33675

• kirol
    Utána már jó volt.

De most szerinted elromlott fizikailag a hangkártya?

Szerintem nem. Délután újrarakom mégis XP-t, még úgy se fejeztem be teljesen, mert nem volt időm.
    De most tuti XP + frissítés + alapdriverek után leghostolom!
  • MerlinW
    Nálam jó. De menj depo.hu-ra és keresőbe írd: Creative.
  • kirol
    Most ezzel, hogy: "Nincs találat." -al mit akarsz mondani?
  • MerlinW

Szerintem nézz itt körül:)
  • kirol
    Most átraktam egy másik slot-ba, de rögtön látom, hogy itt se lesz jó, mert a driver feltelepítése végén az újraindításra kattintva kifagy az mindig az install, a pro. nem válaszol. És ekkor már sose jó.
  • kirol
    Na nagy nehezen felerőszakoltam Audigy 2 drivert, de mindig úgy pattog, hogy iszonyat.

Hallgassátok már meg: Hallgass meg!!!

Ez miért lehet? Tuti először jó volt, csak miután más drivert raktam fel, már rossz. Hiába pucolok mindent és rakom fel a szokásos drivert.

• Tomsess
    Köszönöm, ezt már nagyon vártam!
  • nagykispeter
    Az még érdekes lenne ha lefújnák!
    Legalább kifizették?
  • IMYke2.0.0.0
    Én is ebből a meggondolásból nem futtattam még le...
  • MerlinW
    Most futtattam egy 3DMark6-ot, 12780 pontom lett. Nemtom jó-e de nem is érdekel amíg az alkalmazások jól mennek:)
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel úgyis csak később olvasod: remélem, minden gond nélkül elkészül a gépedet illetően.
    Majd közöld a végleges konfigodat és ha elvetemült is vagy, akkor futtass le egy 3DMark 2005 (v1.30] vagy 3DMark 2006 (v1.1) tesztet, meg ilyesmiket...
    [Megsúgom: az új gépemen én még nem futtattam le semmi ilyesmit :)))]
  • Axon
    Köszi a választ!
    Ezt még megvártam, most pedig szaladok haza a géppel bíbelődni :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Procikhoz nem kell - elég, ha felteszed az alaplapodhoz kapott drivert.
    Az AMD-hez is [nekem is volt/van] csak optimalizálást adtak ki: külön driver - értsd: meghajtóprogram - nem kell a működéséhez.
  • Axon
    Meghoztam az új alaplapom és procim. Mivel utolsó intel procim egy p3-as volt és azóta csak amd-t használtam, így nem tudom milyen driverek kellenek.
    Alaplap p45-ös intel chipsetet tartalmaz. Ehhez gondolom kell külön driver, de az intel oldalán nem igazán igazodok el.
    Az amd x2-es procikhoz volt külön driver winxp-hez. Intel procikhoz is kell?
    Szóval ez a két dilemám van.
  • RaveAir
    Nem hiszem. Csak azt akartam mondani, hogy tudnak érdekes döntéseket hozni.
  • kirol
    Csak nem lefújták a Draculát is?
  • RaveAir
    Vicces, hogy csináltam már úgy fordítást, hogy a később a kiadó lefújta a játék kiadását... Néha történnek érdekes dolgok.
  • kirol
    Várjuk nagyon!
    Kár, hogy nem tudsz dátumot.
  • kirol
    Ok. Mondjuk fent van F9f.

Én frissítem az F9-re. Ez bekerül a BIOS1-be, és ha elindul átkerül a BIOS2-be is vagy ott ott marad az F9f, és ha felrakom az F10-et, akkor kerül át a BIOS2-be az F9?

Vagyis mindig egyel régebbi BIOS van a BIOS2 -ben?
  • IMYke2.0.0.0
    Hiányzik a V.I.P... ehhh, szerkeszthettem volna a sok "hibát"... :)))
  • IMYke2.0.0.0
    A teljes anyag már ott van náluk, beépítére készen.
    GMikivel tökéletességre törekszünk, ezért jelzett néhány hibát, küldött néhány korrigálható hibát az *.xls-ek és a képek segítségével, de amúgy azok se voltak olyan égbekiáltó hibák - 1-2 elgépelésttől eltekintve.
    Csak Miki és Én is maximalisták vagyunk: nevelni akarjuk a magyartalanul beszélő magyarokat, nemcsak kiszolgálni őket :)))
  • MerlinW
    Dual BIOS

A computer motherboard that contains two BIOS chips, a main BIOS and a backup BIOS. This type of motherboard setup helps a motherboard recover from any issues that may happen during a BIOS update, helps protect the BIOS from any potential virus, and helps with any other issues that may arise related to the BIOS.
  • MerlinW
    Hát a BIOS biztonsági mentését:)
  • kirol
    Csak számomra nem derült ki, hogy az F9f az Beta, mert nem volt odaírva.
    Asus-nál legalább odaírták.

Amúgy igen, dual BIOS-os. De mit tárol a 2. BIOS-ban?
  • MerlinW
    Bétát ne telepíts. BIOS-ba főleg. F9 van most, akkor legközelebb az F10-re frissíts. Kivéve, ha nem valami olyat javít amire feltétlen szükséged van. Elvileg DS3 is dual BIOS-os, nagyobb bajod nem eshet.

Lényeg, hogy csak úgy verzióimádatból nem tennék fel soha betüjelzésű (F9a,b,c...z) BIOS-t, csak ha feltétlen muszáj.
  • kirol
    Ja az F9f akart lenni, és most van fent a sima F9.
  • nagykispeter
    Az EVM fogja ,benne van az 576 őszi katalógzusába.
    i2k:
    Akkor Neked se mondtak többet?
    Azért valamennyire csak hátráltathatja,mert addig nem kerülhet gyártás alá ameddig nem javítottad a hibákat!
  • Axon
    Melyik kiadó fogja megjelentetni? A sevenm-re vagy az evm-re tippeltem, de egyiknek sincs fent az oldalán az előkészületben.
  • IMYke2.0.0.0
    A fordítással elkészültem, a többi a kiadón / fejlesztőkön áll.
    Még kaptam hibavisszajelzéseket, de azok nem hátráltatják a megjelenést.

• Axon
    Kipróbáltam a Dracula 3-at is. Ez már igen kedvemre való darab. Sikerült az első 2 rész hangulatát visszaadni.
  • Axon
    Kipróbáltam a Space Sieget. Hát nem ájultam el a katarzistól. Engem ez a játék erősen emlékeztet a Space Hack-ra, vagy a Restricted Area-ra.
  • MerlinW
    VMWare OS alapértelmezetten bridge-en keresztül kapja a netet, azaz a host-tól. Nem tudom el lehet-e szeparálni a kettőt, hogy csak VMWare-en lehessen net. Bár valószínűnek tartom, hogy van rá megoldás, bevallom nem foglalkoztam még ezzel.

Ha megtámadják a VMWare-es OS-t akkor sem fének hozzá az adataidhoz, hiszen ha külön nem kapcsolod a lemezeidet, nem léteznek a virtuális OS számára.
  • Axon
    Ha készítesz egy VMware környezetben futó WinXP-t (SP3 plusz minden frissítés), akkor erről érdemes egy másolatot készítened. Bármi gond lesz késöbb az xp-vel (vírus, féreg, stb.) akkor mindig elő lehet venni ezt a másolatot.
  • Axon
    VMWare környezetben tökéletes biztonságban vagy. Semmiképpen nem tudnak hozzáférni a host oprendszeredhez.
  • nagykispeter
    Az Originnel mi újság?
    Tudsz valamit mikor lesz a boltokba?A Dracula 3-ról:
    Ez a magyarul megjelent Draculának a 3. része,semmi köze az Originhez.
    Kíváncsi leszek ezt is kiadják e magyarul!
  • trmn #25379
    Gyerekek! A következő problémám adott, tanácsokat várok.
    Otthonra a feleségem kedvéért, hogy ne unatkozzon (mert veszélyeztetett terhes), be akarom vezettetni a netet ami kábeles lesz.

Az otthoni gépemen van néhány elég fontos dolog, ezért arra gondoltam, hogy föltelepítek egy VMWare-t és mondjuk egy virtuális XP alól fogok netezni. Első kérdésem, hogy ez megoldható -e? Második kérdésem, hogy mennyire lesznek biztonságban a dolgaim a normál környezetben (magyarul föl lehet e törni a gépet illetve hozzáférhetnek e a dolgaimhoz, miközben VMWare alatt netezek?

Van erre vonatkozólag valakinek tapasztalata? Esetleg hagyjam a VMWare-t és hozzak létre egy felhasználót korlátozott jogokkal? Mi lenne szerintetek a legjobb megoldás?
  • Axon
    Köszi az infót!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, ez nem fizetős fordítás.
    A szerveren fenn lévő Drakula nem azonos a Dracula: Origin-nel.
    Szerintem, igen, ez a 3. része a korábbi Drakula-sorozatnak.
  • MerlinW
    Nem tudom, nekem DS4-em van, ahhoz F8-as BIOS a legújabb
  • Axon
    Végre újra lehet valamit tölteni! :-)

Egy kis rendet teremthetnétek a drakulák között. Akkor ez a Drakula most nem egyenlő a már egyszer fent volt Drakula Origin-el?
    Régebben megjelent két drakula rész is, amit magyarul is kiadtak hivatalosan (még én töltöttem fel akkor a ketteskére ). Most akkor ez a Dracula_3_Path_Of_The_Dragon lenne a folytatása?