The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Egyébként Witcher megjelent magyar szinkronnal, ami egy RPG esetében nem semmi. Magyarítások.hu -n van video róla.
[merlinw.org]
Van egy kis problémám a The Witcher-el. Valaki próbálta a ketteskén lévõ változatot? Mert én most kicsomagoltam, de az Alcohol nem akarja megnyitni az image-t, hibát jelez. DT-t meg nem nagyon akarok felrakni. Még egy kérdés. Nem kell hozzá semmilyen okosság? Ez a CLONEDVD-s változat fut rendesen?
Melyikre gondolsz, mi volt borzasztó?
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Azt én is tudom, hogy a valóságban is sikerült eltalálniuk a katonáknak egymást is. A CoD-ban is a MOHAA részeiben is volt olyan, hogy rálõttem egy-egy társamra ha hírtelen elõbukkant egy sarok mögül, de itt most hirtelen elõugrásról szó sincs. Egyszerûen az egyeruhák egyformasága miatt nem tudom eldönteni egy elõttem levõ katonárol, hogy ellenség-e, amíg rám nem lõ. Na mondjuk ezt még az elsõ pálya (éjszakai, esõs) alapján tapasztaltam.
Késõbb azonban csak jobb lesz. Különösen a második fejezet mesterlövészes pályája, ahol a Csubakkának kinézõ társaddal együtt kell elvégezni a feladatot.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Legkedvencebb játékomnak a Sudden Strike-nak, hamarosan (decemberben) megjelenik a 3. része. Remegõ izgalommal várom. 7 éve jelent meg a 2. rész, úgyhogy nem kényeztettek el minket - rajongókat -, de pont ezért gyöngyözik a homlokom amikor a centit vágom :-)
Szóval a megjelenési dátum közeledtével egyre kritikusabb vagyok más játékokkal szemben, így 1-2 perces nyúzás után hamar megkapja bármelyik a "sz@r" jelzõt :-)
Magamat ismerve azért nem törlöm õket és majd egy higgadtabb idõszakomban újra elõveszem ezeket a játékokat is egy újabb tesztelésre.
A játék maga nem iagzán tetszik. Az elsõ küldetésen a hajón sikerült többször is belelõnöm társaimba. nem igazán tudom egyik szürke ruhás kommandóst megkülönböztetni a másiktól. Nem hiszem, hogy sokat fogom tolni, valószínûleg adok még neki két nekifutást és ha nem okoz nagyobb katarzist, akkor uninstal.
Az Empire Earth 3 pedig fostalicska és errõl nem nyitok vitát! :-))
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Itt next life néven szerepel:
http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=5&page=games&sort=views&dlx_type=all&category=Adventure%20Games
és itt is:
http://www.adventurecompanygames.com/tac/next_life/index.html
Ez vajon ugyanaz lenne mint a Reprobates?
[merlinw.org]
Bevágom ide is amit a topikjába írtam:
Ez egy a nem szép, viszont zseniális játékok közül. Dreamfall óta nem ragadott meg ennyire kaland. Kb 12 óra játékidõ. Alapjaiban kb. a Pusztító c. film + Colombo párosítása. A nem olyan távoli jövõben egyesülnek az államok (World Union), nincs bûnözés, szép az élet, de egyszer csak egy emigrált orosz tudóst megölnek. Hõsnõnket állítják az ügyre, akivel halott barátunk 20-25 fõs ismerettségi körét végigkérdezve próbáljuk kideríteni ki is volt a tettes, és miért.
Folyamatos spekulációk, hazugságok, kihallgatások, némi misztikum, változatos, stílus, klassz karakterek, kellemes zene, jó karakterhangok.
Bûnügyi, misztikus magánéleti szálak, szex, tipikus nõi témázgatások esténként a kávézóban, minden ami kell egy krimihez.
Ha a fejlesztõ Strategy First lement volna teszkóba Dreamfall engine-ért 11-est adnék neki 10-es skálán, de a csúnyácska grafika miatt csak 10-es jár neki😊 Egyébként miután belemelegedett a játékos az igen komplex történeti szálba, nem is figyel a pixelekre.
[merlinw.org]
Sztem annyira nem lett félelmetes, inkább tipikus Clive Barker-os beteges.
Részemrõl az Undying parásabb volt, ott már az elején voltak olyan részek amiktõl majd hátra estem. De még a Bioshock is félelmetesebb. Ilyen téren többet vártam volna a Jericho-tól. <#pardon1>#pardon1>
Más. Culpa Innata-t próbáltátok? Szerintem nagyon klassz. Grafika és az irányítás kicsit poros, de a sztori, hangulat, feladványok és a zene ott van a szeren. Pont most nézem, hogy Just Adventue és Gamespot is 10-est adott neki ill A+-t (legjobb, "One of the best games available." osztályzat). Nem mintha számítana, lényeg hogy jó kis kaland, tetszik.
Rivjú
[merlinw.org]
Hardened-en vittem végig, nem annyira nehéz, de Chernobil-os kerekes résznél azért szívtam redesen<#idiota>#idiota>
Axon: Minden rendszerkövetelménynek megfelel a géped? Egyébként baromi jó a játék, a szinglit már végig is vittem, pedig 5 évben, ha egyszer nyomok végig egy FPS-t.
Ha lesz folytatás epekedve várom.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Feltelepítettem, de nem indul.
Kiír valami üzenetet, mely szerint (ha jól értelmezem) már fut egy példány belõle, de hajlandó elindítani "safeti" módban (ha jól emlékszem ezt mondta). Ezután mindegy, hogy az Igen/nem/mégse gombok közül melyiket nyomom meg, mert nem történik semmi. Próbáltam újraindítani a gépet, de akkor is ez az üzenet fogad.
Hatalmas sztorija, eltalált karakterek..egyik örök kedvenc..MAFIA után 😊
Kinn a prostreet, probalta mar valaki?