The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár az ATI oldalon érdekes a driveres rész. 2600 kariknál külön jelzik, hogy a driver PCIe-s. (emélékszem neked is volt ilye gondod mikor megvetted).
tényleg milyen drivert haszálsz hozzá? omegával megy?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Holnap milyen képet vigyek be, hogy rárakva láthassam az esetleges pixelhibát?
Full fehér, fekete, meg milyet?
Oké, megnézem hátha. 😊
Amúgy tudjátok mi rajta a mintavideó, amikor a német ki mit tudon operát énekel a csávó, aki nyert is.
most én vagyok a hülye, vagy azt az egyetlen apróságot tényleg nem osztottad meg velünk, hogy ez most akkor hány gigás is? 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Na mindegy. A papír szerint 0,5%-nál kisebb pixelhiba nem garis.
De ez legyen a legnagyobb probléma vele.
Aztán kiválasztottam ezt:
Ismertetõ:
* 2.83"-os TFT, 260 000 szín
* Video, Kép, Szöveg megjelenítés
* MP3, WMA, WAV lejátszás
* Beépített hangszóró, FM rádió, mikrofon
* 3D hangzás, 6x EQ, mélyhang kiemelés
* microSD kártya bõvítés
Tulajdonságok:
* MP3, WMA, WAV lejátszás
* 2.83"-os, 260 000 színû TFT LCD kijelzõ, 320 x 240 pixel
* 3D hangzás, 5+1x hangszín beállítás, mélyhang kiemelés
* Memória bõvítés: max. 4GB-ig microSD kártyával
* Video lejátszás: MPEG-4, AVI, RM (Real Media), VOB, WMV, ASF konvertálható XviD MPEG4 @25fps,QCIF + MP3 formátumra
* Kép megjelenítés (JPG), Diavetítés funkció (Slide Show)
* Szöveges file megjelenítés (TXT)
* Beépített FM rádió: 30 csatorna eltárolható
* Beépített mikrofon
* Beépített hangszóró
* ID3 tag kijelzés
* A-B szakasz ismétlés
* Resume funkció
* Ismétlési funkció
* Könyvjelzõ funkció
* PD DRM
* USB 2.0 High Speed csatlakozás
* Beépített játék
* Akkumulátor: Lithium-Polymer (USB-n vagy Hálózaton keresztül tölthetõ, kb. 3 órás töltési idõvel)
* Max. lejátszási idõ: 15 óra audio, 4 óra video
* Méret: 88 x 57 x 11 mm
Már a doboza is minõségi volt. A kialakítása meg pláne, még ránézni is jó. Csuklópántja, meg kis védõtokja is van, a fülhallgató ja is jó. 😊 Ez nagyon tetszik most. És fel is van fullra töltve alapból, legalábbis azt jelzi. FM is jó rajta. Igaz +5k -t rá kellett fizetni, de azért ez már sokkal bizalomgerjesztõbb. 😊 Na de majd kiderül.
(Bár a szép nagy kijelzõjén, mintha lenne 1 db pixelhiba, de nem tudom, hogy most tényleg, vagy csak a fólia alatt lenne a kosz, de gyanús, hogy hiba.)
Még *.flac -ot is lejátszik, pedig nem is írták.
Este leírom mire, mert most nem érek rá.
Tudtok mondani olyan oldalt ahol monitorokat lehet böngészni és ki lehet választani, hogy hagyományos 4:3-as monitorok érdekelnének minden gyártótól.
A samsung oldalán van olyan gomb a monitoroknál, hogy 4:3 arány és ilyenkor csak azokat mutatja, de itt természetesen csak samsung monitorokat lehet találni, engem viszont minden gyártó terméke érdekelne.
-format elsõként.(kell)
-megvárod amíg teljesen lemerül. ha már be se kapcsol akkor jó. utána töltsd legalább 12 órán át.
akkor menni fog sokáig. (ezeket a folymatokat kb félévente ismételni kell)
Én amondó vagyok, hogy inkább gyûjtök és rendeset veszek, de ez kényszer volt, mert azért telóért 50 ezer az nagyon sok, és a Nokia 6120 amit néztem annyi.
Hát most hülye voltam, hogy mégis megvettem, de azért azt álmomban se gondoltam, hogy attól hogy valami nem márkás, ennyire szar legyen. Ez gyakorlatilag használhatatlan. És ennyi pénzt csak úgy kidobni?!
Alig várom, hogy holnap visszavihessem.
[merlinw.org]
22 órát töltöttem! Majd felraktam rá 740 Mb anyagot kb. 10 perc alatt, és le is merült.
Ekkora szart!
Holnap visszaviszem, és rájuk borítom az asztalt. Ilyen szart nem lenne szabad árusítani szerintem!
A fülhallgató minõsíthetetlen, a rádió minõsége is szar, az aksi 22 óra töltés után 10 percet bír. Hihetetlen!
Szerintetek mindez normális? Ja és 14.000 HUF volt.
Mit lehet tenni ilyenkor?
végre mûködik, nagyon szépen köszönöm a segítséget!
így azért egész más lesz a játék, h pontosan értem a szöveget😊
A németben meg felirat, hang is német.
A magyarban meg a felirat magyar.
[merlinw.org]
Az lenne a legjobb amit takysoft írt, ha azt sikerülne megeszereznem.
Köszi mind2töknek
hátha megvan ez még valakinek.
[merlinw.org]
a progi mûködik de sajna a magyarítást nem tudom még mindig telepíteni😞
mikor kezdené a telepítést, felugrik egy error ablak: .\2vs4.cpp(233):nincs elég memória szöveggel😞
próbáltam biztonsági mentéssel és anélkül, az eredmény ugyanaz😞
esetleg van vkinek ötlete mit próbáljak még meg?
direkt ezért vettem meg mert van hozzá magyarítás😞
most vettem meg steamen a TLJ-t, erre nem tudom használni hozzá a magyarítást😞 Ahhoz hogy telepíteni tudjam szükségem lenne "TLJRegFix.exe"
nevû filera. Esetleg valaki el tudná küldeni, vagy egy linket hozzá, google-el nem találtam semmi használhatót😞
A pikantériája a dolognak, hogy anno én írtam a topikba egy roppant részletes lépésenkénti telepítést, ami után simán mûködik minden. Egyszer rászánom magam és átnézek néhány ezer beírást a topikjában.
Általánosságban egyetértek, azzal a megkötéssel, hogy a Gothic 1-2 kimagasló, illetve akad még pár érdekes darab (Spellforce, The Guild), de azokat még nem próbáltam.
ID Software - quake(jó motor, unalmas játék)
Na ja, már a legelsõ Quake is techdemó volt, az egeres célzás miatt lehetett érdekes multiban. (Mondjuk a kevés számú, és rosszul megvalósított fegyverek alapján ezt is nehéz elképzelnem, de biztos votl rá megoldás.) Én maradtam e szempontból is a Duke Nukem 3D-nél.
NWN2 meg egy hatalmas rakás bug volt már eleve akkor is mikor kiadták... kis fúrumolvasás után erre hamar rá lehet jönni.
De még mindig nem a BioWare munkája.
Egy kérdésem azért lenne a szakértõkhöz: Ha a Fallout 1-2-t imádtam, de az Oblivion annyira nem jött be, akkor bátran várhatom a Fallout3-at vagy sem? 😄
Nem tartom magam "szakértõnek", de ez attól függ majd, hogyan ülsz le elé. Van egy-két biztató jel az Oblivionhoz képest, pár hiányossággal foglalkoznak, de engem még nem gyõztek meg. Nem harmadik részként, hanem spinoffként érdemes rá tekinteni, akkor még egy élvezhetõ játék lehet a Fallout posztapokalitpikus világában. De ezt még biztosan nem tudhatjuk.
Bioware - valami jóféle. (általában kissé szoktalanabb, de jó kis játékokat adnak ki)
Blizzard - tucatjátékok, de azt nagyon profin megcsinálva.
Black Isle - Istenkirály. (színte sírtam, mikor megszûnt)
Jowood - tömeges vacakok(akad 1-2 aranyos, de egyk se kiagasló)
Rockstar - GTA😄
ID Software - quake(jó motor, unalmas játék)
3dRealms - Duke forveeeee(ásít)....r
Epic - Sokaknak UT, nekem még mindig Jazz Jackrabbit ugrik be meg a Tyrian. Õk szoktak újítani😄 És ássák el maguk, hogy a Jazz3D-t nem adták ki.(ár kész volt az Beta, nekem meg is van. mûxik rendesen😄)
és még van vagy 10.000 db másik, akiknek ha meghallom a nevét, elsõre tudom, mire számíthatok. (kiadókat, fejlesztõket kicsit egy kupac alá vettem, de azért mert nem nagyon ismerem õket. nem kell ez miatt bírálni, mert magam is tudom😄)
És a BioWare-rõl elsõre a "bug" szó jut eszembe, és cska másodszorra a lehengerlõ játékmenet. (NWN1 a mai napig szokott kiakadni a gépemen.(nemtom miért, csak úgy kiép multiban néha...)
Alt+Tab-ot se nagyon szereti. NWN2 meg egy hatalmas rakás bug volt már eleve akkor is mikor kiadták... kis fúrumolvasás után erre hamar rá lehet jönni.
Jade Empire-t nem cikizem, mer a tutorial után abbahagytam(fõleg helyhiány miatt.)
Egy kérdésem azért lenne a szakértõkhöz: Ha a Fallout 1-2-t imádtam, de az Oblivion annyira nem jött be, akkor bátran várhatom a Fallout3-at vagy sem? 😄
[merlinw.org]
Ettõl még nem FPS-gyárosok, és a mûfaj szerlelmesei számára a játékaik midnenképpen figyelmet érdemelnek, nem a 12 egy tucat kategóriába tartoznak. A konzolos Mass Effectrõl rengeteg anyg és rivjú van, így az alapján meg lehet ismerni a játék fõ jellemzõit. Nekem is vannak fenntartásaim, de a sztori és a párbeszédek miatt midnenképpen megér egy misét, hiszen sci-fi RPG nem terem minden bokorban.
NWN2 nem tudom miként kerül ide, az az Obsidian fejlesztése, a BioWare csak a motort adta. Persze az NWN1 és a KotOR sem volt bugfree, sõt... (Na meg az elõbbinek a single részét is lehetne bírálni. Egyébként az X-COM: Terror from the Deep mellett az egyetlen játék volt, melyet bug miatt kellett abbahagynom. Mentett állások még megvannak, így majd egyszer még folythatom újabb patchcsel, de akadnak jobb single RPG-k is.)
: Harc természetesen van benne, mint minden RPG-ben. Én is jobban díjaztam volna egy KotOR-féle kvázi körökre osztott harcrendszert. Amúgy vannak trélerek a dialógusokról, a hírhedté vált "szexjelentetrõl" is.
Bioshock el se indul olyan vidokarin, ami SM3-at nem támogat
csgj: bár a 2600 agp-s verziója nem kimondotan támogatott, maga a chip azért újnak számít. azon(ha nem is magas felbontásban, de) futni fog minden új játék(egy ideig)
Mass Effect meg lesz ami lesz, majd kiedrül (Jade Empire engem nem fogott meg.. hamar abbahagytam, bár lehet nem voltma elég türelmes. bioware-rõl ennyit.... azt meg már ne is említsük, hogy az NWN2 hibáit a mai napig foltozzák. és súlyos hibákról beszélek...)
Merlin meg olyan amilyen. De annyira már ismerheted, hogy nem anyázkodni jön fel midnen este a fórumra. Segít, ha tud, de elmodnja a véleményét.
Ha õ anyáz egy játékot/kiadót, vagy a véleményed egy adott témáról, nem kell egybõl nekitámadni.