The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mostani helyzeten viszont történt egy csavar. Említettem, hogy otthon - bár 1 óra 20 perc alatt - felmet a Runaway 2, bár egyszer hibát jelzett 1 file-nál, de egy ismét gomb lenyomására, már tudta olvasni. Nos szombaton ismét betettem otthon a Runaway 2 dvd-t és nyomtam egy sima másolást a vinyóra. Mondanom sem kell, hogy tökéletesen leolvasta az egész dvd-t hiba nélkül és még 1 óra 20 perc sem kellett neki.
Természetesen a dvd-vel valami gond van, hiszen a melóhelyen két új dvd olvasó (az egyik 2 hónapos, a másik valamivel több mint 1 éves) sem tudta olvasni róla ugyanazt a 30 filet.
Otthon nekem egy régi Pioner dvd olvasóm van, mivel egyrészt sosem kellett még írnom semmit, másrészt eszméletlenül gyors. Egy dvd íróba betett lemezt egy csomó ideig "felismerget" egy mai író, míg az én kis dvd olvasóm pillanatok alatt felpörgeti a dvd-t vagy cd-t és rögtön olvasható is.
Kicsit hosszú lére eresztettem, de a lényeg az, hogy ma hazaviszem a Taky által belinkelt Alcoholt és készítek belõle egy védelmet tartalmazó dvd képet és azt majd feltolom a ketteskére.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
akkor gondolom csúszni fog... angolhoz képest
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
emv-es cuccot az 576-ban pl. de a cdgalaxis se rossz állítólag.
teszkóban... hát... ott max élelmiszert. arra viszont nagyon jó.
BTW again 😄, megoldódott az elõzõ problémám. Lefuttattam egy spyware írtót, és talált egy gonosz kis fájlt, amit törölt. Újraindítottam a gépet, és jó lett, lement a hõmérséklet, a CPU kihasználtság pedig lecsökkent normális állapotban 0-3%-ra 😊 Nemtom valóban a spyware lehetett-e a hibás, mert ilyennel eddig még nem találkoztam...
BTW, help kéne :S Miért van az, hogy 100%-os a CPU kihasználtság, és állandó kb 50 fokos hõmérsékletû a proci? De persze alap állapotban, nem játék közben, ha nem csinálok semmit... És pl volt játék, ami belassult.
Mindenesetre egy próbát megér. Holnap úgyis ott megyek el mellette, legfeljebb beugrok.
Fel kellene hívnom az evm-et, hogy mi ilyenkor a teendõ. Megmondom õsszintén nem szívesen fizetgetnék egy rakás pénzt postaköltségre, ha ide-oda kell küldözgetni a dvd-t.
Itt van a legújabb Alcohol, tuti rendesen le tudja szedni.
Mert amúgy meg... inkább azt nézd meg, h a nyelvi fileokat nem lehet-e kiszedni belõle?...
Telepítéskor kettõs volt a döbbenetem. Elõször is 1 óra 20 perc alatt települt fel a gépemre! No komment. A másik pedig az, hogy hozta a jó kis EVM-es minõséget és hibát jelzett telepítéskor az egyik file másolásánál. Szóval trágya a dvd. Nyomtam neki egy ismét gombot és akkor nagy nehezen leolvasta. Most behoztam a melóhelyemre és ismét ugyanannál a file-nál megállt a másolás. Pont 2 emelettel vagyok a gépem alatt így majd felmegyek és egy újra másolással megpróbálkozom.
Nos, akkor ez a magyar nyelvû verzió, így ha érdekel valakit, akkor feltolom a szerverre. Ha ma elkezdem, akkor a hétfõi munkakezdésre talánt fent lesz a kis 6,5 gigás mérete. Fúrcsa módon a dvd-n van védelem, de most nem tudok .mdf-es dvd képet készíteni. Szerintem a magyar verzióval is mûködik a crack.
A modembõl LAN-on megy az asztali gépbe a net.
Az alaplapomon van integrált WiFi. Ez van beállítva AP-re, és a laptop veszi ezt a jelet. Kapcsolódnak is a wifi -t illetõen, de a laptopon nem megy a net. Pedig megosztottam az asztalin a netet is.
Szóval nincs külön routerem!
Ha van valami MSN-ed vagy valami, és tudnál segíteni azt megköszönném. Úgy kicsit gyorsabb lenne.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A WiFi-n látják egymást, de a net mégse megy, annak a megosztása nem sikerül. Valamit a sok hülye ip, meg kitudja milyen címekkel kellene csinálni, de nem tudom mit.
"The graphics subsystem is one of the TravelMate 8005LMi's strengths, being based around ATI's top-end Mobility Radeon 9700 chip supported by 128MB of DDR video RAM. With full DirectX 9.0 support and hardware-assisted MPEG-2 decoding for superior DVD playback, this GPU will do justice to demanding graphical applications, games and movies. The internal display is a high-quality 15-inch SXGA+ (1,400 by 1,050 pixels) TFT, and you can plug an external monitor into the VGA or DVI-Digital port at the back and spread your Windows desktop over two screens. There's also an S-Video TV-out port, primarily for playing DVD movies."
Szóval ez a natív, mármint az 1400*1050. Ó!
Szerencsére azon az épületen csak átjárok. A sok kocka ott güzül a laptopjával miközben a sok kis könnyûiparos meg menedzser tündibündike ott rohangál közöttük😛
Nekem a 19"-es TFT monitoroknál is zavar a natív felbontás, mert túl kicsik a betûk, de ezt megoldottam azzal, hogy a DPI-t beállítottam 120-ra (125%), így már oké.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Már értem honnan a széleskörû ismereted. Gratulálok a képesítéseidhez, én a negyedére sem lennék/lettem volna képes. Azt hiszem megmaradok az egyszerûbb hálózatok és az otthoni gépek, laptopok karbantartásánál, szervizelésénél na meg persze az értékesítésnél. Nekem már csak a két számtech kisker boltunk marad.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Most éppen a Wifi-met akarom kipróbálni vele, mármint az asztaliról megosztani, de nem sikerül. 😞 ÁÁÁÁ
Mert 1024*768ban rossz, szõrös, viszont olvasható.
Amikor legközelebb gyönyörû a kép és kristálytiszta az 1400*1050, viszont ez már rohadt kicsi olvasáshoz. Bár ha sokáig nézem, lehet megszokom.
Nincs valami köztes?
Nem is értem, az én otthoni TFTm max 1280*1024 es ez hogy ilyen rohadt nagy??
[merlinw.org]
a vicc a dologban az, hogy eltén amúgy van egy "Koczka" nevû tanár. illetve tanársegéd...
Engem majdnem õ tanított Prog alapokból gyakon....
pedignemis<#rolleyes>#rolleyes>
[merlinw.org]
Család nincs, egyelõre barátnõvel beérem, bár sok idõm nincs szerencsétlenre. Pénzrõl meg uriember nem beszél😊 Remélem kielégítettelek😊
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Hát ilyenem.
Egzebkent van 150 MB/s /es SATA-s dvd olvaso.
[merlinw.org]