The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Ezer köszönet!

takysoft
köszi szépen

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Köszönjük!

[merlinw.org]

moonster
ISTEN VAGY!!!

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
Közkívánatra megszereztem a Jack Keane magyar verzióját,csak kicsit bonyolult volt megcsinálni,de sikerült... <#vigyor2>
Ezt a 2 fájlt kell letölteni,majd kicsomagolni a rart:

hungarian
local.dat

Majd ezután bemásolni a játék könyvtárába :
X:/Jack Keane/media/shared/speech/ -ide a hungarian mappát
X:/Jack Keane/media/shared/local.dat -ezt felül kell írni az eredetivel

Az X:/Documents and Settings/Felhasználónév/Dokumentumok/Jack Keane/settings.ini fájlban kell még megkeresni és átírni 1-2 dolgot:
game_language = hungarian
utf8 = true

Ha mindent jól csináltatok,akkor tökéletesen magyar lesz a játék.

A magyar fájlokért köszönet Minigun-nak!

Jó szórakozást!<#hawaii><#hawaii>
szotyimutyi
Igazából tényleg semmihez. Olyan más...

Lord Myn
Igazából semmihez, az irányítás hagyományos p'n'c és egész jól meg van csinálva a 2D/3D integrálás. Pszicho-thriller, jó hangulattal a hipnózisos részek engem a Memento c. filmre (aki nem látta, sipírc megnézni, alapmû) emlékeztettek, azaz, hogy mindig egy kis részt ismerünk meg utána pedig mindig az elõtte történteket és visszafele haladva ismerjük meg az egész sztorit. Nekem bejött, csak a legvége nem tetszett. Ja, és vidám hangulatra ne számíts elég "depis/öngyis" a hangulat.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Atomreaktor
akkor nyáron lehet belekezdek az overlocked-ba. na egy nehéz kérdés: hangulat terén melyik másik kalandhoz hasonlítható?😉

szotyimutyi
Nekem is tetszett. A Lost crown-ba csak belenéztem.

kirol
Overclocked szerintm jó!

Atomreaktor
van most olyan új kaland amibe igazán érdemes belekezdeni? pl. Overlocked, Lost crown?

Nekem a Reprobates/Next Life az elején tetszett, volt vmi furcsaság benne, ami megfogott... aztán hamar lelankadt az érdeklõdésem 😄
trmn
Nekem a Nibiru is nagyon tetszett ellentétben a legutoljára kiadott Reprobates nevû játékkal, amit szintén ugyanez a cég csinált és amiben baromi nagyot csalódtam.

Axon
Nem is a játékban volt a hiba, hanem bennem :-)

Atomreaktor
ejej, pedig black mirror nagyon jó volt😉

kirol
Aztán csak jön lassan a The Black Mirror 2 -is, reméljük!

Axon
Nos a NiBiRu-val én is csak annyira jutottam, hogy elindítottam és félretettem. Gondoltam, hogy majd ha a Black Mirrort végigviszem, akkor ez következik. Valahogy ezt a két játékot teljesen egy kalap alá vettem az azonos motor miatt. Sajnos a Black Mirrort sem sikerült még végigtolnom, de örvendetes, hogy a NiBiRu fordítójának oldalán ott van a Black Mirror is a készülõ magyarítások között, még képek is vannak belõle mellékelve amin már honosított a felírat. Szóval ha az elkészül, akkor jöhet a Black Mirror és aztán a NiBiRu.
Nos ez körül-belül úgy hangzott mint egy szokásos "soha be nem tartjuk majd" kormányigéret :-)

serito
Abban én is elakadtam egészen az elején, azt hiszem gyorsan feladtam.
Ha lenne több idõm meg energiám játszani belevágnék megint, de szerintem csak megszerzem és megy a "polcra" jobb idõkre. Sajnos elég sok játéknak ez a sorsa mostanában. 😞

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Na igen, emiatt gondolkodtam is rajta, hogy esetleg újból elõkapom a gamet, mert angolul nem játszottam ki... sajnos 😛 Pedig jópofa addig, ameddig toltam.
Axon
Elkészült a NiBiRu: Age of Secrets magyarítása.

moonster
Most olvasom, h Sam and Max elso evad kinn van magyarul!
Nins veletlen valakinek egy biztonsagi masolata belole, esetleg csak a magyaritas? 😊

Axon
nem ismerem. Majd letöltöm, csak elõször regisztrálni kell, azt meg szörnyen utálok.

kirol
Privátban megírom.

moonster
AXON:
probaltad ezt? En meg nem, szal ne kovezz meg.
http://www.engelmann.com/?file=5stargamecopy&lang=english
moonster
vannak olyan progik, amik belehelyezik a mentett allomanyba az elkeszites idejet.
De ha mar megoldottad, akkor talan elmondhatnad, hogy ha mi is ilyen helyzetbe kerulunk, akkor tudjuk.
A tudas hatalom...osszd meg velunk!
Axon
Nem tudom ismeritek-e a következõ játékot:
Agatha Christie: Peril at End House
Most készült el a fordítása, így figyeltem fel rá, mivel eddig nem ismertem.
Annyira megtetszett, hogy lendületbõl végig is toltam.

Axon
Na majd azokat is megpróbálom.

takysoft
emlékszik a fene, de hogy DT Pro-m nincs, az biztos😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
a mini-image-eket nem próbáltad?
simán tedd fel a játékot, vedd ki a cd-t, majd próbálgasd végig a mini-imageket. (#24104-es postomban linkeltem)

MerlinW
lököttek😊

[merlinw.org]

kirol
Akkor jó, mert pont ezeknek a játékmentéseirõl beszéltem.

Randal
Miért? Írtál valamit?😄

Én azt hittem a véleményed írtad meg a következõ játékokkal kapcsolatban:

Nostradamus The Last Prophecy
Hard To Be A God
Benoit Sokal Sinking Island
Last Half Of Darkness Beyond The Spirits Eye
The Chosen Well Of Souls
Crusaders Thy Kingdom Come

kirol
Nem nyilatkozok!

Se itt se sehol. A lentieket se én írtam, csak valaki biztos klónozta a jelszavamat!

Randal
Apehos program mi?😄

kirol
Na megoldottam. 😊
Semmi!

kirol
Basszus, nem jó. 😞 Mármint ez a XP-alatt tényleg lemódosítja a dátumot, de a spéci progi ,ami megnyitja a fájlomat, az nem ezt nézi, hanem valahonnan máshonnan. Pedig de király lett volna Istanem. 😞 ÁÁÁ

Szóval marad az elsõ verzió, hogy olyan progi kellene, ami legalább "virtuálisan megállítja az idõt, és új mentést tudok nyomni, és akkor azt írja be magának, amit én állítottam be úgymond "virtuális" mentési idõnek.

Lord Myn
Megelõztek... Azt hittem ez közismert, hogy file attribútumnál a dátum/idõt is lehet módosítani.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
total commander, fájl, attributumok módosítása

[merlinw.org]

kirol
A fájl tulajdonság fülén a: "Létrehozva, Módosítva" sor fix, én nem tudom módosítani.
Ha van valami progi, hogy tudjam, akkor az még jobb lenne!!!
Ez lenne a legjobb, nem kellene a winXP óráját állítgatni.

Most maradjunk már annyiban, hogy nem passzióból akarok mp-re pontos mentést csinálni!!!

Nem értem mi nem érthetõ!?
Azt szeretném, hogy már egy meglévõ fájlomat késõbb úgy tudjak elmenteni, hogy a mentési dátum akkori legyen, mint az eredeti mp-re pontosan.

Lord Myn
Nem nagyon értem a kérdésedet... Miért nem utólag módosítod a file-t, hogy milyen keltezésû legyen? Vagy beállítod a Windows-t egy korábbi dátumra (bár ebbõl lehetnek gubancok), elmented a file-t és visszaállítod a dátumot. Miért kell neked fix dátum/idõ?

Axon
Már lassan egy hete kínlódok a Runaway 2-vel. Nem sikerült az Alcohol-al olyan dvd képet készíteni, amely tartalmazza a védelmet. Fogtam magam és megpróbálkoztam néhány crack-el. 4 féle crack-el elindul, de a 2. filmrészlet kezdeténél hibával kidob az asztalra. Aztán utolsóként megpróbálkoztam egy ötödik töréssel is ami a német verzióhoz készült és láss csodát gyönyörûen elindult. Magyar nyelvû az összes filmrészlet, szuper! Aztán amikor elindul a játék, akkor még magyarul beszél hozzám a fõhõs, de azután már minden tárgy neve németül jelenik meg. A menü is német. Ha rámutatok valamire, akkor magyarul mondanak el mindent, de ez így roppant zavaró. Gondolom ebben a formában senkinek sem kell a Runaway2.

kirol
Lenne egy kérdésem, nagyon fontos lenne.

Hogy lehet azt megoldani, hogy a windows-ban az órát beállíthassam egy fix ÉV-HÓNAP-NAP óra:perc:mp -re és ha elmentem a dolgomat a progimmal, amit akarok, akkor ezt a dátumot adja mentési dátumnak??

Lord Myn
Az elõzõ, az ilyen DT Pro-s emulációs verzió volt, nem? Nekem csak sima DT-m van, úgyhogy ki sem tudtam próbálni, jobban bejönnek ezek a sima "okosággal" rendelkezõ verziók. 😊

moonster
tökéletesen mûködik az elõzõ verzió!
A magyarra kéne lecsapni már valahogy.
Mi is bringáztunk, meg kerteztünk, de sajan nem otthon, hanem nagymamánál.
Meg kereszteltünk..4 napból csak 1 maradt😊
takysoft
az elõzõ okossággal se volt semmi baj nálam😄

Lord Myn
Na ja, mindenki kihasználta szünetet + a jó idõt, mi is kirándulni voltunk a párommal. Most meg jönnek a jó ki szürke hétköznapok. Btw.: Elvileg kijött a Jack Keane rendes okossággal, valaki nem tudja felküldeni a ketteskére?

takysoft
hát kert is az albérletben sincs, biciklizni meg nem tudok. (legalábbis nem ártanak kevésbé közveszélyesen.)

nekem nyárom az úszás a sport😄 miden szerdán uszoda. a fogyásban sen sokat segít, de jó buli(mindig négyesben megyünk a párommal, a hugával meg annak a párjával.)

aztál általában mozi😄 az nem sport de jó😄

serito
Három nap szünet....mindenki élvezte a napsütést, esetleg a kertimunka örömeit. 😊) Szerencsére nekem lakásom van így a kertimunka elmaradt, viszont voltunk bringatúrán a gyerekeimmel.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
mivan, hirtelen kihalt a topic?

Lord Myn
Én is így tudtam, hogy csak csoportok/felhasználók számára lehet hozzáférést szabályozni a Windows-ban.