33675
-
#24134 Most olvasom, h Sam and Max elso evad kinn van magyarul!
Nins veletlen valakinek egy biztonsagi masolata belole, esetleg csak a magyaritas? :)
-
#24133 nem ismerem. Majd letöltöm, csak először regisztrálni kell, azt meg szörnyen utálok. -
#24132 Privátban megírom. -
#24131 AXON:
probaltad ezt? En meg nem, szal ne kovezz meg.
http://www.engelmann.com/?file=5stargamecopy&lang=english -
#24130 vannak olyan progik, amik belehelyezik a mentett allomanyba az elkeszites idejet.
De ha mar megoldottad, akkor talan elmondhatnad, hogy ha mi is ilyen helyzetbe kerulunk, akkor tudjuk.
A tudas hatalom...osszd meg velunk! -
#24129 Nem tudom ismeritek-e a következő játékot:
Agatha Christie: Peril at End House
Most készült el a fordítása, így figyeltem fel rá, mivel eddig nem ismertem.
Annyira megtetszett, hogy lendületből végig is toltam.
-
#24128 Na majd azokat is megpróbálom. -
#24127 emlékszik a fene, de hogy DT Pro-m nincs, az biztos:D -
#24126 a mini-image-eket nem próbáltad?
simán tedd fel a játékot, vedd ki a cd-t, majd próbálgasd végig a mini-imageket. (#24104-es postomban linkeltem) -
#24125 lököttek:) -
#24124 Akkor jó, mert pont ezeknek a játékmentéseiről beszéltem. -
#24123 Miért? Írtál valamit?:D
Én azt hittem a véleményed írtad meg a következő játékokkal kapcsolatban:
Nostradamus The Last Prophecy
Hard To Be A God
Benoit Sokal Sinking Island
Last Half Of Darkness Beyond The Spirits Eye
The Chosen Well Of Souls
Crusaders Thy Kingdom Come
-
#24122 Nem nyilatkozok!
Se itt se sehol. A lentieket se én írtam, csak valaki biztos klónozta a jelszavamat! -
#24121 Apehos program mi?:D -
#24120 Na megoldottam. :)
Semmi! -
#24119 Basszus, nem jó. :( Mármint ez a XP-alatt tényleg lemódosítja a dátumot, de a spéci progi ,ami megnyitja a fájlomat, az nem ezt nézi, hanem valahonnan máshonnan. Pedig de király lett volna Istanem. :( ÁÁÁ
Szóval marad az első verzió, hogy olyan progi kellene, ami legalább "virtuálisan megállítja az időt, és új mentést tudok nyomni, és akkor azt írja be magának, amit én állítottam be úgymond "virtuális" mentési időnek. -
#24118 Megelőztek... Azt hittem ez közismert, hogy file attribútumnál a dátum/időt is lehet módosítani. -
#24117 total commander, fájl, attributumok módosítása -
#24116 A fájl tulajdonság fülén a: "Létrehozva, Módosítva" sor fix, én nem tudom módosítani.
Ha van valami progi, hogy tudjam, akkor az még jobb lenne!!!
Ez lenne a legjobb, nem kellene a winXP óráját állítgatni.
Most maradjunk már annyiban, hogy nem passzióból akarok mp-re pontos mentést csinálni!!!
Nem értem mi nem érthető!?
Azt szeretném, hogy már egy meglévő fájlomat később úgy tudjak elmenteni, hogy a mentési dátum akkori legyen, mint az eredeti mp-re pontosan. -
#24115 Nem nagyon értem a kérdésedet... Miért nem utólag módosítod a file-t, hogy milyen keltezésű legyen? Vagy beállítod a Windows-t egy korábbi dátumra (bár ebből lehetnek gubancok), elmented a file-t és visszaállítod a dátumot. Miért kell neked fix dátum/idő? -
#24114 Már lassan egy hete kínlódok a Runaway 2-vel. Nem sikerült az Alcohol-al olyan dvd képet készíteni, amely tartalmazza a védelmet. Fogtam magam és megpróbálkoztam néhány crack-el. 4 féle crack-el elindul, de a 2. filmrészlet kezdeténél hibával kidob az asztalra. Aztán utolsóként megpróbálkoztam egy ötödik töréssel is ami a német verzióhoz készült és láss csodát gyönyörűen elindult. Magyar nyelvű az összes filmrészlet, szuper! Aztán amikor elindul a játék, akkor még magyarul beszél hozzám a főhős, de azután már minden tárgy neve németül jelenik meg. A menü is német. Ha rámutatok valamire, akkor magyarul mondanak el mindent, de ez így roppant zavaró. Gondolom ebben a formában senkinek sem kell a Runaway2. -
#24113 Lenne egy kérdésem, nagyon fontos lenne.
Hogy lehet azt megoldani, hogy a windows-ban az órát beállíthassam egy fix ÉV-HÓNAP-NAP óra:perc:mp -re és ha elmentem a dolgomat a progimmal, amit akarok, akkor ezt a dátumot adja mentési dátumnak?? -
#24112 Az előző, az ilyen DT Pro-s emulációs verzió volt, nem? Nekem csak sima DT-m van, úgyhogy ki sem tudtam próbálni, jobban bejönnek ezek a sima "okosággal" rendelkező verziók. :) -
#24111 tökéletesen működik az előző verzió!
A magyarra kéne lecsapni már valahogy.
Mi is bringáztunk, meg kerteztünk, de sajan nem otthon, hanem nagymamánál.
Meg kereszteltünk..4 napból csak 1 maradt:) -
#24110 az előző okossággal se volt semmi baj nálam:D -
#24109 Na ja, mindenki kihasználta szünetet + a jó időt, mi is kirándulni voltunk a párommal. Most meg jönnek a jó ki szürke hétköznapok. Btw.: Elvileg kijött a Jack Keane rendes okossággal, valaki nem tudja felküldeni a ketteskére? -
#24108 hát kert is az albérletben sincs, biciklizni meg nem tudok. (legalábbis nem ártanak kevésbé közveszélyesen.)
nekem nyárom az úszás a sport:D miden szerdán uszoda. a fogyásban sen sokat segít, de jó buli(mindig négyesben megyünk a párommal, a hugával meg annak a párjával.)
aztál általában mozi:D az nem sport de jó:D -
#24107 Három nap szünet....mindenki élvezte a napsütést, esetleg a kertimunka örömeit. :)) Szerencsére nekem lakásom van így a kertimunka elmaradt, viszont voltunk bringatúrán a gyerekeimmel. -
#24106 mivan, hirtelen kihalt a topic? -
#24105 Én is így tudtam, hogy csak csoportok/felhasználók számára lehet hozzáférést szabályozni a Windows-ban. -
#24104 Ez általában változó.
Alapesetben:
Ezen a Weblapon meglesed, hogy az adott játék milyen védelemmel rendelkezik.
Psychonauts pls SecuROM 7.00
Az Alcohol 120%-ban rámész arra, hogy Image Making Wizard (a.)
Kiválasztod a megfelelő védelmet. Psychonauts esetén ugye securom 7. (b)
A gond itt az, hogy a
Runaway-nek vmi Tages védelme van, amit Alcohol nem ismer.
Itt érdemes megpróbálni Custom-ra rakni, és a c pontnál található opciókat bejelölgetni. (Advanced Sector scanning-et elsőre talán ne, mert asszem az igen sokáig tart.)
Ha kész az image, akkor elvileg bemountolhatod Daemon-ba vagy Alcoholba is, de ha gondot jelez, akkor szükséges lehet YASU használata is.
Sok játék eleve nem fut, ha a memóriában Daemont vagy alcoholt észlel, akármilyen jó az az image, így ezeket a meghajtókat yasu-val igen jól el lehet rejteni.
Pipáld be az opciókat, mountold be, yasu, és ha úgy se fut, akkor nem is fog menni(adott védelmet még nem lehet jól másolni)
ALTERNATÍV
Másold le a fileokat simán, ahogy sikerül, és lesd meg, hogy az itt található "Fixed image"-ek valamelyikével nem fut-e. (crack nélkül, yasu ide id kellhet)
Fixed image lehet Mini image, meg Maxi image. (maxi image az olyan, mint amit mi próbálunk csinálni, de csak a védelem van benne az image-ben. maga a játék helyén folyamatos 0-k (nullák) vannak, így nagyon jól tömöríthatő. (8 gigás image file tömörítve 60kbyte)
Mini image ugyanez, csak ott még nullák sincsenek. (az eleve pici)
És itt a képt -
#24103 "hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni az adott könyvtárakhoz"
Nemrég volt itt szó róla. Mikor megosztasz egy könyvtárat, megmondhatod mely felhasználók számára legyen elérhető. Magyarul, fel kell venned x felhasználót saját jelszavakat adni nekik, majd azokat kiválasztani a megosztás során. (Vezérlő pult, mappa beállítások, egyszerű megosztás kikapcsolása után jön fel ez a fícsör megosztáskor)
"egyes gépeknél be lehessen állítani egy dedikált le és feltöltési sebességet"
Alkalmazásszinten a Netlimiter programot használom erre, szuper részletes sávszél szabályokat lehet vele gyártani.
Munkaállomás szinten meg okos tűzfallal/proxy-val lehet megoldani. -
#24102 Akkor majd egyszer ha ismét aktuális lesz, majd kérném a segítségedet. :)
A te kérdéseidre én sajna nem tudok választ, illetve annyi, hogy XP önmagában szerintem se tud ilyet. -
#24101 Taky tarthatnál nekem egy gyorstalpalós oktatást alcohol használatáról.
Csináltam én egy cd képet vele, de azon valószínűleg nem volt rajta a védelem, mert kérte az eredeti cd-t indításkor. Utoljára clone cd-vel csináltam védett cd-ről másolatot, valamikor a dinoszauruszok korában. Akkor volt egy olyan ikon, hogy "készít másolat védett game cd-ről" vagy valami hasonló. Ezután automatikusan elkészült a cd kép rajta a védelemmel. Itt ilyet nem találtam. -
#24100 Én sem vagyok valami nagy win@os guru de úgy tudom, csak felhasználószintü jelszavas védelmet lehet beállítani. Külön mappát nem lehet jelszóval védeni. Persze engem is ki lehet javítani ha nincs igazam! -
#24099 Úgy tudom, hogy win-es oprendszereken, könyvtárhozzáférést csak csoportokhoz/felhasználókhoz lehet rendelni, úgy nem, hogy be akarsz lépni és jelszót kér, de javítson ki valaki, ha tévednék. -
#24098 Ez valahogy eddig nekem kimaradt. -
#24097 Akadnak olyan routerek, amik tudnak savszelesseg szetosztast, de csak a dragabbik fajta.
A konyvtarmegostas helyett ajanlanam inkabb hazi ftp szerver beloveset, mert az frankon konfigolhato
Sajnos amugy en sem talaltam meg olyan progit windowsra, amivel savszelsseget lehet szabalyozni, bar...vagy 2 eve nem kerestem, elotte tettem mindent tuve erte. -
#24096 Azért kérdeztem, mert nemrég vettem magamnak wifi routert. Elég nagy szenvedés volt, amire sikerült beállítani, hogy L2TP-t is tudjon, ami az otthonról a céges hálózatra történő belépéshez volt szükséges. Alapból nem volt ilyen opció, ezért máshogy kellett kiokoskodnom a működését. Ráment közel egy hónapom, de most legalább már jobban ismerem az eszközt.
Az alattam levő lakó kiszúrta, hogy van wifim, és kérte, hogy osszam már meg vele a netet. Mondtam, hogyha nem zavarja, hogy torrent miatt kb. olyan gyors netelérse lesz, mintha modemet használna, akkor nyugodtan. A hálózat eléréséhez a kódot meg bármikor át tudom írni.
Igazából majd ahhoz kérnék ötleteket, hogy miként lehet úgy könyvtármegosztást csinálni, hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni az adott könyvtárakhoz. Ha van valakinek ötlete, akkor szívesen fogadnám. Ugye arra nincsen semmilyen módszer, hogy az egyes gépeknél be lehessen állítani egy dedikált le és feltöltési sebességet? -
#24095 :kézzel-lábbal-kétségbeesetten-integető-smiley:
Aktív vagyok, aktív vagyok! :)