The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajjajj...mikorra várható a 2-höz magyarítás?😊
(bocsi a sok kérdésért)

nem, bill+egér irányítás, tps nézetben. De attól függetlenül kalandjáték. a 2. részhez nincs magyarítás, de az elsõhöz van
a 2. rész is point&click?
magyarítás van-e hozzá?😊

ne rettentsen el! én is elõször elundorodtam a látványtól, de aztán egy rövid idõ után már egyáltalán nem érdekelt. A történet és maga a játék annyira király, hogy nem lehet abbahagyni! A folytatás nem igazán folytatás, csak annyiban, hogy ugyanazon világban játszódik, és az elsõ rész fõszereplõje is benne van. Dreamfall a címe, és 2006-os game. Meg hjól is néz ki... 😄 De elõször sztem ne azzal kezdd, mert nem lesz minden világos. Én is pont így jártam vele...
ajjajj a képek alapján inkább kihagyom...:/
van 2.rész? vagy lesz?

és kösz az infot😊

point&click kalandjáték, 1 sci-fi és 1 fantasy-szerû világ-ban játszódik (egyszer itt, egyszer ott), überjó a története, jó sz*r gépen is fut, mert '99-es a játék, és érdemes megszerezned 😄 😛
Mellesleg ITT a róla (-és a folytatásáról) szóló gportálos oldalam. Nincs sok minden rajta, de nyugodtan meglesheted 😛
lol
az elõbbit😊

öhh... most a Longest Journey-t kérdezed, vagy a C&C3-at? 😄
milyen ez a játék,mirõl szól,milyen gép kell neki?😄
érdemes megszereznem?

Sztem a sok nagy felbontású filmes videóbejátszás miatt ilyen nagy.
Axon
Próbaképpen beszereztem a C&C3-at.
8,5 giga!!!
Elképesztõ! Miért ekkora a mérete egy rts-nek?
Na mindegy. Anno az elsõ részt megvettem eredetiben, pedig akkor ez még nagyon nem volt divat. Aztán megvettem eredetiben az addon cd-t is. Eredeti amerikai kiadás mindkettõ. A nod-al végigvittem az alapjátékot, de a másikkal véglegesen elakadtam az egyik pályán. Az addon cd-t pedig nem sokat használtam. A többi részét éppen csak kipróbáltam és töröltem. A Generalsal játszogattam és az egyik kampányt végig is toltam. Úgy gondoltam ennek is adok egy esélyt, de a mérete máris elrettentõ.

kirol
Hát ez az, egy csomóról tudok én is, de egyse jelenik meg, pontosan, ahogy mondod!

ne merjék! De azért jó, hogy mostanában egész sok kalandjátékot bejelentenek. Csak az valóban nem jó, hogy eddig még egyik sem jelent meg 😛
kirol
Csak majd jól elhalasztják ezt is.

nem baj az, ennek csak örülni lehet 😄
kirol
És az érdekes, hogy most jelentették be ezt a A Stroke of Fate -et és évvégén meg is jelenik?

Axon
Kipróbáltam a Shadow of Memories magyarítását.
Mûködik.
Számomra most ez a játék kicsit idõigényes és bonyolult, így maradok továbbra is a halálzátonynál. Pont megfelelõ a szintje a mostani "játszok gyorsan egy órácskát" életvitelemhez, de remélem télire már több idõm lesz a komolyabb kalandokra is.

Axon
Huhh! Végtelen türelme lehetett a grafikusoknak.
Tényleg gyönyörû!

MerlinW

[merlinw.org]

Nézzétek azt az oldalt, nem hülyeségbõl van ott <#nezze>

Axon
Aktuális, természetesen.
Gondoltam, hogy egyébb elfoglaltságaid vannak, ezért nem töltöd :-)

szotyimutyi
Ne haragudj, megfeledkeztem az Anderson and the Legacy of Cthulhu horror-akció játékról, amit kértél.😞 Aktuális még? Holnaptól tudom.

Axon
Mostanában csak esténként tudok játszani, pontosabban 23 óra után, úgyhogy majd este újra nekiugrok.

nagykispeter
Sikerült megoldani,én már túl vagyok rajta!?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Axon
Köszi! Így már sikerült letöltenem.

trmn
http://www.adventuregames.hu/letoltesek/deadreefs.pdf

Axon
A végigjátszást még mindig nem találom.

Axon
A magyarítás meg volt, de amikor néztem, akkor még ezen az oldalon nem volt fent a végigjátszás.

trmn
Te nem szoktad nézni ezt az oldalt http://www.adventuregames.hu/ ?
Épp most rakták fel a végigjátszást és a magyarításat is ))

Axon
Elakadtam a Dead Reefs-ben, hátha tud valaki segíteni.
Bementem abba a szobába ahol a kísértet volt. Mivel éjfél körül játszottam a játékkal, így nálam igen ütõs élmény volt :-)
Nos itt van egy "zenés" feladat. Van egy zenélõ doboz, amely elzenél kb. 4 hangot, meg van egy zongora a szobában, amelyen véleményem szerint le kellene játszanom ezt a 4 hangot. Na most én más játékokban is elakadtam a hasonló feladatoknál, mivel teljesen bot fülem van. A CHIZM-ben volt egy emlékezetes feladat még a pálya elején, ahol mindenféle csapos szerkezeten gázok jöttek ki különféle hangokat kiadva, majd ezt kellett nekem valahol visszajátszanom. Na ilyenkor szoktam elõvenne a végigjátszást, mivel erre képtelen vagyok.

Szóval 4 hang (talán). Az elsõ nevezzük mondjuk normálnak, a második egy kicsit magasabbnak tûnik, a harmadik az talán megint normál (de nem biztos, a 4. pedig kicsit mélyebb mint a normál... hát izé... ennyi összefoglalva. A zongorán kb. 10 billentyût használhatunk, de nem tudom melyik legyen a "normál" majd megnyomom a mellette levõ magasabbat, de nem biztos, hogy eggyel mellette levõt kell, lehet, hogy a kettõvel mellette levõt... na nem is folytatom szóval értitek. Egy ideig nyomogattam én a billentyûket majd meguntam.
Ha le tudnátok írni, hogy milyen sorrenben kell lenyomni azokat a billentyûket, az sokat segítene.

Axon
Feltettem.
A MouseAim2 az a 2.0-ás verziója az egér modnak, míg a MouseFix-ben levõ .dll filét feltétlenül be kell másolni a játék alkönyvtárába, mert csak így mûködik a MouseAim. Ne kérdezd, hogy miért :-)

Lord Myn
Megköszönném, ha feltennéd így egyben, mert nem tudom mi hiányzik nekem belõle. Egér nélkül meg piszok nehéz irányítani.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
A Ti4200 nem tudja az SM 2.0-t, csak az 1.3-at (mégcsak az 1.4-t sem tudja, amit a Radeon 8500 már tudott), az elsõ SM2.0-ás kártyák a GeForceFX-ek voltak. Ettõl függetlenül elindulhat rajta egy 2.0-as játék is, csak sanszos, hogy lesznek benne grafikai anomáliák...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Mármint sima SDRAM-ot? (Szóval nem DDR) Nekem van 2 db 256MB-os PC133-asom, lehet elboltolom.

Randal
Hali!
Tudom, hogy ez nem hirdetõfelület, de nem tud valaki jó áron eladó 512 MB SDRAm-ot, mert amiket boltba árulnak azoknak eszméletlen áruk van.

Axon
Közben egy kis megjegyzés a Dead Reefs-hez. Az irányítási problémára egy kis orvoslás. A vezérlõ pulton kiválasztottam a billentyûzetet és abban beállítottam, hogy a lenyomás utáni ismétlés között a legkisebb idõ teljen el, majd az alatta levõ csúszkán az ismétlés sebességét levettem a minimumra. Így már játszható a játék, bár azért még mindig szokni kell, fõleg a forgásokat.
Egyébként nekem nagyon bejön ez a játék, hétvégén minkét éjszaka toltam egy kicsit. Most a kastélyban bolyongok és amikor a szobám szekrényében egy síró kislány hangját hallottam, akkor legszivesebben ész nélkül menekültem volna a kastélyból. Na nem úgy a karakterem! Nem véletlenõl Õ, õfelsége a király nyomozója. Igazi szõröstökû profi, akinek a szeme se (akarom mondani poligonjai sem) rebbent.

Axon
Nekem elindult egy 4200 Ti-n és ha jól tudom az már támogatja az SM 2.0-t (nem esküdnék meg rá).
Ez egy munkahelyi gépben van és az egér patch miatt indítgattam rajta. Nem sokat játszottam vele, de amíg ment addig teljesen szaggatásmentes volt (800x600-ban).

Axon
A textúrákat pedig mindjárt lehúzom és majd tesztelem.

Axon
Egér patch-bõl a 2.0-ást használom és még ehhez is van külön egy fix amit rá kell tölteni, hogy mûködjön. Ha nem lenne meg minden, akkor szólj és felteszem a szerverre.

MerlinW
Resident 4 textura patch-ek: http://resi4.uw.hu/index.html

[merlinw.org]

kirol
Na megtaláltam, 2007 június 25-én adtam fel elõször az alaplapomat. Pedig nekem gyanús, hogy régebben, nem értem. Kidobtam a feladószelvényt sajna.

Akkor végülis még csak 5 hete meg a hercehurca.

Lord Myn
Tudom min mész keresztül, nekem anno az X800XT kártyám sz*rt be és amíg a gari intézõdött, addig kénytelen voltam egy Riva TNT2 (!) kártyát használni (hardveresen DX6-ot tud), mondanom sem kell, semmi játékkal nem tudtam játszani. (Akkor fogadtam meg, hogy soha többé ATi, eddig 3 ATi kártyám volt, mindegyikkel volt valami szívás, nem mondom, hogy rosszak a Radeonok, de nekem nem volt velük szerencsém...).

Lord Myn
Azért ez így nem igaz, hogy rosszabb, mint a GF2 MX400, inkább úgy mondanám, hogy kb. ugyanaz, talán a MX440 egy kicsit gyorsabb, az emelt órajelek és optimalizált memória miatt. Mondjuk így 5 év távlatából lehet mondani, hogy egyforma sz*r mindkettõ... 😄

kirol
Ezzel nincs is semmi baj, mi tudtuk, hogy mit tud ez a VGA, csak a tv kimenet miatt kellett a tesóm gépébe. Neki ez bõven jó volt anno, mivel kb a hónapban 2x kapcsolja be, és akkor se játékra használja.

De mivel most az én gépem nem jó, mindjárt visszanézek, hátha itt is beírtam, hogy mikor küldtem el legelõször a lapomat, mert elfelejtettem, ezt használom.

Bár nem tudom, lehet segítene az MX440-en, ha a házra ráraknám a GeForce 8800 GTS-emet. <#vigyor> (Ha másban nem is, stabilabban állna a szõnyegen. Persze az a FS -s gép valami öntöttvanból van, mert vagy 20 kg, az tuti.)

Randal
Sajna a GF4 MX440 egy nagy rakás szutyok kártya😞 Rosszabb mint a Gf2 mx400-as. Azt még egy GF3 is veri. Ezt utáltam mindig is a gyártókban, hogy mindeféle csili-vili neveket adnak a kártyáknak aztán az ember meg próbáljon eligazodni köztük😞

kirol
Ok, köszi megnézem majd, de közben én is találtam egy nagyon jót, YouTube FLV to AVI Suite Pro -t.

Nekem van. Keresd a szokott helyen!
Üdv
Ersiman
kirol
Nincs valakinek progija, amivel *.flv -bõl *.avi -t tudok csinálni, és full verzió? Mert nem akarok bele + vízjeleket, stb-t.

Lord Myn
Csodálkoznék, ha menne, mert a leírás szerint SM 2.0 kártya kell hozzá, a GF4Ti meg ezt nem tudja, bár lehet, hogy el lehet indítani. A párom gépében is Ti4200 van és sikerült elindítani a Dreamfall-t rajta (szintén SM 2.0 a minimum a játéknál), de 1-2 textúra hiányzott és a víz helyett kékesfehér villogó sokszögek voltak (nem tudta megjeleníteni a tükrözõdést).

Lord Myn
Hát emiatt a VGA miatt, szerintem sok játék nem indul el mostanság... A RE4-hez egyébként SM 2.0-s kártya kell (GF 5700+/R9500+).