33675

• kirol
    Amikor valahol megláttam megörültem, azt hittem végre a magyar az, de nem.
  • MerlinW
    095_Jack_Keane_CLONEDVD-ALCOHOLIC
  • MerlinW
    filext
  • trmn #23530
    OFF
    Gyerekek egy kis segítség kellene. Valaki meg tudja mondani, hogy milyen file a .mrg kiterjesztésü? Valamilyen adatbázis file azt tudom, de egyszerűen sehol nem találok semmit arról, hogy mivel lehet ezt megnyitni, neadjisten konvertálni olvasható adatbásis formába. (dbf, excell stb)

Előre is köszi
  • takysoft
    Jaj,ez nagy:
  • MerlinW
    Nem. PDA, PNA-s
  • takysoft
    de jaz nyem pécés, nem?
  • MerlinW
    IGO 8 full, magyaro. térképpel, köll valakinek? Tudjátok ez a 3D-s csodamiújság.
  • kirol
    Köszi, de nálam ez valahogy nem működik.
    Mert ugye pl. nekem a Dokumentumok mappába egy darab mentést nem csinál, pedig ott a mappája.
    Nem tudom hova ment, de amit felraktál, az csak az egyes pályák kezdetei, az meg megvan. Így kikerestem, hogy hol járok (24-esnél), átírtam chapter0-ra és új játékot indítva onnan indul, ezután már ment magának.

Bár most mindegy is, mert 1 GB ram -al játszhatatlanul szaggat.
  • serito
    Feltettem!! Ha kell még valami hozzá "szólj"!
  • serito
    Én most vittem végig a game-et, ha gondolod feltolom a szerverre a teljes mentést. Persze csak holnap.

Más:
    Próbáltátok már az Assassins Creed -et? Nálam olyan hiba van, hogy a game fut 40mp-t majd 10mp-re megfagy aztán megint fut. Ezt csinálja folyamatosan. Minden driver a legújabb Vista x64.

???
  • MerlinW
    Az szép:) Ilyet sem láttam még:)
  • kirol
    Aha, az kúrta el nekem az egészet. A patch nekem BIOS akart frissíteni.
  • MerlinW
    Most jött ki hozzá patch.
    Gears.of.War.Update.2-ViTALiTY
  • kirol
    Ez a k**** Gears of War már megint eltüntette a mentéseimet.

És most hiába nevezem át a legutolsót 0.sav -ra nem jó.

És ami még gáz, hogy tök régen játszottam vele, és nem tudom melyik pályán jártam. :(

Ami legutóbb volt azt tudom, hogy a nagy Vak szörnyel az üvegházban ki kellett üttetni az oszlopokat, na ezután járok kicsit.
    Valaki tudna adni innen egy mentést?

Valamit arra is jó lenne egy ötlet, hogy mi a megoldás a következőre.
    Idegességemben Shift-Del-el letöröltem, és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem.
  • szotyimutyi
    Köszönjük!Két király játék.:)
  • MerlinW
    Én köszönöm nem kő, már van:)
  • Wanted
    A crack nélküli procyon verzió is kilép. :(
    A Lost akkor leszavazva?
  • MerlinW
    szivi:)
  • via_mala
  • Tomsess
    Tenkjú!
  • csgj
    Még nem mindenki, de eddig senki sem jutott túl rajta... Aki addig eljut, azt szépen kidobja vindózba.
  • kirol
    És akkor mindenki eljutott a Jeruzsálemi pályáig ami nem tudom hányadik, mert még nem játszottam vele és mindenki itt tart? És kész?
  • csgj
    Bocs, nem jó törés... Nekem az előző crack-el máshol lépett ki a game. Jeruzsálemnél elvileg minden fixed, vagy nem fixed crack-nél kilép. (Sőt, egyesek azt mondják, hogy a két crack egy és ugyanaz) Egy bizonyos fórumon azt olvastam, hogy nem a crack a hibás, mert ez egy korai verziója a játéknak. És ha belegondolsz könnyen igaz lehet ez, mivel eredetileg az AC vmikor március végén, vagy áprilisban jelenik meg.
  • MerlinW
    A jó törést feldobod AC könyvtárába? Köszi.
  • csgj
    Már van jó crack, ma jött ki, azzal nincs gondom, de kösz! (amúgy meg nekem muszáj a crack, mert nincs sok helyem, és nem akarom az iso-t a gépen tárolni - ezért mindig kiírom a játékot, és törlöm az iso-t a gépről) Amúgy egész jó játék, csak nem ártana nekem egy jobb proci hozzá, és akkor a városban is gyorsan menne...
  • MerlinW
    Nekem nem lépett ki.
    Próbáld crack nélkül, a legújabb Daemon Tools-al: DAEMON Tools Pro Advanced 4.12.0220
  • csgj
    Az AC-nek rossz a crack-je, mert hibajelentéssel kilép a 2. pálya előtt.
  • kirol
    Crucial Ballistix.
  • takysoft
    a Teknika a Tesco márkája:D
    ajánlok neked egy remek egeret erre te veszel egy "tesco gazdaságosat".
    nem ordítom le a fejed. majd megteszed te meged, mikor 2 hónap múlva elkezd érzéketlen lenni az egered, meg néha nem arra megy amerre húzod...
  • MerlinW
    093_Assassins_Creed-RELOADED
    094_Agon_Lost_Sword_Of_Toledo-FLT

indzsój.
  • serito
    Kingston vagy a Crucial?
  • kirol
    Képzelt, lehet nem is az alaplapom a rossz.
    Hanem a RAM. Most éppen úton vannak az Egyesült Királyság-ba.

Komolyan ezek a kis köcsög alkatrészeim már azon versenyeznek, ki látott többet a világból. Eddig az alaplapom vezetett 2x-es pesti úttal, de most a ram kiruccant ide, hát ezt nehéz lesz überelni. :)

• serito
    Ott valóban hiányzik, de ezen ha jól megnézed van numerikus rész csak ősszenyomták mint a laptopokon.
  • kirol
    Én a laptopokon mindig keresem a numerikus részt. :)
  • via_mala
    hajótörött, de ez kiderül az általad belinkelt oldalról
  • serito
    Nekem meg ilyen van!
    Igaz nem gamer bill. de nekem elég. Elég sokat dolgozom notebookokkal ezért én meg ehez a bill-hez szoktam hozzá.

• szotyimutyi
    Én is szívesen beküldöm. Hajrá!
  • Zóanagyvarázsló
    Én elhiszem, csak nem látom (vak vagyok vagy mi), nálam ezt írja: "A seven m Kft. jóvoltából három ajándékcsomag vár olvasóinkra, melyekben egy-egy Jack Keane napernyő és póló található. (Lásd a fotón)"

Szívesen megmondom a harmadik kérdésre a megfejtést, ha emlékeztetsz magára a kérdésre, nekem már nem mutatja őket, hiszen beküldtem már a válaszokat.

A demót amúgy próbálta már valaki? Én még nem tudtam rá időt szakítani.
  • Axon
    Azt írják, hogy 3 db játékot is kisorsolnak.
    Elárulhatnád a 3. kérdésre is a választ, akkor én is beküldenék egy megfejtést.