33675

• kirol
    Boldog és békés Karácsonyt, valamint Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

• trmn #22771
    Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok.
    (meg sok bejglit)))
  • serito
    Sziaszto!
    Nagyon nem vagyok aktív mostanában, mert ez a karácsonyi hajtás teljesen kizsigerel. Látom ti azért írogattatok,lesz mit visszaolvasnom. Az ünnepekre megint eltünök mert szeretném kipihenni magam.
    Ezúton kívánok mindanyiótoknak Boldog Karácsonyt és Jobb Új Évet mint az idei volt!

Axon:
    Nálam mind a két gyermekemnél u.a a doktor vezette a szülést mivel mindkettő császárral született, így egy szülésznő nejezen vezethette volna le a szülést. A "sok" pénzt meg gyerkenként adtuk neki és 9 hónap alatt/gyerek. Mindez a győri kórházban történt ezelött 6 ill. 3 évvel.
  • takysoft
    Egy ideig most nem elszek
    Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog karácsonyt
  • Axon
    Ennek simán Sudden Strike Mission CD a neve. A Total War II-re már 7 éve vadászok, de nem sikerült beszereznem.
  • Kiru
    Érdekelne engem is, ha valaki feltolná az ünnepekben :)
  • kirol
    Olyan ismerősen csengett a neve. Elég gáz progi.
  • takysoft
    ez egy teaser trailer. elő kedvcsináló. várom a rendes trailert. talán jövő E3-omra csinálnak majd egy rendeset. abból jobban látszik majd a konrét játék is.
    amúgy egész ok kis trailer, bár tényleg semmi nincs benne.
  • Tomsess
    Végre angolul. Én már be is szereztem
  • csgj
    Kijött ez a kalandgame: Belief And Betrayal
  • Tomsess
    Meglestem én is, de azt kell, hogy mondjam, nekem a 2001-es trailer jobban bejött, vagyis maga a játék az akkori formában. Ez így ami most van nem üt...nálam tuti nem. Olyan szinten van mint a Prey vagy a Doom3 de talán jobban emlékeztet a Blacksite : Area 51-re. Márpedig ezek a játékok jók, de nem Duke Nukem-ek. Nekem, mivel a Duke Nukem 3D-n nőttem fel, ez a mostani trailer siralom
  • takysoft
    Trailer HD-ban.. így érdemes megnézni..
    csak 70 mega...
  • takysoft
    No. olyasmi történt, ami igencsak.... meglepő.

Kijött egy hivatalos Duke Nukem Forever Teaser Trailer

Duke Nukem = aki nem ismer magára vessen
    Forever = a készítési idő megközelítőleg
    Trailer = kiadás előtti bemutató videó a játékról
    Teaser = bemutató videó előtte kedvcsináló video.

(ne feledjük, hogy egyszer már a konkrét Trailer szintre is eljutottak 2001-es E3-nál, azt mégse lett semmi... de azért én reménykedem...)
  • Randal
    Melyik kieg ez? A Forever, a Total War II, a Resource War vagy melyik?
  • csgj
    Áh, nem igaz... Fel akarom tenni a Godfather játékot (régen sikerült feltenni), de kiírja, hogy nincs fent a legújabb directx9... Pedig fent van. Emlékszem, hogy volt már ilyen probléma több EA-s játék telepítésénél is, csak arra nem emlékszem, hogyan lehetett megoldani
  • Axon
    A Sudden Strike játékról van szó, amit talán 2000-ben adtak ki vagy méghamarabb. Ebből beszerezni a német verziót igazán nem könnyű. Ha meglenne, akkor sem kellene a registryvel tökölni, mivel akkor simán telepíteném a kieget, ami csak pályákat tartalmaz. Azután ezeket a pályákat már simán ki lehet másolni a játékból. Ezt a kieget a németek készítetteék és csak németországban árulták(?) vagy egy újsághoz adták, nem tudom pontosan (már az is kisebbfajta csoda volt, hogy tudomást szereztem a létezéséről, a beszerzése pedig a nagyobb csodák kategóriájába tartozik. Pont ezért últra bosszantó, hogy nem tudom telepíteni.
    Én más megoldásra gondoltam. Ezek a Setup.exe-k töbnyire valamilyen önkitömörítő állományok. Valami olyan progi kellene, ami ki tudja ezeket bontani.
  • Randal
    Keress hozzá valamiféle patchet. Biztos találsz olyat amivel működik.
    Vagy csomagold ki a setup.exe-t, hátha működik és a tartalmát told bele a könyvtárba.
  • kirol
    Na kb. egy év után ma végre befejeztem a Jumurdzsák gyűrűje játékot!
    Hát jó lett volna - bár kicsit elfogult vagyok, hiszen olyan jó érzés, hogy magyar hangot hallassz benne -, de kicsit elbonyolították a dolgokat. Túlságosan is ellehetetlenítették a játékosok helyzetét szerintem. Játszottam már ugye pár kalandjátékkal, de a készítők a meglátásom szerint nem, vagy ők direkt csinálták volna ilyenre?

Na mindegy, ha tényleg lenne folytatás, mármint másik ilyen típusú játék örömmel venném. Bár anno írták is, hogy folytatódik, de azóta sincs semmi hír.
  • takysoft
    általánosságban:
    töltsd le a német alapjátékot
    mentsd el a registy-t. uninstall az alapjáték, telepít az új(német). registry megint elment. 2 registry összehasonlít. így könnyedén tudsz reg-patchet csinálni.
    (amivel később az angolra is rátolhatod a német kieget)

Esetleg ha amúgy is megtalálod a játékot a registryben, akkor lehete elég a nyelvkódot átírni. a német nyelv kódja 1031
    pl: "Language"="1031"
    (mellesleg a magyar nyelv kódja asszem 1033, de ennek itt semmi köze:D)

Ha valami oknál fogva éppen nem más játékról vona szó, mint a Settlers II Vikings kiegészítőjéről, akkor szedd le a portálról a magyarításom, abban benne van a szükséges reg file.
  • Axon
    Lenne egy problémám, hátha tudtok segíteni.
    Van az egyik játékhoz egy kiegészítőm. Egyszerűen setup.exe a neve és el kell indítani. Nos ez a telepítő először megnézi, hogy telepítve van-e az alapjáték és ha nincs akkor ezt közli majd kilép. A gond az, hogy az alapjáték telepítve van, méghozzá az eredeti gyári (megvásárolt) lemezről, de az angol verzió, míg a kiegészőtő (setup.exe) német nyelvű és a német verziójú alapjáték registry bejegyzéseit keresi. Na ez a gondom. A kiegészítőnek egyébként nincs angol nyelvű verziója és csupán csak pluszpályákat tartalmaz, amit az angol verzióval is simán lehet(ne) használni. Na ez a gondom.
  • csgj
    Hogy tudom átnevezni a dokumentum mappámat? Mert kiírja, hogy windows rendszermappa, és nem lehet áthelyezni vagy átnevezni... De a rohadt Spider-man 3 játék miatt át kell neveznem, hogy ne legyen benne ékezet, mert különben nem menti el a játékállást.
  • Tomsess
    Jó, akkor mondjuk nekem elvi gondjaim vannak vele manapság, nem technikaiak
  • RaveAir
    Az Alcoholban ki lehet kapcsolni a virtuális meghajtót. Az más kérdés, hogy alapból bekapcsolja.
    Nekem korábban csak annyi gondom volt a DT-vel, hogy az újraírható lemezeket nem lehetett kezelni, csak azt követően, ha kikapcsoltam minden emulációt.
  • trmn #22749
    Teljesen jó a Daemon Tools. Én is évek óta használom. Nemrég tértem át Pro-ra, de ezzel sincs gond
  • Axon
    Daemon-t egy rakás gépen használok már évek óta, de nem volt problémám nekem sem vele.
  • serito
    Nálam is tökéletesen muzsikála Daemon Pro. Mi baj van vele?
  • Randal
    Volt talán olyan verzió amiben volt egy kis gikszer, de nem vagyok biztos benne. Egyébként is baromi régen használom és tökéletesen beválik.
  • MerlinW
    Az valami alkalmi hiba lehetett. Én már a 2.x óta használom (gyak 5-6 éve), és soha semmi bajom nem volt vele.
  • Tomsess
    Nekem van. Történetesen rühellem a Daemon Tools-t. Annó a régi gépemre felrakva bejátszott vmi cd meghajtó drivert amitől aztán nem ment egyik olvasóm sem ... na azóta nem bírom. Úgy ahogy a CloneCD-t sem, azzal is ugyan ez volt. Azóta használok Alcohol20-at. Éget is és még virtuális meghajtó is van benne. Nekem jobban bejön mint a Daemon. Nem beszélve arról, hogy úgy is szükségem van az Alcoholra ami alapból csinál egy vir. meghajtót a Daemon meg mégy egyet. Francnak ennyi virtuális cucc
  • Tomsess
    Meg még valami. Megvan már vkinek ez a The Golden Compass játék? Mindenhol kalandnak van feltüntetve, de nekem a képek alapján akciónak tűnik, amolyan ugrálós, platform cucc gyerekeknek. Meg van egy árulkodó szó a release info-ban - * Following the storyline of the movie, players traverse, evade and deceive their way through action-filled levels - amiből arra következtetek, hogy EKSÖN. :)
  • MerlinW
    Mi a baj a Deamon Pro-val? Semmi baj nincs azzal.
  • Tomsess
    Egy kérdés: megvan már valakinek a CLONEDVD-PROCYON-os Sherlock Holmes vs Arsene Lupin? Mert érdekelne, hogy mennyire bonyolult a mountolása. Sima Alcohol120-al műxik vagy nélkülözhetetlen hozzá valami új Démon sz*r?
  • Randal
    Miért akarod kiírtani az egész parlamentet?:D

• kirol
    Hát ja, ezért se lehet nekik hinni.
  • RaveAir
    Ehh... ;)
  • Axon
    Reménykedni azért lehet, bár azon az oldalon hat hellyel feljebb van a Jack Keane amit már fél éve ígérgetnek. Bár az is igaz, hogy ott már állítólag régen kész van a fordítás, csak bizonyos ékezetes betű megjelenítési gondjaik vannak.
  • kirol
    De e hónapra ígérik magyarul is! Ha igaz lenne, jó is volna.
  • MerlinW
    Kontroller? Mint az éjcsbíóreklámban az alufóliás manus?:)
  • RaveAir
    Igen... Ott melózom. Csak ne kombináljátok túl... ;)
  • Axon
    Torrent oldalakon már kint van az új Sherlock.