The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
vmi 2CD-s verzió van meg, de tesztelni nem tudom, mert XP, vista alatt nem fut.
talán majd scumm alatt, de most nem érek rá ezzel vacakolni
(ui: sokáig fog tartani, lehet, hogy napokig, mert 4-en használjuk a netet, és lehet lekapcsoltatják velem.😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
asszem te voltál oda annyira az assassins Creed-ért, hát gondoltam szólok, hagy van egy mûködõ verzió
Assassins_Creed_PROPER-GRiD
Annyi bibi van vele, hogy játék közben a kiírt szöveg orosz, de amit mondanak az angol, és nem fagy le sehol.
Ha gondolod nézd meg, vagy várj vele, míg kijön a játék 28.-án.
(ettõl még ne hogy azt hidd, hogy nem vagyok mérges a teszkós egér miatt... az igazi pofon volt...)
Magyarország GMT+1-ben van, ill nyári idõszámítás alatt GMT+2-ben
[merlinw.org]
Nagyon királyak!
Ezer köszönet!!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Kár, hogy nem az 😞
Már ideje lenne megtanulnom normálisan angolul!
[merlinw.org]
Gyerekek egy kis segítség kellene. Valaki meg tudja mondani, hogy milyen file a .mrg kiterjesztésü? Valamilyen adatbázis file azt tudom, de egyszerûen sehol nem találok semmit arról, hogy mivel lehet ezt megnyitni, neadjisten konvertálni olvasható adatbásis formába. (dbf, excell stb)
Elõre is köszi

Mert ugye pl. nekem a Dokumentumok mappába egy darab mentést nem csinál, pedig ott a mappája.
Nem tudom hova ment, de amit felraktál, az csak az egyes pályák kezdetei, az meg megvan. Így kikerestem, hogy hol járok (24-esnél), átírtam chapter0-ra és új játékot indítva onnan indul, ezután már ment magának.
Bár most mindegy is, mert 1 GB ram -al játszhatatlanul szaggat.
Más:
Próbáltátok már az Assassins Creed -et? Nálam olyan hiba van, hogy a game fut 40mp-t majd 10mp-re megfagy aztán megint fut. Ezt csinálja folyamatosan. Minden driver a legújabb Vista x64.
???
És most hiába nevezem át a legutolsót 0.sav -ra nem jó.
És ami még gáz, hogy tök régen játszottam vele, és nem tudom melyik pályán jártam. 😞
Ami legutóbb volt azt tudom, hogy a nagy Vak szörnyel az üvegházban ki kellett üttetni az oszlopokat, na ezután járok kicsit.
Valaki tudna adni innen egy mentést?
Valamit arra is jó lenne egy ötlet, hogy mi a megoldás a következõre.
Idegességemben Shift-Del-el letöröltem, és most nem tudom felinstallálni, mert azt hiszi fent van, pedig regedit -ben már minden kitöröltem.
A Lost akkor leszavazva?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Próbáld crack nélkül, a legújabb Daemon Tools-al: DAEMON Tools Pro Advanced 4.12.0220
[merlinw.org]
ajánlok neked egy remek egeret erre te veszel egy "tesco gazdaságosat".
nem ordítom le a fejed. majd megteszed te meged, mikor 2 hónap múlva elkezd érzéketlen lenni az egered, meg néha nem arra megy amerre húzod...