33675
-
#26016 Köszi a cuccost. Én most pont ilyen gyerekjátékokat keresek mint pl. a putt-putt, de sajnos ebben a kategóriában nem ismerek más játékokat.
Fiam szeptember közepén kezdte az óvodát és 1 hét múlva már ki is szúrták a jelentkezési lapján az apuci foglalkozását (én hülye beírtam, hogy informatikus). Azóta már rámlőcsölték az ovis csoport ósdi rossz számítógépét, hogy csináljam meg és rakjam tele gyerekeknek való játékokkal és mesékkel.
...ez fuck....
Ovonéni közölte, hogy rakjak rá ikszpét. 800 Mhz-es celeron proci van a gépben, ami szinte állóra fagy az xp-től olyan lassú. Csak ezt persze nem tudná felfogni az ovisnéni ezért nem tudom hogyan adjam be neki. Mindenesetre löktem rá egy win98-at meg egy tonna mesét, most pedig játékokat keresnék. -
#26015 Gratulálok!
...és egyben üdv a klubban ;-)
Egyébként mint mondtad nem az első baba a tlj topik törzsközönsége között, én legalább 5-6 babára emlékszem, de mintha az összes fiú lett volna. Cáfoljatok ha tévednék. -
#26014 Köszönjük szépen:) Munkára fogom magam hát:) -
#26013 bizony. de amúgy régen is ez volt. 20-as, 30-as évek újságai tele vannak a brutálisabbnál brutálisabb cikkekkel. sajnos nem újkeletű a dolog:(
-
#26012 "egyenlőre"
Olyan ez, mint a dohányzás, nehéz róla leszokni. :) -
#26011 Hát engem te leptél meg igazán, hisz évek tombol már a II.vh-s FPS-ek kora. CoD, MoH, BiA stb. és ezek király játékok! És ezek is erről szólnak.
Illetve itt a lent említett játékban, kém leszel, nem katona. :)
Nekem tudod mi furcsa? Az, amit tegnap a Fábry mondott, meg reggel a bumerángban is volt.
Egy 3 főből álló bűnszövetkezet - ovisok - , egy külső 4. személy indítványozására a saját óvónénijük kirablását eszközölték.
Vagy hogy egy 15 éves gyerek megerőszakolt egy 75 éves nénit.
Na ezek már annyira durvák, hogy szinte már sírni lehetne, hova jutottunk. (Mondom én ezt a sok évtizedet megélt, bölcs emberke.) -
#26010 Tudom, tudom. Csak valahol furcsa, hogy egy viszonylag friss, sok-sok halállal végződő háború után, annak bárminemű történéseit szórakozásra használjuk fel. Ettől függetlenül én is fogok játszani vele és játszottam is sok háborús játékkal, mert ez van, ilyen a világ nem tudunk mit csinálni. Csak a furcsaságába gondoltam bele, de nem akartam belőle többet kihozni:)
De nagyon érdekes lesz a játék, én is kíváncsian várom;) -
#26009 Most ezt hogy érted, hogy kár?
Nem Hitler éltető játék lesz gondolom. -
#26008 Grat;)) -
#26007 "the riport is ready, my fuehrer":) komoly lesz. bár bizonyos szinten kár, h. ilyenekből játék lesz, dehát ez van. -
#26006 Gratulálok, és nyugodt éjszakákat kívánok! ;)
Takysoft: A paraméterek igencsak fontosak, és nem csak a név. -
#26005 Kedves MerlinW!
Feltöltöttem mindent, amit csak találtam. Egyenlőre ennyi.
Így is adtam neked munkát bőven, lesz miért szidni a fejem:D
A Sierra-s támogatott játékokból csak azokat tettem fel, amiket helyből megtaláltam, mert a legtöbb benne van a DosBox-os csomagban is.
Szeretettel várjuk az új Scumm Packot:D -
#26004 és a világ minden kincséért se rondítanék bele a packodba:D
csináltam szépen egy könyvtárat, abba teszek mindent.
Te majd ellenőrzöd. (némelyiket magam sem ellenőriztem, így tökéletes vírusmentességet sem tudok ígérni, bár kétlem, hogy bármi fertőzött volna(panaszkodtak volna torrenten:D))
Még egyenlőre töltök fel, de ha kész van, akkor szólok.(már nincs sok hátra.) -
#26003 Schnibble and Drascula: The Vampire Strikes Back (DOS/English)
Ott van az(drascula könyvtárban) :)
A többi mehet, a lényeg, hogy semmit se írj felül, mindent külön könyvtárba tegyél (mondjuk Taky/játéknév - hogy tudjam mi az újdonság). Aztán majd én elrendezem:)
Nem tudom van-e különbség a PC/Amiga scumm verziók között, de majd megnézem.
Köszi:) -
#26002 Gratulálok! Sok boldogságot!:) -
#26001 Kornél ))))) -
#26000 Gratulálok!
de könyörgöm.... nem a súlya érdekel, hanem a neve:D -
#25999 Gratulálok! -
#25998 Off
Sziasztok
A topic életében nem az első esemény, de megszületett a kisfiam. A súlya 3.35 kg és 56 cm a hossza.
On -
#25997 Ja, ebből-abból van amigás változatom is(főleg a lucasos cuccokból), kell az is? -
#25996 ja.. scumm packhoz... a végigjátszás: "walkthrough".. nincs "t" a végén:D
(a mappa neve...) -
#25995 Elvirát, i have no mouth-ot nem vettem észre
Inherit-ből nekem CD-s van.
Drascula nem volt a listában.
Szólok, ha felért. -
#25994 #25968 :)
- Elvira 1 fent van
- I have no mouth fent van magyarul
- Inherit the Earth fent van
- WaxWorks támogatott 0.11 óta és fent van
- Zak-ot köszi
- Drascula fent van
A többit köszi, tölthető:)
-
#25993 A magyar Zak már fel is ért(ez már tömörítve van, így töltöttem.)
Szerintem ahogy van, mehet a pack-be. A bat fileokat is benne hagyhatod, akkot mindenki visszaállíthatja angolra, ha gondja akadna vele.(pár kilobyte plusz csak) -
#25992 Merlin, megcsináltam a Zak-et, meg beszereztem még egy nagy halom Scumm Játékot, ami nem volt a packedben.
Még nincsenek tömörítve, ezt meghagytam neked. Feltöltök őket, de kicsit sok helyet foglalnak:D Majd meglátjuk felfér-e:D (kb 4 giga lesz)
Rövid Lista:
-pár manual(pdf, majd bővítem)
-Blue's Clues ABC-time
-Elvira 1-2
-Freddi Fish játékok (az első 5-6 asszem)
-I have no mount and I must scream (ez állítólag egész jó, pár napja lett hozzá magyarítás, majd lesd meg)
-Inherit the Earth
-Lure of the Temptress
-Nippon Safes INC
-Pajama San játékok (az első pár)
-Putt-putt játékok(az első pár)
-Spy Fox játékok(csak a 3. asszem)
-WaxWorks(ezt még nem támogatja jól a Scumm, asszem 10-20%, de meg lehet nézni)
-Zak magyar
A Drascula c. játék pedig letölthető a ScummVm weblapjáról.
Tömörítve(nemtom lehete-e majd meglátod) szerintem nem nyomnak majd ennyit.
A Humongous Entertainment játékokról.... Hát.. a Halacska Frédi és a Pizsama Sámuel játékok talán nem a 30-as korosztálynak készültek, de ez mit sem von le az értékükből:D Magam még nem láttam egyiket se, de ha a Scumm támogatja, legyem már teljes a pack, nem?
Idővel felérnek, meg lesz majd még 1-2 utólag, amik még nem jöttek le(Spy-fox 1-2 asszem meg a putt-putt 3), csak lassú a seed:D majd pótlom. -
#25991 Hát igen! Az! -
#25990 Tényleg szép. Még nem jelent meg, ugye? -
#25989 A Stroke of Fate játékról már hallottam, de csak , most realizáltam, hogy mennyire szép a grafika. -
#25988 Na ja, ők akkor az Icewind Dale, meg a Planescape torment.
Bővebb info -
Zóanagyvarázsló #25987 A Baldur's Gate-et a BioWare fejlesztette, viszont akkortájt a Black Isle elnevezéssel nemcsak a Falloutért felelős csapatot illették, hanem az egész divíziót. -
#25986 Az első kettőt a Black Isle(Bladur's Gate... mond valamit? :D)
A Tactics nem volt túl jó.
a PS2-es varziót meg jobb nem is említeni:D
3.-at majd meglessük:D -
#25985 Igen.
Első kettőt a Black Isle, Tactics-et a Micro Forté, harmadikat a Bethesda. -
#25984 ha már itt tartunk, nincsenek jó posztap. könyv ajánlásaitok? /Malevil után szabadon;)/ -
#25983 nekem bejöttek a videók amúgy, hiába fanyalognak sokan, hogy ez már nem az a fallout lesz... de lehet csak azért, mert a posztap. téma nagyon tetszik nekem:) -
csgj #25982 (és az nem az Oblivion fejlesztőcsapata... az a Bethesda) -
csgj #25981 Az első 2 részét a Black Isle fejlesztette, nem? -
#25980 Dehogynem! Most úgy összeszégyeltem magamat, hogy el se hiszed! -
#25979 Ha nem ismered (nem szégyenled magad?:)) a Fallout sorozatot, akkor annyit mondok, hogy posztapokaliptikus (cyberpunk) offline RPG az Oblivion fejlesztőitől.
Videók -
#25978 És az jó? (Én tényleg nem tudom, mi az a Fallout!)
Hm, mikor lesz már Alan Wake aranylemezen!? -