The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
Teknika😄 vagy mi a fene a teszkó elektronikai márkájának😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

serito
Most olvasom....tesco-s egeret vettél??? Milyet, hogy taky kiakadt tõle?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Várok még normális verzióra... (a teszkós egér köszöni szépen, jól van 😛)
takysoft
elkeztem feltölteni a The Feeble Files-t.
vmi 2CD-s verzió van meg, de tesztelni nem tudom, mert XP, vista alatt nem fut.
talán majd scumm alatt, de most nem érek rá ezzel vacakolni

(ui: sokáig fog tartani, lehet, hogy napokig, mert 4-en használjuk a netet, és lehet lekapcsoltatják velem.😄)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
CSGJ:
asszem te voltál oda annyira az assassins Creed-ért, hát gondoltam szólok, hagy van egy mûködõ verzió
Assassins_Creed_PROPER-GRiD

Annyi bibi van vele, hogy játék közben a kiírt szöveg orosz, de amit mondanak az angol, és nem fagy le sehol.
Ha gondolod nézd meg, vagy várj vele, míg kijön a játék 28.-án.

(ettõl még ne hogy azt hidd, hogy nem vagyok mérges a teszkós egér miatt... az igazi pofon volt...)

Köszönöm a felvilágosítást! Ebben az esetben nekifogok 😊

MerlinW
Angol teljesen

[merlinw.org]

kirol
Na lehet elhamarkodtam a dolgot, mert lehet, hogy lesz itt egy kis gond. <#falbav>

Megkérdezhetem, hogy ez most a német verzió (mármint német szinkron) vagy az ínglish (angol szinkron)? Mert ha dojcs, akkor neki sem kezdek a nyúzogatásának, nem sokat értenék belõle <#buck>

kirol
Akkor ezek éjszaka is dolgoznak?
Mert mondom én mindig 22-23 körül kapok levelet.

MerlinW
Anglia 1 óra mínuszban van hozzánk képest. (GMT/UTC +0)
Magyarország GMT+1-ben van, ill nyári idõszámítás alatt GMT+2-ben

[merlinw.org]

kirol
Én nagyon meglepõdtem. Kedden írtam nekik, hogy mi a pálya, másnap válaszoltak. (Valamilyen idõeltolódás van, mert én mindig 22-23 óra körül kaptam tõlük választ.) Csütörtökön feladtam, 2500 HUF volt. Hétfõ éjjel írtak, hogy megkapták, és amint tudják megnézik. Kedd éjjel meg már írták, hogy szállításra leadták az újakat, ami ugyan nem olyan lesz, mint az enyém, mert már olyat nem gyártanak, ellenben jobb lesz, mert 1066-os lesz. 😊

Ezen én már meg sem lepõdöm...
moonster
majdcsak lesz a magyar verziobol is rls. Varjunk turelemmel
kirol
Képzeljétek csütörtök délután 4-kor elküldtem a RAM-omat Angliába, tegnap meg már postázták is az újakat nekem. Beszarás. Ez 3 nap. Itthon ha veszek valamit elb@szakodnak hetekig, ez meg más országba ment meg egyebek és ilyen gyorsak. Jobb, mintha itthon vettem volna.

Nagyon királyak!

kirol
Valaki írta, hogy neki megvan a magyar és amit a cikkben írtak, hogy félrefordítások vannak, nála nem is volt.

trmn
Ezt én is néztem, de ez nem az. Egyébként a magyar közlöny cd-n van rajta a file, és biztos, hogy valamilyen adatbázis. A cél az adatbásiból kinyerni a felszámolás, végelszámolás alatt lévõ cégeket, illetve az itteni céges adatbázissal összehasonlítani. Milliókat tudnánk spórolni. Ötlet?

serito
Ennek ellenére én "pofátlanul" megkérnélek - szerintem többek nevében is - , ha összefutsz a magyar változattal akkor oszd meg velünk azt is!
Ezer köszönet!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
A sajtó azt írta, hogy kritikán aluli lett a fordítás, így nem is kerestem belõle magyart.

[merlinw.org]

serito
Ha a magyar verzsön lenne akkor én is rácsaptam volna!
Kár, hogy nem az 😞
Már ideje lenne megtanulnom normálisan angolul!

kirol
Amikor valahol megláttam megörültem, azt hittem végre a magyar az, de nem.

MerlinW
095_Jack_Keane_CLONEDVD-ALCOHOLIC

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

trmn
OFF
Gyerekek egy kis segítség kellene. Valaki meg tudja mondani, hogy milyen file a .mrg kiterjesztésü? Valamilyen adatbázis file azt tudom, de egyszerûen sehol nem találok semmit arról, hogy mivel lehet ezt megnyitni, neadjisten konvertálni olvasható adatbásis formába. (dbf, excell stb)

Elõre is köszi

takysoft
Jaj,ez nagy:

MerlinW
Nem. PDA, PNA-s

[merlinw.org]

takysoft
de jaz nyem pécés, nem?

MerlinW
IGO 8 full, magyaro. térképpel, köll valakinek? Tudjátok ez a 3D-s csodamiújság.

[merlinw.org]

kirol
Köszi, de nálam ez valahogy nem mûködik.
Mert ugye pl. nekem a Dokumentumok mappába egy darab mentést nem csinál, pedig ott a mappája.
Nem tudom hova ment, de amit felraktál, az csak az egyes pályák kezdetei, az meg megvan. Így kikerestem, hogy hol járok (24-esnél), átírtam chapter0-ra és új játékot indítva onnan indul, ezután már ment magának.

Bár most mindegy is, mert 1 GB ram -al játszhatatlanul szaggat.

serito
Feltettem!! Ha kell még valami hozzá "szólj"!

serito
Én most vittem végig a game-et, ha gondolod feltolom a szerverre a teljes mentést. Persze csak holnap.

Más:
Próbáltátok már az Assassins Creed -et? Nálam olyan hiba van, hogy a game fut 40mp-t majd 10mp-re megfagy aztán megint fut. Ezt csinálja folyamatosan. Minden driver a legújabb Vista x64.

???

MerlinW
Az szép😊 Ilyet sem láttam még😊

[merlinw.org]

kirol
Aha, az kúrta el nekem az egészet. A patch nekem BIOS akart frissíteni.

MerlinW
Most jött ki hozzá patch.
Gears.of.War.Update.2-ViTALiTY

[merlinw.org]

kirol
Ez a k**** Gears of War már megint eltüntette a mentéseimet.

És most hiába nevezem át a legutolsót 0.sav -ra nem jó.

És ami még gáz, hogy tök régen játszottam vele, és nem tudom melyik pályán jártam. 😞

Ami legutóbb volt azt tudom, hogy a nagy Vak szörnyel az üvegházban ki kellett üttetni az oszlopokat, na ezután járok kicsit.
Valaki tudna adni innen egy mentést?

Valamit arra is jó lenne egy ötlet, hogy mi a megoldás a következõre.
Idegességemben Shift-Del-el letöröltem, és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem.

szotyimutyi
Köszönjük!Két király játék.😊<#wave><#taps>

MerlinW
Én köszönöm nem kõ, már van😊

[merlinw.org]

Wanted
A crack nélküli procyon verzió is kilép. 😞
A Lost akkor leszavazva?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

MerlinW
szivi😊

[merlinw.org]

via_mala
<#taps><#eljen><#worship>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Tenkjú! <#worship>

Még nem mindenki, de eddig senki sem jutott túl rajta... Aki addig eljut, azt szépen kidobja vindózba.
kirol
És akkor mindenki eljutott a Jeruzsálemi pályáig ami nem tudom hányadik, mert még nem játszottam vele és mindenki itt tart? És kész?

Bocs, nem jó törés... Nekem az elõzõ crack-el máshol lépett ki a game. Jeruzsálemnél elvileg minden fixed, vagy nem fixed crack-nél kilép. (Sõt, egyesek azt mondják, hogy a két crack egy és ugyanaz) Egy bizonyos fórumon azt olvastam, hogy nem a crack a hibás, mert ez egy korai verziója a játéknak. És ha belegondolsz könnyen igaz lehet ez, mivel eredetileg az AC vmikor március végén, vagy áprilisban jelenik meg.
MerlinW
A jó törést feldobod AC könyvtárába? Köszi.

[merlinw.org]

Már van jó crack, ma jött ki, azzal nincs gondom, de kösz! (amúgy meg nekem muszáj a crack, mert nincs sok helyem, és nem akarom az iso-t a gépen tárolni - ezért mindig kiírom a játékot, és törlöm az iso-t a géprõl) Amúgy egész jó játék, csak nem ártana nekem egy jobb proci hozzá, és akkor a városban is gyorsan menne...
MerlinW
Nekem nem lépett ki.
Próbáld crack nélkül, a legújabb Daemon Tools-al: DAEMON Tools Pro Advanced 4.12.0220

[merlinw.org]

Az AC-nek rossz a crack-je, mert hibajelentéssel kilép a 2. pálya elõtt.
kirol
Crucial Ballistix.

takysoft
a Teknika a Tesco márkája😄
ajánlok neked egy remek egeret erre te veszel egy "tesco gazdaságosat".
nem ordítom le a fejed. majd megteszed te meged, mikor 2 hónap múlva elkezd érzéketlen lenni az egered, meg néha nem arra megy amerre húzod...