33675
-
#25414 Utána már jó volt.
De most szerinted elromlott fizikailag a hangkártya?
Szerintem nem. Délután újrarakom mégis XP-t, még úgy se fejeztem be teljesen, mert nem volt időm.
De most tuti XP + frissítés + alapdriverek után leghostolom! -
#25413 Nálam jó. De menj depo.hu-ra és keresőbe írd: Creative. -
#25412 Most ezzel, hogy: "Nincs találat." -al mit akarsz mondani? -
Szerintem nézz itt körül:) -
#25410 Most átraktam egy másik slot-ba, de rögtön látom, hogy itt se lesz jó, mert a driver feltelepítése végén az újraindításra kattintva kifagy az mindig az install, a pro. nem válaszol. És ekkor már sose jó. -
#25409 Na nagy nehezen felerőszakoltam Audigy 2 drivert, de mindig úgy pattog, hogy iszonyat.
Hallgassátok már meg: Hallgass meg!!!
Ez miért lehet? Tuti először jó volt, csak miután más drivert raktam fel, már rossz. Hiába pucolok mindent és rakom fel a szokásos drivert.
-
Tomsess #25408 Köszönöm, ezt már nagyon vártam! -
#25407 Az még érdekes lenne ha lefújnák!
Legalább kifizették? -
#25406 Én is ebből a meggondolásból nem futtattam még le... -
#25405 Most futtattam egy 3DMark6-ot, 12780 pontom lett. Nemtom jó-e de nem is érdekel amíg az alkalmazások jól mennek:) -
#25404 Mivel úgyis csak később olvasod: remélem, minden gond nélkül elkészül a gépedet illetően.
Majd közöld a végleges konfigodat és ha elvetemült is vagy, akkor futtass le egy 3DMark 2005 (v1.30] vagy 3DMark 2006 (v1.1) tesztet, meg ilyesmiket...
[Megsúgom: az új gépemen én még nem futtattam le semmi ilyesmit :)))] -
#25403 Köszi a választ!
Ezt még megvártam, most pedig szaladok haza a géppel bíbelődni :-) -
#25402 Procikhoz nem kell - elég, ha felteszed az alaplapodhoz kapott drivert.
Az AMD-hez is [nekem is volt/van] csak optimalizálást adtak ki: külön driver - értsd: meghajtóprogram - nem kell a működéséhez. -
#25401 Meghoztam az új alaplapom és procim. Mivel utolsó intel procim egy p3-as volt és azóta csak amd-t használtam, így nem tudom milyen driverek kellenek.
Alaplap p45-ös intel chipsetet tartalmaz. Ehhez gondolom kell külön driver, de az intel oldalán nem igazán igazodok el.
Az amd x2-es procikhoz volt külön driver winxp-hez. Intel procikhoz is kell?
Szóval ez a két dilemám van. -
#25400 Nem hiszem. Csak azt akartam mondani, hogy tudnak érdekes döntéseket hozni. -
#25399 Csak nem lefújták a Draculát is? -
#25398 Vicces, hogy csináltam már úgy fordítást, hogy a később a kiadó lefújta a játék kiadását... Néha történnek érdekes dolgok. -
#25397 Várjuk nagyon!
Kár, hogy nem tudsz dátumot. -
#25396 Ok. Mondjuk fent van F9f.
Én frissítem az F9-re. Ez bekerül a BIOS1-be, és ha elindul átkerül a BIOS2-be is vagy ott ott marad az F9f, és ha felrakom az F10-et, akkor kerül át a BIOS2-be az F9?
Vagyis mindig egyel régebbi BIOS van a BIOS2 -ben? -
#25395 Hiányzik a V.I.P... ehhh, szerkeszthettem volna a sok "hibát"... :))) -
#25394 A teljes anyag már ott van náluk, beépítére készen.
GMikivel tökéletességre törekszünk, ezért jelzett néhány hibát, küldött néhány korrigálható hibát az *.xls-ek és a képek segítségével, de amúgy azok se voltak olyan égbekiáltó hibák - 1-2 elgépelésttől eltekintve.
Csak Miki és Én is maximalisták vagyunk: nevelni akarjuk a magyartalanul beszélő magyarokat, nemcsak kiszolgálni őket :))) -
#25393 Dual BIOS
A computer motherboard that contains two BIOS chips, a main BIOS and a backup BIOS. This type of motherboard setup helps a motherboard recover from any issues that may happen during a BIOS update, helps protect the BIOS from any potential virus, and helps with any other issues that may arise related to the BIOS. -
#25392 Hát a BIOS biztonsági mentését:) -
#25391 Csak számomra nem derült ki, hogy az F9f az Beta, mert nem volt odaírva.
Asus-nál legalább odaírták.
Amúgy igen, dual BIOS-os. De mit tárol a 2. BIOS-ban? -
#25390 Bétát ne telepíts. BIOS-ba főleg. F9 van most, akkor legközelebb az F10-re frissíts. Kivéve, ha nem valami olyat javít amire feltétlen szükséged van. Elvileg DS3 is dual BIOS-os, nagyobb bajod nem eshet.
Lényeg, hogy csak úgy verzióimádatból nem tennék fel soha betüjelzésű (F9a,b,c...z) BIOS-t, csak ha feltétlen muszáj. -
#25389 Ja az F9f akart lenni, és most van fent a sima F9. -
#25388 Az EVM fogja ,benne van az 576 őszi katalógzusába.
i2k:
Akkor Neked se mondtak többet?
Azért valamennyire csak hátráltathatja,mert addig nem kerülhet gyártás alá ameddig nem javítottad a hibákat! -
#25387 Melyik kiadó fogja megjelentetni? A sevenm-re vagy az evm-re tippeltem, de egyiknek sincs fent az oldalán az előkészületben. -
#25386 A fordítással elkészültem, a többi a kiadón / fejlesztőkön áll.
Még kaptam hibavisszajelzéseket, de azok nem hátráltatják a megjelenést.
-
#25385 Kipróbáltam a Dracula 3-at is. Ez már igen kedvemre való darab. Sikerült az első 2 rész hangulatát visszaadni. -
#25384 Kipróbáltam a Space Sieget. Hát nem ájultam el a katarzistól. Engem ez a játék erősen emlékeztet a Space Hack-ra, vagy a Restricted Area-ra. -
#25383 VMWare OS alapértelmezetten bridge-en keresztül kapja a netet, azaz a host-tól. Nem tudom el lehet-e szeparálni a kettőt, hogy csak VMWare-en lehessen net. Bár valószínűnek tartom, hogy van rá megoldás, bevallom nem foglalkoztam még ezzel.
Ha megtámadják a VMWare-es OS-t akkor sem fének hozzá az adataidhoz, hiszen ha külön nem kapcsolod a lemezeidet, nem léteznek a virtuális OS számára. -
#25382 Ha készítesz egy VMware környezetben futó WinXP-t (SP3 plusz minden frissítés), akkor erről érdemes egy másolatot készítened. Bármi gond lesz késöbb az xp-vel (vírus, féreg, stb.) akkor mindig elő lehet venni ezt a másolatot. -
#25381 VMWare környezetben tökéletes biztonságban vagy. Semmiképpen nem tudnak hozzáférni a host oprendszeredhez. -
#25380 Az Originnel mi újság?
Tudsz valamit mikor lesz a boltokba?A Dracula 3-ról:
Ez a magyarul megjelent Draculának a 3. része,semmi köze az Originhez.
Kíváncsi leszek ezt is kiadják e magyarul! -
#25379 Gyerekek! A következő problémám adott, tanácsokat várok.
Otthonra a feleségem kedvéért, hogy ne unatkozzon (mert veszélyeztetett terhes), be akarom vezettetni a netet ami kábeles lesz.
Az otthoni gépemen van néhány elég fontos dolog, ezért arra gondoltam, hogy föltelepítek egy VMWare-t és mondjuk egy virtuális XP alól fogok netezni. Első kérdésem, hogy ez megoldható -e? Második kérdésem, hogy mennyire lesznek biztonságban a dolgaim a normál környezetben (magyarul föl lehet e törni a gépet illetve hozzáférhetnek e a dolgaimhoz, miközben VMWare alatt netezek?
Van erre vonatkozólag valakinek tapasztalata? Esetleg hagyjam a VMWare-t és hozzak létre egy felhasználót korlátozott jogokkal? Mi lenne szerintetek a legjobb megoldás? -
#25378 Köszi az infót! -
#25377 Nem, ez nem fizetős fordítás.
A szerveren fenn lévő Drakula nem azonos a Dracula: Origin-nel.
Szerintem, igen, ez a 3. része a korábbi Drakula-sorozatnak. -
#25376 Nem tudom, nekem DS4-em van, ahhoz F8-as BIOS a legújabb -
#25375 Végre újra lehet valamit tölteni! :-)
Egy kis rendet teremthetnétek a drakulák között. Akkor ez a Drakula most nem egyenlő a már egyszer fent volt Drakula Origin-el?
Régebben megjelent két drakula rész is, amit magyarul is kiadtak hivatalosan (még én töltöttem fel akkor a ketteskére ). Most akkor ez a Dracula_3_Path_Of_The_Dragon lenne a folytatása?