The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8 bit = 1 Byte
1024 kb/s = 128 kB/s
Amúgy a 250 az nem kbit/sec, hanem 250kbyte/sec.
Nemrégiben valahol olvastam, hogy a utorrent 1.8 bétája segítségével kikerülhetõ a torrentletöltés korlátozása. Én még nem próbáltam, mert szerencsére a szolgáltatóm nem korlátoz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Emlékszem, hogy még valami 10.500 pénzért vettem elsõ ADSL-et a TöKömnél, ami akkor 384Kbit/s-es letöltést jelentett volna, csak már akkor volt valami pici emelés, tehát rögtön 512-t kaptam.
Aztán kétszer emeltek, 1Mbit, majd most 4Mbit. Szerencsére tavaly vettem a fáradtságot és a 10.500 vagy 10.900Ft-ba kerülõ csomagomnál, aláírtam egy év hûséget, és így már csak 7900-et kell fizetni. Ez azért lényegesen jobb.
Amúgy érdekes, hogy a legutóbb emelést megelõzõen az 1MBit-es sebesség helyett mintha 1248Kbit/s lett volna. Az emelést követõen meg a 4Mbit közelében sem járunk. Örülök, ha valami 250k/sec-el jön lefelé. Bár az nekem elég, mert úgysem szoktam dvd-ket letölteni.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Amúgy nem, nem szoktam "szerencsejátékokat" játszani, csak ritkán.
Meg úriember biztosra nem fogad. 😊
Nemtom mi lesz még, lehet megvárom milyen változások lesznek. Lesz-e fatányéros tévé, esetleg valami korlátok nélküli kábelbigyó.
[merlinw.org]
Ez évi 128400 (régi) - 97900 HUF (új) = +30500 HUF.
Ezt egy összegben is átutalhatod nekem! 😊
Eredeti Enternet-es felmondó nyilatkozatot is tudok ám adni!
Taky: Ezaz, sértõdj meg, mindenre megoldás. És még férfias is.
Egyébként az otthoni netemrõl volt szó, nem a szervereimrõl, az teljesen más tészta. A lenti gyûjteményt felesleges volt kigyûjtened, elolvasok mindent, tisztában vagyok vele micsoda mi volt és miért.
Ha a többiek elõtt szeretnéd bizonyítani ártatlanságodat, kérem az esküdtszéket, vonuljon félre a döntéshozatalhoz.
Én kérek elnézést, olykor megfeledkezem az online társadalom kicsi porcelán lelkérõl.. ugyan már emberek... Elsõ vitánk után kidobnál a lakásból? TV-t vihetem? 😄
[merlinw.org]
2. Lebaszni OKKAL illik.
3. Lehet, hogy nem értek hozzá, de "azt hittem", hogy (az amúgy bannerben is megjelenõ) http://tlj.sytes.net/ oldalt te serveled. de mint írtam is, "nem tudom pontosan".
Hozz, már fel pár példát arra a "hasraütésszerû belekotnyeleskedésre", ha lehet.
-Ócsárolom az Enternetet.
Tényeg ócsárolom, mert másfél évig enternetes voltam. Állandóan megszakadt, meg letiltott a net, és amikor visszamentem újraköni azt dörgölték az orromba, hogy az új akciós csomag, csak a ÚJ ügyfeleknek elérhetõ. a Régi ügyfelek meg le vannak húzva a klotyón.... Inkább maradok T-s... itt legaább picit megbecsülik az elõfizetõket.
Lehet, hogy nincs igazam, és ez csak 1 ember véleménye, de nem alaptalan, és nem kotnyeleskedés.
-hd-lejátszás.
ha valami nem tetszik, hát mondd. de alapvetõen egy kérdés volt az egész, amire azóta se kaptam választ...
a leírásban semmi alaptalan nem volt, nagyon utánajártam a témának, de ha valamit kifelejtettem, akkor lehet szólni. örömmel veszem.
-ebay
csupán személyes tapasztalataim írtam le. megint semmi alaptalant nem írtam.
-online mmorpg
vagy 20 oldalt végigböngésztem a neten, mielõtt tanácsot adta volna. amit személyesen is ismerem, azt résztelesebben is jellemeztem, amit meg nem ahhoz odaírtam, hogy csak hallomásból...
-montortéma
leültem, és végigbogarásztam 5 gyártó weblapját. papíron ceruzával kisámolgattam a monitorok szélességét és magasságát, illetve területét a pontos összehasonlítsához. ha valamit elszámoltam, akkor lehet javítani.
-megjegyeztem, hogy egy drága gép gyorsabba értéktelenedik.
ezt kifejtettem ott. ez egy személyes vélemény, de akkor is mondtam, hogy nem akarom újra felhozni, mert nem akarok flame-háborút indítani. nem kell velem egyetérteni, de attól még nem alaptalan vagy kotnyeleskedés.
Most így helybõl nem vagyok hajlandó 500 hozzászólásnál többet visszaolvasni a kedvedért, de nem is érdemled meg. Csak jelzem, hogy ezt az üzenetet sem "utánajárás nélkül" írtam.
Minden tiszteletem a tiéd, mert ismerem a tudásod, nem egyszer kértem tõled tanácsot. De az ilyen alaptalan rágalmazásokat nem tûröm.
A továbbiakban nekem veled semmi dolgom.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
1. Nem tõled kérdezték, különben is, ha fogalmad sincs a témáról, mi a fenének válaszolsz?
2. Sokszor megalapozottan, de még többször hasraütés szerûen írsz utánajárás nélkül butaságokat, mindenbe belekotnyeleskedsz.
Nincs veled semmi különösebb problémám, de néha nagyon fel tudod nyomni az emberben azt a bizonyos Pumbát...
A fenti kérdések költõiek...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[merlinw.org]
Ha már ilyen sokat szenvedtél a lehúzásával, igazán megoszthatnád velünk is ezt a gyöngyszemet :-)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A BG-vel sajnos csak nagyon keveset sikerült játszani, mert elõször a haverom 1 teljes napra adta kölcsön az 5 lemezt, és akkoriban még nem tudtam, hogy van az internet, amin lehet no-cd crack-eket találni.
Azonban nyugodtan merném ajánlani még az Icewind dale 1-2-t is. Egy kicsit hazabeszélek, mert elég nagy közöm van mindkettõ magyarításához, amit a MP-ról letölthettek. Ez sokkal harcközpontúbb, mint a BG, de nem olyan agyatlan gyilkolás, mint a Diablo.
[merlinw.org]
Áremelkedés elõtt a hazai ADSL-piac
A lényeg: "mára európai összehasonlításban is a legolcsóbbak a hazai elõfizetések" Enternet ügyvezetõ igazgatója
Na még jó, hogy eljövök tõlük, ilyen f@sz igazgató által vezetett cég nekem ne szolgáltasson semmit.
De ha érdekel még olyan játék, amit teljesen harc nélkül végig lehet tolni(bár marha nehéz és nem tudsz midnen disequstete megcsinálni), az a Fallout. El se hittem, mikor haver mondta, de csináltam egy hagyon diplomatikus karaktert(semmi erõ,ügyesség, meg ilyen szükségtelen dolgok), és elkedztem nyomi. Nekem az ilyen játékmód nem jön be(azért lõni is jó 1-2-t néha), de tényleg lehetett vele így is menni. Harc nélkül...
NOX-ot nem szerettem. Játszottam egy ideig, elakadtam, azt hasztam a francba.
Dragonfire-t nm ismerem. Septerra Core-t ajánották már, Rage of Mages-t meg láttam Tescoban bundle-ben😄
Ha kedveled a Diablo-like RPg-ket, akkor a Darkstone-t nézd meg.
(ajánlom hozzá a magyarításom😄 letölthetõ a weblapomról is, meg a portálról is. automatikusan patcheli a játékot, a feltört verziót is. readem fontos)
Amnézia... hát bizony az szinte minden végigjátszásra adott valami újat. De nem nekem! Már nem!
Tökéletes Amnézia végigjátszás a weblapomon! (kint egybõl a híreknél van a link)
Na de amivel igazán nagyon sokat játszottam/játszottunk unokatesómmal az a Rage of Mages c. játék. Nemtom ismeritek-e. Hát az valami állati jó RPG. Igaz itt is a harcon van a lényeg, de azért szórakoztató. Felbérelsz minden pályára magad mellé katonákat, sõt...még az ellent is magad mellé állíthatod néha. Jó sztori és a fõ karaktereket a sztori adja neked, nem te alakítod. Lényegében annyira nem is lehet tuningolni a karaktert, nem úgy mint pl. a BG-ben, itt fõleg a páncél meg hasonló stuffok hozzáadása emeli a szintedet.
Másik nagy kedvencem a NOX. Igaz keményen Diablo szerû (a Diablo-van még nem játszottam sajna, mert nemtom miért, de a beszerzett változatot nem tudtam felinstallálni XP-re), de szórakoztató. Szintén adott karakter, 3 fajta választási lehetõség, meg megannyi quest. Lineárisnak lineáris, de nagyon változatos. Ezt is vagy kisezerszer újrakezdtem úgy mint a Rage of Mages-t is.
Icewind Dale-t már említettem, szórakoztató, de nekem talán ez jött be a legkevésbé az általam játszott RPG-k közül is. Hiába a szép díszdobozos változatom térképekkel meg mindennel, vhogy mégsem szerettem bele.
Jobban megfogott mondjuk a Dragonfire c. RPG ami nem valami nagyon ismerõs, de szupi. Annó a GS-ben volt teljes játék, még valamikor 99-ben. Irtó nehéz, mármint nem a harci rendszere, hanem a feladványok. Én mondjuk mindjárt az elején nem tudtam továbbjutni és a végigjátszás sem segített. Báráti körömben mindenkinek odaadtam, de senki nem jutott többre. Aztán egy cheat segítségével végiglestem a pályákat benne, nagyon hangulatos. Ajánlom mindenkinek. Nagyon szépen kidolgozott helyszínek és jó sztori. És talán ez az a játék ami legjobban hajaz egy kalandjátékra az inventory rendszerével. Talán a Sanitarium ugrik be róla elõször, de mégis RPG a javából.
NA még egy RPG ugrik be, a Septerra Core. Szintén GS fullgém volt régen, de hangulat ott van benne. Viszont elég nehéz, de talán a sztori kompenzálja ezt.
Ja meg a már említett Amnézia is. Azt is kijátszottam már vagy 10-szer. <#vigyor3>#vigyor3> Mostanra már unalmas, de akkor nagyon nagy dolog volt, hogy magyar RPG-vel játszottunk.
Mindenesetre egyetlen csatlakozóval is elindult a gép és a vesa driver is mûködik még 1600x1200-as üzemmódban is. Játékot persze nem lehet így indítani, de a passziánsz istenien mutat rajta :-)