The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Hanns-G HX191DP 19", 5ms, 1:700, 300cd/m2 40.632 Ft
ma meg is vettem NovaCompban. picit fura nekem még a TFT, eddig crt-m volt, de biztos meg fogom szokni.
egyenlõre tetszik. szép nagy.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Pontosan én is ezzel a felállással mûködök már jóideje.
A magyar nyelvû vista jó lenne. Hogyan lehet kiktatni az idõkorlátot? Van hozzá megfelelõ serial vagy más megoldás? Gondolom frissíteni nem tudod, vagy azt is meg tudtad oldani?
Adobnak most jönnek a CS3-as alkalmazásai amik már jól fognak futni Vistán (Macromedia és Adobe termékek, mert ugye felvásárolta Adobe a Macro-t) Visual studio, megy jól, Borland termékek nemtom, nem mertem kisérletezni, így vmware(6beta)-en Delphizem. Photoshop CS3 megy, bár kicsit bugzik. Total Commander 7rc, daemon tools, tömörítõ alkalmazások, Firefox/Thunderbird, strongDC, uTorrent, winamp, mennek.
BSplayer, mplayerC, powerDVD-t nem néztem még, mert hülyén hangzik, de a media player 11 elég jó lett- No meg dolgozom vele nem szórakozom. Játékra van egy teljesen tiszta XP-m, a többi dolgot Linuxon végzem😊
Axon: Mindegyik mûxik ami fent van torrenten ha jó az Angol. VMWare-en úgy csináld hogy nem lehet kiiktatni az idõkorlátot, legalábbis nekem nem sikerült, a sajátos bios-emulációja miatt. Ha magyar kell, akkor azt felerõszakolhatom nektek.
[merlinw.org]
és még mindig a Sam&Max episode 2-höz várok egy jól mûködõ cracket.
az egyik crackem nem müxik(ugyanúgy demo a játék), a másikkal meg kifagy a játék az elején.(mikor bosco-nál megpróbálom felvenni a borotvahabot, és utánki kimennék az utcára)
Egyébként a HCA - The Ugly Prince Duckling is megjelent<#alien2>#alien2>
A reklámjuk egyébként tényleg jópofa, de a valósághoz semmi köze.
Nekem a kedvenc reklámom az volt (2-3 éve nyomták a tévében), amikor a megszeppent faszi bemegy egy hatalmas terembe és a terem közepén leül az ott árválkodó egyetlen székre, szemben a hatlams pulpitussal, ahol több méter magasságban ott ül a bizottság.
Záporoznak rá a kérdések mint a géppuskatûz: be nem vallott jövedelme, eltitkolt nemibetegsége, meg még egy csomó ehhez hasonló.
Az a röhej az egészben, hogy eddig ez a reklám áll a legközelebb a valósághoz. na persze a relámban szereplõ bank azt hangoztatta, hogy náluk ilyen nincs. Nekem az Erste bankban ki kellett töltenem egy hosszú kérdõívet, amelyben arra is kíváncsiak voltak, hogy mennyit eszek, mennyit ruházkodom, kirándulok, utazok. Éppen csak a pöszörõm méretét nem kellett beírnom... :-)
melyik is az a bank? (ezt az apróságot sose figyeltem meg a reklában😄)
Te nyertél. 4 hónap és 2 bank elfogyasztása után kaptunk hitelt, megalázva közben mint egy leprást.
Melyik városban, hol (belváros, középváros, város széle, városszéle után), társas ház-e és ha igen, akkor hány lakásos, vannak-e mellette hasonló vagy más jellegû új vagy régebbi társas házak, azok négyzetméter árai, négyzetméter árak úgy általában és a te leendõ lakásodnál, garázs és parkolóhely van-e, hanyadik emeleten vesztek házat és hány emeletes lesz a társasház, van-e tetõtér, satöbbi.
Irígykedni tényleg nem érdemes...
[merlinw.org]