The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy remek kis progi, amivel hibás lemezekrõl lehet adatot menteni.
A neve Roadkil's Unstoppable Copier
legújabb verzió már magyarul is elérhetõ(én fordítottam)
itt a weblap
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Így csináltam egyet😄
Shrek 3 felirat a horton release-hez
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ha már gyerekeknek szóló játék, láttátok már a PS3-ra készülõ LittleBig World (vagy LittleBig Planet) c. játékot. Nekem nagyon tetszik, sajnálom, hogy PC-re nem jön ki. Pedig nagyon faja multis játék, egyszerre négyen, teljesen formázható karakterek meg egy csomó eszement dolog van benne<#alien>#alien>
2 x 1 GB A-Data Extreme Edition DDR2 PC8500 1066+ RAM (Unbuffered-DIMM Non ECC Memory)
Remélem ezt nem fogom megbánni.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
De eddig nem nagyon tûnik úgy, hogy lenne. 😞
Most már csak a 4-hez kellene okosság.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az emut gondolom el tudtad indítani, a játékok elindítása meg nagyon egyszerû.
Nagyon jó volt, de sajnálom hogy a dreamfallt vittem át elsõnek 😞
...itt is megy az off rendesen <#vigyor2>#vigyor2>
Azon viszont kész vagyok, hogy még csak 16 vagyok, de a Paperboy-ra, meg a szellemírtókra... tisztán emlékszem 😊
Unleash Your Inner Monkey
Mert nekem pl. meg van osztva 3 felé, és ha egyikrõl másolok másikra, akkor ilyen a sebesség: max 15000 kbytes/s. Amit kicsit keveslek.
Töredezettségmentesítve is van, minden. De néha lemegy 8000- re.
De hogy érted, hogy amirõl én beszélek az Atari volt. Ez az, amit rákötöttél a TV-re és ilyen kártyákat lehetett beledugni, amin a játékok voltak? Mert ha errõl, akkor legalább így x év után megtudtam, hogy mim volt. 😊
River Raid rulez!!!
C64-en meg anno a Paperboy volt a kedvencem. Néha már vasárnapig is eljutottam, de sose tudtam végigvinni

Na meg voltak anno a TV játékok. Mennyi kacsát lõttem, meg bûnözõt. Hú.
Na meg a Kontra vagy mi játék, ezt végig is vittem. 😊
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
nem törlöm. megpróbáltam, nem ment.
ilyesmire nem fogja az ujjam az F8-at...😄
Ugye mindenki ismeri a Magyar C64 HQ-t? Több gigányi C64-es ROM van fenn, orrvérzésig lehet nosztalgiázni.
Én is a WinVice emulátorral vittem végig gyermekkorom nagy kedvenceit, a Ghost'n Goblins-t meg a Hunchback-et, persze sûrû állapotmentésekkel.
A Defender of the Crown-t még C64-en vittem végig sokszázszor, mert olyan verzióm volt belõle, amiben alapból 200 emberrel indult a játék, nem csak 30-cal.
A másik nagy kedvencem, amit C64-en rengetegszer és emun is párszor végigvittem az a Street Rod! Hatalmas élmény volt egy csúcsratuningolt T-Bird-del legyalázni King Corvette-jét, tuningolás közben meg a garázsban szólt a remek Rock'n Roll! <#hawaii>#hawaii>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
magyar csodákat olyan ritkán látok, jó lenne párat begyûjteni😄
Aliens, Atlantisz, Cuthbert in Space, Csavargás a Gombák Birodalmában (rulez!😄), Defender of the Crown. júúúj. G-man (sose tudtam mikor lesz vége, ha van neki egyáltalán.) Ghost N goblins, óóó Kikstart...., Kung-fu kid...
Nah abbahagyom a sorolást, mert még lehetne írni😄
A poén, hogy én rohadtul nem látom a különbséget.<#confused>#confused>
Lehet, hogy a tûzeffekt szebb egy kicsit a dx10 alatt, de mást nbem nagyon vettem észre. Bár lehet azért, mert ez pillanatra se lehet abbahagyni a lõdözést, és így nincs idõ a grafot nézni. 😊