The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randal
Ilyenre nem emlékszem, ez mibe volt?

Atomreaktor
dehogynem😊 simán lehetne egy "escape from the tank" kalandot is készíteni😊
a Rejtõ poén megvan, mikor kifogy a benzinük és azt mondják: "menjünk tankolni". a következõ jelenetben pedig már egy tankban ülnek😊

Axon
MerlinW: Nem tudom, hogy mikorra terveztél nagytakarítást a ketteskén, de az Overlocked-re szükségem lenne még a jövõhét elején mivel egy kis malõr miatt törlõdött. Hétfõn újra lehúzom.

Axon
Tankoknak semmi keresnivalójuk egy kaland topikban :-)

kirol
Tankos topikba. 😄

Nagy tank fan vagy! 😊 (Ez egy zsír jó mondat!)

Axon
Ezer bocs ezt nem ide szántam, hanem egy tankos topicba :-)

Axon
Sikerült telepítenem és már el is indítottam a spanyol hadjáratot:

Igen, angol. Legalábbis vki aki kipróbálta már, ezt állítja.
Axon
A képek alapján ígéretes.

kirol
Most látom, hogy a vinyómon rég rajta van a német. 😄

Axon
Próbáld ki a Call of Cthulhu-t. Ez amolyan fps nézetû akció-kaland. Szerintem fps nézet miatt elég nehéz pusztán csak kaland játékot készíteni, ezért raknak bele némi akció elemet.

Én már várom egy ideje, mert németül már rég kint van... De most már elvileg van vhol Vitality-s törés, ami gondolom angol... Btw eszméletlenül jól néz ki a game a képeken.
Atomreaktor
uh igaz, ezek a játékok eszembe sem jutottak😊

holnap megyek a szabadalmi hivatalba(lol)<#vigyor0>

Atomreaktor
Itt van néhány kép róla, valami német kult sci-fi sorozatból készített kaland😉

kirol
Most látom, hogy megjelent valami ûr-kalandjáték??!
Perry Rhodan. Hallott már valaki errõl?

Lord Myn
Érdekes elgondolás, de szerintem ez inkább akkor lesz igazán funkcionális filmnél/játéknál egyaránt, mikor már lesznek rendes 3D-s kijelzõk, így síkban nem lenne az igazi...

Egyébként "normál" FP kalandok léteznek (ahol nem állóképek között ugrálsz, hanem folyamatosan mész, mint egy FPS-ben): Sentinel, Mysterious Journey 2, RealMyst, Myst V, Overseer, a 2 utolsó Sherlock játék. Csak ami így hirtelen eszembe jutott.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

serito
Köszönet érte, holnap "magamévá" teszem.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
én is így vagyok vele. a belsõ nézet inkább a "hardcore" kaland-fanok kedvence, de ezek között is akad azért jócskán fogyasztható anyag. ami még érdekes lenne, egy fps kaland, aminél nem állókép között kell ugrabugrálni, hanem úgy mozoghatsz, mint a válóságban. erre még nem tudom miért nem építettek, bár nem akarok hülyeséget mondani: ahogy nézünk ki a fejünkbõl, ugyebár látszik az orrunk! de a két szem miatt olyan, mintha átlátszó lenne. ezt még egy filmben/játékban sem próbálták lemodellezni. szerintem jó ötlet lenne😊 vagy nagy hülyeség? pl. mekkora lenne egy játékban, ahogy leülsz valakivel beszélgetni, s közben érzelmeid kifejezése miatt pl. a kezeddel az álladat támasztod, vagy lehajtod a fejed, s homlokodat gyûrködöd "ez nem lehet igaz", s közben a képernyõn tényleg látszódnának ezek a mozdulatok, ahogyan igazából is.

Lord Myn
Köszönjük! 😉

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Ja, ezt én is olvastam és abszolút nem értek egyet, én sokkal jobban tudok azonosulni a fõhõssel, ha látom hogy néz ki, milyen a stílusa (kedvenceim: Tex Murphy és Gabriel Knight).

Lord Myn
Nálam is PCI-E 2.0 kártya van az 1.0-t tudó lapban, úgyhogy mûködik, csak ne felejtsd el rádugni a tápcsatit a kártyára, mert a 2.0-s 150W-ot képes adni a kártyának, míg a "hagyományos" PCI-E csak 75W-ot.

kirol
Hát a Sherlock az még elmegy, mert ugyan belsõ nézetû, de legalább nem kell kattintgatni az állóképeken.

Axon
Felért végre a Jack Keane.

MerlinW
Minden további nélkül.

[merlinw.org]

Atomreaktor
Erre csak Pierrot-t tudom idézni:
"Divat a külsõ nézetû kalandjáték - a kalandjátékok között -, de a tény maga nem hat rám különösebben: meggyõzõdésem, hogy szinte képtelenség ilyen módon "eggyé válni a hõssel"" 😊)
de én sem szeretem a belsõ nézetes kalandokat😊

RaveAir
Bizva a hozzáértõkben, kérdeznék valamit.

Ha a videókártya PCI-E 2.0-ás, akkor azt ugye bele lehet rakni a sima PCI-E alaplapba, és az ott mûködik? A wikipedia szerint le- és fel, valamint oda- és vissza való kompatibilitás is van, de néhány helyen lehetnek gondok.

Nektek van valami tapasztalatotok?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Nem tudom milyen még nem próbáltam. Láttam belõle 2 homályos kisképet ennyi. Na mondjuk biztos találnék a neten belõle egy rakás nagyobb képet, de eddig nem is kerestem. Majd kipróbálom és úgy formálok véleményt.
Ki tudja? Talán annyira megtetszik, hogy meg is veszem :-)

kirol
Á, miért?

Meg ez olyan belsõ nézetes szörnyûség, nem?

Axon
Torrent oldalakon ráakadtam, a mérete 1,4 giga. Na az betart úgy egy hónapig legalább.

Axon
Igen ez lesz az, közben én is ráakadtam a neten.
Körülnézek, hátha le lehet húzni valahonnan.

kirol
Szerintem erre gondolsz: The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript

kirol
Nekem annak a német verziója mindig kifagyasztotta a gépet még a menüben. 😞
Bár azt hallottam, nem is túl jó maga a játék.

Axon
Mindenesetre meg kellene tudnom a pontos angol nevét, hogy rá tudjak keresni.
Körülnézek.

Axon
Végre letöltöttem ezt a csoda-cdkép készítõt. Remélem ez már boldogul a Runaway2-vel.

kirol
Ja tudom, ennek az angol verziójáról hallottam, kb. együtt jött ki a másik Vinci -vel.

Axon
Da Vinci rejtélyei: a titkos kézirat.

Ez most jelent meg a sevenm kiadónál és nem az amire te gondolsz (Da Vinci kód). Ahhoz tényleg van magyarítás.
Ez viszont egy olyan kaland, aminek az angol verziójáról sem hallottam. Mindenesetre kíváncsivá tett és lehet, hogy megpróbálom beszerezni az angol verzióját egy próba erejéig (vagy mégtovább).

kirol
Ja lehet, bár ebbõl nekem csak az elsõ és utolsó kellene. 😊

Utolsó elõttirõl nem is hallottam, vagy amirõl igen, ahhoz meg van magyarítás.

Axon
Valami miatt leállt a Jack keane feltöltése tegnap. Most újra elindítottam. 17 darabból áll a rar állomány. Remélem hamarosan felér.

Axon
Maradt még négy:

Agatha Christie: Nyaraló gyilkosok
Agon - Toledo: Az elveszett kard
Da Vinci rejtélyei: a titkos kézirat
Sherlock Holmes versus Arsene Lupin

kirol
Na már csak a legutóbbi Sherlock kellene magyarul. 😊

szotyimutyi
Igen nagy az ellentét...😊

kirol
😄 Ja! Nem jó az egyhangúság!

Atomreaktor
az nem baj, kell egy kis virtuális depi a vidám valós világ után😊

serito
Holnap "rávetem" magam, köszönet érte!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Most még megvan :-)
Na csorog felfele. Rar-al összenyomva cirka 850 mega. Az FTP kliens szerint este 9-re fent is lesz.

serito
Remélhetõleg a hozzáférhetõségünk is meglesz még....<#ravasz1><#vigyor>

Axon
Rendben, akkor darabolom és töltöm is felfele.

serito
Hatalmas isten vagy... Igen szeretnénk ha feltöltenéd a "ketteskére".

Ezer THX!

Axon
Csináltam a Jack Keane-bõl egy magyar verziót. A mérete 1,6 giga és egybõl magyar nyelvû benne minden nem kell másolgatni semmit és benne van a tört exe is, tehát telepítés után rögtön indítható. Csak a settings.ini-t kell bemásolni az adott helyre, amit mellé raktam. Azzal amúgy is az a gond, hogy telepítés után nem jön létre csak ha már egyszer elindítod a játékot, majd pedig kilépsz.
Mondjuk nem nehéz összebarkácsolnotok sem, de ha gondoljátok, akkor feltolom a ketteskére.

trmn
Köszi