The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem nem baj, hogy ennyit írok. Csak ezek jutnak eszembe.
A legtutibb az lenne, ha az új kép lenne, a név betûnként jelenne meg, kicsit sötétebb hátteren, majd egy fénnyaláb végigpásztázna rajta, végül elsötétûl, ahogy lefolyik a vér, mint a régin.
A betûstílus is jobban tetszik.
Viszont ebben egyátalán nincs fénnyaláb. Ezzel kellene valamit kezdeni.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Hú de rég nem jártam erre, sõt egyáltalán nem látogattam a fórumot.
Úgy látom lesz mit olvasgatnom... ááááá átléptük a (20000)-et?!
Ha már Stalker nekem 2GB ram mellett is tekeri a vinyót bár csak ritkán.
Ja nálam 1280x1024 fullon megy! (Nem nagyzolni akratam csak megemlítem)
Kirol: Látom a logóddal még nem történt semmi, nem segítenek a logómûhelyben?
Egyébként valószínûleg a gyenge közepesnél én is vehetem feljebb a grafikát, mivel szerintem a swap-olás miatt szagat annyira.
Na de ez a STALKER nekem is megállás nélkül pörgeti a vinyót, nagyon idegesítõ. Nem értem mit tudtak így elcseszni, mert pl. egy Far Cry alatt sose töltött még ezredét se.
Mik is ezek az indítási paraméterek pontosan?
A magyarítás már teljes? Minden szöveg, anim, napló is?
Pont ilyen csodakapcsolókra volt szükségem, mivel nem olyan a játék, hogy egy vállrándítással elintézzem és töröljem a vinyómról. Sajnos újabb 1 giga ramra pedig most nincs pénzem.
Olvasgasd a megadott linket, elég jól lehet konfigurálni a játékot.
Swap-olás még 2 GB ramnál is lenne, mert kissé túl sok vackot akar egyfolytában a memóriában tartani a játék, ezért a -noprefetch opció általában hatalmasat lendít a játszhatóságon.
Ha még mindig lassú lenne, akkor a -noshadows opciót is használd!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ha nem nyúltál a BIOS-hoz, tehát nem frissítetted, akkor az nem szokott meghibásodni. Valószínûbb, hogy a monitorkártya nem ad jelet a monitornak és azért látod a szürke képernyõt.
Kezdésnek odanyomtam neki minden grafikát fúllra. Játék indulása után olyan volt, mintha kifagyott volna a program :-)
Közepesig visszavéve a beállításokat, már csak kicsit lehetett észrevenni a szaggatást. Ami nagyon zavart, hogy a játék megállás nélkül swap-ol, ezért folyamatosan szaggat is. Gondolom kellene neki a 2 giga ram (nekem csak 1 van), mivel méréseim alapján 880 mega swap-ot használt az 1 giga ram mellett.
Körülnéztem a neten és ez a hiba másoknál is elõfordul. Csak és kizárólag az Ubuntu/Kubuntu disztribucióban fordul elõ ez a hiba. Van akinek a betárcsázó programnál, van akinek a modem installkor, van akinek egyébb perifériák konfigjakor írja ki.
Úgy veszem észre, hogy a mûködést kevésbé befolyásolja (legalább is konkrétan nem lehet ráfogni semmire). Cedegaval is sikerült elindítanom egy nemrég megjelent új játékot, így bizakodó vagyok.
A Dreamfallból milyen verziók léteznek, emrt ami nekem van az orosz vagy miylen telepítõjû, de választható angol nyelv is, viszont állítólag nincs benne angol felirat.
Lehet Xlib, QT csomag/verzió hiba is.
[merlinw.org]
a 169 meg talán videokari. de elég halvány találgatás...
Akkor megint... mert mintha senki se vette volna észre:
ja, vagy egy IWIW-es meghívóm feleslegben.
Azé, aki elõször szól, hogy kell.
ITT szólj, hogy kell, és ha elõtted nem szólt senki, akkor priviben írd meg az email címet, amit meg kell hívni.
A vmware is kiírja induláskor:
X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Major opcode: 147
Minor opcode: 3
Resource id: 0x0
Failed to open device
Failed to open device
Mondjuk ettõl függetlenül a Virtualbox és a vmware is tökéletesen mûködik.
Ugyanezt a hibaüzenetet adja a Virtualbox nevû pcemulátor is:
Qt WARNING: X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Qt WARNING: Failed to open device
Qt WARNING: X Error: BadDevice, invalid or uninitialized input device 169
Qt WARNING: Failed to open device
/usr/lib/transgaming_cedega/gddb.py:24: RuntimeWarning: Python C API version mismatch for module gddb_parser: This Python has API version 1013, module gddb_parser has version 1012.
import gddb_parser
Failed to open device
Failed to open device
Ezután persze elindul a cedega és telepíteni is tudja a játékokat, de valamiért egyik sem indul el. Van a Cedeganak egy tesztje, ami végigzongorázza a grafikai és hang rendszereket, de azok tökéletesen lefutnak és mindent rendben talál.
ha eljön az ideje, kapsz majd egy privit.
ha nem faggatózol.
[merlinw.org]
Mert az nem ér?<#nyes>#nyes>
Nem tudsz valami hasonlót, mint ez volt?
Tudod ez az "amirõl nem beszélünk" :-)