The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Link
Februárban vettem 79.000-ért. Most már csak 72390 Ft. Kicsi kompakt (2.8" LCD 320 x 240, 16 bit), zsebben elfér😊 Nagyobb 4"-os képernyõs cuccokat autóba érdemes venni, ill igényfüggõ. Én ebbe szerettem bele😊 1.10.20-as ROM-mal szinte hibátlan a masina.
A doboz tartalmazza a komplett autós szettet, álványt, szivargyújtó-töltõt, eredeti Windows Mobile 5 CD-t (WM5), táp-USB töltõt, szép sötétszürke plüss szerû tokot fenekén praktikusan lyuk a kábelnek.
WM5 alapból tartalmazza:
Internet Explorer, Excel, Word, Notepad (ceruzával kézírásos, ill billentyúzetes), photo viewer, stb Microsoft alapokat.
[merlinw.org]
Ajánlom a pdamania.hu oldalt. Mind termék, mind ár, mind fórum terén.
[merlinw.org]
Ha tud WiFi-t a PDA, akkor teljesen normális WIN hálózatot kell elképzelni. PDA egy számítógép, úgy is látja minden OS.
CD ROM-ot nem tudsz rákötni😊 USB-n ActiveSync-el tudsz adatot cserélni, programot telepíteni, illetve Linux esetén memóriakártya olvasóval csinálom. Kártyára feldobom ami kell, berakom a masinába és filekezelõvel telepítem, használom, mint windowson.
Belsõ memória általában 128MB, de megeszik a 4GB-os kártyákat. NEkem van 5db 4Gigás kártyám, ezeket cserélgetem benne. (Zene, játék, film, GPS, Programok)
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
forrás: PC Dome
Ha jól tudom, akkor ez lesz a sorozat 4. része.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Egyébként tényleg vettem egyet vagy 2-3 hete. Egy kis pofás Nikont. Csak szuperlatívuszokban tudnék róla értekezni. Kiemelném, hogy a géphez adott 2 db mezítlábas ceruzaelemmel még mindig mûködik, pedig csináltam vele már vagy 200 képet meg egy rakás filmecskét. Elképesztõ milyen kevés energia kell neki, pedig vettem hozzá 4 db szupererõs akut, de eddig még nem volt rájuk szükség. Félek is, hogy lemerülnek mielõtt beleraknám õket, az pedig nem tesz túl jót az élettertamuknak.
Btw.: Én is akartam egy képet linkelni a mobilos kalandról, de az istennek se akarta befókuszálni a fényképezõ, még ennyire sem...
Elõször is hardver, oprendszer. Oprendszerhez milyen módon van scummvm, csomag, forrásból fordítod? Hogyan lehet rárakni a pda-ra, tud internetre csatlakozni, vagy belsõ hálóra, esetleg lehet valahogy rádugni egy cdrom olvasót? Ebbõl következõen hogyan rakod rá a játékokat? Mekkora háttértára van és ebbõl következõen mennyi játék fér rá?
Szóval ilyesmik érdekelnének :-)
Kb. 1 éve vettem egy mp3 lejátszót, hogy amíg pestre utazok a vonattal, addig legyen mit hallgatni. Bár fõleg olvasni szeretek a vonaton - roppant álmosító - néha jól jön egy kis zenehalgatás.
Mindenesetre ha újra beiskoláz a munkahelyem, ami elõreláthatólag 2013-ban lesz (mivel 7 évente kötelezõ a beiskolázás), akkor feltétlenül beszerzek egy PDA-t és tolom a kalandokat :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Csodálkoztam is, hogy hogy szúrták ki ilyen hamar.
De azért érdekelne a rendes megoldás is!
Mobilra én is szeretnék kalandot, de sztem az én Sony Ericson T310-emre olyan nem létezik <#szomoru1>#szomoru1>
Olyan, mint amilyen az egyeske, vagy ketteske volt webfelületrõl? Pont olyan jó lenne!
Nekem meg van asszem Broken sword Gameboy Advance😄
kell?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Egyébként van PC alá FM-Towns emulátor is, csak macerás (japánul társalog 😉 ).
Megvan nekem a Zak, sõt az Indy 3 FM-Towns verziója is, csak nekem rippelt formátumban van, mivel kizárólag ScummVM alatt játszom õket (a Loom-ot is így fogom eltárolni). Ha érdekel az Indy akkor feltolom (320kbps-es MP3-ban van rippelve, úgyhogy gyakorlatilag CD-Audio minõségû).
Vhogy le kell szedni õket mp3-ba. ehhez kellene a scumm tool-ok, meg minden benne van a scumm readme-ben, de a játék indításakor is kiírja.
Még nem volt alkalmam megoldani. (pedig mp3-ban nem lenne 400 mega😄)
256 színû, és nem a japán anime-szemû változat😄
Ha szeretnéd, feltolom.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A "director's cut" általában pont azt jelenti hogy vágatlan ("rendezõi változat")😊
[merlinw.org]