The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kösz, google a barátom, eddig is vele kerestem 😄 De találtam képeket, thx!
takysoft
Itt is rengeteg van.
meg itt van egy még jobb keresõ feltétel

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
próbáld itt vagy itt

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

húha, nem találok concept art képeket a TLJ-bõl... pedig a játék extrájában van bõven (kéne az oldalhoz)
hm..jó kérdés, pedig nemrég volt szintvizsgám nyelvtanból xD
takysoft
ja, akkor ok😄 én aszittem havonta szedi le az egyenleged😄

zene: nemtom hogy müxik. talán quicktime kell neki. 2.0.3-as firefoxxal vótam

tényleg.. nyelvtan firefox+val=firefoxxal?

kicsit azért idegesítõ, hogy én nem hallom a zenét... de lényeg, hogy más hallja 😄
csak egyszer kell fizetni...
takysoft
ti fizettek a weblapért????
nem mintha az enyém olyan szép lenne, de most õszintén: ha tényleg nem elég a html, és neked tényleg php kell, akkor vegyél egy php könyvet😄(van egy pdf-ben, elküldjem? 😄)
elég ha a netér' fizetek😄

a kékre gondoltál fent? na mert azt nem én állítom be sajnos 😄
takysoft
a háttér nagyon csúnya.(valahogy világosítsd, vagy sötétítsd el, mert így nem szép.)

takysoft
nemtom. nálam szól a zene😄

bizony, a g-portal sem ingyenes 😊 Van kredit, és az mínuszban indul. Legalább 192 Ft kell sms-ben, hogy 0-ra emeld a kredited, és akkor megmarad az oldalad.... Ami ingyenes, az meg túl sz*r
takysoft
pénzed? ezt nem értem. sry.

Itt van. De még van mit rajta dolgozni 😄 Az a baj, hogy erre a nagyon nagyon nagyon egyszerû gportálra volt csak elég pénzem, és eszem 😄 Mert hát ezt egyszerû kezelni is 😊 De a zene naon idegesít, hogy nem megy....
takysoft
belinkelhetnéd

ti tudjátok, hogyan lehet zenét lejátszani gportálos oldalon? mert hiába van 1 mega alatt a fájl, nem játsza le a nyomorék
gondoltam itt már mindenki végigtolta, és csak én halogattam ennyi ideig 😞 Ja, nagy imádatom révén elindítottam egy gportálos TLJ oldalt 😄
takysoft
itt most haveri társaság van, így nincs gond ezzel, de máshol azért ilyeneket majd /spoiler -be😄

Na, kijátszottam a The Longest Journey-t! 😊 A credits után van még valami, mert kidobott a végén hibaüzivel....?? Ja, az extrákat (a Titkok Könyvét) már megnéztem. Vannak benne jópofa dolgok 😄 Ja, és ööö Lady Alvane-nál mit keresett Varjú? Nem lehet, hogy õ April Ryan? xD Lényeg, hogy Varjú sokáig fog élni, April meg a fene tudja... a Dreamfallban leszúrják, de hát csaknem hal meg. Biztos megtalálja majd vmi gyógyító, elvégre létezik mágia. Naa'an vagy kicsoda, a zöldbõrû csaj például meggyógyíthatná... Na jó, nem bírom ki, hogy ne játszhassak vmi folytatást, vagy vmi új TLJ játékot 😄 Ilyen nagyszerû játékkal még sosem játszottam!
serito
Letöltöttem egy oldalt a hozzá tartozó linkekkel együtt.
Csaknem 2GB lett a végére. Otthon akarok szétnézni az oldalon de nincs netem (költözés miatt), ezért kell így hazavinnem. Még jó, hogy pont 2GB-ás a pendrive-om.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
sok ilyen van. teleport, webzip.
annyira okosak, hogy átírják a linkeket dynamikusra, de annyira nem, hogy php-t vagy egyéb programozott oldat le tudjanak szedni(mert hogy ott a server futtatja a scriptet, így annak forráskódja nem hozzáférhetõ)
vagy csak régi szar html-es oldalakkal müxenek.

serito
Köszi pont azt találtam én is!!! Valami régebbi verzió de mûködik.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

trmn
teleport pro, de lehet, hogy dinamikus weboldalt nem tud. Én régen használtam talán azóta fejlesztették.

serito
Off:

Tud valaki olyan porogit amivel egy teljes weboldal leszedhetõ a hozzá tartozó linkekkel együtt?

On:

MerlinW
Utólagos engedelmetekkel takarítottam ketteskén a 2 hónapnál régebbi cumókat.

[merlinw.org]

köszi, ki fogom próbálni

nekem Trust lézeres egerem van, de komoly probléma minden játékban, hogy annyira érzékeny, hogy le kell vennem az érzékenységet gyakorlatilag minimumra mindig

egyébként a bevezetõ videok is szaggatnak, ehhez is lehet köze az egérnek?

csak tipp, de
szerintem az egérdriverrel van a gond :-)
próbáld meg kikapcsolni a hardvergyorsítást (acceleration),
vezérlõpult->egér

nekem logitech van

Mondjuk úgy, hogy jóból is és rosszból is kaptam ízelítõt<#alien2> Egyébként semmi gondom a hölgyekkel és elnézést kérek, ha megsértettem vkit!

látom rossz tapasztalataid vannak a másik nemet illetõen 😊

Lehet, hogy a nõnemû TLJ verziót szerezted be. Ez esetben soha az életbe nem jössz rá, miért dobott ki <#nyes>

aha!!
win98 módban nem szaggat, viszont a bevezetõ után kidobott 😞

sehogy se jó 😞((

takysoft
az baj.
mert akkor nemtom.

XP SP2
ATI X1900XT Catalyst 6.10
legújabb DirectX

takysoft
milyen oprendszer alól játszol? win98, xp, vista, linux+wine/cedega ?
win98-nál egy directx frissítés segíthet.
nvidia esetén nem muszáj a legújabb drivert használni, marajdhatsz a 8-as szériánál.

szerintem is valami ilyesmi lehet, a játék 20-22 fps-el megy, pedig állat gépem van 😊

hm...furi. Lehet, hogy vmi kompabilitási probléma. Pedig nem kéne, hogy legyen... Nemtom, talán állítsd át a kompabilitási módot windows 98-ra (jobb egérgomb ikonon, tulajdonságok, kompabilitás)
Sajna ma suliban elmaradt az infó, így nem tudtam belenézni a könyvbe. Magamtól pedig egyenlõre még semmire sem jutottam <#szomoru1>

sziasztok!
Most kezdtem el játszani a TLJ-vel, de valamiért akad a kép. Ahogy húzom az egeret meg-megakad, a videókat is így játsza le, akadozva.
Mivel van a gond?

takysoft
az encarta az MSN-nek amolyan kérdez-felelek cucca, még kicsit beta, ezért nem nagyon reklámozzák.
vedd fel partnernek a [email protected] címet, és már müxik is.

jó ez, csak a Dreamfallnak is van külön topicja... Meg aztán ez nem teljesen egy TLJ topic, inkább olyan vegyes, kalandjátékos 😄
kirol
HM? Ez mi ez?

takysoft
Hát... encarta nem tart valami túl okosnak😞

kirol
Na jutottál már valamire?

kirol
Tudtommal a legújabb ilyen módszer az, hogy 1 évig megy így a Vista. Már nem csak 120 napig.

Axon
Na igen és úgy rémlik, mintha az lett volna a leírásban, hogy ha túl lépjük a 30 napot, akkor már nem mûködik, úgyhogy érdemes telefonos ébresztést kérni :-)

takysoft
és max 3-szor lehet megtenni, szal csak a 30. nap közelében érdemes.
csak úgy húzható ki 120 napra.

Axon
Igen ez lesz az.
Közben én is megtaláltam:
A start gombra bökve be kell ütni a "Cmd" parancsot, amely megnyitja a szöveges terminált. Ide be kell írni a "slmgr -rearm" parancsot, meg kell nyomni az entert, végül újra kell indítani a számítógépet. Ezt persze nem a harmincegyedik napon kell megtenni, hanem elõtte.

Ez is egy lehetõség, ha még mûködik:

"A Windows Secrets viszont egy olyan megoldást tett közzé, mellyel akár további 8 hónappal megtoldható ez a négy hónap.

Ehhez nem kell mást tenni, csupán a regisztrációs adatbázisban a HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\SL útvonalon a SkipRearm bejegyzés értékét 0-ról 1-re állítjuk át. Az új beállítások érvényesítéséhez természetesen a rendszer újraindítása elengedhetetlen.

Érdemes megemlíteni, hogy a legfrissebb kiadású Vistákban a fent említett módszerek nem mûködhetnek, ugyanis a Microsoft kiszedte ezt a lehetõséget az operációs rendszerbõl, így a felhasználó mindenképpen azt a verziót kényszerül használni, amiért fizetett."
Üdv!

Ez lehet az, de lehet hogy már javították és nem mûködik:

"Nem kell mást tennünk, mint Rendszergazdaként belépni a Windowsba, és a parancssori ablakon belül begépelni a "slmgr -rearm" utasítást, majd újraindítani a rendszert. Láss csodát, újabb 30 nap áll rendelkezésünkre, de nem szabad elfelejteni, hogy ezt csupán kétszer lehet eljátszani."