33675

• Axon
    Nos találtam egy adatot: 125 W
    Na ez most nekem jó-e avagy rossz? :-)
  • kirol
    Kizárt, nekem minden vga-n rajta van a min. táp szükséglet, hisz az a vásárolt termék alapfeltétele, így nem árt tudni.
  • Axon
    Most szóltak a boltból, hogy holnap érkezik a monitorom, a videokarim meg már itt van. Azt mondták, hogy 400 w-os táppal nem is szabad elindítani. Nekem van egy 450 w-os tápom remélem elég lesz. Nagy fogyasztás iszonyatos melegedés... már kezdem bánni a cserét.
    Nincs valami oldal, ahol meg lehet nézni egy kártya fogyasztását. A gyártó (galaxy) oldalán erről semmi infó sincs.
  • kirol
    De kell regelni bankkártyát? Ez mit jelent?
    Nem lopják el a pénzed?
  • Axon
    Mázlista! :-)
  • takysoft
    E-bay nem shop. aukciós háznak indult, bár azóta bővültek a szolgáltatások.
    Az addot cucctól függ, hogy mennyiért számmít amúgy. (van egy kis gombocska, amivel be lehet állítani, hogy HUN-nal számoljon, majd price+shipping ár szerint renezek, akkor azok kerülnek előre, akik szállítanak ide is.(sajnos legtöbben nem, de a nagyobb eladók igen)

Eddig kétszer rendeltem külön eladótól, mindkét játékot hibátlanul megkaptam.
    A Psychonauts 3700 Ft volt(szállítással). Magyarországon eyetlen helyen láttam, ott is 10k-ért... így meg olcsóbb. és bontatlan dobozba volt ez is.
    Deus Ex 2 Inwisible War meg 2600 Ft volt szállítással, detto bontatlan dobozban.

Csak be kell regelni a bankkártyát PayPal-re, oszt jóvan. (rémisztgettek, hogy valami dombornyomtt kell, vagy ilyenek, de nekem semmi gond nem volt, simán megette a kártyámat, pedig tökátlagos)

Van olyan eladó is, aki Free-ért szállít magyarországra, ha megveszd a cuccát:D(és nem is drága, furcsa módon)
  • kirol
    E-bay szállít Magyarországra? Anno úgy hallottam, hogy nem, mert megbízhatatlan a Magyar Posta. Mennyiért szállít amúgy?
  • takysoft
    No, Dreamfall Gamestaros verziót megvettem nemrég, tegnap pedig megredeltem a TLJ-t is eBay-en.(kb 1500 ft-ért), így nemsokára mindkét játék jogos tulajdonosa leszek.
    jipí
  • kirol
    Most látom az üzid alatt, hogy válasz ...-ra -ból, hogy én lettem a 23000-ik hsz-es. :)
  • Axon
    Nekünk tányéros tv-nk van :-)
  • szotyimutyi
    Nálunk is van DigiTv, de sajnos a kábelnet nem megoldható, csak bizonyos helyeken (pl. lakótelep). De a szolgáltatás tényleg borzasztó,ismerek olyan falut (pedig nem kicsi) ahova még semmilyen szolgáltató nem tudott internetet biztosítani !
  • Randal
    Pontosítok, mert valószínű én tévedtem. Eddig itt EMKTV volt, aminek most néztem volna a honlapját és a Digikábelre ugrott. Ami a Digi KFT-é.
    Szóval bocsánat, nem tudom, hogy van-e köze a DigiTV-hez.

Digikábel árlista

Nézzétek meg a többi netet is, mert a 10M/10M a LEGALACSONYABB:)
  • kirol
    Most amúgy nekünk kábeltv-nk van, a digi TV az a tányéros tv, olyan amilyet szőkekapitány is jóárasított, nem?

Na ezen hogy jön internet? Ezt nem értem. Műholdas net? Annak pláne hogy tűl olcsó.

De tényleg a 2500 HUF a zmár tényleg az, amit azt mondom oké, annyit tényleg megért. A 6600 az rohadtul nem éri meg, csak kényszerből.
  • Axon
    Na ez már tényleg közelít, ahhoz a szinthez amit reálisnak tartok. Mondjuk 10m/10m egy embernek otthonra túlzás, úgysem tudja kihasználni, de mondjuk ennek a sebességnek a felét, mondjuk 1500-ért már rögtön előfizetném. Nekem is digitv-s előfizetésem van, de tudtommal itt biharbuttonyban még csak tervezőasztalon létezik az internetes szolgáltatás.
  • Randal
    Én is mázlista vagyok, mert még ott lakom, csak ha lesz saját lakásom (egyszer talán), akkor nem hiszem hogy ott ennyiért ilyen net lesz.
    A legjobb az egészben, hogy a tulajok ki se fogják majd használni.
  • kirol
    Hallottam, mázlista vagy, 2500 -ért 10 Mbit. Álmodik a nyomor. (Nálunk)
  • Randal
    Nálunk Bp-n bekötötték a DigiTV-sek a kábelnetet. Hirdetés szerint 10M/10M-es net havi 2500Ft-ért.
    Gondoltam, hogy valami bibi lesz, mert ez így túl szép (persze zárójelben írták, hogy 1M-et garantálnak).

Aztán amikor kipróbáltam és már 1 hónapja folyamatosan használom, azt kell mondjam ez 10M/10M-es net...
    Komolyan mondom, ha egyszer veszek lakást, csakis DigiTV-s lesz az tuti...
  • kirol
    És neked nem emeltek?

Mondom nem érdekel nagyon amúgy, tőlem 20.000/hó is lehet, már el is küldtem a felmondó nyilatkozatot.

Végülis havi 275 HUF al kevesebbet fogok fizetni Invitelnek.
  • takysoft
    engem is felhívott a rózsaszín T.
    7900-ról 6900-ra csökkentik a havidíjam. (4 megabit kábelnet)
  • MerlinW
    Én is enternetes vagyok, még a régi 10700-ft-os előfizuval:) 8M/512K névleges sávval, ami nálam 2M/400K-val jön a környék fasza vonalai miatt:) Pedig az adótorony 4 utcára van tőlem...
  • Axon
    Én igazából csak anyázni tudok ezeken a szolgáltatókon. Kicsit nyugatabbra fillérekért adják az internetet, ott ahol legalább négyszeresek a fizetések.

Jó lenne valami igazi verseny mint a kábeltévéknél. Megjelent a digi tv és az addig 7-8 ezerért árult csomagokat (pl. UPC) rögtön tudják adni 2700 ft-ért a többiek is.

Véleményem szerint egy 2 megabites vonal nem ér többet havi 1500-2000 ft-nál.
  • kirol
    OFF: De számomra fontos lenne!

Na ma megkaptam a levelemet Enternet -től, 6600 -ról felemelik 8556 HUF/hóra a havidíjat. Kapják be, már intézem is a fenmondást. 29%-os emelés? Vicc!

Remélem lesz valami jó hely valahol.

Na amit most gyorsan találtam az az Invitel. Azon belul is Invitel Makasz tagoknak, ez talán kemény 300 huf kedvezmény/hó. Itt 1 éves hűségnyilatkozat van, 2 hónap ingyen, 10 -et fizetünk.
    Így 7590*10=75900 1 évre, ami 12 -hóra bontva = 6325 HUF/hó lenne.
    Semmi más díj nincs.

Aztán 1 év múlva majd leszvalami. :) Enternet meg bekaphatja, nyerek 275 HUF-t havonta, évi 3300 HUF! :) Havi 1 sör. 1 L benzint nem merek írni, mert az már drágább sajnos. :)

Ha tud valaki jobbat 4 MB-es szolgáltatóváltós netre 6325 huf/hó -nál az szóljon!
  • csgj
    Ááá, sehol nem találom a Sárkányok börtöne 2 című filmet (Dungeon & Dragons 2), pedig nagyon kellene! Nincs meg valakinek, aki fel tudná tolni a szerverre? :S Megőrülök, ha nem nézhetem meg... (amúgy magyar szinkronnal kéne, de ha csak felirattal van meg, úgy is jó)
  • Atomreaktor
    csak ott ne ragadj örökre:)
  • Randal
    A magyar Seciond Life sg-s fórumon egy srác azt írta, hogy ő nulláról szedett össze pénzt.
    Érdekes lehet, én mindenesetre megpróbálom egyszer.
    biztos jobb mint az online póker:P
  • Tomsess
    Gondolom a lakás vétele ahol élsz, meg hasonlók pénzért vannak. Vagyis a Frei-ben így mutatták. Bármit megvehetsz benne ha kell, pénzért. Ha nincs virtuális pénzed, de gyorsan kell egy sportkocsi akkor átutalod a valódi lóvét, aztán az virtuálissá alakítja. Meg gondolom tele van reklámokkal amikért a nagy cégek milliókat fizetnek nekik. Én nem játszanék vele semmi pénzért A Silkroad-ra is ráuntam 2 nap alatt. Nem smakkol nekem az MMO. Bezzeg ha azért fizetnének, hogy kalandozzak 8 órában. Azt már lehet elvállalnám
  • kirol
    Én a Frei -ben láttam. Ott a kínaiak vagy kik, akiknek az a munkájuk napi 10 órában, hogy a játékkal játszanak, fejlesztik a karaktert, építkeznek, és ezt eladják valódi dollárért valakinek. És így rajta a munkaadó valódi pénzt keres az alkalmazottján, aki játszik.

Belegondolni is szar, pénzért játszani, kicsit megutálhatja a játékot egy idő után szerintem.

Meló után hazamegy a srác, és gondolkodik:
    - Mit csináltál ma?
    - Bakker egész nap melóztam, pihenni kellene kicsit.
    - És mit szeretnél akkor csinálni a szabadidődben?
    - Azt hiszem megyek kicsit betonozni, vagy flexelni. Hisz nekem is jár egy kis kikapcsolódás.
  • Randal
    De valamennyi tőkét csak bele kell fektetni a játékba. Gondolom nem az előfizetési díjból gazdagszunk meg.
  • serito
    Még az aktív is bemutatta egyszer, és valóban lehet vele valódi pénzt keresni. Keleten nagyon sokan játszanak vele, és ebből élnek .
  • csgj
    Hm, csak lotro és guild wars, és everquest 1 free szerverek vannak wow-on és lineage 2-n kívül... :S Egy darab D&D online tört szerver sincs :(

(ja, a D&D online trial-ja nagyon bejött)
  • takysoft
    oszt hogyan? átutálják nekem paypal-re?
  • MerlinW
    Tényleg lehet vele.
  • takysoft
    mármint valódi virtuálsi pénzszerzés? vagy télleg lehet vele pénzt keresni?
  • Atomreaktor
    second life már több a simsnél, tényleg "second life" az élet leképezésének próbálkozásával, kezdve a valódi pénzszerzéssel pl. virtuális ingatlanok eladásával:)
  • csgj
    Kösz, amúgy eszembe jutott, hogy ingyenes mmo-val játszak, ki is próbáltam párat, de ultragagyik voltak. Most szedtem le a Dungeon and Dragons online trial-ját, mert ugyebár Forgotten Realms is hozzá tartozik, ezért bírom :D Csakhogy ha nagyon megkedvelem, akkor sem tudom fizetni azt a 3000 ft-os havidíjat (vagy mennyit)... Most meg már másfél órája frissít, és 490%-nál tart :P Mondjuk nemtom hogy létezhet 490%... 10000 fájlból csak 3600-at töltött le :O
  • kirol
    És se én nem is tervezem. Nem látom igazából az értemlét. Csak a rengeteg időt b****a el az ember.
  • MerlinW
    Nagyon komoly:) Van itthon WII kontrollerem, IR LED-em, Bluetooth adóvevőm, szoftverek letölthetők, asszem el is kezdek barkácsolni:)
  • takysoft
    én is csak Wow-oztam, meg Lineage-eztem, semmi egyéb. Csak regeteg addict haverom van, akik minden hétem mutatak valami mást:D
  • takysoft
    3D Head-tracking

Ilyesmi egy játékban.
  • Axon
    Úgy látom, hogy a téma kisujjban :-)
    Én még sosem játszottam ilyesmivel, nem is tudom, hogy fogok-e a közeljövőben.