The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(bocsi a sok kérdésért)
magyarítás van-e hozzá?😊
van 2.rész? vagy lesz?
és kösz az infot😊
Mellesleg ITT a róla (-és a folytatásáról) szóló gportálos oldalam. Nincs sok minden rajta, de nyugodtan meglesheted 😛
az elõbbit😊
érdemes megszereznem?
8,5 giga!!!
Elképesztõ! Miért ekkora a mérete egy rts-nek?
Na mindegy. Anno az elsõ részt megvettem eredetiben, pedig akkor ez még nagyon nem volt divat. Aztán megvettem eredetiben az addon cd-t is. Eredeti amerikai kiadás mindkettõ. A nod-al végigvittem az alapjátékot, de a másikkal véglegesen elakadtam az egyik pályán. Az addon cd-t pedig nem sokat használtam. A többi részét éppen csak kipróbáltam és töröltem. A Generalsal játszogattam és az egyik kampányt végig is toltam. Úgy gondoltam ennek is adok egy esélyt, de a mérete máris elrettentõ.
Mûködik.
Számomra most ez a játék kicsit idõigényes és bonyolult, így maradok továbbra is a halálzátonynál. Pont megfelelõ a szintje a mostani "játszok gyorsan egy órácskát" életvitelemhez, de remélem télire már több idõm lesz a komolyabb kalandokra is.
[merlinw.org]
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Épp most rakták fel a végigjátszást és a magyarításat is ))
Bementem abba a szobába ahol a kísértet volt. Mivel éjfél körül játszottam a játékkal, így nálam igen ütõs élmény volt :-)
Nos itt van egy "zenés" feladat. Van egy zenélõ doboz, amely elzenél kb. 4 hangot, meg van egy zongora a szobában, amelyen véleményem szerint le kellene játszanom ezt a 4 hangot. Na most én más játékokban is elakadtam a hasonló feladatoknál, mivel teljesen bot fülem van. A CHIZM-ben volt egy emlékezetes feladat még a pálya elején, ahol mindenféle csapos szerkezeten gázok jöttek ki különféle hangokat kiadva, majd ezt kellett nekem valahol visszajátszanom. Na ilyenkor szoktam elõvenne a végigjátszást, mivel erre képtelen vagyok.
Szóval 4 hang (talán). Az elsõ nevezzük mondjuk normálnak, a második egy kicsit magasabbnak tûnik, a harmadik az talán megint normál (de nem biztos, a 4. pedig kicsit mélyebb mint a normál... hát izé... ennyi összefoglalva. A zongorán kb. 10 billentyût használhatunk, de nem tudom melyik legyen a "normál" majd megnyomom a mellette levõ magasabbat, de nem biztos, hogy eggyel mellette levõt kell, lehet, hogy a kettõvel mellette levõt... na nem is folytatom szóval értitek. Egy ideig nyomogattam én a billentyûket majd meguntam.
Ha le tudnátok írni, hogy milyen sorrenben kell lenyomni azokat a billentyûket, az sokat segítene.
A MouseAim2 az a 2.0-ás verziója az egér modnak, míg a MouseFix-ben levõ .dll filét feltétlenül be kell másolni a játék alkönyvtárába, mert csak így mûködik a MouseAim. Ne kérdezd, hogy miért :-)
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Tudom, hogy ez nem hirdetõfelület, de nem tud valaki jó áron eladó 512 MB SDRAm-ot, mert amiket boltba árulnak azoknak eszméletlen áruk van.
Egyébként nekem nagyon bejön ez a játék, hétvégén minkét éjszaka toltam egy kicsit. Most a kastélyban bolyongok és amikor a szobám szekrényében egy síró kislány hangját hallottam, akkor legszivesebben ész nélkül menekültem volna a kastélyból. Na nem úgy a karakterem! Nem véletlenõl Õ, õfelsége a király nyomozója. Igazi szõröstökû profi, akinek a szeme se (akarom mondani poligonjai sem) rebbent.
Ez egy munkahelyi gépben van és az egér patch miatt indítgattam rajta. Nem sokat játszottam vele, de amíg ment addig teljesen szaggatásmentes volt (800x600-ban).
Akkor végülis még csak 5 hete meg a hercehurca.
De mivel most az én gépem nem jó, mindjárt visszanézek, hátha itt is beírtam, hogy mikor küldtem el legelõször a lapomat, mert elfelejtettem, ezt használom.
Bár nem tudom, lehet segítene az MX440-en, ha a házra ráraknám a GeForce 8800 GTS-emet. <#vigyor>#vigyor> (Ha másban nem is, stabilabban állna a szõnyegen. Persze az a FS -s gép valami öntöttvanból van, mert vagy 20 kg, az tuti.)
Üdv
Ersiman