33675
-
#22812 Nem. :) -
#22811 :D:D:D
Jók vagytok emberek. De most komoylan, itt már rajtam kívül mindenkinek felesége és gyereke van? Úristen:P -
#22810 Nálam az van!! Két lányom és a párom. Szavam sincs. De ha elüvöltöm magam mint a hímoroszlán, bizony meghunyászkodás van. Bár vele ellentátben a kaját én teszem az asztalra.
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!! -
#22809 Én már nem leszek az idén, ezért Boldog Új Évet Kívánok minden kalandozó társamnak! -
#22808 Ó, ez még csak a kezdet, nem szabad feladni. Majd a következő fiú lesz és az azt követő is és máris kész a férfiuralom (ilyen egyszerű ) -
#22807 Köszi! Átbogarászom. -
#22806 Köszi srácok! Most már úgy tűnik, hogy végem, és nőuralom lesz a családban. :) -
nemlehetigaz #22805 Sherlock Holmes játékok -
#22804 Elkészült még egy Sherlock játék magyarítása:
The Mystery of the Mummy
Valaki rendet teremthetne ebben az össze-visszaságban és felsorolhatná névszerint (lehetőleg időrendben), hogy hány Sherlock Holmes játék van. -
#22803 Gratulálok a babához! Megnéztem a képeket és nagyon aranyos. Csak számomra első ránézésre kicsit szokatlan volt az a dolog ott a lába között, mivel két fiam van :-) -
#22802 Én is gartulálok! Igazi ünnep, tényleg! -
#22801 Gratulálok én is teljes szívemből!! -
#22800 Sinking Island több, mint felénél járok, olyan mint a Culpa Innata (erős angolos nyomozós) de nem olyan hangulatos mint az említett darab.Egynek elmegy. Culpa hangulata, története jobb. -
#22799 gratulálok kedves barátom! -
#22798 Gratulálok:) ...egészségben, boldogságban...:) -
csgj #22797 Gratulálok én is! :D Éljen! -
#22796 Valaki, aki játszott a SH:A Felébresztett -el segítsen már EBBEN!
Köszi
UI: Topikjában nem segít senki. :( -
#22795 Gratulálok én is!
Pont karácsonykor! :) -
Tomsess #22794 Gratulálok! E öjöm ... e bódottá -
#22793 Nem tudom, hogy mennyire közérdekű, de tegnap megszületet a kislányom, Annamária. Ha valakit érdekel, akkor tettem fel két képet róla a blogomban. -
#22792 Azt tudom, de pont a Paradise kritika miatt kérdeztem:) -
#22791 Az Experience 112 demo-ja működi kvalakinek?
Már 3x letöltöttem, de mindig hibás a fájl. Pedig a honlapjukról szedem. -
#22790 Hát azért a Paradise elég trágya volt, bár nem is játszottam végig. -
#22789 Benoit Sokal..:) Kell több?:) -
#22788 Öööö, és erről mit kell tudni? Mennyire jó áték? -
#22787 Megjelent az angol verzió is a Sinking Island -ből! -
#22786 -
Tomsess #22785 Nekem a 4CD-s verzió nem működött, mármint XP alatt nem ment az installátor. Múltkor beszereztem a DVD-s verziót is belőle, de nemtom, hogy az műxik-e. Egyébként jó játék lehet
Én is köszönöm a jókívánságokat! -
#22784 Szeretnék én is kellemes karácsonyi ünnepeket kívánni mindenkinek!
És köszönöm a többiek hasonló üdvözletét is. ;) -
#22783 Sziasztok!
Rég jártam erre, de beugrottam
Kellemes Karácsonyt kívánni
Mindenkinek! -
csgj #22782 Hm... Benoit Sokal... Hát, gondolom nem lehet rossz, úgyhogy érdekel :) -
#22781 Halihó!
Az Amerzone nevezetű játékot ismeri valaki?
Mert így látatlanban most nem kapnám le, de ha valakinek kellene akkor januárban fel tudom tolni a szerverre... -
Kiru #22780 Csatlakozom a jókívánságokat küldőkhöz:
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek! -
Tomsess #22779 Békés, boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek! ;) -
csgj #22778 Én most mézeskalácsot zabálok, az is jó :D -
#22777 Minden kedves TLJ-s pupáknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok! :)
Egyetek sok bejglit! -
#22776 Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok és boldog újévet minden fórumlakónak! -
#22775 Sajnos a karácsony környéki hajtás rám is vonatkozik, úgyhogy egy ideig én sem leszek, szóval:
Kellemes Ünnepeket és ha nem jönnék addig, akkor BUÉK! -
#22774 Ma délig dolgozom és utána már csak karácsony után fogok jönni melózni, ezért:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok a topik minden lakójának! :-) -
csgj #22773