33675

• bogyoka
    Tényleg lesz? Olvastad valahol? Mert nagyon jó lenne.:)
  • enlightened
    Longest Journey 3 még egy ideig nem lesz és a Secret World amit a FunCom készít az is MMORPG lesz sajnos.

Viszont akik annak idején akartak volna játszani az Alan Wake-el de nem tudtak mert XBOX360-ra volt csak azoknak jó hír, hogy másfél hét múlva kinnt lesz PC-re is az Alan Wake.
  • once
    Én már a The Longest Journey 3-at várom már nagyon,remélem lesz egyszer.
    http://www.thatvideogameblog.com/2011/04/11/the-longest-journey-3-absolutely-possible/
  • once
    Csak így lesz teljes a történet. Szerintem nem volt elvesztegetett idő :)
  • bogyoka
    Sziasztok! Igen érdemes, nagyon jó!:)
  • enlightened
    Sziasztok Black Mirror 3-at végigjátszottátok? Érdemes belekezdeni?
  • Atomreaktor
    Suburgatory nagyon jó ;)
  • MerlinW
    A promo nekem sem tetszett, csak Bilson kisasszony adtam neki egy esélyt. Aztán végül maradtam:) Aranyos, humoros, kedvelhető/olykor karikaturisztikus karakterekkel.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes...

Hart of Dixie promo

Én ránézésre sem tudnám elviselni.

Bár, az igaz, hogy korábban végignéztem az Ally McBeal-t is... tudom, más kategória :)
  • MerlinW
    Dixie nálam "guilty pleasure". Fogalmam sincs mi tetszik benne, de késő este fáradtan a legjobb:) Olyan kis "feelgood" sorozat.
  • Evin
    Rengeteg jó sorozat van. Van akinek ez jön be, van akinek más. Pl most megnéztem ennek a Downton Abbey-nek az ajánlóját, de nem-gyere-be.
    Másnak meg biztos nem tetszik a Grimm, Castle, Suborgatory, Hart of Dixie, Wilfred. Direkt nem akartam felsorolni mindazt, amit nézni szoktam. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Tényleg pofás opció :)
    Lenne saját és szélessávú hozzáférésem, még használnám is :)
  • MerlinW
    Tudom, 5+ éve így csinálom:)
  • Atomreaktor
    nem rossz ötlet :)

• Atomreaktor
    Tudom ajánlani a "Downton Abbey"-t. Lesz még ősztől 3. évadja, de az egyik legjobb sorozat műfajtoktól függetlenül!
  • MerlinW
    uTorrent RSS letöltőjében megadhatod milyen minőséget szeretnél, 16 közül választhatsz, DSRip-től a HDTV, 1080p-ig, adhatsz meg szürőket, sorozatok esetében évad, epizód tartomány beállításokat, stb, stb.

Nézd csak meg, Beállítások -> RSS Letöltő, vagy Ctrl+R.

RSS feed-ek pedig:

EZTV:
    http://ezrss.it/feed/

BTChat EZTV:
    http://www.bt-chat.com/rss.php?group=3&cat=9

BTChat VTV:
    http://www.bt-chat.com/rss.php?group=2&cat=9

Show RSS:
    regisztrálni kell ide: showrss.karmorra.info

Az általános sorozatbeállítás pedig ilyen:

• IMYke2.0.0.0
    Azt a kényelmes mindenedet! :)))

Én szeretem a keresés varázsát. Ráadásul, szeretem eldönteni, hogy milyen minőséget szerezzek be épp akkor, amikor rálelek egy forrásra - meg kell gondolnom, mert szó szerint nincs szélessávú hozzáférésem.
  • MerlinW
    Én sem követem, uTorrent RSS letöltőjében ott vannak a címek, RSS forrásnak az eztv, btchat, showrss, a kliens meg tölti automatikusan mindet amint megjelennek a neten:)
  • IMYke2.0.0.0
    Én ráálltam a befejezett sorozatokra - elegem van a sorozatok követéséből. Öregszem.
  • MerlinW
    Én Mentalist, Castle-t nézem azok legalább viccesek.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, én az összes nyomozós sorozatot rühellem [már].
    Főképp azokat a "rövidítéses" amcsikat (NCIS, CSI és társaik), meg a halottkémeseket.
  • Evin
    Igen? Azt nem figyeltem. Akkor talán ez is jó lesz.
    Csak jönnek is egymás után a CSI, meg NCIS gagyik (amik nem TellTale-ek), pedig a sorozatokat szeretem.
  • MerlinW
    Hééé ez TellTale játék... ők rosszat még nem csináltak, sorozat ide vagy oda:) Nem tudom mennyien veszik, én speciel az összes eddig megjelent játékukat megvettem. (Monkey, Sam and Max, Wallace and Gromit, Back to The Future, Strong Bad, Puzzle Agent sorozat, Jurrassic Park, Poker Night, stb. )
  • Evin
    Na még1x a videó:
  • Evin
    Már megint egy gagyi, sorozatos játék. Tényleg ennyire veszik?!

Én inkább a Deponia-t fogom kipróbálni helyette. Csak az angolra kicsit majd várni kell.
  • MerlinW
    Ez jónak néz ki
  • mandm
    Ha valakit érdekel (és irtózik a wareztól)
    Little Big Adventure 1 és 2, most még féláron 3 USD darabja.

http://www.gog.com/en/promo/gaming_greats?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=game_subject&utm_campaign=gaming_greats
  • moonster
    done, thx!
  • Tomcom
    Lehet jelentkezni:

AdventureGames Offline
  • bogyoka
    Köszönöm, úgy már sikerült.:)
  • MerlinW
    syberia.exe-n jobb klikk, tulajdonságok, kompatibilitás, windows xp
  • bogyoka
    Nem, azt nem tudom hogy kell.

32962
    Nekem ez régóta meg van cd-n, vagy dvd-n, még akkor régen vettem.
  • MerlinW
    Nekem ugyan Steam-es mindkettő, de azok gond nélkül futnak Win7-en, mindenféle állítgatás nélkül.
  • IMYke2.0.0.0
    Kompatibilis módban futtattad?
  • bogyoka
    Én úgy döntöttem, hogy újra végigjátszom a Syberia-t, de az első részt nem lehet elindítani, úgy hallottam,hogy az új rendszerrel már nem működnek a régebbi játékok. Nekem windows 7 van fenn.
    Nagyon sajnálom,hogy nem tudok vele játszani, meg egyéb régi játékkal. A 2. rész néha beindul, de időközben kilép valami exe hiba miatt.
  • IMYke2.0.0.0
  • bogyoka
    Én játszottam vele, de csak félig, mert elakadtam valami bonyolult feladat miatt. Jó, hogy eszembe juttattad, azt hiszem újra elkezdem.:)
  • MerlinW
    Évekkel ezelőtt ajnároztam sokat. Nekem az egyik nagy kedvencem. Csúnya, de nagyon finom:)
  • Atomreaktor
    Vegyes fogadtatása volt ha jól emlékszem, de én nem játszottam vele. Ránézésre egy próbát megérne pedig ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Erről a játékról mit tudtok?:
    Culpa Innata

Első tíz perc.