The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
A Death Rally-t mivel játszod, mert nekem DosBox alatt tetû lassú.

á, de most miért folytatod tovább?? Nem IQ degradáló, attól hogy egyedi... idiótán egyedi, de ez benne a jó 😛 Ne szekáld tovább, mert mindjárt írok vmi csúnyát arról a "Death Rally"-ról (holott nem is ismerem) xD
IMYke2.0.0.0
Nem akartam csalódást okozni 😊 Így jött ki.
Mindkét játékot kipróbáltam - adtam nekik esélyt az elsõ jó benyomásra - és nekem nem jöttek be.
Persze, mondjuk, ha vizes törölközõvel a hátma mögött verõlegények kényszerítettek volna arra, hogy már pedig az elsõ néhány perc után is játszanom kell az agyhalál BG&E-vel, akkor lehet, hogy aznap estére már kedveltem volna...
A Psychonauts-nál biztosan inkább a vizes törrölközõs popsi pirosítást vállaltam volna - az totál IQ-degradáló játéknak tûnt már az elején, azzal a sok zseni, degenerált gyerkõccel a táborban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

érdekes... most úgy írsz a Psychonauts-ról, és a BG&E-rõl, mintha ezek lennének a menõ játékok mindenki szerint... Sokan néznek úgy rájuk, ahogy te (hogy dedós, ovis stb). De ezek többsége agyatlan fps-ekkel szokott játszani. Te viszont komolyabb gamekkel... szóval furcsa, mert ezek nem az agyatlan fps kategóriába tartoznak (egyáltalán az agyatlan gamekhez nem lehet õket sorolni), de neked nyomik... Furi, mert pont a nagy kalandgamereknek tetszenek ezek a játékok, de te kivétel vagy ezek szerint. Ami nem baj, miért is lenne baj? Mindenkinek szíve ügye, hogy mit szeret meg mit nem... Csak furcsálltam a dolgot, nem gondoltam volna rólad 😄
IMYke2.0.0.0
Rászoktam arra, hogy az elsõ megérzésemre hallgatok a játékok terén - mivel kevés az idõm, amit rájuk fordíthatok.
Arról nem is beszélve, hogy csak komolyabb játékokat méltatok arra, hogy agyaljak is rajtuk.

A koromból is adódik, hogy egy bizonyos "nívó" alatti játékkal már nem tudok és akarok játszani. A BG&E, Psychonauts és még néhány "húdeklafa" játék ezek közé tartozik.
Ellenpélda a "Death Rally", amit még így ezer év után is simán eljátszok - holott már 12 éves játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Psychonauts giga-ovisnak látszott nekem: feltelepítettem, intro után még ott ugrálgattam egy kicsi a fõzsenivel, aztán uninstall. Nem az én stílusom az ilyesmi.
Felõlem, lehet mély tartalma, ha az csak a játék végén derül ki akkor esélytelen nálam.

ovis?? talán ezt gondolta mindenki, és azért bukott olyan nagyot 😞 Rohadtul de nem ovis, csak ilyen a stílusa... Gondolom akkor te a Psychonauts-al sem játszottál, vagy az nem volt dedós? Csak mert majdnem ugyanaz a helyzet (kivéve, hogy ott a felnõttesebb humor volt az, amitõl nem volt ovis...)
IMYke2.0.0.0
Sosem értettem, hogy mi a jó abban a BG&E-ben... Egyszerûen nem bírtam vele játszani, annyira idegesített a "dedó" benne... kis ovis fílingje van már az elsõ pályán.
Aztán, lehet, hogy kéõsbb "beindul", de nincs és sosem volt idõm az ilyesmire - vagy az elején fogjon meg a játék, vagy megy a kukába.

kirol
Írtam privit, mert lehet más is olvassa ezt. 😊

serito
Mi van az alaplapodal visszajeleztek már?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Elvileg jön a nyáron egy Insecticide nevû kaland/akció játék, (hasonló lesz valszeg a Beyond good and evil-hez, és a Psychonauts-hoz) melyben IQ fighter rovarokkal kell majd nyomulni 😄, és nyomozgatni. Külön érdekesség, hogy a Day of The Tentacle alkotói közül is vannak páran, akik segítenek az elkészítésében. 😊 Nyitottam is neki topicot, már most rohadt kíváncsi vok rá, hogy milyen lesz
Lord Myn
Hát én meg inkább nyomom Dr. Jones-val, mert az nagy örök kedvenc és jobban bele tudom magam élni a szerepébe, mint a feminista sírrablójéba (bár az igazi nagy kedvenc: Tex Murphy). Egyébként meg nem ugyanaz a játék, mert az Infernal Machine sokkal színvonalasabb volt, mint az akkori TR játékok, sokkal több kalandjáték elemmel és kevesebb akcióval. Egyedül a grafikán kell túltennie magát az embernek, az elég tré: "javított" JK1 motor... <#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
mond meg haverodnak tegye fel a Tomb Raider-t.
tökugyanaz a játék, de azért inkább nézem Lara seggét egész nep, mint vmi Jones-ét😄
Amúgy alig emlékszem a játékra, elsõ pályán elakadtam anno.("annyira" meg nem érdekelt.)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
wine-vel megy.

[merlinw.org]

kirol
Játszott valaki közületek az Indiana Jones and the Infernal machine -vel.
Én igen, de már ne memlékszek. Egy haverom most játszik vele és a Jeep Track pályán a kamera nem mozog bármerre mész és ez valami programhiba, csak már nem emlékszek mit kell beírni, hogy megmozduljon a kamera.

Ti nem emlékeztek?

Axon
Megjött végre az új Gamestar és benne a Syberia 2.
Mindjárt ki is próbálom, hogy megy-e a Linux+Cedega párossal.

Lord Myn
Nem bizony, sõt semmi p2p, kizárólag ftp-k. A trial-t megtaláltam én is, de akkor így már mûködni is fog. Egyébként szerintem ezt a kommentet töröld majd, nehogy s*ggbe legyünk rúgva. Mindenesetre köszi! 😊

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Igen, csinálnak az alkatrészekre 3 nap cseregarancia van általában, ha utána romlik el, akkor javítják és csak akkor cserélik, ha nem tudnak vele mit kezdeni.

Lord Myn
És esetleg fel tudnád tolni a ketteskére, hogy megnézhessem?

kirol
És azt honnan látom?

Bár ne szaladjunk ennyire elõrre.

serito
Sajnos én már rengetegszer megjártam ezzel és javítottat kaptam vissza!
Nem is mûködött sokáig!!! Ha ilyen van akkor reklamáld meg!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Köszi!
Javítottat? Csinálnak ilyet?

serito
Szorítok, hogy náluk is jelentkezzen a hiba és ne kössenek bele a hiányzó fedlapba így egy csere lapot kapsz vissza.
Nem elkeserítés képpen de azt is remélem, hogy nem javítottat hanem egy zsír újat kapsz vissza!

kirol
Jajj, ma van a nagy nap. A mobilom itt figyel szokás szerint az asztalon, és várom is meg nem is, hogy megcsörrenjen az adott számról. Kicsit izgulok, mert azért elég sok zsé forog kockán.

MerlinW
ühüm

[merlinw.org]

kirol
Én mostantól nem nyúlok semmihez mondom. Ház aljára max lefolyik a cucc, beviszem majd úgy ha kell. Ennyi.

Mondom az északi hidam melegebb volt mint a CPU-m, ami már vicces.

Na mindegy, ha ma nem is, holnapra ott lesz a lap, aztán már elõrre félek felvenni a telót, hogy mit mondanak majd.<#duma>

Lord Myn
És ez tud mindent, amit a Nero? Audio CD, Boot CD, Film DVD, UDF DVD, DVD-RAM stb. írás megy vele?

Lord Myn
Hát én sem cserélnék hûtést a videókártyán az biztos, pedig azt mondják a Thermaltake HR-03-as nagyon jól sikerült (pont 8800-asokra tervezve) akár 15 fokkal is hidegebb lehet a kártya (igaz, hogy elfoglal 4-5(!) slot helyet a kártyával együtt). De ha nem tudod visszarakni a gyárit, úgy hogy ne tûnjön fel, akkor buktad a garit...

MerlinW
Nero-s problémákra: ajánlom Nero helyett az Ashampoo Burning Studio-t Egyszerübb, kisebb(8M😎, gyorsabb, kényelmesebb, nem hibázott még soha.

[merlinw.org]

kirol
Na feladtam. 2000 HUF volt. AN ha nem lesz garis, vissza kifizettetik megint ez és buktam 4000 HUF -t.

Remélem kicserélik.
Amúgy én tök jószándékból vettem le, hogy jobban hûljön, nem tudtam, hogy ez gond lehet.
Pont valamelyik nap jutott eszembe, hogy a VGA-m alapon most 70 fok, mondom arra is kellene egy hûtõ, de akkor ha öntöttvasbetoncsészébe viszem is vissza a boltba, akkor is leszarom hány fokos. Ha ez a gyári, akkor legyen.

Axon
Most tesztelgetem az Aura 2-t. Igazán nem rossz. Na mondjuk nekem bejönnek ezek a belsõ nézetes kalandok, de tudom, hogy sokan nemigazán szeretik.
Valaki végigtolta már?

Egyébként nálam tökéletesen fut linux alatt cedega-val, ha valakit érdekel. Taky te szoktál ilyesmivel kísérletezni ha jól tudom.

kirol
Igen, írtam, hogy ez a gáz, hogy webshop-ból vettem Pesten.

Ezért is gáz felvinni a full gépet. De ha muszáj, jövõ héten megyek úgyis.

serito
Te küldöd pestre? Ezt nem értem. Miért nem a kisker intézi a garanciát, vagy Pesten vetted a lapot?

kirol
Na mindegy. Szétszedtem. Becsomagoltam, holnap reggel feladatom valakivel, hogy még holnap lent legyen Pesten.

Aztán imátkozzatok ti is értem légyszi, hogy ott is rossz legyen és kicseréljék!

Mellesleg megszopattam magamat, mert mire ráraktam egy tekercs ragasztót, akkor jutott eszembe, hogy a másik gépen nincs SATA vinyónak csatija, nekem meg SATA-s volt a vinyóm.<#falbav>
Szétszedni meg már nem szedem szét.

serito
Este tudunk beszélni ha jó kb 10:00 után vagyok megint, akkor majd fellépek az MSN-re.

kirol
Igen. Ez az.

Be tudsz lépni most msn-re?

serito
Azt hiszem megtaláltam :
ASUS P5W DH DELUXE
Ez az?

serito
Melyik lap ez pontosan?

serito
Nem kötelesek megmondani, viszont a garanciát kötelesek érvényesíteni!
Minek viszed a CPU-t meg a HDD- is hozzá? Csak a lapot vidd meg a memóriákat, ha úgy gondolod, hogy azokkal is gond lehet! Teszteléshez tartaniuk kellene alkatrészeket, a nagyker szervizében meg biztosan vannak tesztgépek. Amúgy meg mindent állíts vissza eredeti állapotára mert minden gyáritól eltérõ, garanciavesztést von maga után!

kirol
Amúgy az kötelességük megmondani, hogy melyik nagykerbõl van?

A szar gyári CPU hûtõt is visszategyem, vagy maradhat a Ninja, ami kb 1000x jobb?

Most hogy elkészítettem a másik vinyót, amivel majd elviszem, és csak az utolsó 2 slot -ot használtam, zsírul ment a gép, semmi gond nem volt, se kékhalál se semmi. Visszajön S3-ból mindig, hibernál is. Pöpec.

Kár ugye, hogy viszont a másik 2 hiányában nincs dualchannel.

kirol
Visszaviszik gondolom. De szerintem úgyse mondják meg. MErt mondom talám a RAM-om esetén kérdeztem, de nem mondták meg. De megpróbálom azért holnap megkérdezni.

Szerdán kérdezd már meg légyszives!

serito
Arra a garlapra gondolok, amit a kisker kapott a nagykertõl ahol vette.
Bár abban nem vagyok biztos, hogy kiadnák-e neked? Természetesen elég lenne egy másolat is, vagy csak az, hogy melyik nagykerbõl való!
Õk is visszaviszik a hibás eszközöket oda ahol vették vagy Õk cserélik neked teszem azt a polcról?

serito
Szerintem ilyen lappból elég kevés "hulladék" keletkezik! De ha gondolod megkérdezem neked, szerdán megyek Pestre.

kirol
Valami hulladék lapról nem tudna valaki nekem ilyen díszítõlemezt szerezni?
Ahova viszitek a hibásakat, ott esetleg nem akadna egy ilyen?

kirol
Nem tudom melyik nagykerbõl van. Anno valaminél kérdezni akartam, talán tõlük a RAM-om (vagy anno a VGA-t tudod melyiket, nem emlékszek!!), mert az alapból szarat kaptam, rögtön (röpke 3-4 hét) cserélték.

Garlapot kikérni kiskerbõl? Az nem nálam van?

Valamikor holnap beszéljünk már MSN-en!

kirol
Hát 2 hét múlva megyek Pestre, így inkább felviszem személyesen.

Hát amúgy ha emiatt garvesztés lesz, nagyon mérges leszek. Mégha valamit átbuheráltam volna akkor oké, vagy venti nélkül szétégetnék valamit, de egy esztétikai dolog miatt elég köcsögség lenne. De majd kiderül. Ha köcsögök lesznek, megint ugrott a tv-m. 😞

De mondjuk amikor beviszem, megnézik az indítást stb, ha meg eljutnak oda hogy szétszedik azt látják minden ragyogó tiszta vadiújnak látszik, mert az is. És pont az lenne az elsõ nekik, hogy: "He, nézd már, erre az északi hídra nincs ráírva hogy ASUS!"

serito
Küld el nekem én megtesztelem! Melyik nagykerbõl való a lap? Ha olyan helyrõl ahol én is megfordulok esetleg tudok segíteni. Kérd ki a kiskerbõl a garlapját és, hogy hol vették!

Lord Myn
Már írta, hogy nem tudja úgy visszarakni, hogy ne látszódjon rajta, hogy leszedték... Sajnos sanszos, hogy visszadobják neki. 😞

serito
Küld be tesztelésre meglehet, hogy az alaplapi memóriavezérlõd szarakodik! Ajánlatos mindent eredeti állapotba hozni a lapon mert (fõleg ha kiskergaris) gyorsan visszadobják, hogy garvesztes.

kirol
Hát drága az biztos. Még most is.