33675
-
Tomcom #32954 Okés, mindenképp írok, ha lesz valami fejlemény. -
#32953 Ha lehet rendelni, akkor írj ide, nehogy lemaradjak róla.
köszi -
#32952 nagyon jónak tűnik, grat, örülök, hogy idáig fejlődtetek!! -
#32951 -
Tomcom #32950 Egy kis reklám, ha megengeditek :)
AdventureGames Offline -
#32949 Nekem is elég a fele: jó egészség, boldogság :)
Sok-sok kalandjátékot mindenkinek!
Skyrim-be tudtam belenézni az ünnepek alatt, sajnos nem sok időre, de magával tudja ragadni az embert :) -
#32948 Ha már csak a fele teljesülne a kívánságodnak, nagyon szerencsés lennék :)))
S természetesen, viszont kívánom! -
#32947 Minden kedves fórumozó társunknak boldog, békés, sikeres boldog új esztendőt kívánok! Jó egészséget és persze sok-sok kalandjátékot Kívánok! :))) -
#32946 Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek! :)) -
#32945 Köszönöm és is és viszont kívánok mindenkinek Békés Ünnepeket! -
#32944 Köszönjük, én is Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak!:) -
#32943 Boldog karácsonyt barátaim! :) -
#32942 Boldog Békés Karácsonyt minden TLJ fórumozónak -
#32941 Ezt ki fogom próbálni amint újra a kezeim közé kerül a laptop. A neten én is találtam egy segéd programot erre a problémára. Letöltöttem és elindítottam. meg kell neki mutatni egy képet, amit betesz 8elvileg) háttérnek, de nálam hibaüzenetet adott és nem cserélte ki a hátteret. -
#32940 Igen, de ha megnyitod az ajánlatot, akkor annak az alján más időpontot látsz.
-
#32939 Este 7-kor van mindig váltás. -
#32938 Steam-en nagy akció, Dec 20, 23 órig, kb.
-
#32937 AXon:
Segít a google, remélem:
katt -
#32936 Én még ilyennel nem találkoztam, de ez a program talán segíthet...
-
#32935 Egy érdekes problémám van, hátha tudtok segíteni. A problémában sajnos nem volt barátom a google, semmit nem találtam róla.
Szóval van egy laptop, amire valaki win 7-et tett. Nem csinált rajta semmi aktiválást. Lehet, hogy tudjátok, hogy ha nem aktiválunk egy win 7-et, akkor egy bizonyos idő után fekete lesz a háttér és időnként figyelmeztet, hogy vegyük meg. Nos hozzám került ez a laptop és én simán rátettem egy loadert és elindítottam. Innentől kezdve a win 7-t már élesítve lett, teljesen legálisnak találja magát és szépen frissítette is magát. Csakhogy... most jön a probléma. A háttér fekete maradt ÉS ami a fő probléma, hogy a windows eltüntette a háttér módosítása menüpontot mindenhonnan. Gondolom ez része a "fekete háttér" büntetésnek. Csakhogy ez a menüpont nem jön vissza ha sikerül élesíteni a windowst.
Tehát tudjátok-e hogyan tudnám mégis megváltoztatni a hátteret? -
#32934 Javítva -
#32933 a simon1 mappában két simon.ogg file is van, láthatóan ugyanazok, csak más filenévvel, egyik kisbetű, másik nagybetűvel, de így lementeni nem lehet ntfs rendszerre -
#32932 Nick Toldy
Egész jó kis flash kalandjáték:)
és kis idő után hamar rájön az ember h magyar fejlesztés.. sok kis utalás:) -
Alicia, a journalism student who lives in a utopian society, lives a series of events that make her consider her lifestyle and the society where she has grown up. Through the riddle posed by finding a mysterious object she will be wrapped in a complicated web of research which reveals that the world she lives in is not what it seems to be.
Honlap: http://www.gatosalvajestudio.com/
Khmmm: KLIKK -
#32930 [URL=http://thepiratebay.org/torrent/6791349/To_the_Moon_-_Full_PreCracked_-_Foxy_Games]itt a "demo":)[/URL] -
#32929 Riválist kapott a Geminie Rue ;) -
#32928 A szinkron nagyon jó lett benne, a sztori is jó és nagyon eltalálták a retro grafikát, nekem is tetszik a Gemini Rue ;) -
#32927 ----------------------
- G121 (2011.11.27) --
----------------------
hozzaadva: Soltys (DOS/Floppy/English)
modositva: Diskworld - HQ Music Pack v2 (by James Woodcock)
modositva: Beneath of the Steel Sky - HQ Music Pack (by James Woodcock)
modositva: Inherit the Earth - HQ Music Pack (by James Woodcock)
modositva: Simon the Sorcerer - HQ Music Pack (by James Woodcock)
modositva: ScummVM 1.5.0git (nov 27) -
#32926 Win7-en is fut a játék, nem kell XP neki. Egyébként a fejlécben levő magyarítást használd és menni fog. -
once #32925 Hali!
Feltelepítettem a TLJ játékot (DVD-s verzió)virtual box-os xp-re, patch-et is felraktam (1.60-ast), majd magyarítottam (a telepítőfájlokkal felülírtam a játék könyvtárában lévő fájlokat, de a játék nem akar elindulni :( mindig ezt a hibaüzenetet írja ki hogy: Az eljárás belépési pontja ....... nem található a Dll-ben.
http://kepkezelo.com/images/3l4c965ko9b3lqktav14.jpg
Már próbáltam újrarakni az se segített, windows 7-esre meg nem telepítem fel mert azon régen se futott kellőképpen(de ott legalább elindult), ezért gondoltam hátha xp-én jobb lesz, nade sajnos nem úgy tűnik.
Mit csináljak hogy működjön a játék? Köszi!
-
#32924 És nem is drága. -
#32923 Ááhh.. kész... Gemini Rue az év kalandjátéka számomra:) -
#32922 Remélem a történet és a játékmenet is jól fog sikerülni.
Legszívesebben rosszabb kedvű napjaimon belebújnék ebbe a világba :) -
#32921 Minden további nélkül. -
Anonymusxxx #32920 Nem tudjátok véletlenül hogy ezekhez a steames játékokhoz működnek-e a magyarítások?:
Alter ego
Nikopol: Secrets of the immortals
Mata hari
Alternativa
És a két Longest journey.
Az utóbbi kivételével most elég olcsók a steamen..
-
#32919 Ez gyönyörű! -
#32918 Hihetetlenül részletgazdag ábrázolás látszik minden képen. Szerintem a rajzolók előtte Hidden Object típusú játékokat készítettek :) -
#32917 Dark Eye: Chains of Satinav 1. 2.
A gyönyörű szó nem fejezi ki ezeket a háttereket :) -
#32916 Köszi, hagyjad. Ezek nem akarnak menni. :( -
#32915 Feltételeztem, hogy arról a helyről szerezted be a programot, aho la megoldást is találtam.
De íme a fájl: KLIKK - Az oldal