33675

• kirol
    Ezt nem értem:
    "Drag and drop the registry entries (provided in the egydown download) into the folder on the right of the tree, or simply in the Winability folder."
  • IMYke2.0.0.0
    Én nem használok ilyesmit.

Viszont, találtam megoldásfélét neked:

"Hey people, it works just fine for me. This is the trick:

Install the trial version without entering any key when prompted and close folderguard. Now, to activate it, you need to edit the registry. Go to Start, then run.
    Type "regedit" which will open the registry editor.

Open the + tree where it says "software" and scroll down to the "Winability" folder (Winability is the makers of the software.)

Drag and drop the registry entries (provided in the egydown download) into the folder on the right of the tree, or simply in the Winability folder. Done! A message will appear saying the entries were successful. Now, close the registry editor and run your full working version.

This way, you'll skip the internet check prompted by the software at registration.

Good luck!"
  • kirol
    Köszi!
    Keresgéltem, de teljes értékűt nem találtam belőle, okosítás meg nem működött rajta.
    Neked van belőle használható verzió?
  • IMYke2.0.0.0
    FolderGuard - PC-s program, és bármilyen meghajtón lévő könyvtár titkosítható vele.
  • kirol
    Szerintetek létezik olyan progi, amivel le lehet védeni jelszóval egy Pendrive-on bizonyos mappákat? De nem mindegyiket.

Mert van úgy, hogy sokszor elkérik és ne nézegessék már végig, mit tárolok egy X Gb-os pendrive-on, csak azt láthassák, ami nincs levédve.
  • Axon
    A Faty-t kipróbáltam. Nekem magyar lett a felírat, de cserébe elment a hang. Aztán meg folyton ki is lépett a desktopra. Mondjuk a munkahelyi linuxos gépemen próbáltam és azon már eddig is csinált furcsaságokat a scumm. Majd kipróbálom egy másik gépen is.
  • MerlinW
    Ööö Fatty ügyben utána nézek, Puty-ok sajna elvesztek mikor szervercsere volt:( Torrentről le lehet szerintem tölteni.
  • Axon
    MerlinW

Nem tudnád belegyúrni a scumm csomagba a Fatty Bear's Birthday Surprise magyarítását?
    Másik kérdésem, hogy a polcon fent volt egy Puty-puty csomag a hiányzó részekkel. Bele tudod gyúrni a csomagba? Vagy ha nem, akkor visszatehetnéd a polcra és megpróbálnám én. Fiaim nagyon nyúznak az új részekért :)
  • Atomreaktor
    Elkezdtem a The Book of Unwritten Tales-t, eddig nagyon jó, klasszikus kaland, sok humorral, s nagyon kreatív ötletes világgal.
  • Atomreaktor
    Yesterday, a Runaway készítőinek új játéka.
  • bogyoka
    Értem, például most aThe Dark Hills of Cherai 2 The Regal Scepter című játékkal játszom,és van még a Dark Tales - Edgar Allan Poe's The Premature Burial Collector's Edition, végigjátszottam az Order of The Rose-t, nagyon jók mindegyik.:)
  • moonster
    Nevezzétek nevén a gyereket/játékot, kérlek!
  • Axon
    Olyanokkal én is játszottam és nagyon élveztem őket.
  • bogyoka
    Sziasztok! Nem tüntem ám el, újabban tárgykeresős kalandjátékokkal játszom, nagyon tetszik, és nagyon jók.:)
  • takysoft
    köszi. hatalmas vagy:)
  • Axon
    Így már tényleg működik. Köszi!
  • RaveAir
    Én is imádtam!
  • MerlinW
    Ott van a Scumm pakkban a beszélős változata, tök jól néz ki a Scumm effektekkel:)
  • mandm
    "Lands of lore"

Jaj, de jó volt anno!
  • MerlinW
    Igen, és a Lands of lore-hoz is. Nem muszáj fogatni, használd a debian-ost
  • Axon
    A Ringworld-höz szükséges az 1.4-es scumm? Mert nekem az 1.3.1-es van fent és az nem ismeri fel. Ubuntut használok és most nem szeretnék ezért 1.4-es scumm-ot forgatni.
  • MerlinW
    ----------------------
    - G120 (2011.10.03) --
    ----------------------

hozzáadva: Ringworld: Revenge of the Patriarch (DOS/Floppy/English)
    módosítva: ScummVM 1.4.0git (oct 3)

korábbi változások
  • moonster
    Valószínűleg ez lehet a gubanc. Keresgettem a fontot a telepiített mappában, de nem igazán találtam .
    Kicsit zavaró, de ahogy olvastam az adventuregames.hu-n, egy nagyon jól sikerült fordítással van dolgunk :)
  • Axon
    Gondolom a crack-el van valami gond. Lehet, hogy a tört .exe-ben van benne a font készlet (ami az angol verzióból való) ezért jelenik meg hibásan. Mindenesetre engem nem zavar különösebben.
  • totyak
    Sajnos én sem tudom, de ha rájössz vagy találsz hozzá valami okosságot, PÜ-zz egyet légyszi.
  • moonster
    Igazad van. Mi a tök lehet? Amit feltettem könyv, az egy eredeti magyar kiadás másolata.
  • MerlinW
    jaja:)
  • Atomreaktor
    A Tyrian 2000 is köztük van, azzal nagyon sokat játszottunk.
  • Atomreaktor
    L.A. Noire novembertől pc-n is ;)
  • MerlinW
    Ahogy érzed. Mellesleg ha regisztrálsz, kapsz rögtön 5-6 játékot ajándékba. A regisztráció pedig 5mp.
  • IMYke2.0.0.0
    Ehhez kell csinálnom GOG fiókot is?
    Mer' akkor inkább nem...
    '10000' ilyen regisztrálásom van már...
  • totyak
    Nem, az eredeti kiadás tökéletes. Vannak benne "ő" betűk és nem tolja/húzza szét a mondatokat.
    Nézd meg a képeket!!!
  • MerlinW
    Broken Sword Directors Cut ingyen.
  • moonster
    Itt sem jelennek meg, sajnos. SZerintem az eredeti magyar kiadásban sincsenek.
  • totyak
    Megkérdezhetem, hogy mi ez az okosság a Next big Thing-hez? Nekem is van egy magyar verzióm (bár szerintem skidrow-ból lett összegányolva valahogy), csak annyi a gondom vele, hogy a vesszős betűk nem nagyon jelennek meg, meg széttördeli a szavakat. Nagyon idegesítő.
  • moonster
    Ez az ESET kalózkodás elleni kampányának a része, úgy tudom.
  • Mayorpapa
    én a Dirt3 okosságával jártam így: az Avast nem látta vírusnak, a Nod32 igen...
  • Axon
    Tökéletesen működik. Máris odaszegezett a képernyő elé :)
  • IMYke2.0.0.0
  • Axon
    Nagyon szépen köszönöm!

Elkezdtem kikölcsönözni :)