33675
-
#26296 Nekem is jól jönne egy próba erejéig, hátha megtetszik. -
#26295 Sajnos nálam semmilyen P2P nem játszik, úgyhogy megköszönném... :) -
#26294 Az mp4 fülhallgatón is csak egyik oldali szól. :(
Ezt lehet javíttatni? Az első jobb és bal oldal külön erősítődik? Vagy hogyhogy csak egyik oldal nem szól? -
#26293 Ha a gyárival sem szól rendesen, akkor valószínűleg az erősítő a bibis, jahm. Próbáld még ki hogy felcseréled a két hangfalat, hogy kizárd a hangfal hibáját. -
#26292 Felrakhatom, ha nem tudsz torrentezni. Mert ha tudsz, a fél világ ezt seed-eli:) -
#26291 Na 100x újraforrasztottam, már az RCA-t átcseréltem jack-jack elosztóra, de a kis mocsok nem szól, csak az egyik. A másik csak halkan.
Ekkor jut eszembe, mondom ez már incredible. Átdugtam a hátsó még gyári vezetékeset, de az egyik itt is csak halkan szól.
Lehet hogy az erősítőben romlott el valami? De akkor picit hogyhogy szól?
-
#26290 Esetleg fel lehetne rakni a "pócra"? -
#26289 FarCry 2 csak 4GB -
#26288 A listádról engem egyedül a Sacred 2 érdekel, meg belenéznék a Dead Space-be is. -
#26287 Arról nem is beszélve, hogy szinte mindegyik DVD9-es... köszönet a(z elégtelen vagy direkt kihagyott) tömörítésnek és/vagy a sok lescriptelt cuccnak...
-
#26286 Basszus, amik érdekelnének [még], azok
1. rohadt drágák
2. a wareznél később jelennek meg
3. s még a warezt sem tudom letölteni... :(()
Játék megjelenések
(www.cdgalaxis.hu)
====================
- Need for Speed: Undercover - 10.790 Ft - (PC, magyar felirat, várható: november 21.)
- Grand Theft Auto 4 - 10.790 Ft (PC játék, várható: november 21.)
- Red Alert 3 - 10 790 Ft (PC, magyar felirat, várható: október 28.)
- Red Alert 3 - 11 690 Ft - Red Alert 3 Premier Edition (PC játék, várható: október 28.)
- Dead Space - 10 790 Ft - (PC, magyar felirat)
- Sacred 2 - 8 990 Ft (PC, magyar felirat)
- Far Cry 2 - 6.290 Ft - (PC, magyar felirat, várható: november) - Bolti normál ár internetes rendelés nélkül: 6990 Ft.
(www.576.hu)
=============
- Far Cry 2 - 6.999 Ft - (PC, honosítást nem jelölnek, várható: november 5.)
-
#26285 Aham, értem már. Ötletem nem sok van. Kábel próbálgatás, esetleg méricskélés, hibakeresés. Ha nem megy akkor vissza az eredeti felállásba:) -
#26284 Na figyu:
Az erősítőn van 2 db jack bemenet az első és hátsó két hangfalnak. A mély az maga az erősítőben van, a center meg spéci kábelen megy.
Tehát eddig 1 db stereo jack dugót bedugtam, és ment az első 2 hangszóró.
Most ugyanide bedugom ezt:
és ebbe jön a hangfal, immáron 2 egymástól elválasztott vezetéken. Hogy csak kihúzom az erősítőből, megfogom a hangfalat és húzom a kábelt a dzsungelből, így könnyebben kijön, mintha a másik hangszóróval együtt csinálnám ugyanezt. :D
Szóval ebbe amit a képen látsz belemegy a 2 RCA végű hangfal, amiből csak az egyik szól "rendesen", a másik alig.
"rendesen"= szerintem kevésbé úgy, mint a gyári vezetéken.
De azt mondod ha lemérjük a kivezetést, és az új kábel végén akkor kiderül, hogy csak én képzelődök, vagy tényleg gyengébben szól?
Remélem így képpel már érthetőbb, miről beszélek! -
#26283 Kiegészítettem az előző hsz-t:)
Mérni csak annyit tudsz, hogy míg az erősítőben van a kábel, a hangfali oldalon leméred. Ha egyezik a két vég értéke, akkor kihúzhatod az erősítőt és a hangkártyát a hibalistából. Marad a hangfal. -
#26282 És azon mit mérjek? -
#26281 Jaa értem... azt hittem normális szett. Akkor sokat nem tudok segíteni. Maximum annyit tudok tanácsolni, hogy műszerrel mérd ki a kábelek végét. Az is lehet, hogy kontaktos belül valami, Lényeg, hogy ha halkabb az egyik, mint a másik, akkor jelerősség veszteség van, amit okozhat sok minden. Kábelhiba, mágnesesség, erősítőhiba, hangkártyahiba.. -
#26280 Ezen nincs olyan. -
#26279 - Hangkártya és az erősítő fenekéről tudnál képet mutatni?
- Digitális/Optikai kábel nem megoldás? -
#26278 Ez PC-s 5.1 rendszer, csak 3 db jack bemenet van rajta.
A 2 RCA az 1-1 hangfalhoz megy, ami a hangszóróba forrasztva van. -
#26277 Jó az nagyon, tessék kipróbálni:)
-
#26276 én cask olvastam róla, ígéretes alkotás, egy jó ötlettel, de a tesztek szerint a megvalósítás már nem sikerült olyan jól. -
#26275 Nem. Az erősítőbe ugye eddig 1 db stereo jack ment bele a front left és right. Most külön vettem, és egy jack belemegy az erősítőbe, ami 2 RCA-ra ágazik szét. -
#26274 Ha jól érem 2RCA-1Jack elosztót dugsz bele, és csak egy RCA és egy Jack-et használsz. Vegyél 1-1-es átalakítót, mert így elmegy a jel egy része a másik ágon. -
#26273 De nálam mi lehet a gond, miért nem szól úgy, mint a régebbi/gyári vezetékkel? -
#26272 Front ~1300, hátsókhoz a vékonyabb ~900 -
#26271 Aranykábel? Basszus 1k/fm?
Én gyári rendszer akarok, egy szépet, hogy jól is mutasson. A Samsungok tetszenek, meg vezeték nélküliek is, de Jamo elvileg jobb, csak az meg nem olyan szép, illeve ami már design modell, az vagy 3-4száz k. Mír előbbi 150-200. -
#26270 Hmmm... elbambultam akkor. -
#26269 Én 15 méter kábelt vettem 16ezerért...:) A jó kábelnek ára van:)
Mondjuk én építettem magamnak saját hangfalakat.
120x35x50cm-es első (3 utas, elöl reflexes, 250W-os Otto mély, 25W-os közép, és egy magas)
20x50x30-as center (3 utas, 2db 50W-os mély és egy magas),
30x20x25-ös hátsó (2utas 50W-os mély, egy magas)
Kicsit sok egy 20nm-es szobába, de szépen szól:) -
#26268 A francia is támogatva lett volna, de mivel franciák fejlesztették, ezért nem volt minden adat rendesen összerendezve benne. Meg szerintem a többség inkább tolerálja a angol/német szinkront, mint a franciát. -
#26267 Még év elején fent volt ketteskén sokáig..:) -
#26266 Elvileg az enyém is, de a gyakorlatban mégis új kellett. -
M.A.D. #26265 No, lassan 2 éves lesz a gépem. Muszáj leszek upgradelni. Még jó, hogy az alaplapom támogatja a mostani procikat. -
#26264 Na de az nem szólna így. Ez anno 25.000 Ft volt, és én most is megvagyok elégedve vele. -
#26263 Én az angolt szedtem le. Elkezdtem, de egyszerűen nem tudtam kijutni semerre még az elején és eltettem talonba. Mindenképpen érdemes kipróbálni, én sem adtam fel teljesen. Most felbuzdulva, lehet, hogy előkerül megint... -
#26262 mert 6-7-ért már új setet vehettél volna:D (50 watt körülit) -
#26261 3000 Ft-ot. Miért? -
M.A.D. #26260 Bizony! Azért kerestem én csak angolt. -
#26259 Én a francia verziót húztam le, mivel csak azt találtam. Sajnos nem működik vele a magyarítás. A készítője írja is, hogy az angol és német verzióval működik, bár ezt csak a magyarítás telepítésekor teszi. -
M.A.D. #26258 Én ezért kértem az infót tőled, de nem tudok belépni. Amúgy én is 3 napig töltöttem/ill. töltöm még mindig otthon (Experience 112). Jól megy a most kijött magyarítással? Amúgy a Simon the Sorcerer 4.-et is ezért keresem, de iszonyat lassan csordogál az is. :(
-
Zóanagyvarázsló #26257 A rossz nyelvek szerint a lenézett Orion gyakorlatilag ugyanaz, mint a Genius. Nekünk olyan van, 11k-ért vettem 3 éve, de boltban 15-17k volt akkoriban. (Érdemes az Orion márkaboltban sérült doboz miatt visszavitt példányra vadászni, én is így szereztem be olcsón.)
Viszont biztosan olcsóbb a Geniusnál, és én meg is vagyok vele elégedve azóta is, és szintén nem gagyi műanyag. Árához képest mindenképpen jó vétel, ha nincsenek nagy igények, melyeket az alábbiak közül egyik sem elégít ki.