33675

• trmn #25535
    Ghost-ot felpakoltam, én ezt használom és semmi baj vele. A verziószámát most kapásból nem tudom
  • Axon
    Követem már egy ideje a kálváriádat - és bár 15 év alatt láttam már jó pár parajelenséget - a te eseted már ezeken is túltesz. Javaslom, hogy hívj egy táltost és űzd ki a rossz szellemeket a lakásból.
  • Atomreaktor
    megpróbálkozom vele akkor, remélem ezúttal tényleg tudok is egy kicsit játszani. ezer éve nem tudtam leülni nyugiban egy jó kis kaland elé:(
  • Lord Myn
    Mint már korábban írtam, téged valahogy nem szeretnek a szgépek...
  • kirol
    Ja akinek van legújabb (Ver. 12 Prelease -nél újabb) Norton Ghost -ja rakja már fel légyszi polcra!
  • kirol
    Nem tudom említettem e már, k****ra elegem van a PC-mből.

Tegnap megyek haza, hogy befejezzem egy mára határidős munkámat, kapcsolom be kb. 1 hetes OPrendszeremmel a szintén 1-2 hetes gépemet, ami nem egy gagyi szar, erre szépen elindul, csak sajnos a bejelentkezési felület nem jött be, az egér szépen ment, meg egy billkombóval bejött a képernyőbillentyűzet, de belépni még csökkentett módba sem lehetett.

Bondom csinálok egy bootfix-et vagy valami, erre látom, hogy az eddigi D meghajtó most a C, és a C a D meghajtó. Ez azután lett, hogy ráraktam egy ide-s vinyót, hátha sikerül a sata -sat megcsinálni. Szóval ennek lőttek. Újra XP telepítés. Felnyomtam sima XP SP3-at, mondom mára elég. Leghost-olom, bár a múltkoriról se tudta visszahozni, nem bootolt.

Na mondom az IDE-s vinyót önmagában visszarakom még estére, legalább csinálom amit kell és a SATA normál vinyómat ma estig, míg folytatni nem tudom pihentetem. Erre nem indul az IDE (SLAVE) vinyó.
    Azon is megcsrélődött a 2 partíció, a C lett a D, és a D lett a C és egyben az is lett aktív. Boot dick failure kedvenc üzim következett.

Hát ekkor már fel tudtam volna robbanni.

Mégis mi cseréli ki a partíció tulajdonságait? Hogy lesz egy aktív elsődlegesből nem aktív logikai meghajtó?????

Ráadásul ezt ilyen gyorsan 2 vinyón is sikerült eljátszania?

Na mondom akkor még meg kellett egy dolgot PS-al csinálni. PS CS2 Ver.9-em van, rakom fel TV-s gépemre. Erre Vistára az nem települt fel.
    Na ekkor lett Game Over.

Azt nem értem, hogy tényleg arra törekszek, hogy összerakom ezt a szerencsétlen gépet minőségi alkatrészekből, hogy az tényleg pöpec legyen, erre tessék.
    A rohadt hangkari recseg, a fent leírtakról ne mis beszélve. Még jó, hogy az adataim nem szálltak el. :( Akkor szét is verném, az biztos.

Csak a rendeget időm megy el ezzel a szenvedéssel, állandó telepítéssel ,ahelyett hohy ezidő alatt mondjuk tudnék vele dolgozni, vagy játszani, vagy akármi, amire egy PC való.
  • trmn #25529
    Akkor hamu a fejemre, mert ennek nem néztem utána ((
  • szotyimutyi
    Igen, mindenképpen érdemes belekezdeni.Még az elején vagyok, de tetszetős,remélem, végig az lesz.
  • szotyimutyi
    Na, hát ez az. Erről beszéltem.. :(
  • Atomreaktor
    sziasztok!
    kipróbáltátok már a murder in the abbey-t? vélemény? érdemes belekezdeni?
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig van GameStop is, az egy üzlethálózat, főleg játékokkal foglalkoznak. Most róluk van szó, már csak azért is, mert a Gamespot még TBA-t ír megjelenésre.
  • trmn #25524
    Tényleg nem kötekedni akartam csak feltünt
  • kirol
    Ezt a listát nem én írtam, hanem a fórumán valaki.
  • trmn #25522
    Nekem megy.
  • trmn #25521
    December 31/January 2, 2009 - Gamestop = GameSpot )) Bocs...
  • Axon
    Szóval még ebben az évszázadban...
  • kirol
    September 5th/30th, 2008 - Amazon.co.uk
    September 21, 2008 - gamelife.fi
    September 26th, 2008 - Gamefaqs
    September 26, 2008 or TBA 2009* - IGN
    October 1, 2008 - Amazon.com
    October 31, 2008 - Gameplay
    November 28, 2008 - Play.com
    December 31, 2008 - EB Games
    December 31/January 2, 2009 - Gamestop
  • Tomsess
    Nemtom miért nem megy. Újradobtam a kíndózt meg betettem egy routert, rá kell jönnöm mit állíthatott el.
  • Axon
    Nekem működik.
  • szotyimutyi
    Hát, már jó néhány éve várjuk...Mi a legutóbbi megjelenési idő?
  • Tomsess
    Mondjuk vmiért nemtom elérni a ketteskét
  • kirol
    Én az a csodát várom, amikor az lesz, hogy:

144_Alan_Wake-RELOADED
  • Tomsess
    Na megint egy várva várt csoda. Tenksz!
  • Axon
    Ha azt hiszitek, hogy mindezt nem lehet még fokozni, akár az egekig, akkor nagyon tévedtek. Nem tudom mit csináltak úgy globálisan az emulátor fejlesztőkkel, de mindegyik megtáltosodott, ugyanis a két legnépszerűbb plus4 emulátorból is most nyár legvégén jelent meg az újabb verzió (yape, plus4emu). A yape azért is külön figyelmet érdemel mert magyar fejlesztés.

Emulátor jelentéseimet mára - talán - befejeztem :-)
    PDA-soknak külön figyelmébe ajánlom, hogy szinte mindegyik emuból van pda-s csomag, így lehet Új vadnyugatozni a buszon vagy a budin is.
  • Axon
    Érdekesség, hogy az említett másik c64-es emu a css64-nek is szintén most nyáron jelent meg a legújabb 3.6-os verziója. Na ezek kőkeményen versenyeznek egymással. A különbség viszont lényeges, mivel a css64 "csak" c64-es emu, addig a vice az összes commodore gépet emulálja, nekem pedig komoly plus4 es gyűjteményem van, mivel azon nőttem fől :-)
  • Axon
    Egy örvendetes hír. A nyáron megjelent a Vice 2.0-ás verziója: http://www.viceteam.org/
    Aki nem tudná annak elmondom, hogy ez egy commodore emulátor. C64 emunak indult, de mára az összes commodore gépet tudja emulálni.
    Ami számomra jó hír, hogy ez már tökéletesen kezeli a magyar kalandjátékok ékezetes karaktereit. Az 1.-es széria része sajnos még nem tudták kiírni a magyar ö Ő ü Ű karaktereket és így nem lehetett a szöveges kalandokkal játszani. Más emuk (pl. CSS64) tudta ezeket a karaktereket is írni, de azzal meg nem lehetett a játékról mentést készíteni. A Vice bármilyen játékról tud mentést készíteni, ezért szeretem.
    Szóval most újra Új vadnyugat-ozok :-)
  • Axon
    Ha már sorozatoknál járunk, akkor megjegyzem, hogy én pont most töltöm a Monthy Python sorozatot, mind a 45 részt. Nagy kedvencem a csapat, de ezt a sorozatot annó késő este vetítették mindig és sok részen elaludtam, így nem igazán láttam. Rapidon felleltem és töltögetem már vagy 2 hete. Most húzom a 26. részt. Angol nyelvű, magyar felirattal, pont mint a tv-ben.
  • Axon
    Remélem a piszkos részleteket nem kezditek ecsetelni... :-)
  • Axon
    Már rég megháláltad a rengeteg magyarítással, amelyeket én is előszeretettel használok.
  • kirol
    Legalább ne ilyen nyíltan! :)
  • takysoft
    buzulunk, bajod van vele? :D
  • kirol
    Milyen perverz dolgokat műveltek ti itt? :D
  • MerlinW
  • IMYke2.0.0.0
    Ú!!!!! Baj van.
    Én is azt hittem, hogy itt, Gordisán nincs - amióta elköltöztem sem! - vezetékes telefon hálózat... csak vezeték nélkül, rádiós telefon szolgáltatás van [még mindig?].
    Ezzel kilőve a szélessávú ADSL. :((
  • takysoft
    nincs mit:D
    volt ott valami 1mb-es net havi 3ezerért ha jól láttam, azt azért ki lehet fizetni:D
  • takysoft
    szeretlek téged, nekem ez elég
  • IMYke2.0.0.0
    Hihetetlen vagy! Köszönöm szépen - ez nagyon korrekt segítség!
    Most már tudom, hogy mit lehetne beköttetni. Csak a lóvét kell összeszedni rá... :)
  • MerlinW
    Úgy mi értelme élni?
  • takysoft
    nézegettem a szélessávkeresőt, hát azért nem is olyan eldugott kis falu ez a tiéd:D
    Az én kis Falumban( Kolontár ) pl alig van lehetőség netet kötni:D nálatok meg annyi a szolgáltató, mint égen a csillag:D
  • takysoft
    magamat utálom