The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alapesetben:
Ezen a Weblapon meglesed, hogy az adott játék milyen védelemmel rendelkezik.
Psychonauts pls SecuROM 7.00
Az Alcohol 120%-ban rámész arra, hogy Image Making Wizard (a.)
Kiválasztod a megfelelõ védelmet. Psychonauts esetén ugye securom 7. (b)
A gond itt az, hogy a
Runaway-nek vmi Tages védelme van, amit Alcohol nem ismer.
Itt érdemes megpróbálni Custom-ra rakni, és a c pontnál található opciókat bejelölgetni. (Advanced Sector scanning-et elsõre talán ne, mert asszem az igen sokáig tart.)
Ha kész az image, akkor elvileg bemountolhatod Daemon-ba vagy Alcoholba is, de ha gondot jelez, akkor szükséges lehet YASU használata is.
Sok játék eleve nem fut, ha a memóriában Daemont vagy alcoholt észlel, akármilyen jó az az image, így ezeket a meghajtókat yasu-val igen jól el lehet rejteni.
Pipáld be az opciókat, mountold be, yasu, és ha úgy se fut, akkor nem is fog menni(adott védelmet még nem lehet jól másolni)
ALTERNATÍV
Másold le a fileokat simán, ahogy sikerül, és lesd meg, hogy az itt található "Fixed image"-ek valamelyikével nem fut-e. (crack nélkül, yasu ide id kellhet)
Fixed image lehet Mini image, meg Maxi image. (maxi image az olyan, mint amit mi próbálunk csinálni, de csak a védelem van benne az image-ben. maga a játék helyén folyamatos 0-k (nullák) vannak, így nagyon jól tömöríthatõ. (8 gigás image file tömörítve 60kbyte)
Mini image ugyanez, csak ott még nullák sincsenek. (az eleve pici)
És itt a képt

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nemrég volt itt szó róla. Mikor megosztasz egy könyvtárat, megmondhatod mely felhasználók számára legyen elérhetõ. Magyarul, fel kell venned x felhasználót saját jelszavakat adni nekik, majd azokat kiválasztani a megosztás során. (Vezérlõ pult, mappa beállítások, egyszerû megosztás kikapcsolása után jön fel ez a fícsör megosztáskor)
"egyes gépeknél be lehessen állítani egy dedikált le és feltöltési sebességet"
Alkalmazásszinten a Netlimiter programot használom erre, szuper részletes sávszél szabályokat lehet vele gyártani.
Munkaállomás szinten meg okos tûzfallal/proxy-val lehet megoldani.
[merlinw.org]
A te kérdéseidre én sajna nem tudok választ, illetve annyi, hogy XP önmagában szerintem se tud ilyet.
Csináltam én egy cd képet vele, de azon valószínûleg nem volt rajta a védelem, mert kérte az eredeti cd-t indításkor. Utoljára clone cd-vel csináltam védett cd-rõl másolatot, valamikor a dinoszauruszok korában. Akkor volt egy olyan ikon, hogy "készít másolat védett game cd-rõl" vagy valami hasonló. Ezután automatikusan elkészült a cd kép rajta a védelemmel. Itt ilyet nem találtam.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A konyvtarmegostas helyett ajanlanam inkabb hazi ftp szerver beloveset, mert az frankon konfigolhato
Sajnos amugy en sem talaltam meg olyan progit windowsra, amivel savszelsseget lehet szabalyozni, bar...vagy 2 eve nem kerestem, elotte tettem mindent tuve erte.
Az alattam levõ lakó kiszúrta, hogy van wifim, és kérte, hogy osszam már meg vele a netet. Mondtam, hogyha nem zavarja, hogy torrent miatt kb. olyan gyors netelérse lesz, mintha modemet használna, akkor nyugodtan. A hálózat eléréséhez a kódot meg bármikor át tudom írni.
Igazából majd ahhoz kérnék ötleteket, hogy miként lehet úgy könyvtármegosztást csinálni, hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni az adott könyvtárakhoz. Ha van valakinek ötlete, akkor szívesen fogadnám. Ugye arra nincsen semmilyen módszer, hogy az egyes gépeknél be lehessen állítani egy dedikált le és feltöltési sebességet?
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Aktív vagyok, aktív vagyok! 😊
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
telepítési infó mellette.
megy tökéletesen
Ezzel a progival már csináltak tökéletes image-et a Psychonauts-ról, meg a Deus Ex 2-rõl is.
(érdekes, h a data precision: High opcióhoz barátnõm asus meghatójára volt szükség, mert az én meghajtómra aszonta az alcohol, hogy "azt" a részt nem tudja úgy olvasni..... de a Psychonauts-ról még az én régi vackommal is jó képet tudtam csinálni)
védelmes játék futott remekül. (Deus Ex 2 futtatásához még yasu is kellett, lehet h ehhez is kell majd)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
torrenten leszeded, azt kész.
hogyhogy nem ment?
Majd mondom ha eljön a kánaán és lesz laptopom újra nekiállok.
Nemrég volt a híradóban, hogy tanároknak lehet olcsón laptopot venni. A családban van is tanár, de azóta nem hallottam errõl semmit.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Már bocs hogy beleszólok. Amikor beléptem láttam nagyon beíndult a témázás, mondom kijött a Dreamfall 2. De nem. 😞
Tényleg nem lesz olyan?
Mert az én gépemen Realtek integrált WiFi van, a laptopon meg Intel vevõ, és a rengeteg beállításban valamit mindig elkúrtam, és biztos azért nem ment. De mondom mindegy is, mert csak így 1,5 év után gondoltam kipróbálom mûködik e az alaplapom ezen funkciója.
Tök jó volt amúgy a WiFi-n is zsírul ment a 4 Mbit. 😊 De már úgy sincs itt a laptop, így mindegy. Ha nekem is lezs egyszer sajátom, majd akkor belövõm atombiztosra. Nehogy már a kertvégében lakó mama feltörje a netemet. 😄
"Az aki a tanulás alatt sokmindent elhanyagol, soha nem lesz szerelmes, és az életben sokkal többet veszít, mint amennyit a tanulással nyerhet!"
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ki emlelgetett egyébként itt warezt? Azt se tudjuk miajz😊
Bár amúgy se hinném, hogy bárki is meghekkelné a környékünkön. 😊
Milyen távolságban lehet venni még a jelet?
Elsõsorban azok akik idén még nem jelentkeztek be.
Azok akik nem írtak ide 3-4 hónapja, de a kettest használták.
Valamint azok akik nem érdemlik meg.
Nem kell stresszelni, a régi csapat megmarad.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ez mindenkinek egyéni dolga, hogy mit tesz a pénzével illetve mit vesz meg.
MerlinW: Tényleg, ki számít inaktív tagnak?😊
Valakinek esetleg Mistmare nevezetû 2003 game megvan? XY boltban már kerestem, de sajnos, csak 98,4%-ig van meg és enm is várható a befejezés leszálítása:S
Da vinci témához:
The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript az eredeti cime,
link: http://www.secrets-of-da-vinci.com/
[merlinw.org]
Da Vinci rejtélyei: a titkos kézirat
Nem tudom mi lehetett ennek a kalandnak az eredeti angol címe.
Mindenesetre a sok megjelent magyar nyelvû kalandjáték miatt minden tiszteletem a sevenm kiadóé.
MerlinW, ezt a ramdriveos, windows telepitest leirnad nekem reszeltesebben, mert erdekel nagyon.
kocce
De még egy ilyen, hogy "De sztem ha nagyon kell a game, ti is meg tudjátok venni.", akkor csgj-nek sem lesz szüksége hozzáféréshez.
[merlinw.org]
De sztem ha nagyon kell a game, ti is meg tudjátok venni. Én is csóró vok, mégis összekapartam rá vhogy a moneyt.