The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Feleségem locsolták a barátaim.
Abban a délutáni sörben lehet valami. Vajh, hogyan szerezted ezt a kiválló élettapasztalatot? ;-)

Jó reggelt! No, csak nem meglocsoltak? Amúgy, ismerõs munkahelyi érzés. 😊 Én nem melózom, mert a felmentési idõm közepén járok. Még van hátra 6 hét. Aztán mi lesz? 😞
Kitartás! Hidd le, hogy már kora délután egy megváltó sörre fogsz vágyni.

Axon
Jóreggelt mindenkinek!
Táskákat felvarrtam a szemem alól, újraélesztõ készletemet magamhoz vettem és elmásztam a melóhelyig.
Az utolsó locsoló este 9-kor ment el, addigra már testem 90 %-a csak alkoholból állt. Ha estig valahogy kihúzom, akkor úgy érzem megmaradok.

nagykispeter
Elküldtem mailbe

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

via_mala
Screenshot-ot kérek!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

pedig igen... vagy legalábbis én úgy emlékszem, hogy nem volt probléma. Különben meg se tudtam volna oldani a feladatot 😄
nagykispeter
Nemtudom magyarítás hiba-e,de azért beírom!
Mikor a szigeten 8. fejezet,a vulkán szájába kiírja a jeleket hol,hogy kell beforgatni akkor nem a megfelelõ helyet írja ki a jel mellé a teleszkópon.
Nem tudom magyarításhiba-e vagy én értettem valamit félre.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

ááá, leszedtem a "fantasztikus" Dungeon Lords címû játékot, mert azt hittem, hogy jó szórakozás lesz.... Hát, kiderült, hogy a fantasy RPG-k szégyene 😛
Hepi Ístert nektek!<#alien2> Sok nyulat meg tojást ... meg pénzt (már ha adnak)<#vigyor3>

Próbálok (hisz már biciklin sincs biztonságban az ember)
csak vigyázz, meg ne szondáztassanak! 😊
Boldog nyulat mindenkinek<#bohoc> <#pias>
serito
Nem is emlékszem melyiket "vettem meg" <#ravasz1>, ha minden igaz ez

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
S T A L K E R Shadow of Chernobyl PROPER-HATRED

van meg. Ha te fel tudod tölteni akkor én nem kezdem el mert nem egyezik a verziónk, meg szerintem neked nagyobb sávszélességed van felfelé.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ok,de csak a jövõ héten tudom mert az otthni gépemen van én meg vidéken az anyósokéknál vagyok. Már próbáltam átszerkeszteni a logódat, remélem az eredetit megtartottam!!! Photoshop-al csináltam a kiterjesztés természetesen .psd .

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

hm...melyiket is válasszam...? 😄 mondjuk azt a bal oldali kis kacsát 😛
kirol
Mindenkinek ezt kívánok elõrre is:

Esetleg ezt nektek:

Lehet válogatni!<#wave>

UI: Serito a logóm anyagát passzold már át légyszi mailben!

egy dolgot még nem értek... A Dreamfallban sokszor mondogatják, hogy 10 évvel ezelõtt volt az a Collapse. 10 évvel a Dreamfall elõtt játszódik a TLJ, nem? Azaz akkor gondolom a TLJ végén kell történnie ennek a Collapse-nak. De nem emlékszem ilyesmire! Hogy tönkremegy az Élgárda, és emiatt lesz vmi Collapse, Összeomlás??? Erre azért kíváncsi lennék... 😊
Up!
http://www.kreten.hu/images/blog2227_1.jpg

Axon
Majd kihullot a szemem úgy kerestem a karikát, aztán amikor végkép nem találtam elolvastam a következõ beírásodat :-)

Axon
Ez a verzió tökéletes lesz és a szerda is megfelelõ.

Szervusz<#wink>Visszatérõ lélek...

Az egyesben is van egy kis easter egg, de gondolom azt sokan ismerik. A szállodában az elején, a TV-n van elrejtve egy gomb. Picit nehéz rátalálni, mert teljesen fekete minden rajta. Ha azt megnyomod, akkor megnézheted a TV-n az eredeti Longest Journey trailer-t <#vigyor3>

ÜDV!<#vigyor4>
hopp, úgy néz ki, hogy mégsem karikáztam be... de gondolom látjátok.
hoppá, mit találtam a Dreamfallban! Egy kis easter egg!
A bekarikázott területen elrejtették az elsõ Longest Journey cd tokját! 😄
via_mala
Valóban nincs szöveg bennük/rajtuk, csak Imyke tett rájuk önszorgalomból. 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Szerdán tudom csak, ha úgy megfelel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Errõl van szó: S.T.A.L.K.E.R.Shadow.of.Chernobyl.EMUDVD-Unleashed

a videókban nincs is szöveg.. nem??? Most játszottam ki a magyarítással, és semmi gondom nem volt vele, tökéletes! Na jó, nem egészen az, de nem szúrta ki a szememet egy kemény hiba sem.
serito
Ha gyorsan kell szerintem via_mala még ma vagy a hétvégén fel is tölti neked, de ha mégsem akkor kedden feltolom a "ketteskére".

Axon
MerlinW most csinált egy hatalmas tisztogatást a szerveren, így hely biztosan van rajta.

Randal
Nabakker, én még nem játszottam vele. De azért nem haragszom.

serito
A bivaly gép nálam adott<#ravasz1>, úgyhogy egy rossz szavam sincs rá, sõt érdekes RPG hentelés.

via_mala
Én már rég feltettem volna, de úgy láttam senkinek sem kell, mindenki fújolta, pedig jó az, csak bivaly gép kell hozzá.

via_mala
A TLJ HUN gyakorlatilag kész, csak a forma kedvéért publikus bétaverziónak nevezve adtuk/adtam ki, a magyaritasok.hu-ról tölthetõ. 1,3 MB az egész, természetesen a videók nincsenek benne, de az eredeti szöveghez hozzájött még vagy 500 angol kifejezés, amit Sanyi ki tudott nyerni a játékból, és azt is lefordítottam.
Február végén ment ki, azóta csak a telepítõvel kapcsolatos észrevételek érkeztek, a fordítást illetõleg senki nem élt kritikával. Ez persze nem azt jelenti, hogy tökéletes, maximum azt, hogy nem csapnivaló. <#hehe>
(Sanyival elterveztük a Dreamfall magyarítását is, de ebben az õ lépésére várok, hogy meg tudja-e oldani az ékezetes karakterek problémáját.)

serito
Ha gondolod és MerlinW is engedi a "ketteskére" feltolhatom neked.
Persze csak a jövõ héten. (természetesen a STALKER-re gondolok)

serito
Szia Imyke!!!

A minap mikor feljelentkeztél a magyarítások topicba már írtam, hogy tartom az ígéretemet miszerint ha megnyerem a lottót vagy ha az üzlet annyira "dübörög" (mint a gazdaságunk) akkor veszek neked egy 2 milliós gépet minden extrával!!!!
Jó látni, hogy egyre többször tudsz benézni a fórumokba!!!

Axon
Nem vigasztalásként mondom, de a STALKER-t még én sem láttam :-)
Torrentrõl szedegetem, de mire az a 3,2 giga lejön addig nyárközepe lesz.

Ha nincs géped a melóhelyen, akkor nem sok tanácsot tudok adni. Egyetlen megoldás egy laptop lenne, de ahhoz szintén az a lottó ötös kellene.
Mindenesetre örülünk ha néha be tudsz nézni ide a fórumra. Na és persze szurkolunk, hogy sikerüljön anyagilag megerõsödnöd egy saját otthoni (albérleti) net elõfizetéshez.

IMYke2.0.0.0
Üdv!

Nekem konkrétan gépem sincs. <#zavart2><#rinya>
Bezzeg a régi melóhelyemen egy 3000 MHz-es P4-es csücsült elöttem...
Na, nem kesergek!
Majd, ha rámszakad a Lottó Nyeremény, akkor veszek egy olyan áram disszipáló erõmûvet, hogy a Paksi Atomerõmû 2-es blokkja leég tõle, ha bekapcsolom... <#vigyor2><#ravasz1>

A régi 1700+ -osom otthon már kerreg, dohog, a "legjobb" játék, ami élvezhetõen elfutott ill. fut rajta <800*600> az a FarCry 1 volt - végig is nyomtam kétszer.
Már a Need for Speed Most Wanted-et sem tudtam 1024-ben futtatni élményjavítókkal... beszarok!

S akkor mai ronyg játékokat nem is láttam a monitoron... ilyen STALKER, Bet On Soldier, meg mittomén mik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Miért nincs a gépeden net. Letíltás, vagy be sincs állítva, esetleg nincs is hálózatban?
Mert rögtön lenne egy rakás tippünk a hackeléshez :-)

Axon
Szia Imyke!
Egymillió éve nem voltál erre.
Mondjuk a multkor, amikor beköszöntél a magyarítás topikba, azt utólag olvastam.

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Munkahelyen bekönyörögtem magam egy internetes géphez - nem mindenkinek van PC-je és nem minden PC-n van net - így tudok gyorsan egy post-ot küldeni:

Köszönöm a linket a TLJ re-hun-hoz. Valahogy majd megpróbálom beszerezni, az újabb bétát.
Amint lesz netem, és még tartanak a munkálatok, természetesen újfent bábáskodhatok a kicsikénk felett - örülök, hogy felvettétek a kapcsolatot Sanyival és a gondok felhõjét is elhesegetitek a TLJ világa felõl.
Drukkolok, hogy mihamarabb kész legyen a cucc.
Az átvezetõ videok feliratozását megoldottátok? Vagy azt hagyjátok angolul?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Köszi már megoldottam. A .cue hiányzott mellõle de kreáltam egyet.

takysoft
attól függ.. az millióféle lehet.
a legáltalánosabbak: linux bináris(ez ugye natíve futatható), meg CD-image. ilyenkor van mellette egy .cue file, aminek vmi ilyesmi tartalma van:

FILE "filenév.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

egyszerûbb esetben persze... ha audiotrackek is vannak, akkor ugye több a track. meg a mode1 is néha mode2, (talán ha van subchannel).

Alcohol 120%-ot, Daemont meg nem kell bemutani ugye.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

én meg sirefox-al-t írtam 😄 még az f-betût is lecseréltem. hát nem vok ügyes?
serito
Off:
A bin kiterjesztést ,mivel lehet megnyit??
On:

via_mala
Én így írnám: firefox-szal

takysoft
sztem explorerrel is biztos megy. gondolkodtam is rajta... 7-es explorer majdnem ugyanolyan, mint a firefox.(már a gyorsbillentyûket is ellpoták(Ctrl+T, Ctrl+"szürkeplusz/minus", Ctrl+U, stb.)

Hétfõ-keddig nem leszek😄 megyek húsvétolni nettelen tájakra😞

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

hm... hát csak ezzel a sirefox-al megy a zene 😄 De lehet, hogy ezt a böngészõt is fogom használni az Avant Browser helyett...sokkal gyorsabb. csak szokatlan
a quick time-ból a legújabb van fent, mégse hallom. Csak ezért pedig nem lenne jó leszedni a firefoxot
pont azt találtam meg, ahol rengeteg van 😄