33675
-
#23012 Nos találtam egy adatot: 125 W
Na ez most nekem jó-e avagy rossz? :-) -
#23011 Kizárt, nekem minden vga-n rajta van a min. táp szükséglet, hisz az a vásárolt termék alapfeltétele, így nem árt tudni. -
#23010 Most szóltak a boltból, hogy holnap érkezik a monitorom, a videokarim meg már itt van. Azt mondták, hogy 400 w-os táppal nem is szabad elindítani. Nekem van egy 450 w-os tápom remélem elég lesz. Nagy fogyasztás iszonyatos melegedés... már kezdem bánni a cserét.
Nincs valami oldal, ahol meg lehet nézni egy kártya fogyasztását. A gyártó (galaxy) oldalán erről semmi infó sincs. -
#23009 De kell regelni bankkártyát? Ez mit jelent?
Nem lopják el a pénzed? -
#23008 Mázlista! :-) -
#23007 E-bay nem shop. aukciós háznak indult, bár azóta bővültek a szolgáltatások.
Az addot cucctól függ, hogy mennyiért számmít amúgy. (van egy kis gombocska, amivel be lehet állítani, hogy HUN-nal számoljon, majd price+shipping ár szerint renezek, akkor azok kerülnek előre, akik szállítanak ide is.(sajnos legtöbben nem, de a nagyobb eladók igen)
Eddig kétszer rendeltem külön eladótól, mindkét játékot hibátlanul megkaptam.
A Psychonauts 3700 Ft volt(szállítással). Magyarországon eyetlen helyen láttam, ott is 10k-ért... így meg olcsóbb. és bontatlan dobozba volt ez is.
Deus Ex 2 Inwisible War meg 2600 Ft volt szállítással, detto bontatlan dobozban.
Csak be kell regelni a bankkártyát PayPal-re, oszt jóvan. (rémisztgettek, hogy valami dombornyomtt kell, vagy ilyenek, de nekem semmi gond nem volt, simán megette a kártyámat, pedig tökátlagos)
Van olyan eladó is, aki Free-ért szállít magyarországra, ha megveszd a cuccát:D(és nem is drága, furcsa módon) -
#23006 E-bay szállít Magyarországra? Anno úgy hallottam, hogy nem, mert megbízhatatlan a Magyar Posta. Mennyiért szállít amúgy? -
#23005 No, Dreamfall Gamestaros verziót megvettem nemrég, tegnap pedig megredeltem a TLJ-t is eBay-en.(kb 1500 ft-ért), így nemsokára mindkét játék jogos tulajdonosa leszek.
jipí -
#23004 Most látom az üzid alatt, hogy válasz ...-ra -ból, hogy én lettem a 23000-ik hsz-es. :) -
#23003 Nekünk tányéros tv-nk van :-) -
#23002 Nálunk is van DigiTv, de sajnos a kábelnet nem megoldható, csak bizonyos helyeken (pl. lakótelep). De a szolgáltatás tényleg borzasztó,ismerek olyan falut (pedig nem kicsi) ahova még semmilyen szolgáltató nem tudott internetet biztosítani ! -
#23001 Pontosítok, mert valószínű én tévedtem. Eddig itt EMKTV volt, aminek most néztem volna a honlapját és a Digikábelre ugrott. Ami a Digi KFT-é.
Szóval bocsánat, nem tudom, hogy van-e köze a DigiTV-hez.
Digikábel árlista
Nézzétek meg a többi netet is, mert a 10M/10M a LEGALACSONYABB:) -
#23000 Most amúgy nekünk kábeltv-nk van, a digi TV az a tányéros tv, olyan amilyet szőkekapitány is jóárasított, nem?
Na ezen hogy jön internet? Ezt nem értem. Műholdas net? Annak pláne hogy tűl olcsó.
De tényleg a 2500 HUF a zmár tényleg az, amit azt mondom oké, annyit tényleg megért. A 6600 az rohadtul nem éri meg, csak kényszerből. -
#22999 Na ez már tényleg közelít, ahhoz a szinthez amit reálisnak tartok. Mondjuk 10m/10m egy embernek otthonra túlzás, úgysem tudja kihasználni, de mondjuk ennek a sebességnek a felét, mondjuk 1500-ért már rögtön előfizetném. Nekem is digitv-s előfizetésem van, de tudtommal itt biharbuttonyban még csak tervezőasztalon létezik az internetes szolgáltatás. -
#22998 Én is mázlista vagyok, mert még ott lakom, csak ha lesz saját lakásom (egyszer talán), akkor nem hiszem hogy ott ennyiért ilyen net lesz.
A legjobb az egészben, hogy a tulajok ki se fogják majd használni. -
#22997 Hallottam, mázlista vagy, 2500 -ért 10 Mbit. Álmodik a nyomor. (Nálunk) -
#22996 Nálunk Bp-n bekötötték a DigiTV-sek a kábelnetet. Hirdetés szerint 10M/10M-es net havi 2500Ft-ért.
Gondoltam, hogy valami bibi lesz, mert ez így túl szép (persze zárójelben írták, hogy 1M-et garantálnak).
Aztán amikor kipróbáltam és már 1 hónapja folyamatosan használom, azt kell mondjam ez 10M/10M-es net...
Komolyan mondom, ha egyszer veszek lakást, csakis DigiTV-s lesz az tuti... -
#22995 És neked nem emeltek?
Mondom nem érdekel nagyon amúgy, tőlem 20.000/hó is lehet, már el is küldtem a felmondó nyilatkozatot.
Végülis havi 275 HUF al kevesebbet fogok fizetni Invitelnek. -
#22994 engem is felhívott a rózsaszín T.
7900-ról 6900-ra csökkentik a havidíjam. (4 megabit kábelnet) -
#22993 Én is enternetes vagyok, még a régi 10700-ft-os előfizuval:) 8M/512K névleges sávval, ami nálam 2M/400K-val jön a környék fasza vonalai miatt:) Pedig az adótorony 4 utcára van tőlem... -
#22992 Én igazából csak anyázni tudok ezeken a szolgáltatókon. Kicsit nyugatabbra fillérekért adják az internetet, ott ahol legalább négyszeresek a fizetések.
Jó lenne valami igazi verseny mint a kábeltévéknél. Megjelent a digi tv és az addig 7-8 ezerért árult csomagokat (pl. UPC) rögtön tudják adni 2700 ft-ért a többiek is.
Véleményem szerint egy 2 megabites vonal nem ér többet havi 1500-2000 ft-nál. -
#22991 OFF: De számomra fontos lenne!
Na ma megkaptam a levelemet Enternet -től, 6600 -ról felemelik 8556 HUF/hóra a havidíjat. Kapják be, már intézem is a fenmondást. 29%-os emelés? Vicc!
Remélem lesz valami jó hely valahol.
Na amit most gyorsan találtam az az Invitel. Azon belul is Invitel Makasz tagoknak, ez talán kemény 300 huf kedvezmény/hó. Itt 1 éves hűségnyilatkozat van, 2 hónap ingyen, 10 -et fizetünk.
Így 7590*10=75900 1 évre, ami 12 -hóra bontva = 6325 HUF/hó lenne.
Semmi más díj nincs.
Aztán 1 év múlva majd leszvalami. :) Enternet meg bekaphatja, nyerek 275 HUF-t havonta, évi 3300 HUF! :) Havi 1 sör. 1 L benzint nem merek írni, mert az már drágább sajnos. :)
Ha tud valaki jobbat 4 MB-es szolgáltatóváltós netre 6325 huf/hó -nál az szóljon!
-
csgj #22990 Ááá, sehol nem találom a Sárkányok börtöne 2 című filmet (Dungeon & Dragons 2), pedig nagyon kellene! Nincs meg valakinek, aki fel tudná tolni a szerverre? :S Megőrülök, ha nem nézhetem meg... (amúgy magyar szinkronnal kéne, de ha csak felirattal van meg, úgy is jó) -
#22989 csak ott ne ragadj örökre:) -
#22988 A magyar Seciond Life sg-s fórumon egy srác azt írta, hogy ő nulláról szedett össze pénzt.
Érdekes lehet, én mindenesetre megpróbálom egyszer.
biztos jobb mint az online póker:P -
Tomsess #22987 Gondolom a lakás vétele ahol élsz, meg hasonlók pénzért vannak. Vagyis a Frei-ben így mutatták. Bármit megvehetsz benne ha kell, pénzért. Ha nincs virtuális pénzed, de gyorsan kell egy sportkocsi akkor átutalod a valódi lóvét, aztán az virtuálissá alakítja. Meg gondolom tele van reklámokkal amikért a nagy cégek milliókat fizetnek nekik. Én nem játszanék vele semmi pénzért A Silkroad-ra is ráuntam 2 nap alatt. Nem smakkol nekem az MMO. Bezzeg ha azért fizetnének, hogy kalandozzak 8 órában. Azt már lehet elvállalnám -
#22986 Én a Frei -ben láttam. Ott a kínaiak vagy kik, akiknek az a munkájuk napi 10 órában, hogy a játékkal játszanak, fejlesztik a karaktert, építkeznek, és ezt eladják valódi dollárért valakinek. És így rajta a munkaadó valódi pénzt keres az alkalmazottján, aki játszik.
Belegondolni is szar, pénzért játszani, kicsit megutálhatja a játékot egy idő után szerintem.
Meló után hazamegy a srác, és gondolkodik:
- Mit csináltál ma?
- Bakker egész nap melóztam, pihenni kellene kicsit.
- És mit szeretnél akkor csinálni a szabadidődben?
- Azt hiszem megyek kicsit betonozni, vagy flexelni. Hisz nekem is jár egy kis kikapcsolódás.
-
#22985 De valamennyi tőkét csak bele kell fektetni a játékba. Gondolom nem az előfizetési díjból gazdagszunk meg. -
#22984 Még az aktív is bemutatta egyszer, és valóban lehet vele valódi pénzt keresni. Keleten nagyon sokan játszanak vele, és ebből élnek . -
csgj #22983 Hm, csak lotro és guild wars, és everquest 1 free szerverek vannak wow-on és lineage 2-n kívül... :S Egy darab D&D online tört szerver sincs :(
(ja, a D&D online trial-ja nagyon bejött) -
#22982 oszt hogyan? átutálják nekem paypal-re? -
#22981 Tényleg lehet vele. -
#22980 mármint valódi virtuálsi pénzszerzés? vagy télleg lehet vele pénzt keresni? -
#22979 second life már több a simsnél, tényleg "second life" az élet leképezésének próbálkozásával, kezdve a valódi pénzszerzéssel pl. virtuális ingatlanok eladásával:) -
csgj #22978 Kösz, amúgy eszembe jutott, hogy ingyenes mmo-val játszak, ki is próbáltam párat, de ultragagyik voltak. Most szedtem le a Dungeon and Dragons online trial-ját, mert ugyebár Forgotten Realms is hozzá tartozik, ezért bírom :D Csakhogy ha nagyon megkedvelem, akkor sem tudom fizetni azt a 3000 ft-os havidíjat (vagy mennyit)... Most meg már másfél órája frissít, és 490%-nál tart :P Mondjuk nemtom hogy létezhet 490%... 10000 fájlból csak 3600-at töltött le :O -
#22977 És se én nem is tervezem. Nem látom igazából az értemlét. Csak a rengeteg időt b****a el az ember. -
#22976 Nagyon komoly:) Van itthon WII kontrollerem, IR LED-em, Bluetooth adóvevőm, szoftverek letölthetők, asszem el is kezdek barkácsolni:) -
#22975 én is csak Wow-oztam, meg Lineage-eztem, semmi egyéb. Csak regeteg addict haverom van, akik minden hétem mutatak valami mást:D -
#22974 3D Head-tracking
Ilyesmi egy játékban. -
#22973 Úgy látom, hogy a téma kisujjban :-)
Én még sosem játszottam ilyesmivel, nem is tudom, hogy fogok-e a közeljövőben.