33675
-
#22532 Az nem valami szörnyűség? -
#22531 A Beowulf-ot már szedem "máshonnan" de elég lassan csorog ha még ma felkerül megköszönöm, ha nem akkor kivárom a másik "forrást".
THX -
#22530 Köszi -
#22529 Bocs, nem emlékeztem rá, hogy valami probléma lett volna vele. -
#22528 Off:
Szeretnék kérni!
Ha megvan valakinek a Beowulf Game akkor megkérem tegye fel nekem a "ketteskére" !
Köszönöm előre is.
On:
A Nostradamusért meg ezer köszönet.
-
#22527 Köszönöm.:)) -
#22526 Ezt kérésnek vettem, és prezentáltam. :) -
#22525 A Nostradamus-t elindította már valaki? -
#22524 Én még nem próbáltam, de jó tudni, hogyan lehet majd elindítani.:) -
#22523 Eladó egy remek Gigabyte alaplap 2.9-es celeronD-vel. 720p-s HD-t ügyesen beállítva visza.
Részletesebb infó ITT található. -
#22522 Csináltam egy vezércselt és a cd-n levő összes állományt bemásoltam a telepítés könyvtárába és így már működik. -
#22521 Érdekesség, hogy ha telepítés nélkül, simán a cd-n levő India.exe-vel indítom a játékot, akkor elindul és lehet vele új játékot kezdeni... -
#22520 Próbáltátok már a Road to India-t?
Nekem telepítéskor 4 db .wav filet hiányolt, amit valamilyan .cab fileból akart kimásolni. Ettöl függetlenül volt kihagy gomb, így feltelepült a játék. Elindítom és szépen bejön a menü, majd új játék kezdésére kattintva kéri az 1-es cd-t.
Hmmm...
Az első cd-ből készítettem egy .iso filet és daemon-al bemountoltam, de ez nem hatja meg és továbbra is kéri az 1-es cd-t. -
#22519 Láttátok a legújabb "kincset". Köszönet érte!!! -
#22518 Én is köszönöm! -
#22517 Köszi!
Húzom is lefele. -
#22516 Én is, de pórul jártam. (Kód)miatt.:( -
M.A.D. #22515 Épp ezt kezdtem "megszerezni". :) -
#22514 A sas leszált. Ismétlem: a sas leszált. (085_Road to india)
(Nem volt időm tömörítgetni stb, ezért egy az egyben raktam fel. A két cd volume-a INDIA1 és INDIA2) -
#22513 Nem, ez a legújabb lesz, ezután. -
#22512 Melyik? Az Evil Under The Sun? Mert az már nekem megvan vagy 1 hónapja... (a játék, nem a demó). -
#22511 Megvan: Samorost !
Van szerintetek Samorost 3? -
#22510 Mi is volt az a játék, amit egyszer én linkeltem be?
Kis flash játék volt, amikor az ufók elrabolják a kis figura kutyáját.
Ez volt a 2. része. Kíváncsi lennék van e már 3., de nem jut eszembe a neve. -
#22509 Ez mekkora!? LOL!!! Naon tecett!!! -
csgj #22508 Ezt nézzétek meg, sztem rohadt jó! (csak kicsit sokára tölt be) -
#22507 Vagy még ritkábban! -
csgj #22506 Kár... Azokat nem szeretem annyira. Azok között is van jó, de ritkán. -
#22505 Úgy néztem, hogy igen -
csgj #22504 Ez is fp nézetes? -
#22503 Nostradamus - The Last Prophecy - Microids - szintén a küszöbön.:) -
#22502 Természetesen jó lesz bármikor, amikor fel tudod tolni. -
#22501 Fel tudom tolni, de csak holnap ha megfelel, mert otthon van -
#22500 Én sem ismerem, én is kipróbálnám. :) -
#22499 Megjelenés előtt van az új Agatha Christie játék, kijött a demo. -
#22498 Szívesen belenéznék én is. Fel tudnád tolni a ketteskére? -
#22497 Végül mégis csak Micimackó lett az esti mozizásból (az első micimackó, amit még a könyv alapján készítettek).
Valami gond lehet nálam, mert időnként megáll a letöltés a ketteskéről. Lejön 1-2 giga, aztán megáll a letöltés és nem mozdul tovább. Ilyenkor ki kell lépnem a letöltő programból majd újraindítani és újra kijelölni a letölteni kívánt fileokat, ezután ismét lejön 1-2 giga. Szóval a Stalker utolsó 10 file letöltése előtt megint leállt, de amikor észrevettem már mennem kellett, így nem tudtam hazavinni. Pont ebben a pillanatban töltődik az utolsó file, így ma már biztosan haza tudom vinni, de persze a biztos az lesz, ha már ott ülök a tv előtt és nézem :-) -
#22496 Road to India: Többször is végigjátszottam. A grafika jó, a hangok tűrhetőek, a játékmenet élvezhető, bár a történet kissé bárgyú és kissé könnyűek a fejtörők (bár a végén van egy bazi nehéz), mondhatnám úgyis, hogy egymásból következnek a dolgok. Egyszer érdemes végigjátszani. -
#22495 Az 1962-es Tarkovszkij rendezte változat. -
#22494 Pedig jó a Micimackó is:)
Nagyon szeretem:)
A Stalker film az melyik Stalker? Az orosz?
-
#22493 Stalker film??? Erre én is kíváncsi vagyok köszönet érte!!