The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mérete 300 mega. CD-s DOS-os játék, DOSBox-al tökéletesen mûködik.
Ha érdekel valakit, akkor feltolom a szerverre.
Az általam egyik legviccesebbnek tartott video:
video
Nyelvtudás nem szükséges.
Azé, aki elõször szól, hogy kell.
ITT szólj, hogy kell, és ha elõtted nem szólt senki, akkor priviben írd meg az email címet, amit meg kell hívni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
megette 4 perc 40 mp alatt....
behalok neki.
megkértem csinálja meg még egyszer, akkor is ment... nem csak szerencse...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ezért a felismerésért kapok -5 percet? 😄
ÁT: Rendõr meg a Rab
VISSZA: Rendõr
ÁT: Rendõr meg egy fiú(lehet lány is, akkor minden nemet cserélni kell)
VISSZA: Rendõr, meg a Rab (vagyis 1 fiú már átjutott)
ÁT: Apa meg a másik fia
VISSZA: Apa
ÁT: Apa és Anya
VISSZA: Anya (a család hímnemû fele odaát😄)
ÁT: Rendõr és Rab
VISSZA: Apa
ÁT: Apa és Anya
VISSZA: Anya (a család hímnemû része, a rendõr és a rab odaát)
ÁT: Anya és lánya
VISSZA: Rendõr és a Rab
ÁT: Rendõr és a másik lány
VISSZA: Rendõr
ÁT: Rendõr és a Rab
TADAMM!!! (sajna 20 perec volt😄)
szülõ nem viheti.
ha X szülõ vinné az egynemû utolsó gyereket, akkor:
-Y nem lehet a túlparton, mert eleve megenné X nemû gyereket.
-Y szülõ nem lehet innensõ parton se, mert akkor meg X szülõ enné meg a túlparton az Y gyereket.
Addig eljutottam, hogy Anya, Apa meg 3 gyerek átment, így a rendõr simán átvihetné a gyereket.. ha azon az oldalon lenne a tutaj... na még majd agyalok😄
Már megõrülök tõle.<#vigyor3>#vigyor3>
ne haragudj.
és ne érts félre, nem fogom 6 éves gyerekeknek mutogatni😄 a másodikat se😄
Ven két videó... a talán leviccesebb video, amit valaha a neten láttam
Azt hittem, ba***ok a röhögéstõl
MINDKETTÕ ISTENKIRÁLY!
Ez elsõ: Get a New Daddy!
A második: Tomboy - OK2BGAY
MINDENKI nézze meg, aki tud angolul!!!
Elég elvont ötlet is elõfordul benne.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Viszont lenne egy kérdésem: Van ember a földön aki segítség nélkül végigviszi a játékot??? Megmondom õszintén én nem vagyok egy nagy kalandjátékos, de amit Rubacavában kell mûvelni, az elég durva 😊
majd lesz ott dolgot többször is. meg lehet szakandi az ürgétõl
Most játszom a Grim Fandangoval, és Rubacavában a tetováló mûhelyben elhangzott egy magyar mondat, kb ilyesmi: "Seggfájdalom, mér nem fogod be a pofád?" 😄 Ez hogy kerülhetett ide? Majd szívrohamot kaptam... 😊
Össze se lehet hasonlítani a kettõt.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Bár egy 300.000 -es kategóriában már biztos jobb lehet, de csak tippelek.
Látószög 170fokos minden irányból. Házhozszállítás meg igaz plussz pénz, de nem értem rá elmenni érte, és miután minden darabból 1-2 példány van max, ha nem veszed meg amikor van, akkor nagy az esélye annak hogy más viszi el elõtted. Mellesleg kihozzák, kibontod, nem felel meg, visszaküldöd. Utánvét powa, ennyi.
[merlinw.org]
Biztos zsír lehet. Ez a házhozszállítás gázos, mert ha olyan a sérülés, hogy mégse kell, akkor még netalántán bezúzzák az arcomat.<#vigyor3>#vigyor3>
Az LCD TV az más mint az LCD monitor? Még sose láttam. De ott hogy van x ms, meg a látószög? Mert a monitorom elég zsír, de oldalról nem nagyon látni meg oldalmozgásra érzékeny. (Ablak oldalmozgásra beszõröz.)
Megnéztem Media-ban milyen a cucc, kipróbáltam (ott 179 volt az ára).
Nem tököltem, felhívtam grx-et és házhoz rendeltem.
Lepecsételt garanciapapírt benne volt a (nem original) dobozban, friss dátummal, nem volt probléma. A masina lassan 4 hónapos, semmi gond nincs vele.
Nem voltam személyesen a boltban, így nem tudom hogy sunyik-e. De sosem érdekelt. x dolog y-ba kerül, ha kell nekem kifizetem, adják oda, nem szoktam bájcsevegni senkivel.
[merlinw.org]
Mit jelent az, hogy: A leggyakoribb esztétikai hiba, hogy a csomagolás megdörzsöli a tv káváját.
Meg tényleg sunyi alakok vannak ott? A hiba mellett még lopott is lenne?
Meg gondolom akkor mindenképp le kellene oda utaznom, hogy megnézzem a cuccot. Neten van valami távolságmérõ oldal?
Jó sok kérdés.<#vigyor3>#vigyor3>
Véletlenül nem Mónikasót néztél, amikor fájt a fejed?
Amúgy valami 100 HZ-es 82 cm-es CRT-t akarok venni, olyan max 90 körülit.
LCD-TFT drága. nagyon jó, de drága😄 ha van pénzed persze😄
CRT: csak ha 100HZ-es. nekem 55 centis 50 hz-es van itthon(30-ér ez volt max.... meg ugye muszáj volt belvárosban venni, mert kocsim nincs, és hazavinni innét se volt egyszerû), mindenesetre 50hz-et max 2-3 órán át bírod nézni utána már fej a fejed.
Nekem már az esti kis "barátokköszt" után féj a fejem😄
ha fontos, felhívom a fõbérlõm, õ tudja a címet.
de elég sunyi alakok voltak ott.(viszont vettünk egy 1200-as Ariston mosógépet 42-ér'😄)
[merlinw.org]
Valami hasonló boltot keresek mint ez:TV
Meg ha van valakinek konkrét ötlete, hogy melyik lenne jó, melyik nem jó azt is megköszönném. Ami fix, hogy min. 72, de jobb lenne egy 82 cm-es TV.
Amúgy meg minden megoldás érdekel (remélem értitek <#ravasz1>#ravasz1>), mert nem vagyok sajna milliomos.
ezek gyûjtemények, te lehet másra gondolsz...
[merlinw.org]
Adventure kategóriából van a neten egy igen jó kis torrent. FMTOWNS-os Loom, meg Zak nincs benne(csak enhanced pc-s mind2bõl), minden más adventure igen.
Csak azt nem értem, hogy ennek mi értelme van.
Ez nem teljes válogatás egyetlen kategóriából sem (kaland, Star Wars).
Day Of The Tentacle
Indiana Jones And The Fate Of Atlantis
LucasArts Super Sampler
Rebel Assault Special Edition (3 Playable Levels)
Sam And Max Hit The Road
Star Wars Screen Entertainment
Dark Forces (Super Sampler)
Making Magic
Rebel Assault
Rebel Assault II
Tie Fighter Collector's Edition
Dark Forces
The Dig
The Secret of Monkey Island
Monkey Island 2: Le Chuck's Revenge
Afterlife
Full Throttle
Dark Forces
Jedi Knight: Mysteries Of The Sith Special Edition (Demo)
Jedi Knight Special Edition (Demo)
Tie Fighter Collector's
X-Wing Collector's Edition & X-Wing Vs. Tie Fighter Flight School
Yoda Stories & Behind The Magic - Vehicles Special Edition
[merlinw.org]
Viszont ha nem cserélsz alaplapot, akkor ez egy fölösleges kérdés, mert az határozza meg, hogy milyen kártyát tudsz bele rakni.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%