The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Az én X1950XT-m is alapból 54-55 fokos, mikor game-ezek felmegy akár 85-90C fokra is. Nyuga a gyártó szerint ezeknek a kártyáknak bírni kell a 110C fokot is!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Katt a Magyar nyelven menüre... az elsõ játék...
ki gondola volna, hogy a pedofília is a 7 bûn egyike😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Több régebbi kalandot is készülnek kiadni Collector's Edition megoldásban. Így minden dobozban két kalandjáték lesz.
Kíváncsi leszek, hogy magyarítják-e õket. Már csak azért is mert némelyik párosításnál, az egyik kaland hivatalosan is magyar nyelven jelent meg. Most hülyén nézne ki, hogy a dvd-n levõ egyik játék magyar a másik pedig nem. Az pedig még hülyébben nézne ki, hogy egyszer már hivatalosan magyar nyelven kiadott játékot, most angolul adnának ki.
Nem tudom, hogy miért ilyen sok a kiadás elõtt álló kaland játék. Talán mégis van benne üzlet?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Mert érdekes módon a tegnap "mindjárt megérkezõ" fõnök ma már szabadságon volt/van jövõ hétig. Érdekes, nem?
Nem baj, fényképek, videófelvétel, papír, persze maga a lap, jogász minden megvan a következõ fordulóhoz.
Tudjátok ki kell élvezni az élet szépségeit. Mindig a + oldalt kell nézni, legalább utazgatok kicsit.
Na megvolt a beszélgetés. Pár óra múlva talán le tudom ide is írni kulturált nyelven.
Persze ezt én is csak említeni szeretném amúgy, remélem nem lesz rá szükség.
Mint írtam a fogyaszóvédelem említése is segíthet a dolgon!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Egyébként miért b*sztak át?
Hát már úgy felb@sztam az agyamat, hogy olyan balhé lesz holnap hogy még!<#vigyor3>#vigyor3>
Az eredeti lapot (Garanciális csere), amiben kiállították gyakorlatilag feketén-fehéren és aláírva hogy átbasznak szánt szándékkal, persze megõriztem, csak a másolatát raktam a dobozba vissza.
Elolvastam a jogtárat, és még új dolgokat is megtudtam. Ha webshopban veszek valamit, és/vagy postán kapom, akkor 8 napon belül elállhatok az üzlettõl, de ha ezt õk nem mondják el nekem, akkor automatice a 8 nap 3 hónap lesz, meg ilyenek. Úgy képben vagyok a témában, hogy csak na meg minden.
Hétvége miatt csak hétfõn lesz ott, de ha egy vadi új nem lesz itt keddre, vagy az anno kifizetett pénzem a számlaszámomon, akkor szívbaj nélkül feljelentem õket.
Linuxnál nincs ilyen probléma, ott a kernel tartalmazza a sata drivert.
És ezért utálom a SATA-s vinyókat.
A Cable select opció meg valóban az amire te gondolsz, ha minden egységedet erre rakod, akkor elméletileg a Windows saját maga beállítja a master/slave felállást. elméletben, emrt nekem még nem sikerült sose összehoznia😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Így utólag ez semmi, de hogy én már délután 5-tõl ezzel sz*r*k*dt*m este 10-ig<#szomoru1>#szomoru1> Pedig logikus ... hülye kíndóz telepítõje még nem ismerte a SATA létet (vagy nem rendesen), ezért csak a maga kis "elavult" IDE meghajtó drájverjeit találta, ebbõl adódóan nem is látta a SATA vinyót a partíciózásnál. Megint tanultam valami okosat...
Az ilyen és ehhez hasonló problémák miatt már kétszer majdnem úgy döntöttem, hogy kivágom a Windows-t a fenébe és áttérek Linux-ra. Mondjátok, Linuxnál nincsenek ilyen problémák? <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként köszönöm a segítséget mind a vidikártya ügyben, mind ezzel a vinyóval kapcsolatban! <#worship>#worship>
Próbálgasd meg átdugdosni másik kábelre, cserélgesd a master/slave felállást hátha.
Másik problémám. Hoztak nekem egy SATA-s vinyót. Alaplapom támogatja, szal rádugtam, minden OK. Az alaplap felismeri simán, a bios-ban minden OK. De amint beindul a WinXP SP2 már nem látni belõle semmit. Állítólag vadiúj, tehát még formázva nem volt. Megpróbáltam a windowsxp telepítõ cd-jérõl formázni, de ott meg nem ismeri fel - nem látja. Most nemtom mi lehet a probléma. Egyébként egy Samsung vinyóról van szó, 250GB-os.
Ebben esetleg tudtok tippet adni? <#szomoru1>#szomoru1>
ha csak a "butított" dolog vezérel, akkor azért ne hagyd ki az nvidiát a sorból. nézni kell teszteredményeket. sok oldal csinál ilyen összehasonlításokat grafikonokkal. butított vagy sem, ha tudja azt, amit az ATI, akkor miért ne?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Viszont ha így beajánlottad akkor megveszem a Radeon X1950GT-t. Szlovákiában veszem, 3 581,00 Sk - ez átszámítva 26499,4 FT. Elmondásod szerint ez jó vétel <#alien2>#alien2>
Pontos leírás :
Chip : ATI RADEON X1950 GT, core 500MHz, memória 256-bites 256MB DDR3, PCI-Express x16, 36 pixel shader. DirectX 9.0 / OpenGL támogatás, Windows Vista™ready. CrossFire, Shader Model 3.0, Kimenet dual DVI, VIVO.
Némelyik még túlzottan is. <#nyes>#nyes>
Nekem nagyon kevés kivétellel csak GeForce kártyáim voltak és szerintem jók, összesen 3x volt ATi kártyám, de mindig volt velük valami baj, persze nem azt akarom mondani, hogy a Radeon az sz*r, lehet csak peches voltam. De mit mondtak, hogy mi a baj a GeForce-val?
Ha ezt megkapod 26e-ért akkor inkább ezt vedd mint egy 1650-es szériát.
Az, hogy 256 vagy 512 ebben a ketagóriában valóban nem sokat jelent viszont a memóriák sebessége annál inkább.
A DVI-ról RGB-re való átalakító létezik és a kártya dobozában is lesz egy. Nem okoz semmiféle minõségromlást ... Én is CRT használok átalakítóval.
Holnap megyek érte. 😊
De mindegy. Ma eladtam. Mondjuk kicsit sajnálom, mert jó kis monitor volt, meg hát buktam is rajta eleget.
Mostmár csak a RAM-omat kellene eladni. Hogy azon mennyit bukok már le se merem írni, mert rosszul leszek.
Néha azért benézek a melóhelyre/és_ide mert nélkülem, tudjátok hamar megáll itt(melóhelyen) az élet.
Üdv Mindenkinek!