33675

• takysoft
    heh. mogyorót még a tej is tartalmaz nyomokban néha:D
    az kikerülhetetlen.
  • MerlinW
    Köszi szépen:)
  • kirol
    Aztán vigyázz, hogy az ott lévő földimogyorót bele ne kapáld, mert úgy szeretnék csak egyszer olyat enni, ami nyomokban se tartalmaz mogyorót!
  • RaveAir
    Igen. De ne csak pusztán adat/ISO-ként írd ki, hanem DVD filmként, ahol automatikusan felajánlja a video_ts és audio_ts könyvtárakat.
  • Axon
    Mára feladtam. Megyek Kenyába kekszetkapálni...
  • Axon
    Két gépen próbálkoztam, az egyiken 2 oprendszerrel is. Ettől függetlenül lehet, hogy mindkettőben hibás az író. Megnézem az otthoni gépemben is, bár abban csak sima dvd olvasó van. Ha az olvassa a lemezen levő állományokat, akkor tényleg az írókkal van valami gond.

Egy láma kérdés: Ha lemásolnám a dvd összes állományát egy vinyóra, majd onnan kiírnám egy dvd-re, akkor működne a dolog, tehát műsoros dvd-ként lejátszaná egy asztali lejátszó?
  • takysoft
    DVD decrypter-t ismerem, az nem rosz kis cucc.
    Alcohol pedig az STPD 1.5-öt telepítei. za az eluláló mag. (azt használja a Daemon tools is).

Egy dvd lemez gyakorlatileg nem lehet képes felismerni a gépen levő emulációs szoftvert. ilyen egyszerűen nincs. (nehogy már dvd lejátszáshoz is yasu kelljen:D)
    télleg... próbáld meg yasu-t elindítani, hátha akkor megint meg vagy a powerdvd. (és miközben powerdvd fut, átmásolhatod a dvd-t:D)

vagy. alcohol 120% nem tud valami RAW módban dvd-t másolni?
  • Axon
    Holnap ezek fognak következni.
  • Axon
    A "bármijen" szóért már nyakon vágtam magam :-)
  • kirol
    Vagy egy moderátorral töröltesd ki gyorsan a hsz-eidet, akik elolvasták azokhoz meg küldd el gyorsan a Haitit és szabadalmaztasd ezt az új másolásvédelmi módszert.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak viccelek, de ez tényleg fura. Én ilyet még nem láttam.

• RaveAir
    Az Alcohol lehet, hogy felrakott valami emulátort, és azért nem tudod megnézni.
    Szerintem tégy próbát a DVD Shrink és DVD decrypter progikkal.
  • Axon
    Feltelepítettem az Akcoholt. Annyi a különbség, hogy mostmár a Powerdvd sem játszza le a lemezt. Az alcohol telepítés közben újraindíttatta a gépet, gondolom akkor telepített valamit, amitől mostmár nem megy a lejátszás.
    A dvd író egyébként jó, bármijen más lemezt, legyen az műsoros vagy mindenféle írt lemezt tökéletesen lejátszik és olvas.
  • Axon
    Megnéztem több gépben is és egyik sem olvasta.
    DE!
    Leszedtem a PowerDVD 7-est és az simán lejátsza a dvd-t.
    Ami igazi érdekesség, hogy amikor el van indítva a powerdvd, akkor lehet olvasni a dvd-n levő fileokat, mindet. Rá lehet őket másolni a vinyóra is. Ha kilépek a powerdvd-ből, akkor megint nem lehet olvasni a dvd-n levő fileokat.

Most szedem az alcohol 120-at és megpróbálom azzal átmásolni.
  • RaveAir
    Nekem gyanús, hogy a gépedben lévő dvd-olvasóval lehet valami gond. A másoláshoz meg a dvd shrink nevű progit javasolnám. Azzal tudnál belőle nem dl lemezre is másolatot készíteni róla.
  • Axon
    Süsü a sárkány első részéről van szó :-)
    Főleg Linux alatt bíbelődtem vele és ott felcsatolás után csak a filenevek voltak láthatók, de olvasni vagy másolni nem lehetett egyiket sem. Mplayer és kaffine (ha jól írom a nevét) lejátszóval próbálkoztam. Fent volt a szupertitkos titkosított dvd-k lejátszását is lehetővé tevő .lib is, de ha agyonütnek sem tudnám megmondani a nevét fejből.
    Ezután néztem meg windows alatt is és ott is pont ugyanez volt a helyzet.
    Mindenesetre a powerdvd-t majd még kipróbálom, meg az Alcoholt 120%-ot is.
  • takysoft
    ilyen másolásvédelem nincs. nem létezhet, mert nem volna kompatibilis a dvd szabvánnyal. de persze ki lehet deríteni.. PowerDVD viszi?

A dvd másolását pedig ugye az Alcohol 120% legújabb verzióvájal próbáltad?

(megjegyzés: de megnézném én azt a lemezt:D)
  • kirol
    Ja, na az gáz. Azt hittem csak a másolásvédelem a dond, de akkor nem sajna.
  • Axon
    Sajnos nem is játsza le. A lejátszó is arra panaszkodik, hogy nem tudja olvasni a médiát.
  • kirol
    Lejátszani se játsza le?
    Mert ha csak másolni nem hagyja az természetes.
  • Axon
    Lenne egy problémám hátha tudtok segíteni.
    Van egy gyári dvd-m amiről szeretnék másolatot készíteni. Mivel jó nagy a mérete, így csak DL-es DVD-re fér rá, ezért vettem egyet.
    Nos a dvd író program jelezte, hogy nem tudja olvasni a dvd-t. megnéztem a filekezelővel és ott vannak a fileok (szokásos .vob és társai), de például megnyitni, vagy vinyóra másolni már nem lehet a fileokat, ezért nem tudta másolni a dvd-t a dvdíró program. Ez van más gépben is és más oprendszerrel is. Az asztali lejátszó viszont tökéletesen olvassa. Na ilyenkor lehet-e valamit tenni?
  • MerlinW
  • kirol
    Na végre sikerült belőni az Outlook -omat az enternetes smtp-vel. Nem tudom mi volt a gond, tegnap felraktam az Office 2007-et és ezzel már jó.
    Király!
  • kirol
    OFF
    Nem tudjátok hol találom meg a 2007-es TOP 100 cégek listáját megyékre lebontva?
    A hülye google véletlenül se dobja ki. Csak szövegelést róla, de konkrét listát nem. Pedig anno láttam, egy csomó szempont szerint volt róluk táblázat, adózás előtti eredmény szerint, stb. De most nem találom. :(
  • kirol
    Hát ja, nem is tudom, talán itt még lenne is értelme nehézségi szintnek.
  • nagykispeter
    Biztos csak felirat!
  • csgj
    Magyar szinkron, vagy csak felirat?
  • nagykispeter
    Igen épp ezt néztem én is!
    Azt viszont sehol nem találom melyik kiadó fogja kiadni és mikor!
  • Tomsess
    A Lighthouse is elég nehéz játék mivel az is Myst szerűség. Vagyis nem, BAZINEHÉZ. Nekem még végigjátszással is alig ment a végigvitele. De mondjuk az tényleg annyira nehéznek sikeredett, hogy megjelentettek hozzá könnyítő patch-et amivel könnyebben kivihető a játék. Sztem nekem ez volt a legnehezebb kaland amivel játszottam.
  • M.A.D.
    Akkor ezek szerint ismeritek a Schizm-t. :)
  • Axon
    Közben felért a Touche is.
  • Axon
    Na igen, ki kell dekázni, hogy hol van az a határ, ami még játszahtóvá tesz egy kalanjátékot. Egyébként nem lenne égbekiáltó nagy hülyeség nehézségi szint állítást betenni egy kalandjátékba. Vagy igen? :-)
    A Silent Hill 2-ben például volt ilyen, talán még a harmadik részben is.
  • Axon
    A Schizm-t azt tényleg nem lehet űberelni és nem is érdemes, főleg a 2. rész volt a csúcs, amit szerintem a földön egy maréknyi 200-as IQ-jú őrült zsenin kívül senki sem tud/tudna végigtolni.
    Igazából nem is értem mi értelme van ilyen nehézségű játékokat kiani, gyakorlatilag a játék örömét veszik el.
  • kirol
    De ebben nem arra gondolnak szerintem, hogy 20x-os integrálszámításokat kell elvégezned, hogy megkapd a kódot, hanem olyannnyira nem logikus a megoldás, hogy magadtól sose jössz rá, csak ha megnézed a végigjátszást.
  • M.A.D.
    Ilyen nehét kaland volt pl. a Schizm és a második része is, asszem. Olyan matematikai feladványok voltak néhol, hogy matematikusnak készülő, diploma előtt állók vitatkoztatak a játék fórumába, és vezették le a megfejtést. Nem is toltam végig. :)
  • Axon
    A pc dome-on van egy leírás az új Sherlock Holmes kalandról is:
    Sherlock Holmes versus Arsene Lupin
    A terjedelmes leírásban nem rejtik véka alá, hogy vértpisált a tesztelő mire végigtolta, annyira nehéz. Úgy látszik, fő pozitívuma, hogy magyarul jelenik meg.
  • M.A.D.
    A FIFA08-ból az eredeti exe file kéne, ez 7-8 MB?. Az NHL08-ból az IceTxtrs.big, ami 116 MB kb.
  • Axon
    Egy figyelemre méltó hír:

"Megjelent az első trailer az Agatha Christie: Nyaraló gyilkosok című krimi kalandjátékról, mely itthon magyarul jelenik majd meg. A híres nyomozó, Hercule Poirot most egy trópusi helyszínen tűnik fel újra és természetesen nyugodt nyaralás helyett egy kusza gyilkossági ügy megfejtése vár rá. Egy híres színésznőt ölnek meg a népszerű nyaralóhelyen és a húsz gyanúsított közül nekünk kell majd kideríteni ki a tényleges elkövető. Rengeteg logikai feladvány és történetbeli csavar színesíti majd a történetet."

Külön pirospont, hogy lokalizálják a magyar közönségnek.
  • takysoft
    ha ezeknek valami nylevi jellegük van, akkor megjegyzem, előfodulhat, hogy nagyok lesznek azok a fileok.(szinkron)... bár nhl-nél nem biztos:D
  • M.A.D.
    Szépjónapot Mindenkinek!

Lenne 2 extra kérésem (egy régi, törzs tlj-s topicosnak). :)
    2 file kéne 2 programból.
    Az egyik a FIFA08 a másik az NHL08.

Folytassam bővebben? :)

• Axon
    Másfél óra és fent van.