The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dell Poweredge SC440
Na nem az alapmodel, hanem annak kiegészítése:
Intel Xeon 3060 2.4GHz
2 GB DDR2
SAS 5/i Controller Card for SATA and SAS HDD
2 db 250 GB SATA drive
Nagy bánatomra nem fért bele az árba a 2 db SAS vinyó (még a 73 gigás sem pedig az kevés lett volna) ezért van benne a két sata vinyó. Mondjuk azok WD raid editionos cuccok, na de akkor sem érnek fel sem sebességben sem megbízhatóságban a SAS vinyókkal. Sajnos kurvadrágák, de megmarad a remény, hogy késõbb vegyek bele. Mindenesetre a SAS és SATA vezérlõt külön kértem hozzá.
én nem tõled "vásároltam"... 😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nekem is ez a "missinges" van meg😄
mérges voltam kicsit csomagoláskor😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha az, akkor megnézem én is. Sajnos jóideje nem volt idõm "kalandozni".
Mindíg csak a munka meg a munka!! 😞(
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
http://www.youtube.com/watch?v=U1vC4WiSYMU&feature=related
[merlinw.org]
Ez az új Simon The Sorcerer!
Itt elõrendelheted, ha szeretnéd.
season 2-t mágvárom míg kijön rendesen. az elsõ seasonnál is igen komoly dongjaim voltak az "okosságokkal"... már a második is fagyott...
[merlinw.org]
úgyse nyerek, akkor meg minek foglalkozzak vele annyit? 😄
Jack Keane meg egész jó volt. tegnap értem a végére. Nem egy "mestermû", mint a DOTT, de hosszú ideje az elsõ jó kis kaland ami elszórakoztatott.
"Nyereményjátékunk
Ha szeretné megnyerni Agatha Christie Nyaraló gyilkosok címû regényének magyarított, PC-s játékváltozatát, töltse le a játék demóját, s válaszoljon helyesen az alábbi kérdésre:
Hogy hívják a Seadrift szigeten lévõ Smuggler's Rest Hotel bárpultosát?
A válaszokat a [email protected] e-mail címre várjuk 2008. április 16-án (szerda) éjfélig. A helyes választ beküldõk közül három szerencsés nyertes megkapja a program teljes PC-s verzióját a forgalmazó Seven M jóvoltából. A nyereményjátékon az
Link
Játszani aztán! Hajrá!
Henry Bailey szerintem a megfejtés!
Mi a pálya errefelé? Amióta új melóm van ritkán tudok fórumozni. Most egy picit olvasgattam és azért látom, hogy a klub még egyben van. /Közben felnéztem az illetékes helyre is és örömmel látom, hogy van Overclocked! Köszönet érte! Bár játszani nem nagyon lesz idõm, de majd egyszer.../ 😉
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Egyébként mûködik, de kilépéskor hibaüzenetet dob, és összebarmolta a tálcát. Remélem egy reboot után elmúlik.
Mindenesetre köszönöm a linkeket, az egyik rajongói oldal szerint is a dgVoodoo-val megy úgy ahogy.
http://dege.freeweb.hu/
http://evoodoo.emulation64.com/us/evdown.html
http://www.smiff.clara.net/utilities/wrappers/index.htm
http://guru3d.com/newsitem.php?id=511
Google csak ontja magából. Gondolom meg sem próbáltál keresni...😊
[merlinw.org]
Egyébkétn a Dungeon Keeperben valakinek sikerült már elõcsalnia a 3D-gyorsítást? Esetleg ez is driver/nVidia-specifikus probléma lenne? (Nem mintha 2D-ben nem lenne szép, csak kíváncsi lennék. Mondjuk az Incubationre is, de az 3Dfx-es, és még nem hallottam mûködõ megoldásról.)
"Ilyen játék nem is létezik 😊"
Akkor szerinted mihez készítettem én magyarítást heteken keresztül?
Akkor szólj le egy játékot ha nem tetszik, ne akkor ha nem ismered.
egyébként a felhasználói programok 99%-ának teljesen tökmindegy, hogy nvidia vagy ati kártyád van.
Ilyen játék nem is létezik 😊
Mindenesetre az ehhez hasonló "speciális" (értsd: ki tudja értenek a programozáshoz a fejlesztõK) címeknél élek a gyanúperrel, hogy a fejlesztõk hibája is lehet a driverökkel való kompatibilitási probléma.
Ott van például a Beyond Good & Evil, mely sajnos elég igénytelen portot kapot, ez igaz a kompatibilitást tekintve is. 2003 végi megjelenése ellnére problémázik a többmagos processzorokkal (akkor persze még nem kellett volna ezekre optimalizálni, de talán a legújabb játék, mely nyûgösködik, és patch sem jött hozzá, mások hosszú évekig patchelnek). Ugyanakkor idõben visszafelé is problémás, ugyanis az elég krafttal, de SSE támogatással nem rendelkezõ Duron és Athlon processzorokon el sem indult (erre adtak is ki patchet, melynek köszönhetõen jön elõ a játékban a továbbjutást meggátoló bug, hivatalos oldalról el is tüntették, javított patchet arcpirítóan pofátlan módon nem adtak ki).
Ezek után a BG&E problémáját az újabb nVidia driverökkel (a water detailt kell minimumra venni, különbséget mondjuk nem látok, mellesleg a vizet is a "patch" turbózza fel állítólag...) nem fogom kizárólag a hardvergyártó rovására írni, elvégre a fejelsztõk/portolók bebizonyították, hogy "igényes" kódot írtak a játékhoz.
meg mikor kijött a Bioshock... hááát... inkább ATI-snak volt érdemes lenni.
Nekem 6600GT-m van, ha helyette mondjuk X800-am lenne, el sem indult volna SM 3.0 híján 😊 A béta driver mellett képes volt szaggatni, de a véglegessel már egész korrekt látvány mellett is stabilan 30 feletti fps-t produkált a nem éppen csúcskártyámmal.
Én csak azbban vagyok biztos, hogy eddig nem volt olyan problémám, amit a chip gyártójának számlájára írtam volna, tehát elégedett vagyok, miközben netszerte megy a sírás. Ettõl függetlenül elfogadom, hogy egyik kutya másik eb, de talán ha valaki nem amatõr módon gányol a gépén, akkor jó eséllyel egyikkel sincsenek komoly problémái. (Ez nem csgj-nek szólt, mielõtt magára veszi 😊
én azért vettem ati kártyát, mert épp az nvidiával voltak drivergondjaim😄
A Darkstone c. játék esetén volt olyan, hogy régebbit kellett feltenni.
meg mikor kijött a Bioshock... hááát... inkább ATI-snak volt érdemes lenni.
meg arra is emlékszem(talán ti is), mikor a nvidia kiadta (NWN2 megjelenése után) az új diverét, amivel a NWN2-t reklámozta, azt közben úgy elb***ták, hogy 30%-al lassabban ment a játék tõle😄
Atival egyszer volt csak gondom, Vista megjelenése után, egyik játéknál a képernyõ alsó fele fekete volt.
2 nap múlva az új driverben javították... (Ati-ra amúgy jellemzõ, hogy nem titkolják el a hibákat, inkább nyíltan kijelentik, mit javíttottak)
Az enyémhez (a cseréhez) nem nyúlt, az a lényeg, és ez már nem pixelhibás. 😊 Zsír nagyon.
Erre mikor rárakta a gépére, mondja vírusos! És le is törölte.
Mondom ez hülyeség, nálam nem volt az.
Na mindegy, ezután már nem ismerte fel a gép az mp4-et. 😊
Most próbaképpen ráraktam a melós gépre, ezen is nod 32 van, ki is írta, hogy vírusos az autorun. Na ennyit a nodról. A csávó letörölte a fájlt az mp4rõl és csodálkozott, hogy utánna nem látta. 😄
Hülye nod miatt megszivata magát. 😊