33675
-
#24094 Én is feltettem az új Alcoholt (épp arról a linkről)
telepítési infó mellette.
megy tökéletesen
Ezzel a progival már csináltak tökéletes image-et a Psychonauts-ról, meg a Deus Ex 2-ről is.
(érdekes, h a data precision: High opcióhoz barátnőm asus meghatójára volt szükség, mert az én meghajtómra aszonta az alcohol, hogy "azt" a részt nem tudja úgy olvasni..... de a Psychonauts-ról még az én régi vackommal is jó képet tudtam csinálni)
védelmes játék futott remekül. (Deus Ex 2 futtatásához még yasu is kellett, lehet h ehhez is kell majd) -
#24093 az a link pedig jó. torrent oldal.
torrenten leszeded, azt kész.
hogyhogy nem ment? -
#24092 :) Az gáz. Kicsit lehet különbség 1 és 20 között.
Majd mondom ha eljön a kánaán és lesz laptopom újra nekiállok.
Nemrég volt a híradóban, hogy tanároknak lehet olcsón laptopot venni. A családban van is tanár, de azóta nem hallottam erről semmit. -
#24091 Nagy kár. -
#24090 Nálam 2 asztali gép van + egy notebook és mivel utálok kábel-dzsungelben élni, a kisebbik gép és a noti is wifi-vel megy úgyhogy tudom, hogy jó dolog (bár a 20 Mbites netből csak max. 8-at bírnak a wifi-s gépek), viszont lekódolni nem árt. Nálunk egy időben a szomszéd nem kódolta a wifijét és az egyik gép a hálószobánkban van és fogalmam sincs miért a szomszéd wifijének erősebb itt a jele, mint a 2 szobával arrébb levő routernek és amikor automatára volt állítva a keresés, mindig a szomszéd netére csatlakozott fel :D (monduk sz*rt sem értem vele, mivel 1 Mbites volt). -
csgj #24089 Volt szó epizódos folytatásról, de az már rég volt... Semmit nem hallani felőle. És sztem egy jó ideig tuti, hogy nem is lesz. Ugyanis a Funcom most nagyban az Age of Conan-al foglalkozik. És egy MMO mindent lelassíthat. A Blizzard-nak sem fontos más játékot kiadni, ellesznek a WoW-al, meg azzal a töménytelen mennyiségű pénzzel, ami bejön vele. :D -
#24088 Erre csak Axon-t tudom idézni: #24065 -
#24087 Hagyjátok már abban szépen azt az egymás szapulását!
Már bocs hogy beleszólok. Amikor beléptem láttam nagyon beíndult a témázás, mondom kijött a Dreamfall 2. De nem. :(
Tényleg nem lesz olyan? -
#24086 Semmi baj. Pont most írtam nemrég, hogy sikerült többé kevésbé, de csak valami alapbiztonsággal, amit egy ovis is feltör. :)
Mert az én gépemen Realtek integrált WiFi van, a laptopon meg Intel vevő, és a rengeteg beállításban valamit mindig elkúrtam, és biztos azért nem ment. De mondom mindegy is, mert csak így 1,5 év után gondoltam kipróbálom működik e az alaplapom ezen funkciója.
Tök jó volt amúgy a WiFi-n is zsírul ment a 4 Mbit. :) De már úgy sincs itt a laptop, így mindegy. Ha nekem is lezs egyszer sajátom, majd akkor belövőm atombiztosra. Nehogy már a kertvégében lakó mama feltörje a netemet. :D -
csgj #24085 Elárulom, hogy alig használom a ketteskét. Már hónapokkal ezelőtt használtam utoljára. De valóban rohadt sokáig tartana, és most láttam BioWare fórumon, hogy cd kulcsot adnak a gamehez, amit neten keresztül kell aktiválni. -Ez lenne a másik probléma. -
#24084 Kirol, bocs nem voltam a hétvégén, sikerült megoldani a wifi-t? Nem vagyok egy nagy hálózati guru, de megpróbálhatok segíteni. -
#24083 Szerintem még mindig nem értetted meg a lényeget, az jött le a szövegedből, hogy tök jó használni a ketteskét, csak neked ne kelljen felrakni semmit, mert az milyen sokáig tart már... -
Tomsess #24082 Majd az érettséginél rájössz, hogy de jó lett volna tanulni pár dolgot, akkor most nem kellene izzadni sokmindennel (szubjektív vélemény) Különben erre a tanulás/szerelem dologra van egy szép Shakespeare idézet:
"Az aki a tanulás alatt sokmindent elhanyagol, soha nem lesz szerelmes, és az életben sokkal többet veszít, mint amennyit a tanulással nyerhet!" -
#24081 De legalább már vicces vagy. :) És ezt most jószándékkal mondom! -
csgj #24080 Hát persze, a család a legfontosabb. Ez így van, így igaz. De ha letöltöd a játékot, vagy megveszed, az majd ugyanúgy a családdal eltöltött idő kárára megy. Nekem a regényírás, a rajz, és a szerelem a legfontosabb. (ne mondjátok, hogy klisés, sztem ez így okés :P) Igaz, nem a tanulás, akármennyire is annak kéne lennie, de nem is a gépezés. De írhatnék bármit (amit egyébként őszintén írok, mert egy kedves barátom/barátnőm mindig is azt mondta, hogy az őszinteség nagyon fontos dolog), úgyis azt írnátok vissza rá, hogy milyen rossz egy egyéniség vagyok. Hogy ti idősek és bölcsek vagytok, és sokkal jobban tudtok mindent, én meg itt szemtelenkedek. Ja, és "verem a mellemet", ezt ki ne hagyjam. :S -
#24079 Okos válasz, jogos a két "pont".....warez? -
#24078 -
#24077 A hozzáállásod nem igazán zavar, de valóban így jött le, számomra és ahogy elnézem mások számára is. Hidd el, az általad említett dolgok itt már rég lefutottak, plusz az itteniek nagyrészének családja van. Szóval nézd el nekik ha más fontosabb:)
Ki emlelgetett egyébként itt warezt? Azt se tudjuk miajz:) -
csgj #24076 És bocs, hogy sok a bocs szó... :P -
csgj #24075 Bocs, ha úgy tűnt, hogy "verem a mellemet" :O.... Én nem tartom magam nagyra. Ha ismernél, tudnád. De csak itt fórumon ezek szerint ez jött le. Leírtam, hogy nincs sok pénzünk, és persze nem gyakran tudok játékot venni... Most tudok, örülök neki, ennyi. Miért, most éltessem a warezolást, és azt írogassam, hogy mennyi cuccot tolok fel nektek? Bocs, de én az ilyen warez dolgokat halkan sztem elintézni, nem nagy dobra verni. És nem mondtam, hogy VEGYÉTEK meg a játékot, azt is csak egy lehetőségként vetettem fel... hogy ha NAGYON kell a játék, és van rá pénzetek, sztem vegyétek meg. Ennyi. Mert sztem meg fogja érni. De írtam, hogy biztosan le lehet majd szedni magyar felirattal is magyar torrentoldalról. Én NEM verem a mellemet, ebben állapodjunk meg... Mivel net miatt nem igazán tudom feltölteni a gamet nektek, ezért írtam más lehetőségeket, hogy honnan szerezhetitek meg. Bocs, ha nem jön be a hozzáállásom, elhúzok azonnal, ha ennyire zavar titeket... :S -
#24074 Hát fogjuk rá, csak úgy sima jelszavas végelemmel, amit egy ovis feltör, mert a titkosításokkal nem bírtam belőni. De mindegy. Csak ki akartam próbálni, míg itt volt a másik gép. :)
Bár amúgy se hinném, hogy bárki is meghekkelné a környékünkön. :)
Milyen távolságban lehet venni még a jelet? -
#24073 Törlésre kerülnek:
Elsősorban azok akik idén még nem jelentkeztek be.
Azok akik nem írtak ide 3-4 hónapja, de a kettest használták.
Valamint azok akik nem érdemlik meg.
Nem kell stresszelni, a régi csapat megmarad. -
#24072 Most privátban küldöm el mindenkinek aki érdemes rá. Ill majd privátban lehet jelentkezni érte, ha valakit kihagynék:) Rossz esetben kap egy nemleges választ. Május utolsó hetében már csak a jogosult tagok listája lesz felsorolva a text-ben. -
#24071 Az hogy kötekszel és vered a melled, hogy xy játékot megveszel. Mint ahogy mások is írják, ők is meg szoktak venni xy játékot, de nem verik rá a mellüket.
Ez mindenkinek egyéni dolga, hogy mit tesz a pénzével illetve mit vesz meg.
MerlinW: Tényleg, ki számít inaktív tagnak?:)
Valakinek esetleg Mistmare nevezetű 2003 game megvan? XY boltban már kerestem, de sajnos, csak 98,4%-ig van meg és enm is várható a befejezés leszálítása:S -
#24070 Mikor lesz feltüntetve a "ketteskén" az új jelszó? -
Tomsess #24069 Ki számít nem aktív tagnak? Csak mert pl. azért amiért nem írok, még követem a banda munkásságát meg a témákat, de elég bajom van az érettségivel, úgyhogy inkább csak akkor szólok be, ha már nagyon kell -
#24068 Javaslat 1: Kopi, postán gyorsnetesnek, az meg Upload szerverre!
Da vinci témához:
The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript az eredeti cime,
link: http://www.secrets-of-da-vinci.com/
-
csgj #24067 Mi a baj a hozzáállásommal? -
#24066 Nem a neteddel van baj, hanem a hozzáállásoddal. (ennyi dupla betűt egy szóban...) -
#24065 Ej-ej, mindig csak a kifogásokat keresed :-) -
csgj #24064 És milyen nettel? :) 10 kb/sec feltöltéssel? 12 gigás kalandokat? -
#24063 Újabb kalandot jelentetett meg a sevenm magyar nyelven:
Da Vinci rejtélyei: a titkos kézirat
Nem tudom mi lehetett ennek a kalandnak az eredeti angol címe.
Mindenesetre a sok megjelent magyar nyelvű kalandjáték miatt minden tiszteletem a sevenm kiadóé. -
#24062 Én is vettem már meg többször is játékot, elsősorban magyar nyelvű kalandokat. A legtermészetesebb volt számomra, hogy rögtön toltam fel a szerverre, nem vágtam a többiek szemébe, hogy vegyétek meg ti is. -
#24061 Ejj de jó lenne SAM&MAX-et beszerezni magyarul, bár nem tudom, h az eredeti poénokat h sikerült átültetni magyarba. Ezért is vártam azzal a progival.
MerlinW, ezt a ramdriveos, windows telepitest leirnad nekem reszeltesebben, mert erdekel nagyon.
kocce -
csgj #24060 Nem értelek Merlin, mi a fene bajod van ezzel. Én például diák vok, zsebpénz, stb a keresetem (ami kifejezetten kevés, és a szüleim sem keresnek sokat), te viszont nemrég leírtad, hogy milyen kemény "kocka"munkád van :) Gondolom nem kevés a fizetésed. Éééés, én megtudom vhogy venni a Mass Effect-et, mert nagyon kell és ezért tartalékoltam a pénzemet. Ha nem kéne ennyire, én is leszedném vhonnan, és az már teljesen mindegy, hogy honnan van, csak tényleg magyar felirattal lenne a legjobb. Persze ez a "nagyon kell" dolog tényleg olyan nagyon nagyon nagyon kell :D -
#24059 Június elsején jelszóváltás, nem aktív tagok kiszórása.
De még egy ilyen, hogy "De sztem ha nagyon kell a game, ti is meg tudjátok venni.", akkor csgj-nek sem lesz szüksége hozzáféréshez. -
#24058 Nem probléma, mi simán ki tudjuk várni az a 13 napot :-) -
csgj #24057 Mikorra én feltöltöm? :P Hát az nem 7. lenne... 10kb/sec-el sztem 12 gigás játék elég sokára menne fel :D Még tápot is kéne cserélnem, mert nem igazán bírná... Kiszámoltam, és kb 13 nap lenne. (monnyuk nem vok jó matekos xD) Plusz, ha van serial, akkor azt nem naon sztném megadni. De szinte tuti, hogy vmelyik magyar torrentoldalra feltöltik a magyar verziót is, ugyanis pl UT3, Gears of war, stb magyar feliratos gamet is láttam már fent ilyen helyeken.
De sztem ha nagyon kell a game, ti is meg tudjátok venni. Én is csóró vok, mégis összekapartam rá vhogy a moneyt. -
#24056 Lehet, hogy a mai naptól értendő a "jövőhét" :-) -
#24055 Jövőhéttől kapható a Sam és Max - Első évad magyarul.