The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme:
csak a shaderek ugyanolyan rondák(mintha minden viaszból lenne és világítana), és ugyanlyan grafikai hibák is vannak. ebbõl feltételeztem.
Eljutottam amúgy ahhoz a részhez, ahol át kéne menni más bolygóra.... sajnos a Galaxy Map bugos. (crack hiba).... a sokszorklikkelõs módszerrel utazni mg lehet, de a leszállásra nem találtam megoldást... várom majd az ötleteket😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Mióta használ az NWN2 UE3-at? 😉
Valakinek ötlete?
Itt a különleges elitkatonákat hívják így, akiket speciális küldetésekre küldenek, és törvényen felül állnak. Bármikor bármit megtehetnek.
Alig pár ilyen van a világon, és csak legtökéletesebb, legjobb katonákat választják... nem politikusok😄
szerintem azért nevezik "jogar"-nak, mert bármilyen kérdésebn azonnal dönthetnek(mint Dredd bíró😄)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
sceptre hatalmat (mint fogalom (gyak. mint a királyság)), jogart jelent de ez esetben a kormányzó a helyes szó.
[merlinw.org]
Feltettem a játékot, játszogattam is vele egy cirka 1-2 órát.
A játékban egy elitkatonát alakítunk (ehh... sablon....). Kezdéskor már kicsit Deus Ex 2 feelingem volt.... nagyon a Deus Ex-re hajaz, de valahogy azért nem olyan jó...
Itt is van lövöldözés, meg karakterfejlõdés, szétosztható pontok, ilyesmi.
A játék harmadik nézetû, és vannak csapattársak is... Egész használhatóak.
A grafika... hát a jó öreg NWN2 motor.... a maga bugjaival..... (ati kártyákon textúrák fukák kicsit néha... elmereknél forduk elõ, fõleg a fejen...) Amúgy szép... de hogy a filmszerû szemcsésítés miért van alaból bekapcsolva?... biztos, hogy az emberek már a játék elején megtalálják a beállításokat😄
Én vmi Infiltrator vagy milyek kaszttal kezdtem. Bár lehet, hogy a sima katona jobb 5let lett volna, mert alapból medium armorja van meg fegyverképzettsége.
Alapból egy pisztollyal indulunk(persze van más is, de az használhatatlan skillek nélkül). Egyenlõre cska a városig jutottam, eddig nem volt nagyon sok lövöldzés, de kezdõ fokozaton nem volt túl nehéz. HP regenerálódik.
A kitalált világ erõs közepes. Van pár alien faj, akik bevettek a nagy szövetségbe( mármint az emberiséget). Meg volt egy õsi faj, aki eltúnt, és senki nem tud róluk semmit, de az összes faj a maradványaikból tanulta az egész technológiáját. Az emberek is a hipertérugrást.
A story eddig elég szegényes.... Mi szeretnénk az elsõ emberi Sceptre lenni(a szövetséges speciális ügynöke, akik a törvény felett állnak, és csak a tanácsnak tartoznak elszámolással). Jön egy másik Sceptre, aki megnézi a tehetségünk. Na õt megölik, egy másik sceptre, és ekn be kéne bizonyítani, hogy õ volt.... kicsit nehézkes, mert ezek körül az ürgék körül teljes titoktartás van.... senki se tud semmit. Ja meg a gonoszabbik darab ellopja a technológiát, amiért minket küldtek felvenni.
Vagyis ha nem sikerül bebizonyítani, hogy õ volt a felelõs, akkor gyakorlatilag bebuktuk a küldetést, és meghalt a haver is.... akkor meg semmi eséllyel nem leszünk mi Sceptre-ek.(ez mi lehet magyarul
?... nincs kedvem szótárazni😄)
Szal elég lapos, várható valami komolyabb csavar... remélem hamarosan.
A városban kellemes mászkálni, meg beszélgetni, mert tényleg jó a világ, csak valami fura oknál fogva a városban nem lehet játékot menteni.... (bár lehet, hogy csak szabad helyem nem volt, de nem hinném). A játék eddig egyszer fagyott csak le, de azt betudom annak, hogy Reloaded nagybácsikám lemeze kicsit fel van töredezve.
A csapatok menedzselése igen egyszerû, a szabályrendszer is az, nem nagyon lehet belekeveredni... nem DND....
A menürendszer kicsit nehezen megszokható... fura picit.. túl sok opció van.
Lõszerek nem kellenek, de a fegyver melegedik. Csak hogy ez se legyen bonyolult.
Eddig úgy erõs közepes... remélem a továbbiakban kicsit élveztesebb lesz.
[merlinw.org]
Valamint szubjektív véleményként hogy, nem sok esélyt látok a végigjátszására. De ez már ugye az én bajom😊
Viszont nézzetek Dracula-t mert jónak néz ki (még csak videókat láttam belõle).
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A Space Quest 6 az nagyon jó, egyik kedvencem vagy egy év alatt sikerült anno végigjátszani.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Itt 16-ot írnak, mondjuk nem mintha a játék érdekelne, csak beszéltetek róla.
Nekem is csak akkor tetszene, ha nem kellene vele játszani... egy egész estés CGI moziban bevállalnám. Ennek is nagyobb a füstje mint a lángja.
Nem baj, talán majd a Fallout 3. Addig nyúzom a Space Quest 6-ot és a Kyrandiákat😊
[merlinw.org]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Kipróbáltam, egy órácskát játszottam csak vele, de nagyon bejön, jó kis sci-fi-nek néz ki. A grafikát felraktam ultra-ra, így olyan, mint egy film, a szereplõk arca eszméletlenül jól néz ki... Az irányítást még kicsit szokni kell, de nem tûnik túl bonyolultnak.
Beállítottam, hogy ne legyen töredezettségmenetesítés mégis minden alkalommal fut és nem is tudom leállítani.
Mi ennek a módja, menete, hogy ne induljon el többet magától?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ha igen, akkor bele sem kedek az angolba.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Mindenesetre most telepítem én is és kipróbálom. Meg tudnád mondani, hogy hol jelentkezik elõször a probléma?
Itt ott béna a fordítás, de összességében jól sikerült.