The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abban a délutáni sörben lehet valami. Vajh, hogyan szerezted ezt a kiválló élettapasztalatot? ;-)
Kitartás! Hidd le, hogy már kora délután egy megváltó sörre fogsz vágyni.
Táskákat felvarrtam a szemem alól, újraélesztõ készletemet magamhoz vettem és elmásztam a melóhelyig.
Az utolsó locsoló este 9-kor ment el, addigra már testem 90 %-a csak alkoholból állt. Ha estig valahogy kihúzom, akkor úgy érzem megmaradok.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mikor a szigeten 8. fejezet,a vulkán szájába kiírja a jeleket hol,hogy kell beforgatni akkor nem a megfelelõ helyet írja ki a jel mellé a teleszkópon.
Nem tudom magyarításhiba-e vagy én értettem valamit félre.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van meg. Ha te fel tudod tölteni akkor én nem kezdem el mert nem egyezik a verziónk, meg szerintem neked nagyobb sávszélességed van felfelé.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Esetleg ezt nektek:
Lehet válogatni!<#wave>#wave>
UI: Serito a logóm anyagát passzold már át légyszi mailben!
http://www.kreten.hu/images/blog2227_1.jpg
A bekarikázott területen elrejtették az elsõ Longest Journey cd tokját! 😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Február végén ment ki, azóta csak a telepítõvel kapcsolatos észrevételek érkeztek, a fordítást illetõleg senki nem élt kritikával. Ez persze nem azt jelenti, hogy tökéletes, maximum azt, hogy nem csapnivaló. <#hehe>#hehe>
(Sanyival elterveztük a Dreamfall magyarítását is, de ebben az õ lépésére várok, hogy meg tudja-e oldani az ékezetes karakterek problémáját.)
Persze csak a jövõ héten. (természetesen a STALKER-re gondolok)
A minap mikor feljelentkeztél a magyarítások topicba már írtam, hogy tartom az ígéretemet miszerint ha megnyerem a lottót vagy ha az üzlet annyira "dübörög" (mint a gazdaságunk) akkor veszek neked egy 2 milliós gépet minden extrával!!!!
Jó látni, hogy egyre többször tudsz benézni a fórumokba!!!
Torrentrõl szedegetem, de mire az a 3,2 giga lejön addig nyárközepe lesz.
Ha nincs géped a melóhelyen, akkor nem sok tanácsot tudok adni. Egyetlen megoldás egy laptop lenne, de ahhoz szintén az a lottó ötös kellene.
Mindenesetre örülünk ha néha be tudsz nézni ide a fórumra. Na és persze szurkolunk, hogy sikerüljön anyagilag megerõsödnöd egy saját otthoni (albérleti) net elõfizetéshez.
Nekem konkrétan gépem sincs. <#zavart2>#zavart2><#rinya>#rinya>
Bezzeg a régi melóhelyemen egy 3000 MHz-es P4-es csücsült elöttem...
Na, nem kesergek!
Majd, ha rámszakad a Lottó Nyeremény, akkor veszek egy olyan áram disszipáló erõmûvet, hogy a Paksi Atomerõmû 2-es blokkja leég tõle, ha bekapcsolom... <#vigyor2>#vigyor2><#ravasz1>#ravasz1>
A régi 1700+ -osom otthon már kerreg, dohog, a "legjobb" játék, ami élvezhetõen elfutott ill. fut rajta <800*600>800*600> az a FarCry 1 volt - végig is nyomtam kétszer.
Már a Need for Speed Most Wanted-et sem tudtam 1024-ben futtatni élményjavítókkal... beszarok!
S akkor mai ronyg játékokat nem is láttam a monitoron... ilyen STALKER, Bet On Soldier, meg mittomén mik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert rögtön lenne egy rakás tippünk a hackeléshez :-)
Egymillió éve nem voltál erre.
Mondjuk a multkor, amikor beköszöntél a magyarítás topikba, azt utólag olvastam.
Munkahelyen bekönyörögtem magam egy internetes géphez - nem mindenkinek van PC-je és nem minden PC-n van net
Köszönöm a linket a TLJ re-hun-hoz. Valahogy majd megpróbálom beszerezni, az újabb bétát.
Amint lesz netem, és még tartanak a munkálatok, természetesen újfent bábáskodhatok a kicsikénk felett - örülök, hogy felvettétek a kapcsolatot Sanyival és a gondok felhõjét is elhesegetitek a TLJ világa felõl.
Drukkolok, hogy mihamarabb kész legyen a cucc.
Az átvezetõ videok feliratozását megoldottátok? Vagy azt hagyjátok angolul?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a legáltalánosabbak: linux bináris(ez ugye natíve futatható), meg CD-image. ilyenkor van mellette egy .cue file, aminek vmi ilyesmi tartalma van:
FILE "filenév.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
egyszerûbb esetben persze... ha audiotrackek is vannak, akkor ugye több a track. meg a mode1 is néha mode2, (talán ha van subchannel).
Alcohol 120%-ot, Daemont meg nem kell bemutani ugye.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A bin kiterjesztést ,mivel lehet megnyit??
On:
Hétfõ-keddig nem leszek😄 megyek húsvétolni nettelen tájakra😞
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity