The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nod32-t használtam, de mostanában elég siralmasan szerepel a tesztekben és a többi vírusirtó sorban elveri. Melóhelyemen minden gépen ez van, de be-be csurog 1-1 vírus a gépekre.
Nagy elõnye volt viszont, hogy volt hozzá okosság, amivel korlátlanul használható volt, nem kellett vagy 50 gépen havonta aktiválgatni kódokat.
Szóval tudnátok ajánlani valami jó vírusirtót, amihez természetesen okosság is van, amivel korlátlanul használható (ez utóbbi nagyon fontos).
Dear PC Richarsd & Son!
I'd like to buy this products from yours:
JVC Car Audio Bluetooth Adapter Model: KSBTA200
I would ask about this: Could you post this for me, to Hungary?
If yes, how much the shipping, posting and etc?
Thanks for advice, and sincerelly,
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A linkelt képek alapján joggal hiányolható az elõzmény, de tudomásom szerint nem hiányzik semmi a fordításból.
A betûtípus kérdésben nem tudok segíteni - én az alapértelmezettel játszottam és fordítottam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy apróság (még az elején tartok): April naplójában egymás után jön ez a két bejegyzés, esetleg nem hiányzik egy oldal innen, vagy késõbb jön?
S azt esetleg nem tudod, hogy hosszú ékezetes karakterek is megjeleníthetõk? A kiválasztott Arial fontban benne vannak...
Köszi mindent!
Egyeske
Ketteske
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kedves PC Richards & Son!
Szeretnék vásárolni egy ilyen terméket:
JVC Car Audio Bluetooth Adapter Model: KSBTA200
Ezzel kapcsolatban szeretném azt megtudni, hogy ennek szállítása megoldható e Magyarországra. Ha igen, akkor mennyibe kerülne a vásárlás szállítási és minden egyéb költséggel együtt.
Válaszukat elõre is köszönöm!
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A virtualdub pedig nem kezeli nekem az FLV-t, pedig ha leszedné a csíkozást róla szuper lenne.
Lényegében bármelyik rögzítõ programmal megteheted: Premiere Pro, Vegas, VirtualDub... Ha megvan a felvétel, legyen az bármennyi giga, ráengedsz egy Interlanced effektet (VirtualDub-ban biztos van), az amennyire lehet, kiszedi a csíkozódást. Utána elmented valamilyen formátumkba; mov, avi(divx/xvid). Az mpeg1-2 -t nem javaslom, mert azoknak a leggyengébb a tömörítésük.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
SG chat: A chat a jobb alsó sarokban megjelenik
[merlinw.org]
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Amúgy, itt mindig megtalálsz - kérdezz bátran!
Persze, mint minden védelem ez is feltörhetõ, megkerülhetõ.
Elõbbivel csak megnézheted(? - csak sejtem, nem használom) a *.doc(x) fájlokat, míg utóbbival azt csinálsz az adott fájllal, amit nem szégyellsz...
Az Adobe Acrobat X Pro - fullon telepítve - utóbbi kategória.
De ugye kitöltöd a lapod, beírsz kismillió adatot.
Másnap mondjuk rájössz, hogy ezt és ez ki kellene javítani. És itt a gond.
Hogy javítod ki, ha nem tudtad elmenteni?!
Acrobat X Pro -t nem próbáltam még. De ha egy sima Acrobat ezt írja ki (lást elõzõ kép), akkor lenne rá esély, hogy az elmenti?
Egy nyomtatványról lenne szó. Egyiket ellehet menteni, a másikat meg nem. 😞
Az "Amnesia"-sorozat ezért nálam HELYBÕL felejtõs.
Semmi kedvem billentyûzetre borulva végsõ álomra szenderülni - szívroham miatt.
S ezt most minden vicc nélkül írtam.
Régebben azz Undying-nél éreztem hasonlót, bár közel sem ilyen mértékban. Aztán a Bioshock 1-nél volt olyan problémám, hogy abba kellett hagynom, de ott nem a félelemre építettek, hanem a sima ijesztésre. Hirtelen kiugrik valami valahonnan éles hang hatására és jól megijedsz. Na az Amnésiánál nem ez van. Itt valóban félsz. Persze gondolom nem mindenkinél jelentkezik ez egyformán, na meg mint említettem, sok múlik azon, hogy nappal vagy éjjel játszod. Egyedül, fülhallgatóval, satöbbi.
Több fórumot és tesztet is olvastam errõl a játékról és mindenhol cidrizõ hozászolások és vélemények vannak.
Ez a játék tud valamit (már ha egyáltalán játéknak lehet nevezni ezek után)
Én most szedtem le az 1.2-es javítást hozzá, amiben van egy kiegészítés is Justine néven (http://amnesia.wikia.com/wiki/Amnesia:_Justine). A hétvégén azt tervezem játszani. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Minden esetre a váltás gatyát odakészítem a gép mellé.
Most ott hagytam abba, amikor sikerült lejutnom a borospincébe. Elolvastam az oda bezárt emberek haláláról szóló üzenetet. Majd bolyongtam még egy kicsit, ekkor hirtelen kiírt valami olyasmit, hogy ha "élõlényekkel" találkoznék, akkor ne harcoljak velük, hanem jobb elbújni, majd ezután félelmetes léptek közeledtek egy ajtó mögül. Na ekkor tenyereltem rá villám gyorsan az ESC billentyûre és hihetetlen gyorsan kiléptem a játékból.
Úgy érzem, hogy legközelebb egy sört is meg kell innom elõtte ha újra neki akarok állni, attól majd "bátor" leszek 😊
Neten egyszerûen nem tudtam beszerezni. Elsõ alkalommal egy orosz verziót szedtem le, majd találtam megint egy lehetõséget, ami szintén orosz verzió volt.
Éppen folyamatban van a kikölcsönzése 😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!