33675
-
Zóanagyvarázsló #22852 Nem hülyeség a konzol, de stratégiai játékokhoz pont nem tűnik jó befektetésnek, legfeljebb RTS-ek vannak rajta, de például az én kedvenceim, az általam vártak (DoW, CoH, SC 2) éppen nem.
A legegyszerűbb boldogulni, ha türelmes az ember, idővel a legtöbb játék kap patcheket, esetleg kiegészítőt, modokat, olcsóbb hozzájuk a hardver, sőt maguk a játékok is olcsóbbak lesznek. Miért is kellene minden új játékkal a megjelenés napján játszani? Az bizony semmilyen platformon nem olcsó, ha legális forrásból szerzi be őket az ember. (Nem akarlak lebeszélni a konzolról, pláne nem itt, de nem érdemes felületes információk alapján döntést hozni.)
Egyébként boldog születésnapot utólag is, ha már úgyis ez a fő téma :) -
csgj #22851 :D Ez nem sötét oldal, csak több értelme van... Mi nem bírjuk állandóan fizetni a gépet. Inkább beruháznék egy jó konzolra, mint hogy havonta újítsam a gépet (és még akkor is csak 30 fps-el, nem totál full grafikán nyomhatom a játékokat :P) -
#22850 Ú bakker, látom megkörnyékezett a sötét oldal!
Remélem azért nem kerít teljesen az uralma alá, hanem sikerül legyőznöd! -
csgj #22849 Kezdem úgy érezni, hogy érdemesebb lesz xbox360-ra gyűjteni... Elkezdik a stratégiai gameket is konzolokra átírni. A gépem majd ott lesz a pointandclick kalandokra.... de azokra meg nem kell nagyon fejleszteni, mert nincs nagy gépigényük. Csak mire az xbox360-ra összegyűlik a pénz... addigra még a Mass Effect is kijön pc-re, de majd nem tolhatom, mert a gépem nem bírja majd :P -
#22848 Na innen sikerült levarázsolnom.
1:40 -nél normális ez az ajtónyikorgás? -
#22847 Sajnálom. :( -
#22846 Hát úgy néz ki, hogy nem. -
#22845 Remélem, jó lesz. :) -
#22844 Ok, köszi. -
#22843 Ment privibe. -
#22842 Valaki tudna adni egy rendes linket, ahol fent van ez a szám és le is tölthető rendesen. Mert én eddig csak olyat találtam, ahol néha rá van keverve valami. :(
Erről lenne szó:
Clubbed To Death - Rob Dougan - The Matrix Soundtrack
Köszi -
csgj #22841 Nem azért írtam, mert engem érdekel a cigi meg a pia... csak haverokat. De nekik se fogok venni :P
Ja, és a "Köszönöm mindenkinek!" a #22837. komment utáni "boldog szülinapot" kívánóknak is szól :D Kössszi! :) -
#22840 ha nem késtem el vele, akkor boldog szülinapot.
2 comment:
-18-ban nem a cigi, meg a pia a jó, hanem, hogy ha gyereket csinálsz, nem csukják le a nődet:D (jó is a 18, nekem is akkor volt először:D)
-UK elkadásokkal ne gyere nekem:D jártam arram, azok böszmék:D -
#22839 Boldog születésnapot!
Felnőtt pedig nem leszel csak úgy egyik napról a másikra. Én is folyamatosan átértékelem, hogy mikortól is érzem magam felnőttnek... -
#22838 Traitors gate 2 van valakinek? Nekem valahogy kimaradt anno. Milyen az elsőhöz képest? -
csgj #22837 Köszönöm mindenkinek! (Most azt várom, hogy mikor fogják hülye haverok megkérdezni, hogy veszek-e majd nekik sört meg cigit... xD) -
Tomsess #22836 Boldog 18-as határátlépést!
MerlinW már elmondta és tényleg igaza van. A kor meg az érettség nem a számoktól függ, hanem attól, hogy mennyire tapasztaltad meg az élet jó és rossz oldalát, valamint, hogy mennyinek érzed magadat. Most jön majd még csak az ÉLET, majd akkor sírod vissza a gyermekéveket igazából
Engem speciel csak az idegesít néha - mostanság, hogy mennyi minden dolog van amit másképp csinálhattam volna eddig. Nem baj, végül is beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra ... elég drága, de hát csak egyszer élünk -
#22835 Boldog szülinapot!Furcsa az érzés, máról holnapra 18-nak lenni. :) -
csgj #22834 Köszi :)
Persze, tudom, hogy még ilyenkor nem vok igazi felnőtt, csak szórakoztam egy kicsit a kommentben :D -
#22833 Boldog szülinapot:)
Ebben a "felnőtt" korban még csak az adott törvények vonatkoznak rád, az igazi felnőtt kor majd akkor kezdődik, mikor befejezed a sulit, elkezdesz dolgozni, kilépsz a nagybetűsbe. Persze ismerek olyan 40 évest is akiről messze nem lehet felnőttként beszélni:)
Felnőttnek lenni = életképesnek lenni. -
csgj #22832 Na végre, 18 éves vok :D Hú, mennyi új dolgot csinálhatok! :P Vehetek alkoholt, cigit (mondjuk nem akarok venni...), szavazhatok! :D És már elméletileg felnőtt vagyok. Klassz, ennyit a gyerekkorról! De szerettem gyerek lenni, gyereknek a legfrankóbb... Nem mintha most nem lennék ugyanolyan, mint tegnap, amikor még gyerek voltam xD -
#22831 Köszönöm a jókívánságokat, és én is boldog új évet szeretnék kívánni mindenkinek! -
#22830 Mondjuk a listában lévő játékok együtt nem érnek egy kalap guanót se.
Kivéve Cod4 és a Assassin's Creed. Na ez utóbbira remélem már nem sokat kell várni, hogy itt legyen PC-n is.
-
Zóanagyvarázsló #22829 Megjegyzendő, hogy Nagy Britanniában eddig is halott volt a PC, nincsen ebben semmi új vagy meglepő. Németországban például a PC az erősebb. Ettől függetlenül valóban nem tűnnek túl fényesnek a PC-s eladások világszerte, de évek óta ugyanez a stagnálás megy.
Inkább az az érdekes, hogy a Mass Effect Európában konzolon is elég bukásközeli eladásokat produkál, persze az USA-ban más a helyzet. -
#22828 Megszűnnek majd a PC-s játékok, nem lesz semmi.
Még aknakereső se. -
#22827 Szemtelenül fiatal...:(! -
#22826 Boldog új évet kívánok Mindenkinek, és persze kalandokban (is) gazdagot! -
csgj #22825 Játékeladási lista.... Nem semmi, az egészben csak egy 1 PC-s játék van, és az is vmi focis cucc. Egyre jobban érzem, hogy nem lesz Mass Effect Pc-re xD Nem nagyon éri meg már pc-re fejleszteni, csak mmo-t :S Habár talán a Mass Effect a konzolos siker után kijön pc-re, de nemtom.... -
csgj #22824 :D Csak ebbe és az NWN2 topicba... -
#22823 hány topicba szúrtad ezt be? :D -
csgj #22822 BUÉÉÉÉÉK!!!!
-
#22821 [center]Boldog Új Évet Kívánok minden TLJ tagnak![center] -
Tomsess #22820 Boldog új évet mindenkinek, de főleg a TLJ társaságnak! -
Kiru #22819 Gratulálok a kislányhoz. Gyönyörű neve van.
MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG ÚJ ÉVET! -
csgj #22818 Sztem annyira nem vészes angolul sem... Más játékban is volt már ennyi szöveg. Mondjuk a nyomozás szempontjából valóban el lehet téveszteni dolgokat, ha nem értjük. -
#22817 Csak lenne hozzá magyar felirat! -
csgj #22816 Vá, nagyon klassz ez a Sinking Island! Benoit Sokal hátterei gyönyörűek, a nyomozás nagy élmény, a szereplők mind érdekesek, a sztori frankó.... stb. -
Tomsess #22815 Nekem is hamar lenne még -
csgj #22814 Nekem sincs gyerekem... jó is lenne, 3 nap múlva leszek csak 18 éves... :D -
#22813 Én is még a szabadság gyermeke vagyok:)