33675
-
#25816 Nem, a Nikopol-ról beszél. -
#25815 Az a lényege a dolognak, hogy csapdába kell ejteni a szörnyet, de szerintem a totyikjában hamarabb kapsz segítséget, mert ahogy látom itt rajtam kívűl nem nagyon játsszák a játékot... ;) -
#25814 Simán. Már el is kezdtem. Minden reggel hatkor feldobok egy marék lisztet és alatta állva gyakorlom a fúvást. Nagyon megy már ám. Szerintem van tehetségem hozzá (hihetetlen, de ehhez is...). :) -
#25813 hm, azért ez az önzetlenség nem semmi, vállalnád a több hónapnyi kemény felkészülést a szerepre?;) -
#25812 ez melyik részén is van a játéknak? mert sajna nem nayn emlékszem erre a részre... TLJ-ről beszélsz? -
#25811 Mint látjuk a Funcom csapata nem a játékfejlesztésből keresi a kenyérre valót, ergo nem élvez elsődleges prioritást a dolog. Ők is emberek, örüljünk annak amit eddig adtak:) -
#25810 Köszi az infókat és természetesen az eddigi munkát. -
#25809 Bakker már lassan 3 éve, hogy megjelent?
Hát azóta alkothattak volna már valamit. Francnak kell hülye Conan baromság. -
zizike20 #25808 nektek hogy sikerült megszökni a szörny elől? én csak addig jutottam hogy eltolom a szekrényt és rárakom a követ. és utána? ha kimegyek az ajtón meghalok. -
#25807 Neeem kötekszik!:) -
#25806 Ennek ellenére 3 alkalommal is wikipediás linket raktál be... :P -
#25805 Google, Google, Google:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamfall_Chapters
http://en.wikipedia.org/wiki/Dreamfall
http://en.wikipedia.org/wiki/Funcom
-
#25804 Hát én azért még majd küzdök kicsit a 4.0-ért, hisz olyan szép kerek szám. :D
Meg mondom most legutóbb, Orthos stabil volt, csak nem Crysis kedvelő. :D
Meg már kezdem kapizsgálni, hogy ez a REF. a tuningnál nem azt jelenti, hogy folyamatosan emeljünk, hanem valami finomítást csinál a CPU feszen.
Szóval lehet, hogy még a CPU-n emelni kellene az 1.375-ről? És a REF.pt meg csökenteni?
De akkor meg azt nem értem, hogy ha a CPU 1.375-ön volt alacsony REF mellett ,akkor be se bootolt, ha megemeltem a REF-t, akkor meg jó lett.
Elolvastam a Logoutot, de nem elektronikai mérnök vagyok, szóval nem teljesen tiszta a dolog. -
#25803 Nekem 4500 C2D van rociba, es 2200-n hajtom, ami a gyari orajele. Probaltam huzni, meg mikor megvettem, de fagyogatott, vacakolt..
3GHZ-re feltoltam asszem, de nem volt full stabil, hagytam. -
#25802 Már megtaláltad, közben, azért is írtam, de köszi.
Viszont ez továbbra is érdekelne:
"A Dreamfall sose fog folytatódni?
Mikor is jelent meg?
A csapat mit készít/készített azóta?" -
#25801 sok jó OCR progi van, ami megeszi azokat a képeket.... csak sajnos legtöbbje nem tud magyarul...(ékezetekkel gondjaik vannak)
bár én ilyet már vagy 4 éve nem teszteltem, azóta változhatott ez-az -
#25800 Semmi :D -
#25799 Érdekes. :) -
#25798 Extra fontos dolog lenne:
Ez a scanner: EPSON V200 Photo tud karakterfelismerést? Mert nekem kellene, és a boltban azt mondták tud, de sehogy nem bírom rávenni, hogy ORC-t küldjön a szövegre, csak képet csinál mindig. -
#25797 Nem pöcsöltem, minden auton van, 8x500, 1,35V-on a proci, 1,92-őn a RAM. De mint mondtam volt, az én vasam valamilyen oknál (széria?) fogva másképpen működik mint a többségé (mindenből több áramot akar - lásd 3,6-on is csak 1,28V-al hajlandó menni). Abban a tekintetben is, hogy auto beállításokkal teljesen normális feszültségeket szór mindenhova terheléssel és anélkül is...
Viszont ~3 hónapja stabil, nem ingadozik és 40-60fokos. -
#25796 persze, tudok rá időt szánni.
Az ékezeteket azt hiszem megoldották, e hogy a szövegekkel hogy állnak azt nem tudom.
Erre biztosan lesz néha 1-1 órám:D
De.... nincs serial az installerben:D -
#25795 Magyar betűje lehetsz, ha te leszel a legjobb a rengeted jelentkező közül! :D
Bakker nekem is 4 Ghz-n megy a CPU-d?
Leírnád a beállításait, amiket itt lentebb látsz? -
#25794 Lehetek a hófúvás magyar hangja? -
Szeszmester #25793 Nem sokat :)
Az ékezetes karaktereket és a karakterlimitet oldottam meg.
Amúgy durván 572.500 leütés (szóközökkel) a teljes szöveganyag. Terebélyes. Textúrafordítás és szinkron is készíthető hozzá. -
#25792 A Dreamfall sose fog folytatódni?
Mikor is jelent meg?
A csapat mit készít/készített azóta? -
#25791 Részemről igen.
Az TLJ szövegmennyiségét úgysem überelheti.
Szeszmester mennyit csinált meg belőle? Vagy mindegy, mert 0-ról újraindítjuk a projektet, hogy koherens legyen a fordítási stílus? -
#25790 De az az érdekes, hogy ez Orthos szerint stabilnak tűnik, de Crysis -t akkor miért kavarja be?
De ezek a REF-ek max. mennyi lehetnek? Ez a 0.8 sok? Vagy mehetek még efelé? -
#25789 Ha sikerülne stabilra belőnöd akkor érdemes lenne. Én 4200Mhz-en használom 24/7-re 8x525 beállítással. Nyerek vele pár FPS-t játékoknál.
De nem sokáig mert eladtam a Procimat, jövő héten megjön az új E8600-as.
Abbol már az 5Ghz-et is kihozom majd. :) -
#25788 Hát az lesz. Mert kinek van ennyi ideje erre. :)
Csak ugye a kisördög miatt csináltam. :D -
#25787 Srácok! Szeszmester megkeresett és átadná a Dreamfall magyarítás projektet - volna kedvetek ismét egy közös fordítgatósdihoz? -
#25786 Köszi letöltöttem, megnézem! -
#25785 en nem szenvednek. Sztem a legtobb arc, aki tuningol joforman csak a sebessegmero progikat futtatja.
Kirol, elvezd a villamgyors geped, és ne tökölj tuninggal. Fontosabb nekem, h biztonsagosan fusson a progi, mint 4 fps-el gyorsabban.
-
#25784 Na úgy ment 30 percet hiba nélkül az Orthos. De ami érdekes, a Crysis Warhead állandóan hibát észlelt és kidobott asztalra. :(
3,6 Ghz-n ezt nem csinálta.
Nem tudom érdemes e ennyit szenvedni azért a 400 Mhz-ért. :( -
#25783 Kipróbáltam a Nikopol-t, egész jónak tűnik, bár még az elején vagyok. Kemény volt megszökni a lakásban a mutáns kutya elől, de a végén csak sikerült... Már csak azt árulja el valaki, hogy az átvezető mozikban miért francia a felirat? -
#25782 Akkor nekem is volna egy kérdésem, mert már ha beleőrülök se jön össze.
Van egy alaplapom ugye, meg 2 vinyóm. Vista64 telepítve.
Szeretném megnézni a vinyók SMART adatait, de nem lehet őket lekérdezni(everest, hdtune, hdd sentinel) semmilyen smart-progi nem látja a smart adatokat. nForce driver feltéve(de anélkül is próbáltam).
alaplapon legfrisebb firm(de eredetivel is próbáltam)
1 hete volt egy 250-es IDE vinyó is a gépben, annak bejöttek a SMART adatai. betettem egy régi 40-es IDE-t annak is gond nélkül.. csak a SATA vinyókkal van gond. az egyik samsung a másik seagate-maxtor.
AHCI/RAID nincs bekapcsolva(előbbit nem támogatja a lapom, második meg nem kell)
Vmi 5let? -
#25781 ez meg egy érdekes kérdés.
monitoroknak kétféle kontrasztja is van.
van valami állandó, meg van dinamikus kontraszt.
néha ezt írják oda, néha azt, ebben itt-ott kis átverés is lehet.
Itt írnak róla kicsit részletesebben, de nem nagyon merülnek bele.
(Asszem) Merlint idézve: mindegyikben szinte ugyanolyan LCD-panel van, így inkább csak a garanciás feltételek, a kialakítás(desing) meg max az OSD más... -
#25780 sajnos ezt nem tudom -
#25779 I2K: Főleg neked küldöm, de más is használhatja.
129! -
csgj #25778 Én játszottam a demóval, és tetszett... Pedig nem vagyok egy nagy fp nézetű kaland gamer. -
#25777 Hát ez tuti nem jó.
Nálam az alap 0.760. Ha beállítom a 0.740-et folyamatos sípolás van és el se indul a gép.
Most felraktam a CPU-t 0.375-re és a két ref-t kb. 0.8-ra és most így megy éppen 3 perce Orthos.
Szóval nálam ezzel a két REF-el van bibi, szerintem a CPU-nak nem is kellene 0,375.
De ez a REF max. mennyi lehet? Ez a 0.8 sok?