The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirol telepited a windowst, h ilyen gyors? Gondolom a dvd olvaso nem tol ilyen gyorsan at adatokat.
Oszd meg, szeretnem tudni, mert sokat segitene. Ha mar elernem az 50e-s SATA2 sebesseget annak is orulnek.
En is agyalok nagyobb vinyon, de...ugyis telel lenne😊
most 160+200 SATA, Kulso 80, ennyi..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Érdekes, hogy azért csak 8x osan írok, és a vinyó nem tudja rá úgy tolni az adatot, hogy elég lyen neki, ha közben másolok egy kisebb fájlt.
[merlinw.org]
Ez igazán grandiózus.
Na igen, ha az egyik vinyó meghall, akkor repül minden. Erre lehet megoldás egy RAID 10, na persze duplázódnak a költségek. Mindenesetre a RAID vezérlõd ezt az üzemmódot támogatná.
- 2 darab Hitachi Deskstar 7K500 (500GB 16MB 7200RPM SATA2) vinyó (25.000 Ft/db)
- Highpoint RocketRAID 1740 SATA-II RAID Controller (21.000 Ft)
Íze:
- Raid 0 tömbben 90-120 MB/s adatátvitel.
- XP telepítése 10 perc volt.
- Ubuntu telepítése 8 perc.
- Vista telepítése 20 perc
Hátránya:
- egyik vinyó elszáll, minden adat repül. Éppen ezért kell erre az esetre megbízható, adatbiztonságot szem elõtt tartó lemezeket venni.
Hitachi Deskstar 7K500
[merlinw.org]
bár ehogy elnézem itt egyesek épp annak a +24 gigának is örülnének😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
... a munkahelyen. <#pardon1>#pardon1>
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Samsung 160GB 7200rpm SATA2 8MB 10 428.- Ft 3 év gar
Máris megháromszoroznád háttérkapacitásod méretét. Aztán nem is biztos, hogy annyira tetszene neked az a játék, talán még csalódott is lennél néhány óra játék után. Úgy érezhetnéd, hogy kidobtál jópárezret az ablakon, ehelyett milyen megnyugtató lenne hallgatni egy új 160 gigás vinyó duruzsolását a gépben ;-)
Vinyók:
250GB 16.000 Ft
320GB 17.000 Ft
400GB 18.000 Ft
500GB 22.000 Ft
Ezt most csak úgy írtam, semmi hátsó széndékom. Hidegen hagy mit veszel a pénzeden😊
[merlinw.org]
várj egy évet vagy másfelet azt bundle-ben megkapod 4 ezerért.
Nem akarok vitát nyitni errõl csak megjegyeztem. Az is igaz, hogy mindenki maga dönti el mit vesz a pénzén, csak utána ne panaszkodj!
Szerintem senki nem várja el egy tanulótol, hogy minden évben új gépet/alkatrészeket vegyen.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Vagy ez a megoldás nem jó?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A simon 4 isoja (ami 3,6 giga) két telepítõt tartalmaz (angol, francia). Én a franciát kioperáltam belõle, így rögtön fele méretû lett az iso (1,8 giga). Így már mindjárt barátságosabb a mérete.
Overclocked 6 giga!!!
Simon 4 3,6 giga!
Mindez kalandjátékoknál.
De az Assassins Cred közel 7 gigás mérete is szörnyen nagy mégha az nem is kaland játék.
Ezekkel szemben az Art of Murder 1 cd-s mérete igen barátságos és eddig nagyon be is jön, bár a fentebbi két másik kalandot még csak most készülök kipróbálni.
CLEOPATRA – A queen's destiny
Ismeritek? Én még sosem hallottam róla. Úgy fedeztem fel, hogy most készült el hozzá a magyarítás. Torrent oldalról sikerült letöltenem. A magyarítás mûködik, de a szinkron már nem angol, hanem német. Kicsit kalandoztam a játékban és egész jónak tünik. Belsõ nézetes kaland.
Miért nem azt rakja, amit a Rendszertulajdonságok>Általános fül> A termék használatára jogosult: -nál lévõ név, cég van!?
Ez az én egyik gépem, szóval nem egy vállalatét buherálom!
Utoljára 1996-ban használtam a word 6-ost egy hosszabb szakdolgozat erejéig. Haj... ezek szerint már volt 12 boldog wördmentes évem :-)
Van a gépemen XP, Vista, Linux, OSX, amit csak szeretnél😊
[merlinw.org]
Ezt k****ra egyértelmûen leírtam szerintem.
"Megnyitod word-öt, elmentesz egy új szöveget.
Total Commanderben a fájlon jobb klikk, spéci tulajdonság, és ott van ki hozta létre, melyik cégnéven, ki mentette utoljára, stb."
Na ha ezen mûveletnél te mást látsz, mint amire én gondolok ,akkor te valószínûleg nem Microsoft terméket használsz.
Nálam többek között XP-ben is ez van:
Nem tudom te mit használsz akkor.
Ha az MS Word dokumentumban tárolt felhasználó információra gondolsz, ami a felhasználónév, windows/munkacsoport neve, azt nem lehet kiütni belõle. A Word dokumentum mindig a Windows-ból veszi a szerzõi információkat. Ez egy hitelesítési információ, nem viccbõl nem lehet megváltoztatni, céges szinten elég kellemetlen lenne ez a lehetõség. Visszaélések, stb.
[merlinw.org]
Én ha elmentem a saját vadi új word fájlomat, annak nem jó a szerzõjénél a cégnév!!
Milyen vízjelrõl beszélsz te?
Másold át a tartalmát egy új word doksiba és mentsd el.
[merlinw.org]
Megnyitod word-öt, elmentesz egy új szöveget.
Total Commanderben a fájlon jobb klikk, spéci tulajdonság, és ott van ki hozta létre, melyik cégnéven, ki mentette utoljára, stb.
Na nekem ide nem azt írja, amire átjavítottam a Tune Up-al a neveket.
A sajátgép tulajdonságainál pedig azt írja ki, csak a fájlokban nem.
Ne ezt nem értem.
Te?
Hé, most kicserélted a hsz-edet! 😊
Mert Tune UP-al átjavítottam a Company-t, de mégse a jó jelenik meg.