33675
-
#23372 Ööö a magyarítás telepítője 1.4MB :) Egyébként monomojo írt olyanról hogy lesz 1.61-es telepítő. -
#23371 Én csak dolgozom rajta, mert muszáj. 3 OS van a gépemen multibootal, XP a játékra, Linux munkára és a hétköznapi dolgokra, Vista meg az alkalmi Vista fejlesztésekhez /ill technika követése, képben maradás miatt/.
De használni eszem ágában sincs:) -
#23370 Látom itt is mindenről van szó. :)
Szóval, a magyarításhoz lesz még vmikor frissítés? Mert igaz, hogy 1.61-en is jól megy eddig, de 1fájlt módosítani kell.(A telepítőt meg már le lehet tömöríteni 96MB körülire.)
Egyébként a Firefox mostani magyar szótár kiegje egész jó, de az előző verzió a ragozott szavakat nagyrészét hibásnak észlelte. Ez már nem olyan sokat. -
#23369 ja igen.. jelenleg semmi olyat nem nyújt az SP1 mire nagy szükségem lenne.. -
#23368 SP1-et majd akkor, ha biztosan tudom, hogy nem lesz gond az aktivációs dolgokkal:D
A kérdést pedig inkább így fogalmazzuk: Miért NE használnék Vistát?
(tudom, hogy van pár válasz, de a miért ne használnék XP-t kérdésre több...) -
#23367 Axon: Tehetsz egy szivességet! Remélem most nem hibáztam! :|
A többiektől meg elnézést kérek, h nem olvastam át az üzenetem.
Mindenféle dolgokat hallottam a Vista Sp1-ről, meleget és hideget egyaránt. Majd, ha több lesz a jó, akkor talán kipróbálom, mert eddig igazán nem láttam értelmét, h váltsak.
Aki Vistát használ, miért teszi? Axon, te? -
#23366 teljesen igazad van. XP se aratott osztatlan sikert annak idején.
bár én az elsők között váltottam. angol verzió mikor megjelent azonnal.
Mindenki mondta, hogy "majd szerviszpekk után"....
könyörgöm... win98/me attól kékhalált kapott, hogy kivettem a CD-t olvasás közben:D ennél service pack nélkül se lehet rosszabb:D nem is volt. meg voltam elégedve vele. ahogy most a vistával is.
Vistában például az tetszik, hogy ha winampban hallgatok egy zenét, és nekiállok cd-t írni, akkor nincs a zenében az a 3-4 másodperces szünet, mint XP-ben). persze lehet, h csak nálam, mert haver panaszkodott ilyenre vista alatt is:D -
#23365 - Olvasd már át az üzeneted mielőtt elküldöd...
- Lesz Keane ha lesz, én még találtam angolt sem.
- Windows 7 megjelenését 2011-13-re saccolják - ekkor a Vista 5-6 éves lesz. XP is 6 éves volt mikor jött a Vista. Semmi köze ennek a buktához.
- Vista SP1 kint van, valóban látványos sebességnövekedést produkál, igaz rendszerigénye nem lett kevesebb. Még mindig bugzik, de alakul. XP is gáz volt SP2 előtt. -
csgj #23364 Igen, ezek szerint nem voltak üres fecsegések azok a pletykák amiket hallottam :) A bug-dolog meg sztem inkább kiadó függő. A kiadó erőltetheti a patch-et például, nem? De mindegy, lényeg, hogy a BioWare faxa fejlesztő. Azt az egy dolgot mondjuk nemtom, hogy sajnáljam-e, hogy a pc-s verziót az EA adja ki... -
Zóanagyvarázsló #23363 Nekem inkább Operához kellene ilyen, mert nagyon rosszul gépelek. -
Zóanagyvarázsló #23362 A topikjába már linkeletem is a press rleease-t, jön a továbbfejlesztett Mass Effect májusban, lehet örömködni. A BioWare=minőség témához azért annyit hozzáfűznék, hogy a bugokkal azért ők sem szoktak spórolni. -
#23361 Éppen 3 hozzászólással alattad volt szó egy magyar nyelvi szótárról. Érdemes lenne átfuttatnod rajta azt a fostengert amit ideböfögtél, ha azt szeretnéd, hogy mindenki értse mit is mondasz. -
#23360 Elo!
Azt irjak, h a Jack Keane megjelent magyarul a SevenM gondozasaban. Nem fog felkerulni szerora?
Eleg jonak tunik.
H kicsit hoozaszojak adiszkurzushoz.. Meg a Vista kis forrott, es maris toljak az uj oprencert? Sztem rajottek, h bukta a Vista, es olyat probalak osszerakni, ami veri az xp-t, es az alapoktol kell kezdeni...
Lehet, h tevedek, de nekem a Vista nem jott be. Xp-vel meg semmi baj, most van a legjobb formaban, jo driverek, majdnem bugmentes.. -
#23359 onnét tudom:D -
#23358 Ja én is láttam, a frissítésnél külök írja.
-
#23357 Magyar nyelvi szótár Firefox-hoz ellenőrzi, amit beírok.... na ezentúl nem lesz annyi elgépelés:D (fura, hogy a "firefox" szót ne ismeri fel:D)
Tudom ez nem az a topic, de ha nem bánjátok:
Hát erre mit lehet mondani? max ezt:
-
#23356 Abban inkább nyögdécselnek csak, a kommentár fecsegése ehhez képest elhanyagolható. -
#23355 Ott a pont! :-)
Én még a hangot is leveszem nullára, hogy ne zavarjon a fecsegés. -
#23354 tenisz azért jó, mert a lányok miniben vannak:D -
Zóanagyvarázsló #23353 Én is erre gondoltam, csak szándékosan összecsapottan foglamaztam, ugyanis közben néztem a teniszt. -
#23352 elolvastam a cikket is.... elsietik ezt is, mint az Xbox360-at...
azt hiszek, hogy ha a vista nem hogyott jól, akkor ez most fog?... áhh és még jó bugos is lesz:D (de úgyis elcsúszik, én nem aggódom:D)
HD-filmek piacán se értik a szakik mér nem veszik.... (hát mert drága, meg a TV-k 80%-án ugyanúgy néz ki, mint a dvd:D) -
#23351 abban se veszik le a biztonsági szintet jobban, és a driverekkel is ugynúgy gond lesz(MS-aláírt driverek csupán).
Más hibája meg nincs a Vistának. (teszteltem itthon 2 vinyóról.. teljesítménykülönbség nulla. (aero+oldalsáv kikapcsolva, de bakapcsolva se nagyon...)
Vista legnagyobb hibája az UAC, de azt fél perc alatt kikapcsolom:D -
#23350 épp ez benne a furcsa.
Az Asus elvileg épp az AsRock-on keresztül próbálja ki az új "kísérleti" technolkógiákat.(pl haver 3 hónapja venn egy AsRock CrissFire-es lapot 13 ezerért.)
Érdekes mód ezekkel semmi gond, Asus meg....
De azért az jegyezzük meg, hogy az AsRock nem az "ócsósított/butított", hanem inkább a "bevezető" osztály... És nem az Asus kiscége, csak közös konszernben vannak (Mint pl az autóknál közös Volkswagen konszerben van a VW meg az audi, a skoda, a seat, a bentley, a lanborghini és a bugatti. persze külön vicc, hogy a teljes VW konszern 30%-a meg a Porsche kezében van. Ebből is látszik, hogy a dolgok nem olyan egyértelműek a cégpiacon, mint látszanak. Nem lehet kijelenteni, hogy az AsRock meg az Asus ugyanaz... (de ugyanígy lehet mondani azt is, hogy az összes alaplapgyártó ugyanolyan alaplapokat ad el.))
Összegzésben: nem a márka a lényeg, hanem az alaplap tudása. (Minden márkának vannak félresikerült szériái) Legyen 4 memslot rajta, crossfire/sli akinek kell, ilyenek... -
#23349 Na sikerült azt is megmérni, bár a kezem kiakadt:
+3,3 V: 3,37 V erről még el se mozdult. -
#23348 Hát én is szeretném valami másra cseréltetni, de az elő cserére visszagondolva nem tudom mi lesz.
Most éppen mérem a feszültségeket, mert azt mondják PH-n biztos a táp nyírja ki, de olyan atomstabilan adja az áramot, hogy még.
Eredmény:
+5 V: 5,02 - 5,04, detöbbnyire el se mozdul 5,02-ről.
+12 V: 12,42 - 12,46, de ez is többnyire 12,43-on van.
A +3,3V -ot még nem sikerült, mert az SATA csatihoz nem bírom hozzáérinteni a tűt a csati tokjától. -
#23347 Jahm. én is Gigabyte-ot veszek magamnak is, ill mindenkinek akinek gépet rakok össze. -
#23346 OFF
"Jövőre jön a Vista utódja?
A Windows 7 Milestone 1 (M1) változatát a Microsoft már eljuttatta kulcsfontosságú partnerihez. Az operációs rendszer új verziója akár már jövőre megjelenhet."
Teljes cikk -
Zóanagyvarázsló #23345 Érdekes, nálam eddig sem alaplappal, sem optikai meghajtóval nem votl gond, sőt az ismerősöm is ezeket (is) ajánlja, aki kereskedik velük. Mellesleg az ASRock tudtommal pont az ASUS ócsított cuccait gyártja, amolyan leányvállatként. Az ilyen hibák inkább szériagfüggőek, persze azt érdemes nézni, hogy melyik márkánál milyen gyakran fordul elő ilyen, de jó széria esetében nem kell ilyesmitől tartani. -
#23344 Nekem tönkrement egyszer egy ASUS DVDolvasóm. 2 hónap után. cserénél megmondtam, hogy kösz, de inkább vmi más márka.
Alaplapom nem volt ASUS, de cégnél mikor dolgoztam, egy középsuli egyszer igényelt 20 gépet. asus lapok mentek bele....
széribugos volt a bios:D CD-ről nem volt hajlandó indulni, bármit is állítottunk be neki...
Én Gigabyte párti vagyok, de MSI-vel so volt még gondom. ÉS furcsa mód vettem már igen-igen sok AsRock lapot is(szűk a zseb néha:D), és azokkal se volt probléma. Fura mód jó a támogatottságuk... -
#23343 Nekem is elsült 2 ASUS, azóta nem veszek semmit amire rá van írva:) Boldog és nyugodt az életem nélküle:) -
#23342 Hát igen. De elég érdekes, hogy ugyancsak fél év eltelte után az új lap ugyanazt a hibát produkálja. De mi okozhatja, full nem értem. A boltban azt mondták, küldjem vissza a lapot és írjam le mi a gond.
De ha más valami okozza a hibát, akkor jó lenne tudni, mert azt az alkatrészt is visszaküldeném akkor, mert mindent ott vettem. (Na jó DVD meg ilyesmit nem. :)) -
#23341 Nekem is ASUS alaplapom van elég régóta.
Bár a te darabodról írták, hogy van pár idióta megoldása.
Lehet, hogy egyedi probléma, igaz, ez rajtad nem segít:( -
#23340 Az utóbb 2 évben csak ASUS alaplapokat vásároltam (munkahelynek, barátoknak, családtagoknak, ismerősöknek), úgy kb. 15 darabot. Eddig egyikkel sem volt semmi probléma. -
#23339 Na hálistennek eljutottam újra IDE.
Ezt nem hiszem el, most komolyan. Megint eltelt fél év, és ugyan az a probléma, mint amikor az első fél év letelt.
Sose vegyetek ASUS alaplapot.
Nem is tudom, mit csináljak. -
#23338 tájékozódás a legkevesebb... -
Tomsess #23337 Gondolom aki ismeri Egert annak könnyebb a térképen is eligazodnia -
#23336 félreértettél attól tartok. nem a játék grafikájával van a gond(bár bevalom szebbre számítottam... nem tökéletesek a fényképek...), haem a játék konkrét nehézsége az, ami problémás.
Egy "rajzolt" játék is lehet ugyanilyen nehéz. -
#23335 na jó, akkor ezt tényleg kihagyom inkább:) marad a várakozás valami jó kis rajzolt kalandra;) -
#23334 háát, én nem ajánlom. Játszottam vele 4-5 órát, de marha unalmas.
eleinte még csak-csak megy, de elkezd marhára nehezedni.
Aztán kellett a végigjátszás. Meg megint, meg megint... meg megint...(pedig vagy fél órát szedvedtem minden hint után, de alig-alig jutottam előre.
Leírás mentén meg végigmenni.... annyira nem volt érdekes a story...(pedig volt valami utálás időutazásra, meg minden, de nem volt türelmem kivárni, lesz-e belőle valami.
Amikor egyik házban kellett vonalakat összekötözgetni, hogy mi hol volt egyszer régen valami bolti lista alapján... aztán kiháromszögeződött valami.... meg ilyenek halomra... meg a másik házban a térképen megint valami hasonló, mire a minaretet megtaláltam..... nekem nem jött be. -
#23333 Én végigszenvedtem, jó lenne, de gázos, csak a magyarsága miatt vittem végig.