33675

• kirol
    Most milyen számokra gondolsz?

Az FPS értékekre, amit pl. Crysis alatt látok 1280*1024-ben csúcs beállítások mellett, 4x-es élsimítással?

Mert nekem eléggé szimpatikusan mutattak!
  • takysoft
    Ja akit érdekel, Broken Sword 2.5 magyarítása nem jelenik meg, hanem a következő hivatalos verzióban lesz benne.
    Okt 26-ra van a deadline, és egy másik srác is segít benne (Kalandfan).
    Ketten csinálgatjuk. Remélem a következőben már angol szinkron is lesz:D

Sajna most ZH-k vannak, de meg fogjuk oldani:D
  • Evin
    A mai évet: 2 000 008
    Hogy rohan az idő. :D
  • takysoft
    ".:i2k:.008"
    most ebből milyen évszámot kéne kilátnom? :D
  • takysoft
    tekintve, hogy már kész a technológia a 100 gigás lemez sorozatgyártására... hát pár éve még van...
    (sorozatgyártásban még nincs, de már van megbízhatóan működő 200 gigás lemez is)
  • IMYke2.0.0.0
    És én már semmit nem is tudok "levenni" semmilyen "polcról", mert minden anyag bazi nagy... :((((((
  • Atomreaktor
    ej de gyorsan haladunk. régen a 4-5 cd-s játékok már a hihetetlen kategóriába tartoztak, majd azt hittük, hogy egy dvd-n minden elfér:) hány éve van még a blue ray-nek?:))
  • IMYke2.0.0.0
    Gyorsan, frissiben: ne ájulj el a GF kártyák képességeit "rejtő" hatalmas számoktól.
    Épp az a baj, hogy csak így tudják hozni azt, amit.
  • IMYke2.0.0.0
    Az összképet már pedig látnod kell: hihetetlenül drágán tudják csak hozni azt a telejsítményt, amit az ATI kártyái olcsóbban, több "feature"-rel simán.
    S nem a DirectX 10.1 játszik csupán...
  • kirol
    "Az összkép több, mint kiábrándító."
    Hát szerintem nagyon nem az!
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy is forszírozni való a megvásárlása. Vélhetőleg megéri.
    [Az első rész Gold verziója nekem meg lett vásárolva akkoriban]
  • IMYke2.0.0.0
    És egyik se megy semmire.
    Hiába a 256-nál nagyobb (gyorsabb stb.) csatolófelület, ha a mag nem ér sokat.
    És az új GF-ok esetében ha a mag nem is gyenge, az összkép több, mint kiábrándító.
  • MerlinW
    A Sacred 2 12GB. Most nincs rá kapacitás.
  • Lord Myn
    Tudom... csak a memória vezérlő nem teljesen így működik (tudod? ;) ). Egyébként elárulom, hogy a G80-as nV kártyák 320- és 384-bitesek voltak, de felhozhatnám példának a régi Voodoo2-est is, ami 192-bites volt.
  • trmn #26122
    Rendben, holnap délig felrakom
  • kirol
    Ja, akkor ezért. :)
    Csodálkoztam amúgy.
  • RaveAir
    Mert magyarul jelent meg. Ennek az elkövetéséért minket lehet szidni...

Angolul hivatalosan csak később fog megjelenni, így nekik még van arra esélyük, hogy a németből való angolra fordítás (amiből a magyar változat készült) korrigálják.

A tárgyak neveit egy tárgygenerátor hozza létre, ezért némelyik egy kicsit esetlen lehet a neve.
  • Atomreaktor
    jöhet;)
  • Axon
    Nekem kellene. Jó lenne ha fel tudnád tolni.
  • Axon
    Huhh... elsőre furcsa volt látni, hogy valaki nem ismeri a Sacred játékot, de "másodikra" végül is érthető.
    Ez egy rpg, amolyan Diablo klón, de a legjobbak közül való, sokan jobbnak tartották az első részt a Diablo 2-nél is (köztük én is), de erről most nem akarok vitát.
    Ennek jelent meg a 2. része néhány napja, még crack sincs hozzá, viszont nálunk is megjelent, méghozzá magyar nyelven. Ebből operálták ki a magyar nyelvi anyagot és tették közkincsé.
  • kirol
    Nem tudom mi az, de hogy van máris magyarítás hozzá?
  • trmn #26115
    Everlight-ot nem láttam a polcon. Kell valakinek, mert akkor szívesen felrakom?
  • Axon
    Ha "véletlenül" belebotlanál az új Sacred 2 működő verziójába, akkor feltehetnéd a polcra. Mindenesetre a magyarítást már beszereztem hozzá.
  • MerlinW
    Megy a feltöltés folyamatosan (4,4GB), csak hát itthonról, ami 512K. Szólok, ha kész.
  • takysoft
    "Szerintem legkésőbb hétfő reggelre fent lesz a helyén."

nem türelmetlen, csak érdeklődő.
  • csgj
    Hát, régen volt már, hogy ennyire megtetszett egy kalandjáték :) Ez most nagyon bejön. Hangulatos, szép, gyakran vicces (főleg az abszurd humor van jelen ---> kedvenc :P), és vhogy olyan varázslatos :D Egyszerűen csak jó érzés tölt el, miközben játszok vele. Ja, és eddig úgy tűnik, hogy nem is a legnehezebb kalandok közül való a game. Főleg, hogy bizonyos mennyiségű gyertyákért (ez nehézségi szinttől függ, amit a játék elején állíthatunk be), kérhetünk tippeket. Nincs szándékomban kihasználni ezt a lehetőséget, de ha nagyon elakadnék, jó lesz a tipp-dolog végigjátszás helyett :P
  • takysoft
    ami nem tört az egész.... (vagy vásárolt)
  • kirol
    És? A GTX 260-as az márpedig 448 bit-es.

Legalább páros, az nem jó neked! :D (Meg kerek is amúgy, mivel nem tört.)
  • takysoft
    448 bit? az nem épp egy kerek szám:D (tudod, 2,4,8,16,32,64,128,256,512,1024,2048,stb)
  • Atomreaktor
    tetszik nekem is nagyon! a válla mögötti tündérrel tiszta Zanzarah:) (bár más azért a kettő)
  • kirol
    Ja, hát igen.
  • Lord Myn
    Na jó, de neked 2 GPU csücsül a kártyán, nem fair összehasonlítani single GPU-s rendszerekkel.
  • Lord Myn
    A DDR5 nem minden, azért nézzük meg hány biten "csatlakozik" az a memória... A 4870 az "csak" 256-bites, míg a GTX 260 448-bites.
  • MerlinW
    Életem első Német alkatrésze. Nvidia párti vagyok én is. Csak hát...:)
  • kirol
    Köszi!

Hát este ha lesz időm csinálok tesztet. De te is csinálj már 3,8 Ghz mellett, mert nekem nem csak E8500-am van és az is csak 3,8 Ghz-n megy.

Hát az a teszt meg szép!
  • serito
    Grat a kártyádhoz! Kíváncsi lennék mit tud 3DM06-ban.
    Szerintem is jobban jártál volna egy ATI-val ugyanebben az árkategóriában.
    Egy kis ízelítő ATi-ból: E8600 4.6Ghz 19.400 pont. Most nem felvágni akarok, sőt egy kicsit sem vagyok nagyarcú, csak mint információt közöltem az eredményt.

Leld sok örömöd a kártyában!! :)
  • trmn #26100
    köszi ))
  • kirol
    Oké! Bár látom neked ATI-d van. :)
  • moonster
    trmn: grat a gyerkőchöz, és ahogy itt vki írta, csendes, nyugodt éjszakákat, kevésbé karikás szemeket.
    A legnagyobb kincs a gyermek.
    Telleg, kinek mennyi van? nem, kor?

kezdem: fiu-4ev(Bálint), fiu-1ev(Ádám)
  • MerlinW
    Oké, mint írtam nem hurrogás volt, csupán piaci körkép:)