33675
-
#25495 No, UPC az nincs, és T-Kábelnet se.
Telefon-szempontból milyen területen vagy?
T-com esetén pl:
(asszem telefonvonal kelleni fog sajna.)
3200Ft telefon(fele lebeszélhető mondjuk)
A net meg 4400Ft(1Mbit) 6900(4Mbit) vagy 8900(8Mbit)
De vannak 2in1 ajánlatok is. Telefon+net (1Mbit-es telefonnal 5900Ft/hó... az már nem is olyan rossz. 8400-ért már 4 mbites van.
Kicsit húzós, de még így is sokkal előnyösebb, mint a Last Mile
Invitel területen van mono-adsl(lehet, hogy ez nem csak ott, hanem egész magyarországon) Link itt
6400 - 8900 Ft (1 - 4 Mbit)
Ez ilyen telefon-előfizetés nélküli dolog.
A negyedik nagy szolgáltató meg a DigiTV
Őket érdemes lehet felhívni, mert a weblapon szereplő információk nem mindig pontosak. Haver is kötött náluk netet, pedig nincs rajta az elérhetőségi listán.
Náluk kell TV-t kötni, de ellenben a net igen olcsó és nagy sebességű.
Én UPC-s vagyok, és jól meg vagyok vele elégedve. 7600FT-ért van alap TVcsomag meg 10 mbites net:D (most ugyanezt már csak 8600-ért lehet kötni, bár nem kell hűséget aláírni) de az nincs arra felétek sajna.
Én az ADSL-t ajánlom, "T"-nél 6000 ft-ért az már nem is olyan rossz az 1 Mbit... jobb, mint a semmi, bár ha szeretnél letölteni is(komolyabban, pl X-atkák 70-80 gigányit, akkor talán a 4Mbit célravezetőbb lenne. (8Mit-et ne köss, mert az falun nem mindig bírják szolgátatni)
NA!!! találtam remek weblapot internetkereső:D
beírod a címet, megmondja, mit tudsz kötni:D Nem tudom mennyire megbízható, de érdemes vetni rá egy pillantást. vannak benne igen kicsi árak... -
#25494 A rosszban vagy magaddal-ra gondoltam, nem Imikével vagy rosszbanra. :) -
#25493 Hát ha pl. emellett a Samsung mellett döntenék, félő, hogy itt a környéken sehol nem lehet kipróbálni. :(
Viszont a tv-ben vagy hol mondta egy fogyasztóvédő, hogy neten vásárláskor ha felbontottad és használtad is a terméket, akkor is visszaküldheted és visszakérheted a pénzt. Bár sokra nem megyek vele. Mert ugye nem postázgatás a célom. -
#25492 Galériámban Last Mile sebességteszt -
#25491 Köthetnék, de csak ilyet:
WiFi net - horror ár - lassú le/feltöltés - kicsi lefedettség - időjárástól függő működés -
#25490 Axon: Köszönöm szépen...! Hát, ezt sosem fogom tudni megháláln!
[Ahogy mindőtök segítségét sem.]
Takysoft: Gordisa (Lakossága: ~300 fő) - Gordisa - Gordisa -
#25489 Imykétől kérdeztem, és előző üzenetemhez fűztem hozzá.
Nem vagyunk rosszban, csak gondoltam nézek neki internetet:D -
#25488 HA hangfalat veszel, mindenképpen menj helyszínre és hallgasd meg. A hangzás szubjektív dolog. Azt vedd meg amelyiknek a hangzása megvesz téged:) -
#25487 Elkezdtem feltölteni. Xaktákból 1. évad van meg mind a 24 résszel. Azután megy a Witcher. Ha letöltötted akkor törölheted is, ne foglalja a helyet. -
#25486 Na milyen faluban laksz, válaszoltál már magadnak? :D
Vagy most rosszban vagytok? -
#25485 "kicsik és/vagy drágák"
hehe:D mutass egy kicsi, de olcsót:D mer én 70-ért láttam 30 gigásal legolcsóbban:D -
#25484 Igazad volt, én kevertem össze. -
#25483 Hát, remélem nem lesz vele gond. Az a baj, hogy az SSD-k rettenetesen kicsik és/vagy drágák, nekem meg kell a hely még a notira is. -
#25482 Szép. Engem egyedül a hagyományos vinyó zavar benne mint potenciális hibaforrás. -
#25481 milyen faluban laksz most? -
#25480 amennyibe a collectors edition kerül, annyiért már köthetsz netet fél évre:D -
#25479 Ez szuper gyors volt! Köszönjük! :) -
#25478 Most akartam kérdezni, hogy e meg mi?? :D
Én karácsonyra egy ilyennel szeretném meglepni a TV-met. :)
ILYEN
Amúgy így 3 hónappal a TV megvétel után azt kell hogy mondjam abszolute nem bántam meg, hogy megvettem. Tegnapelőtt bekapcsoltam régi tizen egynéhány éves tv-t és olyan sötét, meg rossz kép volt rajta, nem is értem hogy lehetett azt nézni. A sima tv-adás képe is sokkal szebb, mint azon.
Amúgy valaki ismerős hangrendszer témában?
Mert ez a fentebbi iszonyat szép, viszont hangminőségét nem tudom.
A másik, egy erősítő+Jamo szett lehetne, az jól szól elvileg, viszont közel sem olyan szép. -
#25477 Most látom, hogy rossz a kép, szóval egy ilyen:
-
#25476 Hát én azt a vinyót beraktam a gépbe és XP alól formáztam meg gyorsformázással. 2 felé osztottam, első üres, második felére raktam a ghost image-t.
Emlékeim szerint aktívra raktam, meg a Norton Ghost -ban is pipáltam bootolható valamit, de nem indul róla. Délután megpróbálom.
Mindez azért kellene, mert az első ghost-omon csak XP van + driver, és ha akkor is pattog a hangkari, akkor tényleg rossz.
De mondom az integrált is csinálja, csak az nem annyira. És szerintem valami progi cseszi el a hangot. Régebben is volt ilyen, akkor az Everest miatt pattogott, arra is mire rájöttem 10 évet öregedtem az idegtől.
Igényes vagyok és utálom még a legapróbb pattogást is. És nagyon idegesít, hogy nem tudom mi okozza. -
#25475 Köszönjük! -
#25474 Sziasztok!
Engem is elkapott a vásárlási láz és így őszre készülve megleptem magam egy ilyennel:
Nagyon bejött! 1.6 GHz-es HT-s Atom proci van benne, 1 GB RAM és 120GB vinyó társaságában. Eszméletlenül könnyű és egész sokáig bírja az aksija, pedig csak 3 cellás aksi van hozzá. A billentyűzet is kényelmes, lehet rajta rendesen gépelni, a kijelző meg 10"-os (1024x600). Legnagyobb meglepetésre még 1-2 régebbi játékot is elvitt (Broken Sword 3-t és a Fahrenheit-t próbáltam, simán futottak). -
#25473 Partíció beállítás. Minden programnál be lehet kapcsolni, amelyik tud formázni. Amíg nincs aktív módban egy partició, nem lehet róla bootolni.
Windows Disk Manager, Partition magic, fdisk, stb. -
#25472 124_Murder_In_The_Abbey-PROCYON
Kész... -
#25470 Javítottam. Nem tudom miért nem megy az SG-s flash makro -
#25469 Vagy itt magánál a formatálásra gondolsz?
Mármint ezen beállítás a Nortonban van, vagy a formatáláskor? -
#25468 Szép fehér videó! -
#25467 Ja, erre gondoltam. Szóval ez az. -
#25466 Video
http://www.youtube.com/watch?v=IuoiHj_wwdU -
#25465 Szerintem erre:
Küldöm kettesre mindjárt.
-
#25464 Nem, ez nem az.Tudom, melyikre gondolsz. -
#25463 Őőőő X-aktákat évadonként töltsed, mert kb 15GB hely van a szerver ezen részén:) Egy évad meg 8GB. -
#25462 Rendben, feltolom azt is. Éppen most rendezgetem az adat vinyóimat, van 7 db (500-120 gigásig minden féle). 4 filmekkel van tele, 3 pedig játékokkal. Átnyálazom őket és megkeresem az X aktákat és a Witchert is. -
#25461 Nem, ilyen kis rajzfilmes valami, nem? -
#25460 Torrentezni nem tudok... [könyvtár] -
#25459 Megjelent a Murder in the abbey.A képek alapján jónak ígérkezik.Tud róla valaki valamit? -
#25458 Igen, bepipáltam a boot-partíció készítését, mert mindent, ami ott volt. -
#25457 X-Files angol torrent HQ dvdriper(nincs felbontáscsökkentés)
magyarul is fent van 1-2 híresebb torrent site-on, de azok regesek(pl ncore)
ebay-en se találtam olcsóbbat, mint amit láttál.
esetleg megrendelhetnéd évedonkánt ha nincs píz a teljesre...
bár nem értelek.. én max játékért adok pénzt:D -
#25456 Akkor a sok kívánságom mellé az X-Akták is odakerülne...
Tudom, hogy nem "Három kívánság", s mégis, 1000 éve nem láttam a sorozatot, s megkívántam...
Cool-on volt egy ideig, emberi időpontban, nézrem is, aztán valami okádék sorozat vagy mittomén mi miatt éjfél utánra tették... :((( -
#25455 Aktív a partició? (active kapcsoló)