The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ezt a 2 fájlt kell letölteni,majd kicsomagolni a rart:
hungarian
local.dat
Majd ezután bemásolni a játék könyvtárába :
X:/Jack Keane/media/shared/speech/ -ide a hungarian mappát
X:/Jack Keane/media/shared/local.dat -ezt felül kell írni az eredetivel
Az X:/Documents and Settings/Felhasználónév/Dokumentumok/Jack Keane/settings.ini fájlban kell még megkeresni és átírni 1-2 dolgot:
game_language = hungarian
utf8 = true
Ha mindent jól csináltatok,akkor tökéletesen magyar lesz a játék.
A magyar fájlokért köszönet Minigun-nak!
Jó szórakozást!<#hawaii>#hawaii><#hawaii>#hawaii>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Nos ez körül-belül úgy hangzott mint egy szokásos "soha be nem tartjuk majd" kormányigéret :-)
Ha lenne több idõm meg energiám játszani belevágnék megint, de szerintem csak megszerzem és megy a "polcra" jobb idõkre. Sajnos elég sok játéknak ez a sorsa mostanában. 😞
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nins veletlen valakinek egy biztonsagi masolata belole, esetleg csak a magyaritas? 😊
probaltad ezt? En meg nem, szal ne kovezz meg.
http://www.engelmann.com/?file=5stargamecopy&lang=english
De ha mar megoldottad, akkor talan elmondhatnad, hogy ha mi is ilyen helyzetbe kerulunk, akkor tudjuk.
A tudas hatalom...osszd meg velunk!
Agatha Christie: Peril at End House
Most készült el a fordítása, így figyeltem fel rá, mivel eddig nem ismertem.
Annyira megtetszett, hogy lendületbõl végig is toltam.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
simán tedd fel a játékot, vedd ki a cd-t, majd próbálgasd végig a mini-imageket. (#24104-es postomban linkeltem)
Én azt hittem a véleményed írtad meg a következõ játékokkal kapcsolatban:
Nostradamus The Last Prophecy
Hard To Be A God
Benoit Sokal Sinking Island
Last Half Of Darkness Beyond The Spirits Eye
The Chosen Well Of Souls
Crusaders Thy Kingdom Come
Se itt se sehol. A lentieket se én írtam, csak valaki biztos klónozta a jelszavamat!
Szóval marad az elsõ verzió, hogy olyan progi kellene, ami legalább "virtuálisan megállítja az idõt, és új mentést tudok nyomni, és akkor azt írja be magának, amit én állítottam be úgymond "virtuális" mentési idõnek.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ha van valami progi, hogy tudjam, akkor az még jobb lenne!!!
Ez lenne a legjobb, nem kellene a winXP óráját állítgatni.
Most maradjunk már annyiban, hogy nem passzióból akarok mp-re pontos mentést csinálni!!!
Nem értem mi nem érthetõ!?
Azt szeretném, hogy már egy meglévõ fájlomat késõbb úgy tudjak elmenteni, hogy a mentési dátum akkori legyen, mint az eredeti mp-re pontosan.
Hogy lehet azt megoldani, hogy a windows-ban az órát beállíthassam egy fix ÉV-HÓNAP-NAP óra:perc:mp -re és ha elmentem a dolgomat a progimmal, amit akarok, akkor ezt a dátumot adja mentési dátumnak??
A magyarra kéne lecsapni már valahogy.
Mi is bringáztunk, meg kerteztünk, de sajan nem otthon, hanem nagymamánál.
Meg kereszteltünk..4 napból csak 1 maradt😊
nekem nyárom az úszás a sport😄 miden szerdán uszoda. a fogyásban sen sokat segít, de jó buli(mindig négyesben megyünk a párommal, a hugával meg annak a párjával.)
aztál általában mozi😄 az nem sport de jó😄
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64