The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hiszek, hogy ha a vista nem hogyott jól, akkor ez most fog?... áhh és még jó bugos is lesz😄 (de úgyis elcsúszik, én nem aggódom😄)
HD-filmek piacán se értik a szakik mér nem veszik.... (hát mert drága, meg a TV-k 80%-án ugyanúgy néz ki, mint a dvd😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Más hibája meg nincs a Vistának. (teszteltem itthon 2 vinyóról.. teljesítménykülönbség nulla. (aero+oldalsáv kikapcsolva, de bakapcsolva se nagyon...)
Vista legnagyobb hibája az UAC, de azt fél perc alatt kikapcsolom😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az Asus elvileg épp az AsRock-on keresztül próbálja ki az új "kísérleti" technolkógiákat.(pl haver 3 hónapja venn egy AsRock CrissFire-es lapot 13 ezerért.)
Érdekes mód ezekkel semmi gond, Asus meg....
De azért az jegyezzük meg, hogy az AsRock nem az "ócsósított/butított", hanem inkább a "bevezetõ" osztály... És nem az Asus kiscége, csak közös konszernben vannak (Mint pl az autóknál közös Volkswagen konszerben van a VW meg az audi, a skoda, a seat, a bentley, a lanborghini és a bugatti. persze külön vicc, hogy a teljes VW konszern 30%-a meg a Porsche kezében van. Ebbõl is látszik, hogy a dolgok nem olyan egyértelmûek a cégpiacon, mint látszanak. Nem lehet kijelenteni, hogy az AsRock meg az Asus ugyanaz... (de ugyanígy lehet mondani azt is, hogy az összes alaplapgyártó ugyanolyan alaplapokat ad el.))
Összegzésben: nem a márka a lényeg, hanem az alaplap tudása. (Minden márkának vannak félresikerült szériái) Legyen 4 memslot rajta, crossfire/sli akinek kell, ilyenek...
Most éppen mérem a feszültségeket, mert azt mondják PH-n biztos a táp nyírja ki, de olyan atomstabilan adja az áramot, hogy még.
Eredmény:
+5 V: 5,02 - 5,04, detöbbnyire el se mozdul 5,02-rõl.
+12 V: 12,42 - 12,46, de ez is többnyire 12,43-on van.
A +3,3V -ot még nem sikerült, mert az SATA csatihoz nem bírom hozzáérinteni a tût a csati tokjától.
[merlinw.org]
"Jövõre jön a Vista utódja?
A Windows 7 Milestone 1 (M1) változatát a Microsoft már eljuttatta kulcsfontosságú partnerihez. Az operációs rendszer új verziója akár már jövõre megjelenhet."
Teljes cikk
[merlinw.org]
Alaplapom nem volt ASUS, de cégnél mikor dolgoztam, egy középsuli egyszer igényelt 20 gépet. asus lapok mentek bele....
széribugos volt a bios😄 CD-rõl nem volt hajlandó indulni, bármit is állítottunk be neki...
Én Gigabyte párti vagyok, de MSI-vel so volt még gondom. ÉS furcsa mód vettem már igen-igen sok AsRock lapot is(szûk a zseb néha😄), és azokkal se volt probléma. Fura mód jó a támogatottságuk...
[merlinw.org]
De ha más valami okozza a hibát, akkor jó lenne tudni, mert azt az alkatrészt is visszaküldeném akkor, mert mindent ott vettem. (Na jó DVD meg ilyesmit nem. 😊)
Bár a te darabodról írták, hogy van pár idióta megoldása.
Lehet, hogy egyedi probléma, igaz, ez rajtad nem segít😞
Ezt nem hiszem el, most komolyan. Megint eltelt fél év, és ugyan az a probléma, mint amikor az elsõ fél év letelt.<#falbav>#falbav>
Sose vegyetek ASUS alaplapot.
Nem is tudom, mit csináljak.
Egy "rajzolt" játék is lehet ugyanilyen nehéz.
eleinte még csak-csak megy, de elkezd marhára nehezedni.
Aztán kellett a végigjátszás. Meg megint, meg megint... meg megint...(pedig vagy fél órát szedvedtem minden hint után, de alig-alig jutottam elõre.
Leírás mentén meg végigmenni.... annyira nem volt érdekes a story...(pedig volt valami utálás idõutazásra, meg minden, de nem volt türelmem kivárni, lesz-e belõle valami.
Amikor egyik házban kellett vonalakat összekötözgetni, hogy mi hol volt egyszer régen valami bolti lista alapján... aztán kiháromszögezõdött valami.... meg ilyenek halomra... meg a másik házban a térképen megint valami hasonló, mire a minaretet megtaláltam..... nekem nem jött be.
Régi UHU-Liveban volt írás, de nagyon szarakodott.
Érdekelne, ha van mûködõ.
Ezek pl. *.doc kiterjesztésûek, és én hoztam létre õket, mert hosszú volt a cím, és én a fájlt is így neveztem el. 😄
Pendrive-ra mentettem közvetlenül, ott zsír is, csak biztonsági mentést akartam róla csinálni C-re, de nem tudok. Ha át is szenved valamit, valami fura fájlt csinál belõle.
ez filerendszer kérdése
nekem is vannak C-n átmásolhatatlan megnyithatatlan, letörölhetetlen fileok😄
az az hogy, hogy a filenévben van valami elbénázott karakter.(pl kicsomagolod winrarból, a hülye rencer engedélyezni...)
ha a C-n van a dolog, akkor max annyit tehetsz, hogy áthelyezed(F6) valami nem zavaró helyre.(pl Windows\system\szemét😄)
ha valami nagy cuccról van szó, akkor 2 dolgot lehet megpróbálni:
-disk editor(megnyitja az egész lemezt hexában, oszt lehet editálni direktbe. ennél könnyebben nem is lehet elkúrni az egész filerendszer😄)
("elkúrni" gyurcsány óta nem káromkodás, hanem olitikai kifejezés a "jólétre")
Mind1, valami disk editorban át lehet nevezni megfelelõ névre a filenéz azon részét ami problémás.
-esetleg segíthet egy lemezjavító progi(néha még a chkdsk is😄)
Ezt miért nem hagyja átmásolni C-re? Azt írja, nem olvasható.
Valami karakterlimitet csinált?
Ha becsomagolom, simán bepakolja, de kicsomagolásnál már olvasási hibát ír?
Ez mi a fenéért van? Hisz ez már nem DOS.
[merlinw.org]
Merlin: nekem nincs meg a cucc, de elvileg ki lehet buherálni, ha fontos.(feltelepít, lemásol, magyarítás felrak, majd összehasonlít. mindíg mûködik😄)
Via_malánál van amúgy minden anyag. (nekem csak nagyon-nagyon régi fileaim vannak, amit telis teli vannak hibákkal
Elõször megpróbálom frissíteni a VGA drivert, bár az sem túl régi, és nem is béta. Ha nem találok megoldást, akkor inkább feltelepítem a Gothic 3-at 😊
[merlinw.org]
driver mindig kell.(régi kártyához is, mert nvidia és Ati esetén is az új driverrel kevesebb a bug(régi karinál is))
WinXP-vel már egy ideje nem foglalkozom, nekem a Vista tökéletes(sose fagyott még, és teljesítméynben is kiváló), de nem hinném, hogy bármi gondja lehetne a játéknak ez miatt.
Maga a TLJ egy igen kiforrott játék. Soha nem hallottam, hogy bárkinek is gondja lett volna vele.
Pár kérdés/5let:
-2CD-s/dvd-s változat van meg, nem a 4CD-s ugye?(nm tudom ahhoz telepíthetõ-e amúgy)
-más játék nem csinált ilyet?
Amúgy sajnos nem tudom, mi lehet a gond.
Direkt nem raktam fel, mivel 1.61-et használok.
"oprencered? vista gondolom."
Isten õrizz! XP SP2-rõl van szó.
"arra vigyázz, hogy legújabb directX és driverek legyenek fent.(régi kompatibilitás miatt is fontos lehet.)"
Gondolom ez is csdak Vista esetén áll, mert nem hiszem, hogy a VGA-mhoz (6600GT) sok értelme van új drivert felrakni, de ami fenn van, az is újabb a patchnél.
Emellett próbáltam kompatibilitást és affinitást is állítani, de változást nem hoztak. Egyszerûen nem értem, ennyire játszhatatlan játékkal még nem találkoztam - a fenéért kellett a 3D-t erõltetni, ha nem értenek hozzá...
Szóval akkor az sem notmális, hogyha a naplóra vagy a szekrényre kattintok, akkor nem hoz be semmi újat, csak kattitngatva a semmin tudok opciókat elérni? Másnak voltak hasonló problémái?
mert ha igen, akkor az lezs a baj talán.(magyarítás 1.60-ashoz készült)
oprencered? vista gondolom.
arra vigyázz, hogy legújabb directX és driverek legyenek fent.(régi kompatibilitás miatt is fontos lehet.)
A Little Big Adventure-ben még nem nézett ki olyan jól, a Logest Journey-ben még egész pofás volt(leszámítva, hogy April... hát nem egy Zoe😄).