33675
-
#24614 Most irígy vagyok! De nagyon! -
#24613 Szinte észrevehetetlenül kirakom. -
#24612 Csak aztán egy poroltó mindig legyen a közelben :-)
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy mennyire gyorsult fel a pasziánsz :-) -
#24611 A kép kimaradt
Sapphire HD3870X2 CrossFireX -
#24610 Mivel úgy olvasom szinte minden támában van hozzászólás ezért én is megmutatom mivel foglalatoskodom mostanában.
Megint rámjött a tunig őrület ezért felturbóztam kicsit a gépemet.
A tuning alkatrészek csak a nagyker jóvoltából vannak nálam, nem vettem meg.
Próbálok 3DMark06-ban a lehető legmagasabb eredményt elérni, persze a világbajnok OC Team Hungary-t még csak meg sem közelítem.
Tesztkonfig:
Gigabyte X48-DS4
E8200 @4.2Ghz
Kingmax 1066 @ 1100@
2x Sapphire HD3870X2 crossfireX
750W táp
...stb
Sajnos eddíg nem sikerült valami nagy eredményt elérnem mert nem tudom összehozni, hogy a 4GPU együtt dolgozzon. A teszt alkatrészek hétfőig lesznek nálam, ha addíg sikerül magas pontszámot elérnem prezentálom felétek, persze ha érdekli a kalandorokat.
Üdv -
#24609 Én az újra leszek kíváncsi.
Bár a legutóbbi hentelős videó eléggé lelombozó volt. Hisz a régiekre nem ez volt a jellemző, meg ez ugye nem doom. -
#24608 -
#24607 Alone in the Dark trilógia kész -
csgj #24606 Hehe, nagggyon vicces :P De jobb lenne, ha nem venné meg senki a gépemet, mert amennyi pénzt kapok érte, azzal semmit sem tudok kezdeni... Egy évig biztosan gép nélkül maradok. (márpedig a gép elég sok mindenre kell) -
#24605 Köszi -
#24604 Ha gagyi alaplapot és cpu-t akarsz, akkor vedd meg a csgj gépét :-)
Remélem csgj humorképes állapotban van :-) -
#24603 Sok kellemes órát kívánok hozzá! -
#24602 Azt nem tudom hogy kell. :D
De majd ha meglesz a kicsi gép és aktuális lesz, visszatérünk erre. Ok? -
#24601 Úgysem, ha direktben IP címen keresztül próbáltál a másik gépre csatlakozni? -
#24600 Igen elég, csak az a baj vele, hogy ingadozik és rengeteg dologtól függ a jelerőssége (tapasztalat szintén, az otthoni 3 számítógép is wifi-hálóban van).
-
#24599 Akkor WiFi-n a 2 gép között a kapcsolat megvolt, de hogy nem látták egymást TC-ben az tuti. -
#24598 Nem tudom mi az a Router, de már korábban amikor WiFivel szórakoztam netmegosztás végett, mondtam, hogy a gépemen az alaplapon van WiFi, ami szórja a jelet,a NET ment is a lenti gépen. -
#24597 a wifi adatátviteli sebessége tökéletesen elég hd filmek nézéséhez. tapasztalat. -
#24596 utánlalestem kicsit, vannak megoldások mindenfele, de nincs most kedvem olvasgatni őket:D linket azért adtam, hátha neked kell.
egy wifi router kb 10ezer ft amúgy, azzal nagyon egyszerű a dolog.
Bocs a sok post miatt, nem vagyok VIP -
#24595 Én is így gondoltam, hogy helyi hálózatként, de így működhet a dolog. -
#24594 Miért ne lehetne? Wifi-n keresztül is össze lehet kötni gépeket, bár mondjuk, hogy a másik gép vinyójáról menjen a HD film, az nem biztos, hogy jó ötlet... -
#24593 ja helyi hálón van windowsos filemegosztás, és úgy megy a total commanderes dolog. -
#24592 hááááááttt... wifin 2 gépet nem naon lehet összekötni
wifi-vel hálózatra lehet fellépni
azt úgy lehet megoldani, hogy veszel egy wifi routert(még ha neted nincs is), aztán csinálsz rajta egy wifi-servert. nagyon egyszerű dolog.
csak jelszavazd fel:D
aztán ha mindkét gépen fellépsz erre a hálózatra akkor helyi hálózatként(LAN) látják egymást a gépek.
lehet, hogy egymást is látja 2 gép wifi-n, bár ilyennel még találkoztam... arra a bluetooth jó. -
#24591 Basszus tényleg! Nem vettem észre. És még WiFi is van benne.
Olyan létezik, hogy fent rendes gépemről szórom a WiFi-t és lent meg veszem, de nem csak NET menne rajta, hanem mondjuk adat?
Pl. a lenti a fenti gép vinyójáról játszaná le a filmet stb?
Vagyis hogy Total Commanderben bal oldalt mondjuk fenti, jobb oldalt lenti gép látszódik és simán lehet adatokat másolni?
Vagy WiFi-n ilyen nincs? -
#24590 oda van írva:D persze hogy dvi, azt kértél, olyat néztem. -
#24589 De ezeken milyen a VGA kivezetése? DVI? Mert mondom ez fontos. Ilyen kábelem van és digitális jelet akarok vinni a TV-be. -
#24588 igazav van, van ilyen, de ott a kódolás lett elcseszve.
most szedtem le pl a Starship troopers-t 720p-ben wmv-ben, és simán viszi minden. -
Zóanagyvarázsló #24587 Az esetek 99%-ban így van, de belefutottam már néhányba, mellyel a legújabb MPlayer és a VLC is csak küszködött (pedig ezek erősen ajánlott lejátszók beépített kodekekkel, hasonlóan jó még a KMplayer), a WMP pedig vitte simán.
Nem hasból írtam most sem, hanem tapasztalatból. Csak azért említettem meg, hogy egyértelművé tegyem, a CPU-nak bírnia kell, az ilyen kirívó esetek esetében máshol van a hiba. -
#24586 prociból persze lehet kicsit erősebb is, hisz az árkülönbségek errefele elég csekélyek. -
#24585 Alaplap kimondottan ilyen célokra tervezve.
Proci kell a X2, mert a sempronok gyengék.
Így 25-ből kijön az alaplap proci meg a videokari. Ebbe veszel még 8ezerért 2x1 giga 800-as ddr2-t, vmi használt vinyó még bele, Vista rá, GomPlayer vagy amit szeretsz, és viszi bármelyik fullHD-t 50%-60%-os terheltség mellett. -
#24584 Igen, ez az. Full HD nekem nem kell, olyan jelet úgyse nézek, még gépemen sincs olyan.
HDMI-s integrált lap nem hiszem hogy van, meg DVI-HDMI kábelem van, ami drága és másikat nem veszek.
Csak ezen, amit lentebb írtam alaplapon se látom milyen kivezetése van az integrált VGA-nak. -
#24583 a vmw simán megy minden lejátszóprogi alatt, kivéve, ha DRM-es, de az meg ugyis bukott technológia -
#24582 " Csak DVI portos legyen"
HDMI-vel mi bajod? -
Zóanagyvarázsló #24581 Vinné. Persze ehhez jó lejátszó sem árt, illetve a gyengén kódolt videók szaggathatnak vagy kényeskedhetnek (értsd: néhány wmw az egyébként nem éppen csúcs Media Playert szereti), de erőben elégnek kell lennie. Legfeljebb még mindig lehet húzni rajta, hogy úgyis csak erre használod. -
#24580 Ő volna az?
HD Ready LCD, 94 cm képátló, 1366 x 768 pixel, 8500:1 dinamikus kontraszt
Fura... 97 centitől kezdődik a fullHD... az már egész más felbontás...
már ha jót néztem -
#24579 A alaplapon fontos, hogy mint ezen integrált VGA legyen, mert kölön nem veszek. Csak DVI portos legyen. -
#24578 Ja meg össze szeretnék dobni hozzá egy olyan gagyi PC-, ami csak arra kellene, hogy 720p- filmet tudjon lejátszani. Van pluszban házam, tápom, ramom, dvd-olvasóm, HDDm, stb, csak alaplap meg CPU kellene. Egy gagyi alaplap (MBO Gigabyte 8I945GCM-S2C Intel945G LGA775 ATX (3 év gar.!)) 9500 HUF, viszont nem tudom, milyen CPU kellene bele, ami olcsó, de bírja a videót leadni.
Egy ilyen (CPU Intel Dual Core 800MHz E2180 - 2,0GHz, 1MB L2 dobozos) 15k -ért vinné? -
#24577 Na elbüszkélkedek vele, megvettem múlt héten a TV-met:
Samsung LE37 A431
Tudja az 1:1 PM-et így akár monitornak is szuper!
Valami iszonyat állat jó! -
#24576 Flashback kész, a többi folyamatban -
#24575 Szerintem is. :)