33675
-
#23533 Amikor valahol megláttam megörültem, azt hittem végre a magyar az, de nem. -
#23532 095_Jack_Keane_CLONEDVD-ALCOHOLIC -
#23531 filext -
#23530 OFF
Gyerekek egy kis segítség kellene. Valaki meg tudja mondani, hogy milyen file a .mrg kiterjesztésü? Valamilyen adatbázis file azt tudom, de egyszerűen sehol nem találok semmit arról, hogy mivel lehet ezt megnyitni, neadjisten konvertálni olvasható adatbásis formába. (dbf, excell stb)
Előre is köszi -
#23529 Jaj,ez nagy:
-
#23528 Nem. PDA, PNA-s -
#23527 de jaz nyem pécés, nem? -
#23526 IGO 8 full, magyaro. térképpel, köll valakinek? Tudjátok ez a 3D-s csodamiújság. -
#23525 Köszi, de nálam ez valahogy nem működik.
Mert ugye pl. nekem a Dokumentumok mappába egy darab mentést nem csinál, pedig ott a mappája.
Nem tudom hova ment, de amit felraktál, az csak az egyes pályák kezdetei, az meg megvan. Így kikerestem, hogy hol járok (24-esnél), átírtam chapter0-ra és új játékot indítva onnan indul, ezután már ment magának.
Bár most mindegy is, mert 1 GB ram -al játszhatatlanul szaggat. -
#23524 Feltettem!! Ha kell még valami hozzá "szólj"! -
#23523 Én most vittem végig a game-et, ha gondolod feltolom a szerverre a teljes mentést. Persze csak holnap.
Más:
Próbáltátok már az Assassins Creed -et? Nálam olyan hiba van, hogy a game fut 40mp-t majd 10mp-re megfagy aztán megint fut. Ezt csinálja folyamatosan. Minden driver a legújabb Vista x64.
??? -
#23522 Az szép:) Ilyet sem láttam még:) -
#23521 Aha, az kúrta el nekem az egészet. A patch nekem BIOS akart frissíteni. -
#23520 Most jött ki hozzá patch.
Gears.of.War.Update.2-ViTALiTY -
#23519 Ez a k**** Gears of War már megint eltüntette a mentéseimet.
És most hiába nevezem át a legutolsót 0.sav -ra nem jó.
És ami még gáz, hogy tök régen játszottam vele, és nem tudom melyik pályán jártam. :(
Ami legutóbb volt azt tudom, hogy a nagy Vak szörnyel az üvegházban ki kellett üttetni az oszlopokat, na ezután járok kicsit.
Valaki tudna adni innen egy mentést?
Valamit arra is jó lenne egy ötlet, hogy mi a megoldás a következőre.
Idegességemben Shift-Del-el letöröltem, és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem. -
#23518 Köszönjük!Két király játék.:) -
#23517 Én köszönöm nem kő, már van:) -
#23516 A crack nélküli procyon verzió is kilép. :(
A Lost akkor leszavazva? -
#23515 szivi:) -
#23514 -
Tomsess #23513 Tenkjú! -
csgj #23512 Még nem mindenki, de eddig senki sem jutott túl rajta... Aki addig eljut, azt szépen kidobja vindózba. -
#23511 És akkor mindenki eljutott a Jeruzsálemi pályáig ami nem tudom hányadik, mert még nem játszottam vele és mindenki itt tart? És kész? -
csgj #23510 Bocs, nem jó törés... Nekem az előző crack-el máshol lépett ki a game. Jeruzsálemnél elvileg minden fixed, vagy nem fixed crack-nél kilép. (Sőt, egyesek azt mondják, hogy a két crack egy és ugyanaz) Egy bizonyos fórumon azt olvastam, hogy nem a crack a hibás, mert ez egy korai verziója a játéknak. És ha belegondolsz könnyen igaz lehet ez, mivel eredetileg az AC vmikor március végén, vagy áprilisban jelenik meg. -
#23509 A jó törést feldobod AC könyvtárába? Köszi. -
csgj #23508 Már van jó crack, ma jött ki, azzal nincs gondom, de kösz! (amúgy meg nekem muszáj a crack, mert nincs sok helyem, és nem akarom az iso-t a gépen tárolni - ezért mindig kiírom a játékot, és törlöm az iso-t a gépről) Amúgy egész jó játék, csak nem ártana nekem egy jobb proci hozzá, és akkor a városban is gyorsan menne... -
#23507 Nekem nem lépett ki.
Próbáld crack nélkül, a legújabb Daemon Tools-al: DAEMON Tools Pro Advanced 4.12.0220 -
csgj #23506 Az AC-nek rossz a crack-je, mert hibajelentéssel kilép a 2. pálya előtt. -
#23505 Crucial Ballistix. -
#23504 a Teknika a Tesco márkája:D
ajánlok neked egy remek egeret erre te veszel egy "tesco gazdaságosat".
nem ordítom le a fejed. majd megteszed te meged, mikor 2 hónap múlva elkezd érzéketlen lenni az egered, meg néha nem arra megy amerre húzod... -
#23503 093_Assassins_Creed-RELOADED
094_Agon_Lost_Sword_Of_Toledo-FLT
indzsój. -
#23502 Kingston vagy a Crucial? -
#23501 Képzelt, lehet nem is az alaplapom a rossz.
Hanem a RAM. Most éppen úton vannak az Egyesült Királyság-ba.
Komolyan ezek a kis köcsög alkatrészeim már azon versenyeznek, ki látott többet a világból. Eddig az alaplapom vezetett 2x-es pesti úttal, de most a ram kiruccant ide, hát ezt nehéz lesz überelni. :)
-
#23500 Ott valóban hiányzik, de ezen ha jól megnézed van numerikus rész csak ősszenyomták mint a laptopokon. -
#23499 Én a laptopokon mindig keresem a numerikus részt. :) -
#23498 hajótörött, de ez kiderül az általad belinkelt oldalról -
#23497 Nekem meg ilyen van!
Igaz nem gamer bill. de nekem elég. Elég sokat dolgozom notebookokkal ezért én meg ehez a bill-hez szoktam hozzá.
-
#23496 Én is szívesen beküldöm. Hajrá! -
Zóanagyvarázsló #23495 Én elhiszem, csak nem látom (vak vagyok vagy mi), nálam ezt írja: "A seven m Kft. jóvoltából három ajándékcsomag vár olvasóinkra, melyekben egy-egy Jack Keane napernyő és póló található. (Lásd a fotón)"
Szívesen megmondom a harmadik kérdésre a megfejtést, ha emlékeztetsz magára a kérdésre, nekem már nem mutatja őket, hiszen beküldtem már a válaszokat.
A demót amúgy próbálta már valaki? Én még nem tudtam rá időt szakítani. -
#23494 Azt írják, hogy 3 db játékot is kisorsolnak.
Elárulhatnád a 3. kérdésre is a választ, akkor én is beküldenék egy megfejtést.