33675

• kirol
    Aha, köszi. Mondjuk nem akartam sima kukába dobni, csak mintha láttam volna valahol neki kukát. Talán MM-ban.
  • Axon
    Ezeket a tonereket újra lehet tölteni. A melóhelyemnek van vagy 6-7 lézer nyomtatója. Mindegyikhez vettünk 3-4 tonert és ha kifogynak ezeket szoktuk töltetni. Egy töltés töredék árába kerül egy új tonernek. Van egy cég akik mindig elviszik az üres tonereket és hozzák a megtöltötteket.
    Kukába semmiképpen se dobd, mert veszélyes hulladéknak számít.
  • Axon
    Ez jó hír. Ne felejts el szólni nekünk ha elkészülnél egy alfa állapotú fordítással.
  • Axon
    Csak azért mond ilyeneket, mert még nem ismeri a teljes kapacitásodat. Szóval lebecsül, semmibe sem néz. Én a helyedben máris átcitálnám a dühöngőbe, hogy jól megmondjam neki ;-)
  • Atomreaktor
    én örülök is neki, de így nem fogok vele játszani:( de Nektek sok sikert hozzá;) összedobjunk egy szinkront?:))))))
  • Szeszmester
    Van benne arany, biztos azt akarta kiszedni. Amúgy nem sokat, újat kell venni. Drága.
  • kirol
    A kiürült lézer nyomtató/fénymásoló tonerjével mit lehet kezdeni?
    Kidobni a kukába, vagy micsoda. A múltkor az egyik papírhozó csávó el akarta vinni, nem tudom mit akart vele kezdeni, gyűjti otthon biztos.
  • Lord Myn
    Örülj neki, hogy van angol felirat! A Zak McKracken 2-hez azóta sincs, pedig az is jónak tűnik.
  • Lord Myn
    Most kicsit OFF:

Valakinek megvan már az új Photoshop (CS4)? Ha igen rakja fel a polcra, légyszi, fontos lenne...
  • takysoft
    már három napja fordítom:D
    amúgy játszani még nem sokat sikerült vele, a grafikája szép, de kicsit gusztustalanul németül beszélnek benne.
    magyarítás nem lesz meg 2 nap alatt, de azért összekapom magam:D
  • Atomreaktor
    kipróbáltam, egész jónak tűnik, sőt!! az első meglepetés a saját készítésű 3d-s intro láttán ért, a második a német nyelv hallatán. lehet angol feliratot is választani, de én nem vagyok németes, szóval brrr...:)
    a második rész háttereit használva készítettek egy új történetet. kicsit módosítgattak azért a rajzokon is, plusz vannak új helyszínek. egy próbát mindenképpen megér!
  • IMYke2.0.0.0
    TakySoft-tól már megkptam, hogy túlvállalom magam... :)
  • Axon
    Imyke rácuppanhatnál a magyarítására :-)
  • Axon
    hmmm... mégsem tréfa, tényleg létezik:

A Broken Sword egy nagy sikerű kalandjáték sorozat képében tiszteleg előttünk. Ne tessék megijedni a sorozat nem fejlődik visszafelé, a 2.5-ös sorozatszám arra kíván utalni, hogy ez csak egy félig hivatalos folytatás illetve kiegészítő, egyenlőre még nem tudom minek lehetne hívni. A félig hivatalos jelzőt úgy kell értelmezni, hogy tulajdonképpen a játék fanatikusai kreálták meg ezt a játékot, eredeti grafikus engine-nel és egy szerintük mindent elsöprő sztorival. Így tulajdonképpen betudhatjuk a játékot egy rajongói modnak is, de azért itt jóval többről van szó.

Akinek megdobbant a szíve a játék nevének hallatán, annak elárulnám, hogy a hír árulkodó címével megegyezően, valóban ingyenesen hozzá lehet jutni a majdnem 700 MB terjedelmű játékhoz. Egyenlőre még én sem próbáltam ki az alkotást, amit a MindFactory hegesztett össze, így nem tudok különösebbet nyilatkozni róla, azt azonban garantálják nekünk a srácok, hogy mivel ők rajongók, tudják mi maradt ki a játékból. Na most ebből az következik, hogy ők biztosan tudják mi kell nekünk és ha ilyen szemszögből készült a játék, akkor a sorozat fanatikusainak a csalódás kizárva. Ide kattintva kiválaszthatod milyen módon kívánod letölteni a játékot.

Forrás: Gamechannel
  • Axon
    Most gyorsan rápillantottam a naptárra, hogy nincs-e április elseje. :-)
  • IMYke2.0.0.0
    2.5???? Mi a címe? Hol van, ideeeeeee! :)))
  • Atomreaktor
    Broken Sword 2.5 elkészült!! nem tudjátok, hogy ez egy teljesen új sztori?
  • Atomreaktor
    Taníts mester
  • moonster
    Stalker első részét én is próbáltam. Az, h kihagyták a járműveket és sétálni kell, az kapitális hiba. Rohadt unalmas. Viszont, ami tetszett, anno, és ami az egyetlen pozitívum rövid életpályája alatt a gépemen, az hogy mikor pár emberrel, akik útközben csapódtak mellém, lerohantunk egy ranch-et, az ott levő 5-6 emberke nem csak engem akart kinyítni elsősorban, hanem kialakultak párocskák, akik egymást próbálták lelőni. Ezt úgy utáltam az fps-ekben, h mindegy hányan vagyunk, mindegy mennyi ember, állat, mob ellen, az mind csak ENGEM akar széttépni, lelőni, felnégyelni, megégetni, felrobbantani...

Kirol: szétszívatod magad a 4gh-el.:)
  • Axon
    Érdekel. Közben megpróbálom lehúzni hozzá a magyarítást (szinkronos). Ezt megtaláltam rapidon.
  • takysoft
    nekem megvan, letöltöttem az elsővel együtt.

feltettem az elsőt... hát ennél unalmasabb FPS-t még nem láttam..
    a story nem túl jó.
    a játék 50%-ban futkározás, 40% lövöldözés(abból 20% load game mert még nehéz is), és csak 10% story... talán még annyi se...

így a másodikat nem próbáltam ki. de feldobhatom este, ha érdekel.
  • Axon
    A bolti verzió az én fantáziámat sem mozgatta meg :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem még az első sincs meg: eddig nem mozgatta meg a fantáziámat.
    Arról nem is beszélve, hogy a boltokban még mindig 7 ezer körül dobják...
  • Axon
    Elsősorban pedig benned bíztam, mivel te tudsz a leggyorsabban feltölteni. Na mindegy, megpróbálok szétnézni, hátha megtalálom valami gyors helyen.
  • MerlinW
    Nekem megvolt, de töröltem, mert nem tetszett. Unalmas volt... Első jobb.
  • Axon
    Ha valakinek megvan az új stalker, az feltolhatná a ketteskére.
  • kirol
    Mi van? Most ezt nem értem? :D
  • MerlinW
    Ki tudja?:) Nem is érdekel. Majd akkor érdekel, ha játékot fejlesztenek.
  • kirol
    Akkor miből? Én nem tudom.
  • kirol
    Na nem akar összejönni ez a 4.0 -igaz, nem is sokat foglalkoztam vele-, így mindent úgy hagytam, ahogy most van a 3.6-on, csak nem 9x400-en van, hanem 9,5x400-on, így 3.8 -on zsírkirályul megy. :)
  • RaveAir
    Megtörtént.
  • takysoft
    nem titok, csak:
    -nemtom a címét
    -én is belenéznék a cuccosba
  • Szeszmester
    Talán titok? Adjátok csak meg a címét!
  • takysoft
    könyörgöm, tedd fel ftp-re, és küldd el neki a linket:D
  • Szeszmester
    Oké, összeszedem a dolgot.
    Valaki privátban elküldené i2k címét?
  • takysoft
    *tűnik el

(VIP-nek kéne lenni:D gépelni nem tudok)
  • takysoft
    *nagy pörgés
  • takysoft
    annyi szar van az egyetemen, hogy alig látok ki belőle, így agy pörgés nem lesz. De mindenképp szánok rá néha 1-1 órácskát.

Meg Imykét is ismerjük... élete a fordítás, de mindig túlvállalja magát kicsit azzal a 7-8 aktív projekttel:D Már amikor nem tűnik 1-2 évre:D

De... ha velemit elkezdünk, azt befejezzük... egyszer:D
  • IMYke2.0.0.0
    Az itteni tagok is megmondhatják: könyvtárból netezek, így MSN-em nincs... :=( E-mialben (ha nem publikus) meg tudnád írni a módszert és a programok letöltési helyét?
    Látod, csak szólni kellett, s a srácok rápörögtek! Hát még mi lesz, mikor fordítjuk... :)))))
  • Lord Myn
    Utána meg lehet porszívózni... (Reggel 6-kor? Miért is? Rigónak is készülsz?)