33675
-
#25575 Na az akkor eltart egy jódarabig. -
#25574 A "Vezérlőpult"-ban nézted, hogy az egér hardver megfelelően működik? -
#25573 Na mostanában még arra sem volt időm, hogy bekapcsoljam a gépet, így még mindig csak XP van fent, meg a driverek és így jó a hangkari.
Nekem gyanús a Energy Saver progi is többek között.
Most ez még nincs felrakva, így bár a biosban engedélyezve van a energiacsökkentő funkciók, de most amíg nem rakom ezt fel nem is működik?
És mostanában azt vettem észre, hogy az egerem alig mozog, tudjátok mozgatod, és rohadtul nem olyan finom mozgást végez, mint eddig. Pedig azóta is az az asztalfelület van, nincs az egér alatt semmi. És már eléggé idegesítő.
Ez mitől lehet? Logitech MX3200 hoz párosuló egerem van, lézeres. Létezik olyan, hogy elgyengült a lézer? Mert az elem új benne. Most 1 éves kb., 5 év gari van rá. -
#25572 Majd megdumcsizom a nénivel, mikor pénteken visszatér a szabadságról, hogy az egyik gépbe kell az otthon kallódó második mobilrack-em, mert az kell a köynvtárnak... -
#25571 Rendben, köszönöm szépen! Akkor kezdem a letöltést.
A The Witcher ráér még, hiszen ezeket a részeket is 1 GB-os pendrive-val tudom elvinni a könyvtárból :() -
#25570 Imyke: Felért az Xakták. Töltögesd és próbáld ki mindegyiket, mert még itt van a gépemen egy ideig, ha valamelyiket újra kellene töltenem. A Witcher félig ért fel, de csak hétvégén tudom ismét folytatni, addig szüneteltetem a feltöltést.. -
#25569 Az, belso nezetes. Viszont ott a szelrozsa minden iranyaba foroghatsz. Mint a safecracker-ben. -
#25568 képek tetszenek, bár belső nézetesnek tűnik, azt meg én nem szeretem:) -
#25567 Egész ígéretesnek tűnik. Majd ki fogom próbálni. A 2 cd-s méret meg nálam inkább előny, mint hátrány. -
#25566 Igen régi kor, no meg az egész olyan, mint ha egy régi filmet néznél, kicsit sephia-s, meg a régi filmes, fuggőleges sávos effekt.
Nem rossz, bát én nem szeretem a nyomasztó hangulatú kalandokat, szal nem egy Monkey Island.
Outcry screens -
#25565 Egy pszichológiai, scifi kaland.Egy író szerepében leszünk,aki évek óta nem látott testvérétől üzenetet kap, hogy keresse fel. Nyomozós játék, nagyon keveset írnak róla. Amúgy nem nagy játék, 2 cd. Hangulata a képek alapján régi korban játszódó. -
#25564 Mi ez egyébként, mert sosem hallottam róla. -
#25563 Én is csak képeket láttam róla.Most van "beszerzés alatt".Szóljatok, ha mélyebb pillantást akartok vetni rá... -
#25562 OutCry p'n'c - hallott valaki róla valamit? Illegális oldalakon meglelhető - 1,89 GB -, csorog is a nyálam, s ezért kérdem: érdemes beszereztetni, vagy sem? -
#25561 A GTA mentette meg egy család életét! -
#25560 Jut eszembe. Meg lehet valahogy szerezni a Sam&max 1 évad magyarítását? Állítólag Panyi munkája, csak azt nem tudom, h hozzá lehet-e jutni csak a magyarításhoz? -
#25559 Csak a PS3 emuhoz tuti kell a CPUKill progi, nehogy tul gyorsan fussanak a jatekok. :) -
#25558 Biztos! :D -
#25557 Csak hálálkodni tudok, a végtelenségig! Köszönöm! -
#25556 Ránéztem a feltöltésre. Még a részek fele sem ért fel, de ma délután végre oda tudom neki nyomatni a teljes sávszélességen egészen hétfő reggelig. Addig biztos felér az összes Xakták, de még a witcher nagy része is. -
#25555 Hamarosan megjelennek a jobbnál-jobb ps3 emulátorok és már tolhatod is ;-) -
#25554 Kihasználva a lehetőséget, hogy elnyertem a falusi könyvtáros néni bizalmát a 2 PC menedzselésével, és megkaptam az egy hetes szabadságára a kulcsot - egy hétig zárva a helyiség, tombolhatok! -, feltöltök a 2SQUE-re egy kisebb segédanyagot rendszer backup esetére.
A True Image program nagyon pofás.
Mivel itt, a faluban számos PC-t nekem kellett - szívességből - rendberaknom, újratelepítenem, és nincs (nem volt) kedvem állandóan reinstallni mindenkinél, ezért elkészítettem az Acronis True Image használata segédeszközt.
Ajánlom a csomagot mindazoknak a figyelmébe, akik vannak annyira lusták, elővigyáztosak, mint én :)))
-
#25553 Elo!
Sata-nak az a lenyege, h egy kábel egy eszközhöz, így nem kell prioritast vagy azonositast felallitani a kabelen levo eszkozok kozott. -
#25552 Bakker egy alap PS3 80k? +20 a játék. Hát akkor lehet mégse fogok ezzel egy jó darabig játszani. :(
Majd ha lesz PS6 és a PS3-at müzlihez adják játékkal együtt csak akkor. :( -
#25551 Ebben az a jó, hogy maga a játékstílus az, ami nekem nagyon bejön, mint a Fahrenheitban is, és a hangulat, a történet elvileg nagyon ott lesz. Meg a megvalósítás, a többféle megoldási lehetőségek egyeben. Na meg ez a hihetetlen, szinte már valósághű grafika. Állat!
Ja ha a Sony a kiadó, akkor ugyan nem lesz ez soha PC-re, de még Xbox360-ra se. :( -
Zóanagyvarázsló #25550 legalábbis PS3 exkluzívnak hirdetik, dehát már láttunk olyat, hogy módosították a terveiket:)
Csak az a baj, hogy a Sony a kiadó ;) -
#25549 pedig nem lesz pc-re:(( legalábbis PS3 exkluzívnak hirdetik, dehát már láttunk olyat, hogy módosították a terveiket:)
tényleg elég komolyan néz ki amúgy. lassan közelítenek afelé, hogy egy film élményét adják át, csak jóval több érzelem és drámaiság kifejezésével. -
#25548 Ti figyelemmel kíséritek a Heavy Rain történéseit?
Cikk
Már a Fahrenheit is iszonyat jó játék volt. Ez a mostani pedig valami eszméletlen lesz. Végre itt jó sztori lesz, és nem gyilkolászni kell.
És ahogy kinéz? Hú, hát ha ez nem lesz PC-re, lehet valami ultralow kategóriás PS3-at beszerzek! Bár egy Xbox360-n jobb lenne, sejtitek miért. -
#25547 Nekem a boot-os pendrive-on van rajta, ezt használom.
Nekem is van egy kis problémám. Adott egy ősrégi gép, Compaq Deskpro 400 Mhz-es. Mekkora winchestert lehet belerakni maximum? Mert megpróbáltam egy 40 Gb-ost, azt nem kezeli. A méretet felismeri, de a cilindereket stb. nem. Megbróbálkoztam lekorlátozni jumperrel 32 Gb-ra, de úgy sem ment.
Szerintetek egy 20 Gb-ost felismer? Van valami méret határ? -
#25546 Ez milyen Norton Ghost?
Még 1 MB sincs??? -
#25545 1 db SATA vinyóm van, az a 0-ás sata-n van, az az első.
1 dg IDE kábelt lehet belerakni, arra 2 eszköz megy, azon van 1 dvdíró és 1 dvdrom. Ha gond van, ekkor a dvd rom helyére kötöm az IDE vinyót.
Szóval ezzel baj nem lehet. -
#25544 A SATA vinyóknak nem kell jumper. Csak dugd az elsődleges SATA csatornába!
Az IDE vinyót tedd slave-re és tedd az IDE1-re!
Amennyiben SATA-DVD-RW-d van, azt tedd a 2. SATA csatornára!
Amennyiben IDE DVR-ed van, akkor azt is tedd az IDE-re!
Nálam:
1. sata: 250 GB Samsung
2. sata: Pioner 215
1. IDE [master]: Pioneer 107
2. IDE [slave]: mobil-rack - változó vinyókkal [most 4GB] -
#25543 Azt az IDE-s HDD-t nem használom, hangos és hely sincs neki, mert csak 2 ide mehet bele, az meg a 2 dvd rom. Csak ilyenkor használom, ha gond van.
Eredetileg nem is volt rajta jumper, a DVD meg nem tudom min van.
De a SATA akkor is hogy cserélődött?
Már félek rárakni ezt az ide-s vinyót, mert ha megint megcseréli, kezdhetek mindent előről. -
#25542 Ha egy IDE-s drive-ot használsz, azt mindig tedd Master-re, nem biztos, hogy most ez volt a probléma, de ez is lehet probléma forrás... -
#25541 Ja, azt nem tudtam, hogy SATA az egyik, bár gondolhattam volna, hisz mondtad, hogy vadi új konfig. Hmm...marad a táltos -
#25540 SATA-n tudtommal nincs ilyesmi. Az IDE-s meg SLAVE. -
#25539 Vinyók hogyan vannak beállítva? CS-mind a kettő vagy master-slave? -
#25538 Windows XP-ről a másik vinyót formatálom, vagy az XP telepítő boot DVD-ről formatálom, paticionálom. -
#25537 Particionáláshoz milyen progit használsz? Ajánlom a pqmagic 8-at. Soha nem volt még ilyen problémám, pedig öreg partició készítő vagyok ))) -
#25536 Köszi!
Hát ahol dolgozok, az épületben van pont egy táltosiskola. Lehet elhívok onnan valakit. :D
De most tényleg, hogy cserélődik meg amit írtam?