The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtok a Mass Effect-hez hasonló játékot mondani? (KOTOR-t kivéve 😄)
MerlinW
Nekem tetszik nagyon a Witcher. Olyan kis hangulatos klikkelgetõs, rohangálós😊

[merlinw.org]

Sztem könnyû irányítani. Csak egy picit egyedi... Van sima wasd mozgás, a harc pedig tökéletesen megy helyes sorrendû kattingatással.
szotyimutyi
Most elég sokféle játék megjelent.Úgyhogy van mibõl sorrendet állítani.+ elég sok megjelenés elmaradt.

serito
Nálam is megy bár én a magyar változatot próbáltam!! És egyáltalán nem vagyok elragadtattva tõle. Elég gyatra monoton a szinkron de legalább az anyanyelvünkön "élvezhetjük". Az irányítás valami bûn rossz még konzolosnak is, nemhogy PC-n. Azt hiszem a sor végére teszem és elég hosszú a lista.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Witcher csak a legujabb DT-vel megy (müxik, játszogatom vele néha). GCW-n van egy orosz törés, próbáljátok ki, megy-e vele.

Egyébként Witcher megjelent magyar szinkronnal, ami egy RPG esetében nem semmi. Magyarítások.hu -n van video róla.

[merlinw.org]

szotyimutyi
A The Withcher nálam sem indult, elfelejtettem szólni.

A végén a vidámparkos rész, mármint a kerekes 😊 Szal ott állatira durva volt, hogy 2 emberre vagy 100 ellen jött. Még kutyák is. Azt annyiszor kezdtem újra, hogy már megszámolni sem tudom.

Van egy kis problémám a The Witcher-el. Valaki próbálta a ketteskén lévõ változatot? Mert én most kicsomagoltam, de az Alcohol nem akarja megnyitni az image-t, hibát jelez. DT-t meg nem nagyon akarok felrakni. Még egy kérdés. Nem kell hozzá semmilyen okosság? Ez a CLONEDVD-s változat fut rendesen?

Lord Myn
Az a V-s dolog, nekem sem akart nagyon mûködni, késõbb már géppisztollyal próbáltam a kutyákat leszedni, még késõbb meg inkább elbújtam az egyik házban és az embereimre bíztam a dolgot... 😉

Melyikre gondolsz, mi volt borzasztó?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Én is erre gondoltam, nem arra, hogy hirtelen elõbukkan valaki. Megjegyzem a CoD 1 volt az elsõ játékok egyike, amivel játszottam multiban a neten, az elsõ körben nem nagyon kedveltek a csapattársaim, ugyanis halomra lõttem õket, mert rohadtul nem tudtam megkülönböztetni az egyenruhákat, csak amikor már késõ volt... (szóval ez a probléma már megvolt ott is).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Jah a kutyák kiakasztóak. Az volt a rossz, hogy 50 esetbõl csak 10* mûködött a V-betû használata, nemtom miért. Az elsõ pálya komolyan semmi, a hajó egy nulla. Én ott alig lõttem, mindenkit a társaim csináltak ki, talán 2 ellen volt akit leterítettem. Akkor úgy picit el is ment a kedvem tõle, de aztán az utánna lévõ kivégzéses belsõ nézetes videó meghozta a kedvemet. Na természetesen aztán pedig már csak jobbak jöttek. Azért az amerikai egységek bevonulása sem volt semmi. De a Chernobilos pálya tényleg állat. Nagyon jól eltalálták ezt a fûben mászós érzést. De a vége az valami borzasztó. Mármint a mesterlövész rész utáni dolgok.<#confused>

Axon
Nem írtam le a játékot, a hozzászólásomban is jeleztem, hogy adok még neki két esélyt :-)
Azt én is tudom, hogy a valóságban is sikerült eltalálniuk a katonáknak egymást is. A CoD-ban is a MOHAA részeiben is volt olyan, hogy rálõttem egy-egy társamra ha hírtelen elõbukkant egy sarok mögül, de itt most hirtelen elõugrásról szó sincs. Egyszerûen az egyeruhák egyformasága miatt nem tudom eldönteni egy elõttem levõ katonárol, hogy ellenség-e, amíg rám nem lõ. Na mondjuk ezt még az elsõ pálya (éjszakai, esõs) alapján tapasztaltam.

Lord Myn
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok, ugye... Nekem nagyon bejött (már végig is toltam), pedig mint írtam már, nem vagyok nagy FPS-fan. Mondjuk az tényleg idegesítõ, hogy néha nem tudtam én sem megkülönböztetni az ellenséges katonákat a sajátjaimtól (volt 1-2 "Friendly Fire won't be tolerated" 😄 ), de ez elõfordulhat igazából is. A mesterlövészes pálya Csernobilban, na az tényleg kemény (megjegyzem RaveAir-nek, hogy te is Csubbakának nézel ki, csak magadat nem látod 😄 ), fõleg amikor jön egy egész szovjet század tankokkal és a fûben hasalva kell osonni, hogy ne vegyenek észre, na ezt kb. olyan hatodszorra sikerült abszolválni. Egyedül a kutyák idegesítettek a játékban, azokat nagyon utáltam...

RaveAir
Az eleje nekem sem tetszett annyira. A hajó, ahogy a tengeren hullámzik nagyon csúnyának hatott. Majd amikor elhagytuk a hajót az sem igazán tetszett...
Késõbb azonban csak jobb lesz. Különösen a második fejezet mesterlövészes pályája, ahol a Csubakkának kinézõ társaddal együtt kell elvégezni a feladatot.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Bár kicsit off, azért megosztom veletek reményteli várakozásomat.
Legkedvencebb játékomnak a Sudden Strike-nak, hamarosan (decemberben) megjelenik a 3. része. Remegõ izgalommal várom. 7 éve jelent meg a 2. rész, úgyhogy nem kényeztettek el minket - rajongókat -, de pont ezért gyöngyözik a homlokom amikor a centit vágom :-)
Szóval a megjelenési dátum közeledtével egyre kritikusabb vagyok más játékokkal szemben, így 1-2 perces nyúzás után hamar megkapja bármelyik a "sz@r" jelzõt :-)
Magamat ismerve azért nem törlöm õket és majd egy higgadtabb idõszakomban újra elõveszem ezeket a játékokat is egy újabb tesztelésre.

Axon
Sikerült elindítanom a CoD4-et a másik crack-el. Köszönet a segítségért.
A játék maga nem iagzán tetszik. Az elsõ küldetésen a hajón sikerült többször is belelõnöm társaimba. nem igazán tudom egyik szürke ruhás kommandóst megkülönböztetni a másiktól. Nem hiszem, hogy sokat fogom tolni, valószínûleg adok még neki két nekifutást és ha nem okoz nagyobb katarzist, akkor uninstal.
Az Empire Earth 3 pedig fostalicska és errõl nem nyitok vitát! :-))

trmn
Köszi <#worship>

serito
THX (077) <#wow1><#worship>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

szotyimutyi
+ címzettnek felvéve!! 😊)<#wave><#smile><#nevetes1>

Egyébként meg <#wave> <#vigyor5>
szotyimutyi
Pontosítom a címzettet! 😊))

szotyimutyi
😊)<#wave>

BigTHX <#worship>
Tenkjú <#worship>

HA ez a Reprobates, az akkor már megjelent, sõt , ha jól tudom már magyarítás is van hozzá.
MerlinW
077, 078

hevfán😊

[merlinw.org]

Hát jah, a szkrínek alapján ez az. Ezek szerint van pár neve<#buck>

trmn

Itt next life néven szerepel:
http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=5&page=games&sort=views&dlx_type=all&category=Adventure%20Games

és itt is:
http://www.adventurecompanygames.com/tac/next_life/index.html
Ez vajon ugyanaz lenne mint a Reprobates?

Felkeltetted az érdeklõdésemet. Megnézem milyen.
MerlinW
Közepes angollal mindenképpen ajánlott belemélyedni. Illetve túljutni az elsõ 2 feladaton (PA megtalálása, irodai szekrény kinyitása), utána beindul a móka. Szép még a játékban hogy nem lineáris. Minden olyan ütemben, módon halad, ahogy kikérdezed az embereket. A játék eleje ismerkedõs, közepe érdekes, gondolkodós, nyomozós, vége izgalmas, misztikus, majd a végén bummm, elkezd kialakulni benned, a kollegáidban és a hõsödben ki miben hazudott😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Engem a nehézkes irányítás és a csúnyácska grafika elrettentett (hiába, az elõítéletek...), de ha ilyen jókat írsz róla, kap egy esélyt, szeretem az ilyen sztorikat...

Nem a Reprobates-re gondolsz?

trmn
Azt hiszem jó kis játék lesz. A Black Mirror és a Nibiru készítõi csinálták.

trmn
Ja, most nézem, áttolták a megjelenést nov. 23-ra. Akkor nem szóltam.

trmn
A Next Life nevü misztikus kalandjátékról hallottatok már? A Gamespot szerint nov 13-án kellett volna megjelennie, de sehol semmi info róla.

MerlinW
Késõ van, de nem tudtam abbahagyni a Culpa Innatát. Még friss az élmény, ezért a hájp, de így lehet szépeket írni róla😊

Bevágom ide is amit a topikjába írtam:

Ez egy a nem szép, viszont zseniális játékok közül. Dreamfall óta nem ragadott meg ennyire kaland. Kb 12 óra játékidõ. Alapjaiban kb. a Pusztító c. film + Colombo párosítása. A nem olyan távoli jövõben egyesülnek az államok (World Union), nincs bûnözés, szép az élet, de egyszer csak egy emigrált orosz tudóst megölnek. Hõsnõnket állítják az ügyre, akivel halott barátunk 20-25 fõs ismerettségi körét végigkérdezve próbáljuk kideríteni ki is volt a tettes, és miért.

Folyamatos spekulációk, hazugságok, kihallgatások, némi misztikum, változatos, stílus, klassz karakterek, kellemes zene, jó karakterhangok.

Bûnügyi, misztikus magánéleti szálak, szex, tipikus nõi témázgatások esténként a kávézóban, minden ami kell egy krimihez.

Ha a fejlesztõ Strategy First lement volna teszkóba Dreamfall engine-ért 11-est adnék neki 10-es skálán, de a csúnyácska grafika miatt csak 10-es jár neki😊 Egyébként miután belemelegedett a játékos az igen komplex történeti szálba, nem is figyel a pixelekre.

[merlinw.org]

Na, lerúgtam a vinyóról a CoD-ot és felraktam a Jericho-t. Elég messze elvittem és eddig nagyon bejön. Faja ez az újraélesztés meg lélekvándorlás benne. Jók a kis mozis részek is. De a parás részétõl többet vártam volna.
Sztem annyira nem lett félelmetes, inkább tipikus Clive Barker-os beteges.
Részemrõl az Undying parásabb volt, ott már az elején voltak olyan részek amiktõl majd hátra estem. De még a Bioshock is félelmetesebb. Ilyen téren többet vártam volna a Jericho-tól. <#pardon1>

szotyimutyi
Igen, én is próbáltam. Jó kis játék lett, nekem is bevált. 😊

Már kijött a Blacksite? Fúúú...ugrok neki, kijátszom addig míg itthon betegeskedem <#buck>

Nem igaz, megint mennyi minden jött már ki! 😄 Pff... Blacksite kár hogy olyan rohadt nagy méretû lett. Nincs most neki helyem... Kijött az új Simcity, a Pro Street és a Beowulf is. Sok ez egyszerre... 😛
MerlinW
Hm, csémnek elindul pöcre úgy ahogy fent van.

Más. Culpa Innata-t próbáltátok? Szerintem nagyon klassz. Grafika és az irányítás kicsit poros, de a sztori, hangulat, feladványok és a zene ott van a szeren. Pont most nézem, hogy Just Adventue és Gamespot is 10-est adott neki ill A+-t (legjobb, "One of the best games available." osztályzat). Nem mintha számítana, lényeg hogy jó kis kaland, tetszik.

Rivjú

[merlinw.org]

Axon
Leszedtem én is ezt az új fixet és otthon ki fogom próbálni.

Én tegnap vittem ki. Nekem is ez volt elõször, aztán lenyúztam ezt a fixet, ráraktam és úgy elindult azonnal. Vidikártya driver frissítés esetleg? Különben nem csalódtam az Infinity Ward-os srácokban, megint egy állati gammát sikerült összedobniuk. Plusz még fõ pozitívumnak tartom, hogy mindent maximumra felraktam és akadás nélkül ment a játék (pedig itt aztán már tényleg vannak nyitott terek meg kisezer ellen nem úgy mint a Bioshock-ban) - tehát ezt is bazijól optimalizálták. A filmszerû részek szintén nagyot ütnek: az atomrobbanás, a légi csapás, helikopteres részek na meg a credits után a bónusz pálya is <#eljen>
Hardened-en vittem végig, nem annyira nehéz, de Chernobil-os kerekes résznél azért szívtam redesen<#idiota>

Lord Myn
Állítólag már ott is (GCW) a jó verzió van fent, de én felraktam a fix+kg-t a könyvtárba.

Axon: Minden rendszerkövetelménynek megfelel a géped? Egyébként baromi jó a játék, a szinglit már végig is vittem, pedig 5 évben, ha egyszer nyomok végig egy FPS-t.

takysoft
Beyond Goon And Evil-t a ti tanácsotokra próbáltam ki, és abba se bírtam hagyni egészen a végéig. Imádtam😄

Ha lesz folytatás epekedve várom.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Axon
Bemásoltam neki és így nem megy.

RaveAir
Lehet, hogy a fix-et nem másoltad fel... Azt nem tudom, hogy a játékmásolásvilág-on vagy a játékégetésvilágon oldalon melyik verzió van fent, de egy próbát megér.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Tegnap végre hazavittem a CoD4-et, hogy kipróbáljam.
Feltelepítettem, de nem indul.
Kiír valami üzenetet, mely szerint (ha jól értelmezem) már fut egy példány belõle, de hajlandó elindítani "safeti" módban (ha jól emlékszem ezt mondta). Ezután mindegy, hogy az Igen/nem/mégse gombok közül melyiket nyomom meg, mert nem történik semmi. Próbáltam újraindítani a gépet, de akkor is ez az üzenet fogad.

moonster
BGE egy nagyon kerek játék.
Hatalmas sztorija, eltalált karakterek..egyik örök kedvenc..MAFIA után 😊
Kinn a prostreet, probalta mar valaki?
Lord Myn
Köszi! Így elsõ blikkre egész érdekesnek tûnik, csak kár hogy FP aspektusú...