33675
-
#22572 Néhány százmegás filmet/sorozatot gyorsan le lehet szedni a nem zárt torrentoldalakról is. Egy több gigás játék esetében viszont előfordult már, hogy napokig zúgott a gép, mire lecsorgott a végleges eredmény. -
csgj #22571 Jó már leszedtem máshonnan... De kösz a linkeket. És akkor legközelebb nem kérek ilyet. De sztem ugyanolyan könnyen elérhető egy játék is. :) -
#22570 ez túl könnyen elérhető.
ilyesmire nem használjuk. (azt se nagyon értem, hogy 0day game-k feltöltésére miért.. főleg a legközkedveltebbekre).
Filmet utoljára akkor láttam fent, amikor vki kérésre feltette a Solaris egy ősi fekete/fehér verzióját. -
#22569 http://www.eztv.it
http://www.mininova.org/tor/1026047 -
csgj #22568 Vkinek megvan az új Sci-fi Channel mini sorozat, a Tin Man első része? (már letölthető, csak nekem lassan jön... nagyon lassan) Mert ha esetleg megvan vkinek, akkor az rálapátolhatná a ketteskére :) Naggggggyon hálás lennék! :) -
#22567 Nem az nem szinkronos, csak ezeket találtam a HUN mappában és felraktam mindent, ami ott volt. -
Tomsess #22566 Huh...visszatértem. 1 hét kórház után mennyi minden történt itt (meg került fel "valahova"). Először is, NAGY_NAGY_NAGY köszönet a Stalker filmért. Évek óta keresem, szóval maga a mámor, hogy végre elérhető.
Aztán köszönet a többi cuccért is
Kérdésem lenne, hogy a The Awakened magyarítása tartalmaz szinkront is? Mert a könyvtárában van vmi voice.snd is. Ha igen, akkor nyúzom le, mert egyébként csak a feliratért nem lenne érdemes.
A Napfény-t én is megnéztem és tényleg csúcs alkotás. Nekem 5.1-es minőségben van meg, avi-ban, nagyon jól szól. Ha kell akkor felrakom.
Mindenképp megéri megnézni, mert nagyon jó film ... rég láttam ilyen jó sci-fi-t. Még mondjuk a Fountain is jó, csak az már kemény sci-fi kategóriába sorolható. A főcímzenéje is elviszi a pálmát Szóval coool.... -
#22565 Elszámoltam magam. Lesz az éjfél is mire felér. -
#22564 Jó hír, hogy elkészült a Beneath a Steel Sky kalandjáték magyarítása.
Még jobb hír, hogy készül még a Discworld Noir a Jack Orlando a Future Wars és a The watchmaker fordítása is.
A Future Wars nincs meg valakinek cd-s verzióban? Mert nekem csak a floppys van meg.
A Jack Orlandot anno töröltem, mert nem tudtam sehogy működésre bírni. -
#22563 Elkezdtem feltolni a Napfény című filmet. Elvileg - ha nem vágja el valaki a kábelt - koradélutánra felér. -
Kiru #22562 Ez a film engem is érdekelne (nagy SCI-FI fan vagyok) :) -
#22561 Ott nem hiszem, azt nem erre találták ki:)
Ill. smsweb-es ftp tud ilyet, de ott meg csak a fizetős accountok vannak korlátozva. -
#22560 Ez oké, de félő, hogy mindez akkor menne, ha az én gépem szolgálna az FTP szervernek.
De ez egy freeweb-es tárhely mint írtam. Itt is lehet ilyen? Félő, hogy nem. -
#22559 windwoson is lehet ilyet csinalni, marhogy ftp-n userknek kulon jogokat
ha mindenki ugyanazzal a nevvel megy, akkor nem megoldhato sztem, max, ha te csinlasz magadnak egy masik usert es adsz neki kulon jogokat, es masikrol meg elveszed.
sokfajta jog van...utana kell olvasni, hmelyiket holleht belalitani.
olvasasi, irasi, letrehozasae, hozzaferesi, torles..stb
ha windowsos felulet, akkor a Titan Ftp szerver-t ajanlom. nekem az jott be legjobban..
ahhozi h ezeket beallitsd nyilvan admin jogokkal kell rendelkezned
-
#22558 Erről beszélek a tesztelés se megy. Nem tud próbaüzit se küldeni, csaj az az ablak jön fel vagy százszok. Mintha nem lenne jó valami. Pedig ha nem lenne jó, ugye netezni se tudnék.
Hát az lesz. -
#22557 De, ott van a további beállítások felett a fiók beállításainak tesztelése gomb.
Végső esetben 2 dolgot kell tenned:
1. megnézed a freemail, egyéb levező oldalon a FAQ, stb-t hogy milyen portokat, beállításokat, titkosítást stb-t használ.
2. felhívod az enternet ügyszolg.-ot az smtp beállításokkal kapcs. (hátha nálad más mint nálam) -
#22556 Most komolyan ennyire bénának nézel?
Persze hogy le tudom azért másolni, de egyszerűen nem jó.
Mindig feljön a hálózati jelszó megadása vagy 1000x, és nem tudja a próbaüzit se küldeni.
És rohadtul nem értem, már 1000x megcsináltam de nem megy.
Sima Outlook-al se megy.
Nincs valami teszt, amivel csak simán azt tesztelhetném, hogy be az smtp megy e nálam? -
#22555 Office 2007 de baromi mindegy. A képen amit bevágtam az én beállításaim láthatók. Csak másold le az istenért. Ha a "flat" kellene ott lenne, de nem kell.
POP a 110, SMTP a 25 portot használja
egy másik leírás
Semmi bonyolult nincs benne, ennél többet nem tudok /nem lehet segíteni... -
#22554 Linuxon jah. -
#22553 Másik technikai kérdés.
Ha van 1 FTP tárhely ehhez van k embernek hozzáférése. Megoldható, hogy az, hogy törlési engedélye csak nekem legyen? -
#22552 Na nekem nem jó.
Megcsinálom így, de nekem a kimenő smtp-s beállításnál a felhasznevemben alapból olyan is van, hogy [email protected].
Így a levelek keresésére kattintva feljön egy ablak, A Hálózati jelszó megadása néven és vagy 100x feljön, valami nem jó neki.
Most érdekes, hogy miért nem jó a felhasznevem, vagy jelszavam. Ide nem ugyan az kell, ami a netkapcsolathoz is?
MEg neked ez hanyas Outlook, mert nekem a 2003-as nem így néz ki. -
#22551 Köszi, holnap kipróbálom. Most nem, mert így is örülök, hogy végre vége van ennek a napnak. -
#22550 Engem is érdekelne a film! THX -
- ha nem vipmail, akkor freemail-es stb adatokat írod be.
- több fiokot is felvehetsz (pl 2gmail, 1 free, 7 hotmail, stb)
- SMTP enternetes paraméterek mindig ugyanazok maradnak
- mail szolgáltató pop szerverét, portjait leírják az oldalukon.
- ahol enternetes login név van ott az internetkapcsolatod jelszava kell, ahol email szolgáltatós login van, ott logikusan a mailbox jelszava kell. -
#22548 Hűha, nem is tudom MAD, vagy MerlinW segített nekem Outlook ügyben. De amikor legutóbb itt érdeklődtem nem válaszolt.
Azóta se sikerült megoldani, jó lenne ha tudnál képet csinálni a beállításokról, hogy az enternet szolgáltatómmal tudjak freemail-el is küldeni.
Köszi! -
csgj #22547 Oké, thx! -
#22546 Akkor jövőhéten feltolom a ketteskére. -
csgj #22545 Nekem még mindig 80 gigás van :D (Ne üvöltözzetek, hogy vegyek azonnal egy újat, mert nem tudok! - nincs rá pénzem) Ja, és lehet, hogy érdekelne a Napfény. Főleg, hogy angol, és sci-fi :) -
#22544 Igazad van, de direkt nem neveztem meg, próbáltam semleges lenni és már elég régóta próbálok bejutni. Ettől függetlenül, bocs. -
#22543 Sci-fi rajongókhoz szólok.
Az idén tudtommal egyetlen ismertebb sci-fi film készült. Angolok csinálták és a címe: Napfény. Igen jó kritikát kapott, ami nagyon ritka ebben a kategóriában.
Tegnap megnéztem és eszméletlenül tetszett, csak ajánlani tudom a téma minden rajongójának.
Ha valakit esetleg érdekel, akkor nekem megvan a szinkronos verzió :-) -
#22542 Most vettem egy új 500 gigás samsung vinyót...öööö... a cégnek .
Erre már végre bőven ráfér minden játékom - egy darabig.
Model: HD501LJ (SATA2, 16MB cache) -
#22541 Na akkor az nem az én játékom, az ilyen szedjünk fel egyszerre 100 tárgyat azt nem nagyon szeretem... (az Undercover-t is akkor hagytam abba, amikor a furgon hátuljából fel kellett venni vagy 20 tárgyat). -
#22540 Azt hiszem az ilyeneket nem szabad itt... -
#22539 Tegnap feltelepítettem a Nostradamus-t. Az első benyomásaim a következők: A grafika teljesen rendben van, szépen kidolgozott, éles képek. A szereplő csaj hangja botrányosan rossz, és idegesítő, amúgy az egyéb effektekkel nincs bajom. A háttérzene is jó, ha valakit zavar, teljesen le lehet venni a zene hangerejét.
Maga a játékmenet kissé brutálnak tűnik, mindjárt az elején 1000 tárgyat fel lehet venni, amivel nem tudsz mit kezdeni, szerintem ez nem túl barátságos, mert nagyon megnehezíti a játékot, és ha már az elején ilyen nehéz, sok embert elriaszthat a folytatástól. Túl sok dolgot lehet csinálni egyszerre, ez megzavarhatja az embert.
Összességében meg vagyok elégedve (bár még az elején járok), noha szerintem nem ez lesz az év játéka. -
#22538 Van meghívás a BH-n. Esetleg valaki tud küldeni meghívót? -
nemlehetigaz #22537 Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy a Hopkins FBI kalandjátékhoz van-e magyarítás? A Magyarítások portálon a listában néztem, de nem találtam, ez viszont még nem jelenti azt, hogy nincs (lásd Jazz and Faust).
-
csgj #22536 Hát, nem vmi nagy szám... -
#22535 Mostanában tényleg mindenféle játékból lehet "mazsolázni". Ránk fér már egy kis kényeztetés..., ugye. -
#22534 Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ebben a karácsony előtti játékdömpingben jó ha áprilisra utólérem magam. Rengeteg játék jelent most meg, nem is emlékszem, hogy lett volna hasonló méretű áradat, így karácsony előtt.
Sajnos a nagy dőzsben én is könyelműbb voltam és több játékot nem töltöttem le vagy próba nélkül töröltem. Erre szokták mondani, hogy majd megbánom :-) -
#22533 Nem tudom, annyira nem néztem utána de a videók alapján egy próbát megér.
Aztán lehet, hogy úgy jár mint a The Witcher amit a sor végére tettem, mert vannak jobb és elvezetesebb játékok is.
Most a CoD4, Gears of War, NFS (csak akkor ha 20percnél kevebb időm van), meg most szedem a Nostradamust.