33675
-
#25776 egy-két tesztet már lehet találni róla. nem tűnik rossznak;) -
#25775 Köszi!
Rá is cuppantam a letöltésre. -
#25774 Ja ok, de ezt te írtad. Vagy itt a kisebb érték kell a tuningnál?
(Még nem olvastam, amit ott belinkeltél.) -
#25773 Igen csökkents rajta! Még a 4900Mhz-hez sem adtam 0.751-nél többet! -
#25772 Még nem tudjuk, most jelent meg. -
#25771 Nikopol jó játék? A képek alapján jónak tűnik -
#25770 Tessék: 128:) -
#25769 Nikopol reload kinn van!
ketesken meg nem, de gondolom a jotunderkek feltoljak majd -
#25768 Figyu már:
CPU Ref: 0.793 Pl: 0.740 körül
MCH ref: 0.783v PL: 0.740 körül
A 0.793 helyett a 0.740 az csökkentés nem? Ezt direkt így írtad? Csökkentsem erre?
Scythe NINJA PLUS-om van, mondom. :) Nem gyári.
Persze hogy nem tudsz, de ezért is nagy köszönet. Még ha full egyforma gépünk lenne se biztos, hogy egyforma értékeken menne. -
#25767 Akkor változtatni kell a ref-ek beállításán!
Ezeket kellene apró lépésekben állítgatni!
CPU Ref: 0.793 Pl: 0.740 körül
MCH ref: 0.783v PL: 0.740 körül
Mivel minden lap más és más ezért nem tudok neked pontos értékeket megadi.
Esetleg még emelhetsz a CPU Core: 1.350v helyett 1.375v-ra! Nyugi 1.4 v ig biztonságos!
Ha már elindult a Win az már jó már csak finomhangolni kell, de ezt neked kell megtalálnod!
A másik dolog: Remélem nem a gyári hűtő van a CPU-n!!! -
#25766 Én ma kapom kézhez az új monitoromat, ilyet bátran merek ajánlani!
LG 2252TQ -
#25765 Sziasztok!
Kellene egy kis segítség monitorvásárlás ügyben.
Nézegettem régebben monitorokat, meg írtam is ide őket, viszont felfigyeltem bizonyos digitális meg normál kontrasztarányra, egyéb dolgokról nem beszélve.
Mennyire megbízhatóak a depo.hu-n írt adatok, ugyanis érdekes, hogy egy jobb minőségű 3000:1-hez kontrasztarányú monitor olcsóbb mint egy 1000:1-hez kontrasztarányú illetve fordítva, meg ilyenek. Vagy ez inkább a kereskedők miatt van?
Nem akarok szutykot venni, ezért kérdezem.
-
#25764 Na kipróbáltam. Nem bírja még így se:
MCH Frequency Latch : 333
System Memory Multiplier: 2.0B
CPU Core: 1.350v (itt magasabbat adok meg mivel nem indult rendesen!)
CPU Termination: 1.3v
CPU Pll : 1.5v
CPU Ref: 0.793
MCH Core: 1.3v
MCH ref: 0.783v
MCH/Dram Ref: Normal (0.9)
ICH : 1.5v
Dram Voltage : 2.1v
DRam Term: Normal (0.9)
Channel 1 és 2 : Normal (0.9)
Bejött ugyan XP, de Orthost mire ment 3 mp-et kékhalállal újraindult. -
#25763 Én is el voltam kényeztetve Pécsett: egyetemi kollégium...
Srácok, gondom van.
Otthoni gépemen mindig felbukkan - még néha filmnézés és játéktesztelés közben is - egy ablakos üzenet, mely szerint nem sikerült a gépemre mentett online tartalmat megjeleníteni... holott, nekem otthon se net, se lementett online tartalom...
Csak nem a "Biztonsági központ" akar valamit?
Mit tudok tenni?
Ilyennel még nem kerültem szembe.
[XP SP2, magyar, semmi update, NOD32, tűzfal kiiktatva, hálózatok alpon telepítve, TCP/IP, fájlmegosztás vannak] -
#25762 Sajnos ezt a problémát át tudom érezni. Mielőtt elhagytam volna a szülőfalumat csak 56k-s modemes elérésre volt lehetőség, és még csak nem is Matáv hálózaton, ahol egy idő után nem számolta a percdíjakat. Mennyire szerettem volna, akkor Matávos lenni... Aztán volt egy időszak, amikor gprs net volt, ami szintén nem volt semmivel sem gyorsabb.
Most, hogy már a fővárosban vagyok, az otthon maradt öcsémnek a 8megabitből 6+ jön, nekem meg szerencsés esetben 3. Hol itt az igazság? Mindegy... inkább nem mérgelődök, hanem örülök neki, hogy lehetőségem van otthon netezni. -
#25761 Nagyon köszi. Otthon kipróbálom!
(CPU Ref -ből nekem csak 1 db van.) -
#25760 Ja 8x500-as beállításhoz vannak ezek az értékek!!! -
#25759 Szóval akövetkezőket kellene beállítanod:
CPU Core: 1.350v (itt magasabbat adok meg mivel nem indult rendesen!)
CPU Ref 1: 0.743 (Ezekkel kell játszani ha nem indulna stabilan!)
CPU Ref 2: 0.763 (de csak apró lépésekben!!)
MCH ref: 0.743v ( Ezzel is próbálkozhatsz +/- 0.02v-ként)
MCH/Dram Ref: Normal
ICH : 1.5v
Dram Voltage : 2.0v ( vagya gyártó által ajánlott érték!)
DRam Term: Normal
Channel 1 és 2 : Normal
Az MCH és CPU Ref-ről ITT olvashatsz! -
#25758 Mármint a 4.0 lesz jó?
Akkor légyszi melléírnád mi az a max. ameddig elmehetek ésszerű keretek között:
CPU Core: 1.325v
CPU Ref 1: 0.743 (e körül legyen !)
CPU Ref 2: 0.763 (ez is e körül legyen!)
MCH ref: 0.743v
MCH/Dram Ref: Normal
ICH : normal
Dram Voltage : 2.0v ( vagya gyártó által ajánlott érték!)
DRam Term: Normal
Channel 1 és 2 : Normal
Bár most látom, az első kettőt amit írtál észre se vettem, így azt tuti nem is állítottam be. (MCH Frequency Latch : 333; System Memory Multiplier: 2.0B) Bár ez fontos? Mert utóbbit úgy állítom, hogy a RAM 1000 re jöjjön ki.
És mi az a CPU, meg MCH ref?
Köszi előre is! -
#25757 Witcher fórumon is próbálok aktívkodni, ott már nagyképűen azt írtam, meg is van az alapverzió és az Enhanced Edition-ről kérdezősködtem, meg a könyvekről... hát, úgy néz ki, ha játszani akarok majd azzal, akkor
1, saját internet
2, eredeti DVD kell.
Szörnyű, hogy Magyarországon még kad olyan hely - s ez inkább a határvidékekre jellemző -, hogy se vezetékes telefon, se kiépített közmű nem létezik...
Amíg Pécsett éltem, mindezek evidensekké lettek, s azt hittem, hogy időközben már errefelé is "betört" a civilizáció... tévedtem.
S nemcsak itt van ám így, Dél-Baranya minden kis flaujában! Döbbenet!
Aki falusi az már dögöljön is meg?
Saját bőrömön tapasztalom a kormány - s mindegy hogy baloldali vagy jobboldaliról beszélünk - falu-ellehetetlenítési politikáját... -
#25756 Ne is mondd :))) -
#25755 És meg is szívtam... "A támaszpont" c. (2.) rész CRC-s... még a pendrive-ra sem engedte másolni a Windows...
Szívás...
Maradhana még fenn legalább ez a rész a mai napon?
moonster: mivel nem saját gépen kontárkodom, örülhetek, hogy egyáltalán netezhetek és - ha lopva is - le tudok tölteni ekkora állományokat... nemhogy még extra programokat is csak úgy orrba-szájba telepítgetni, mikor a könyvtáros néni a mellettem lévő gépen netezik :))
-
#25754 i2k, miert nem hasznalsz valami jo ftp klienst?
FlashFXP v FTPRush
TC nem tudja folytatni automatikusan a megszakadt letoltest, nincs skiplistje..stb..nem tudja lekapcsolni gepet, ha vege a tötinek, és ez csak pár dolog. -
#25753 Akkor már csak az a pár gigányi Witcher van hátra :-)) -
#25752 Gép indulásakor a két kattanás normális.Nekem két vinyo van együtt "kattannak" az elején, engem is aggódással tölt el minden bekapcsolás, de ez ilyen:) -
#25751 Majdnem sírva fakadok a gyönyörtől: lenn van az első évad az X-Aktákból - a Total Commander megtette a dolgát...
-
#25750 Jó lesz az csak finomítani kell rajta! Esetleg emelj a CPU Core-on 1.35v-ra! Még a Ref ekkel is lehet játszani de csak 0.010-es lépésekben. -
#25749 250GB-os Samsung vinyóm badsectoros lett... (nem is volt vele semmi gondom, csak fennakadt egy véletlen ellenőrzésen, Smart-vizsgáló progit teszteltem)
Garival visszavittem 2 év után(3 éves gar)
Ilyen már nem volt raktáron, így levásárolhattam az árát.
250GB IDE 8MBcache helyett 1000ft ráfizetéssel:
640GB SataII 32MB cache :D 3 év gari persze... vinyónál csakis.
Csak 1 gondom van... kicsit furcsán kattog, mikor elindul a gép... nemtom mitévő legyek... utána megy rendesen... -
#25748 hehe:D -
csgj #25747 Váááhhá, én beállítom az überkarburátor téridőkoontinum gépezetemet, hogy létrehozza a vákumot, és felturbózza a processzort 22 Ghz-re! Ezt már nem pipáljátok le! (csak azért írtam mindezt, mert lehidalok a számomra alig érthető számteches kommentjeitektől :D) -
#25746 Orthos 20 mp alatt be is hal így. -
#25745 Na beállítottam, pittyen, XP-t elkezdi tölteni, majd amikor feljön logó kékhalállal behal.
Most beállítottam ugyanehhez valami kreatív 9,5x417-et, így bebootolt. :D -
#25744 Majd ha meglesz ennek az eredménye akkor írok. -
#25743 Na beállítom ezt, bár úgyse indul majd el, úgyhogy írj légyszi ilyet inkább 3600 Mhz-re! :) -
#25742 Ha azt állítaná amit írtam sztem elindulna neki. A gond, hogy mindent AUTO-n hagy és a lap túlfeszeli magát és kifingatja a CPU-t is. PLL 1.65v az rengeteg még az 5Ghz kísérletemnél sem adtam 1.6v-nál többet. 4900Mhz-hez is csak 1.5 volt beállítva. -
#25741 Nektek 8500 van, nekem meg 8400 az is a legelső szériából. Más okot nem tudok felhozni a jelenségre. P45-DS4-nek elvileg tudnia kellene. -
#25740 Azt állítsd be amit a #25729 hsz-ben írtam!!! Tuti nem lesz gond, ha nem bírja a CPU vagy alap akkor egyszerűen nem indul el és visszaáll alapra!
Próbálgatni kell de AUTO-n ne hagyj semmit!!!! -
#25739 Ha már mínuszfeszek akkor az enyém ezt is tudja:
3744Mhz 1.120v-on! -
#25738 Pontosan, ezt az enyém is tudja!! 3.2Ghz 1.1v-on!! -
#25737 De nem az volt, hogy a 9x400-on megy minden alapon? Mert ezek szerint nem.
Csak AUTO-n. Így meg ki tudja mennyi feszt ad.
Bár ET6 ezt mutatja AUTO-n: