de még véletlen sem szeretném "úgy" reklámozni, hogy én csináltam.
ha én írtam fórumon, vagy ilyesmi, szívesen javítanám.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Visszatérve a kommentekre ... általában azok húzzák le gondolkodás nélkül a kalandokat, akik azt sem tudják mi azok. És ez nagyon igaz. Aki játszott kalandokkal, max. azt mondja : nekem nem teccik ... aki még életében nem látott egyet sem, csak kipróbálta az Alone in the Dark 4-et és nem tetszett neki, de látta, hogy rá van írva, hogy KALAND-AKCIÓ ... az kezd el ugatni. Mondjuk a kiadók is tehetnek errõl. Minek írják rá minden dobozra, hogy ACTION-ADVENTURE? Mert ezek szerint a kalandok annyira népszerûek, hogy ha ráírják mûfajnak vmi mellé akkor többen veszik. STRATEGY-ADVENTURE érdekes módon nincs :S Itt is látni az elsõ hozzászólást amit belinkeltél. Kalandról mi jut eszébe? Penumbra.<#levele>#levele> Észlény az is. A Penumbra egy tech-demo ... nulla sztori,nulla kidolgozás ... csak bemutatják, hogy mit tudnak. És egyébként is, bár kalandnak hívják azért eleget játszottam vele, hogy kimondjam : ez kalandnak indult még vmikor a fejlesztés elején, de aztán átment (ide-oda járkálós) akcióba. Másik dolog meg: IQ HARCOS a talpán aki az Aura 2-õt hasonlítgatja a Penumbrához. Ezzel azért bár nem tudja, de állatira leégeti magát. Olyan mintha egy Formula 1-es versenyautót hasonlítgatna egy 1203-as Skodához.<#gun>#gun> De úgy látom manapság már minden kaland amire rámondják, csak azért, mert az akció is meg a kaland is billentyûzet+egér kombinációval játszódik. Siralom...<#szomoru1>#szomoru1>
#13 - csgj válasz erre
03-27 @ 21:17:41
Kommentjeim: 54 db hát abban valóban nincs értelem, ha elalszol a monitor elõtt egy jó játék miatt.... A kalandjáték azért izgalmas, mert érdekel a story, és egyre többet megtudsz, amint haladsz elõre. Tárgyakat kombinálsz, beszélgetsz, logikai feladatokat oldasz meg, gondolkodsz.... És még ott van az általában csodaszép látvány. Olyan, mint egy megjelenített regény. De ahogy látom, a legtöbb embert csak a brutális öldöklés, a horror, a vér, a pörgés és az akció érdekli.... Tipikus egyszerû, kényelmes, laza, mai emberek Miattuk van ilyen kevés kalandgame
>> válasz Balintos (#5) kommentjére módosítás
--------------------------------------------------------------------------------
#12 - Tanus válasz erre
03-27 @ 16:30:03
Kommentjeim: 636 db Jellemzõ..XD
NEm csinálnak rossz gameket! Bár én se nagyon rajongok a point and clik típusú játékokért, de néha ilyen is kell!
>> válasz kilipeti (#6) kommentjére
--------------------------------------------------------------------------------
#11 - diphis válasz erre
03-27 @ 15:44:56
Kommentjeim: 91 db Hinnye, gyorsan olvastam a címet, és Sacred 2-t olvastam
#10 - Oe válasz erre
03-27 @ 15:39:00
Kommentjeim: 16 db Sorold azokat az RPG vonásokat. Én eddig kettõt találtam de nem nagyon volt hozzá töltet
>> válasz Norbikkka (#8) kommentjére
#9 - timantes válasz erre
03-27 @ 15:17:27
Kommentjeim: 4396 db hát ez sem kell nekem
#8 - Norbikkka válasz erre
03-27 @ 14:55:29
Kommentjeim: 11 db Pedig elég jók szoktak lenni az ilyen kalandjátékok... A látványvolág mindig gyönyörû, és szerintem a story is általában jó.. Én személy szerint szeretem. Én inkább az unalmas FPS eket unom.. tök egy forma mind.. csak mész és lõssz.. A Stalker mondjuk elég jó, teli van RPG-s tulajdonságokkal.. És ezért jó game..
#7 - gegi666 válasz erre
03-27 @ 14:38:13
Kommentjeim: 3133 db hát kaland játék nem kell
#6 - kilipeti válasz erre
03-27 @ 13:52:20
Kommentjeim: 95 db fujj. pint n' click. kell a francnak. ráadásul logikai. xD
inkább Diablo 2...
#5 - Balintos válasz erre
03-27 @ 13:39:15
Kommentjeim: 3622 db hogy abba hol az értelem ha vki elalszik a monitor elõt...
egy stratégia szeirntem bonyolultabb, és nem ilyen "hatalmas" interaktivítással rendelkezik
>> válasz csgj (#2) kommentjére
#4 - ZzoleE válasz erre
03-27 @ 12:07:43
Kommentjeim: 38 db juppi jéé!mán töltöm is!
#3 - Vendetta válasz erre
03-27 @ 11:57:00
Kommentjeim: 11273 db Hát ezt kihagyóm!
#2 - csgj válasz erre
03-27 @ 11:26:54
Kommentjeim: 54 db akkor menj serious samezni! a kalandjátékok legalább értelmesek... de te ezek szerint nem vagy az
módosítás
#1 - coolerz válasz erre
03-27 @ 11:00:53
Kommentjeim: 1266 db engem a kalandjátékok olyan szinten untatnak, hogy nagyon...
a penumbráról is azt hittem hogy faxa lesz meg minden, aztán rájöttem, nem más mint egy kalap xar....
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szóval a magyarítás jogtulajdonosai: Imyke, Taky, via_mala
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
The Secrets of Atlantis
Én le sem töltöttem miután a képeket megnéztem a játékból. Ha letöltöttem volna, akkor most a magyarítás miatt biztos kipróbálnám.
Egyébként próbálta valaki?
amúgy végre van teszterem a Darkstone-hoz, 3 napja már vagy 30 képet kaptam tõle😄 nemsokára kijön az is.
jó RPG kell, akkor Baldur's Gate 2
picivel kevésbé jó, de sokkal szebb és magyar, akkor meg Neverwinter Nights
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Jumurdzsákkal 4. napnál járok, de most pihentetem éppen.
[merlinw.org]
Oblivion: hát sajnos a városba még be kellett volna nézned😄 imádtad volna😄
A techbika: annál akinél a pénz😞
De nagyon szép volt. Nem tudom mi ennek a játéknak az értelme, mert soha nem játszottam ilyen mindent gyûjtsünk össze, fejlesszük a karaktert és 9756 játékóra után eljutunk ide, meg amoda játékkal.
De kijutottam a barlangból és kint a nyílt terepen rögtön megláttam egy szarvast, amit el is kezdtem üldözni, majd az utolsó nyilammal el is találtam, persze csak seggbelõttem, így vígan futott tovább, majd amikor már majdnem utólértem, a csodasztarvas átteleportálta magát vagy 10 méterre tõlem, majd újra üldözõbe vettem mígnem megakadt egy 10 cm széles sziklában, ami a veszte volt, mert lebunkóztam. <#vigyor5>#vigyor5>
Ezután találtam egy elhagyatott pacit, amit rögtön el is tulajdonítottam. És a lényeg ekkor jött. Nyeregbepattanva körbelovagoltam azokat a szép építményeket, ami nem kis ídõ volt és nagyon szépen meg volt csinálva. Akár a Gears of War figurái itt is gyiklolhatnák egymást, olyan szép volt, igaz egy kis plussz textúrarészletesség még rájöhet.
Végül ellovagoltam a naplementében, majd este egy kisebb falka farkas üldözésében megtapasztaltam egy esti erdõben történõ kis vágtázást.
Szóval nagyon ott volt a szeren élményben, pedig gondolom nem ez a cél ebben a játékban, amit én mûveltem. (Ezután pedig uninstalláltam.)
Szóval fejlõdik a technika rendesen.
illetve talán ennek a befejezésére... nemtom
Egy pillanatra sem gondoltam, hogy ennek mármi köze lenne a tömörítéshez, mintavételezéshez, stb.
nem állítható. keverésnél megváltoztathatod pl a pitch növelésével avgy sima gyorsítással.
de ha az egész számot növeled... attól vagy felgyorsul, vagy növekedik a pitch.(úgy gyorsul, hogy simán összenyomod a hangsávot, amitól magasabbnak hangzik)
ergo: ha nem nagyon house zenrõl van szó, akkor tönkreteszed vele. bpm-t csak keversékor állítgass😄
[merlinw.org]
Már kb. 2 éve keresem a megoldást, de azóta se sikerült megtalálnom.
A probléma a következõ.
Van egy szám ami pl. 130 BPM-es. Én ezt át szeretném állítani pl. 140-esre, és így kiírni CD-re.
Itt a képen:
ugye be tudom állítani, hogy fixen tartsa pl. a 140-et és így ugyan lejátsza, de elmenteni nem tudom, és így kiírni se.
Valaki tudna ebben segíteni?
Legközelebb a tûzfalbeállításaidat és a root jelszavad kérem el ;-)
Köszi a Cedega-t!
90%-át megkaphatja egy szál. 10% félre van rakva ssh-nak szervízelésre😊
[merlinw.org]