33675
-
#25856 Aha, köszi. Mondjuk nem akartam sima kukába dobni, csak mintha láttam volna valahol neki kukát. Talán MM-ban. -
#25855 Ezeket a tonereket újra lehet tölteni. A melóhelyemnek van vagy 6-7 lézer nyomtatója. Mindegyikhez vettünk 3-4 tonert és ha kifogynak ezeket szoktuk töltetni. Egy töltés töredék árába kerül egy új tonernek. Van egy cég akik mindig elviszik az üres tonereket és hozzák a megtöltötteket.
Kukába semmiképpen se dobd, mert veszélyes hulladéknak számít. -
#25854 Ez jó hír. Ne felejts el szólni nekünk ha elkészülnél egy alfa állapotú fordítással. -
#25853 Csak azért mond ilyeneket, mert még nem ismeri a teljes kapacitásodat. Szóval lebecsül, semmibe sem néz. Én a helyedben máris átcitálnám a dühöngőbe, hogy jól megmondjam neki ;-) -
#25852 én örülök is neki, de így nem fogok vele játszani:( de Nektek sok sikert hozzá;) összedobjunk egy szinkront?:)))))) -
Szeszmester #25851 Van benne arany, biztos azt akarta kiszedni. Amúgy nem sokat, újat kell venni. Drága. -
#25850 A kiürült lézer nyomtató/fénymásoló tonerjével mit lehet kezdeni?
Kidobni a kukába, vagy micsoda. A múltkor az egyik papírhozó csávó el akarta vinni, nem tudom mit akart vele kezdeni, gyűjti otthon biztos. -
#25849 Örülj neki, hogy van angol felirat! A Zak McKracken 2-hez azóta sincs, pedig az is jónak tűnik. -
#25848 Most kicsit OFF:
Valakinek megvan már az új Photoshop (CS4)? Ha igen rakja fel a polcra, légyszi, fontos lenne... -
#25847 már három napja fordítom:D
amúgy játszani még nem sokat sikerült vele, a grafikája szép, de kicsit gusztustalanul németül beszélnek benne.
magyarítás nem lesz meg 2 nap alatt, de azért összekapom magam:D -
#25846 kipróbáltam, egész jónak tűnik, sőt!! az első meglepetés a saját készítésű 3d-s intro láttán ért, a második a német nyelv hallatán. lehet angol feliratot is választani, de én nem vagyok németes, szóval brrr...:)
a második rész háttereit használva készítettek egy új történetet. kicsit módosítgattak azért a rajzokon is, plusz vannak új helyszínek. egy próbát mindenképpen megér! -
#25845 TakySoft-tól már megkptam, hogy túlvállalom magam... :)
-
#25844 Imyke rácuppanhatnál a magyarítására :-) -
#25843 hmmm... mégsem tréfa, tényleg létezik:
A Broken Sword egy nagy sikerű kalandjáték sorozat képében tiszteleg előttünk. Ne tessék megijedni a sorozat nem fejlődik visszafelé, a 2.5-ös sorozatszám arra kíván utalni, hogy ez csak egy félig hivatalos folytatás illetve kiegészítő, egyenlőre még nem tudom minek lehetne hívni. A félig hivatalos jelzőt úgy kell értelmezni, hogy tulajdonképpen a játék fanatikusai kreálták meg ezt a játékot, eredeti grafikus engine-nel és egy szerintük mindent elsöprő sztorival. Így tulajdonképpen betudhatjuk a játékot egy rajongói modnak is, de azért itt jóval többről van szó.
Akinek megdobbant a szíve a játék nevének hallatán, annak elárulnám, hogy a hír árulkodó címével megegyezően, valóban ingyenesen hozzá lehet jutni a majdnem 700 MB terjedelmű játékhoz. Egyenlőre még én sem próbáltam ki az alkotást, amit a MindFactory hegesztett össze, így nem tudok különösebbet nyilatkozni róla, azt azonban garantálják nekünk a srácok, hogy mivel ők rajongók, tudják mi maradt ki a játékból. Na most ebből az következik, hogy ők biztosan tudják mi kell nekünk és ha ilyen szemszögből készült a játék, akkor a sorozat fanatikusainak a csalódás kizárva. Ide kattintva kiválaszthatod milyen módon kívánod letölteni a játékot.
Forrás: Gamechannel -
#25842 Most gyorsan rápillantottam a naptárra, hogy nincs-e április elseje. :-) -
#25841 2.5???? Mi a címe? Hol van, ideeeeeee! :))) -
#25840 Broken Sword 2.5 elkészült!! nem tudjátok, hogy ez egy teljesen új sztori? -
#25839 Taníts mester -
#25838 Stalker első részét én is próbáltam. Az, h kihagyták a járműveket és sétálni kell, az kapitális hiba. Rohadt unalmas. Viszont, ami tetszett, anno, és ami az egyetlen pozitívum rövid életpályája alatt a gépemen, az hogy mikor pár emberrel, akik útközben csapódtak mellém, lerohantunk egy ranch-et, az ott levő 5-6 emberke nem csak engem akart kinyítni elsősorban, hanem kialakultak párocskák, akik egymást próbálták lelőni. Ezt úgy utáltam az fps-ekben, h mindegy hányan vagyunk, mindegy mennyi ember, állat, mob ellen, az mind csak ENGEM akar széttépni, lelőni, felnégyelni, megégetni, felrobbantani...
Kirol: szétszívatod magad a 4gh-el.:) -
#25837 Érdekel. Közben megpróbálom lehúzni hozzá a magyarítást (szinkronos). Ezt megtaláltam rapidon. -
#25836 nekem megvan, letöltöttem az elsővel együtt.
feltettem az elsőt... hát ennél unalmasabb FPS-t még nem láttam..
a story nem túl jó.
a játék 50%-ban futkározás, 40% lövöldözés(abból 20% load game mert még nehéz is), és csak 10% story... talán még annyi se...
így a másodikat nem próbáltam ki. de feldobhatom este, ha érdekel. -
#25835 A bolti verzió az én fantáziámat sem mozgatta meg :-) -
#25834 Nekem még az első sincs meg: eddig nem mozgatta meg a fantáziámat.
Arról nem is beszélve, hogy a boltokban még mindig 7 ezer körül dobják... -
#25833 Elsősorban pedig benned bíztam, mivel te tudsz a leggyorsabban feltölteni. Na mindegy, megpróbálok szétnézni, hátha megtalálom valami gyors helyen. -
#25832 Nekem megvolt, de töröltem, mert nem tetszett. Unalmas volt... Első jobb. -
#25831 Ha valakinek megvan az új stalker, az feltolhatná a ketteskére. -
#25830 Mi van? Most ezt nem értem? :D -
#25829 Ki tudja?:) Nem is érdekel. Majd akkor érdekel, ha játékot fejlesztenek. -
#25828 Akkor miből? Én nem tudom. -
#25827 Na nem akar összejönni ez a 4.0 -igaz, nem is sokat foglalkoztam vele-, így mindent úgy hagytam, ahogy most van a 3.6-on, csak nem 9x400-en van, hanem 9,5x400-on, így 3.8 -on zsírkirályul megy. :) -
#25826 Megtörtént. -
#25825 nem titok, csak:
-nemtom a címét
-én is belenéznék a cuccosba -
Szeszmester #25824 Talán titok? Adjátok csak meg a címét! -
#25823 könyörgöm, tedd fel ftp-re, és küldd el neki a linket:D -
Szeszmester #25822 Oké, összeszedem a dolgot.
Valaki privátban elküldené i2k címét? -
#25821 *tűnik el
(VIP-nek kéne lenni:D gépelni nem tudok) -
#25820 *nagy pörgés -
#25819 annyi szar van az egyetemen, hogy alig látok ki belőle, így agy pörgés nem lesz. De mindenképp szánok rá néha 1-1 órácskát.
Meg Imykét is ismerjük... élete a fordítás, de mindig túlvállalja magát kicsit azzal a 7-8 aktív projekttel:D Már amikor nem tűnik 1-2 évre:D
De... ha velemit elkezdünk, azt befejezzük... egyszer:D -
#25818 Az itteni tagok is megmondhatják: könyvtárból netezek, így MSN-em nincs... :=( E-mialben (ha nem publikus) meg tudnád írni a módszert és a programok letöltési helyét?
Látod, csak szólni kellett, s a srácok rápörögtek! Hát még mi lesz, mikor fordítjuk... :))))) -
#25817 Utána meg lehet porszívózni... (Reggel 6-kor? Miért is? Rigónak is készülsz?)