33675
-
#26376 Hát ezzel tényleg nem fogsz játszani...
Utánanéztem, elvileg van benne egy 4x AGP port, de az van mellé írva, hogy "disabled in all models", szóval lehet, hogy nem is használható, de vigasztaljon, hogy ha mégis használható lenne, akkor sem tudnál olyan kártyát belerakni, amivel futnának a mostani játékok, már csak azért sem, mert a tápja is csak 230W-os a gépnek. Szóval legjobb, ha full új gépet veszel, ha játszani is szeretnél... Ez van. -
#26375 Hát én ebből nem vágom a lapod típusát. -
#26374 A Fallout 3-ról nem is beszélve, az csak álom marad számomra:(. Na jó, melóhelyen még azért ki fogom próbálni, de ott nem tudok nyugodtan órákat játszani:) -
#26373 Sziasztok!
nagy segítséget szeretnék kérni!
bemásolom a gépem paramétereit (de ne röhögjetek);)
Product: ThinkCentre A30 8191-MGH
Original description: Based on 8191-83G: Intel Pentium 4 2.8GHz (512KB), 533MHz FSB, 512MB, 40GB 7200RPM IDE HDD, PCI Desktop (4x4), Intel Extreme Graphics, 16x DVD-ROM, Intel 10/100 Ethernet, Windows XP Home
ősrégi masina, de nagyon jól bírja és internetezésre, filmezésre nekem tökéletes, sőt komolyan mondom még gyors is:)
viszont már a kalandjátékok sem akarnak elfutni rajta (Pl. The Abbey, Sherlock Holmes Nemesis, a rossz alaplapi videókártya miatt. Próbálgattam kitalálni, de én nem jöttem rá, hogy ezt a gépet tudom-e még bővíteni valamilyen videókártyával? Tudnátok ebben segíteni? -
#26372 Én ezek közül egyikkel sem.
Most csak Sacred 2 megy és a CoD5:WaW béta... -
#26371 Basszus.
Nem elég, hogy pénzem nincs elég - játékokra sem -, még ráadásul hergelnek is a warez scene tagjai is: folyamatosan nyomják ki a jobbnál jobb játék anyagokat.
FarCry 2, Fallout 3, Red Alert 3...
Basszus!
"Beszerezni" sem tudom őket, mert rohadt lassan tudok "levenni" a polcról.
Úgy látom, marad a low budget megjelenésre várakozás...
Ti mindegyikkel játszotok? -
#26370 Eléggé ott van ez a Fallout, bár még csak most szabadultam ki a külvilágba, de eddig bejön (bár kissé véres, azt hittem először ez valami Soldier of Fortune kiadás... :D ). Nagyon Mad Max feeling-es és a külső terek iszonyúan szépre vannak megcsinálva. Lesznek benne járművek is? -
M.A.D. #26369 Nem azért írtam. Csak a régi fórumomba csak ubuntu-linux szimpatizánsok vannal, na meg maximum 32-bites win-esek, és hergelnek mindig. :) -
#26368 "64 bites windowszom van"
nekem is. és? azon nem fut? -
#26367 Nagyon köszi! -
#26366 Ja igaz, az hack&slash kategória, mint a Diablo. -
#26365 ETKA 7 a polcon van -
M.A.D. #26364 De valahová be kell sorolni. A Fallout 3 majd csak egy kis upgrade után lesz. 7600-as 9600-as csere, és 3200+ 5000 procicsere. Ráadásul 64 bites windowszom van. -
Zóanagyvarázsló #26363 (Sacred 2-őt nem számolom, mert nem bírom az izometrikus felállást.)
Én pedig azért nem, mert nem RPG :) -
#26362 Kipróbáltam ezt a Fallout 3-at. Oblivion szintű remekmű. Tulajdonképpen Oblivion a jövőben, hasonló minőségben.
Végre egy RPG, azt hittem a langyos Mass Effect (jó játék, de egyszeri végigjátszás után kuka) lesz idén az egyetlen. (Sacred 2-őt nem számolom, mert nem bírom az izometrikus felállást.)
Lényeg, hogy a következő két évre is megvan a játékom:) -
M.A.D. #26361 Ááá, dehogy! :) -
#26360 Aha, aztán majd benne lesz a híradóban este egy PrintScreen a topikról, és mondják, hogy a titkosszolgálat mi talált! -
#26359 Azért az jó dolog, amikor veterán bomba-szakértők összetalálkoznak... :D
Más: leszedtem 136-oskát, este remélem lesz időm kipróbálni, anno az 1-2-ről ódákat zengtek, sajnos nekem ezek kimaradtak az életemből, mivel 1996-2001 között nem tudtam gépet fejleszteni és elég gyenge cuccom volt. -
M.A.D. #26358 Mi meg a gricelin füstbombánál (hypermanganát vagy mi kellett bele, tudom is én)...igaz, az még a 80-as évek közepán volt. -
M.A.D. #26357 Áldott jó kis kémikusnak készülhettél anno. :) -
#26356 Mi a bobo boltos bűzbombánál nem jutottunk tovább :-) -
#26355 Nekem is kellene, de én más autójában szeretném tárolni (biztos, ami biztos...).
Mi is bűvészkedtünk mindenfélével még a középiskolában, elloptunk egy poroltót, hogy lángszórót készítsünk belőle, de majdnem napalm bombát sikerült (hüpp-hüpp, régi, szép idők...). -
#26354 Megnézem, köszi -
#26353 Túrához, tűzrakáshoz kell. Cukorral összekeverve elég jól gyullad. Multkor láttam egy filmet, a vizes fát úgy meggyújtotta mint a pinty. Sokat szívtam már a természetben ha tűzrakáshoz nem volt száraz fa. Van ugyan magnézium rudam, de az sokkal macerásabb. ))) -
#26352 Nekem meg néhány csőbomba kellene. Az autóm csomagtartójában szeretném tárolni... -
#26351 Oxigént akarsz előállítani?
Mihez kell?
Manapság már egy sima alkoholt se árulnak ott. :( -
#26350 Ha jól tudom, akkor régen gyógyszertárban lehetett kapni. -
#26349 Nagyon köszi! -
#26348 Off
Nekem viszont kálium-manganát kéne. Valaki tud segíteni?
On -
#26347 Igen, teljesen magyar. Ezt írják róla:
"Etka 7.0 programok , melyek kizárólag a ww (vw, audi, seat, skoda) családba tartozó autók szervízprogramjai. Mindent tudnak amit ezekről az autókról lehet tudni. A program teljesen magyar nyelvű."
Akkor leszedem, és holnap felrakom a polcra. Az-az remélem, holnapra lejön, mert csak egy seeder van. -
M.A.D. #26346 Az Experiment olyan System Shock-Uplink keverék, szerintem. Igaz, itt nincsenek szörnyek, mint az SS-ben. A Simont the Sorcerer 4. az, hát...iszonyat blőd. Ez kell nekem. :) Elképesztő szöveget nyomnak benne. Igaz, egyszeri végigjátszásra elég ez csak, de akkor is. -
#26345 Ja és az magyar? -
#26344 Aha ez az, nekem VW-hez kell. Jó lenne, köszi! -
#26343 Ilyet találtam: ETKA 7 0 + update + SEAT SKODA activation
Ez az? Ha igen le tudom szedni és felrakom a polcra. Valamivel több mint 2 giga. -
#26342 Wow! Köszi!
Nem is tudtam, hogy megjelent. -
#26341 Na nekem pont tegnap ért le a The Experiment angol verziója, mivel a franciával becsődőltem. Még a mai napon kipróbálom, mert roppantmód felkeltette az érdeklődésemet. -
#26340 136_Fallout3 -
M.A.D. #26339 Szóismétlés, elütés...:))) Ez a melóhely. -
M.A.D. #26338 Az utóbbi időben nem próbáltam ki "új" játékot. Nemrég vistont a The Experiment 112-t és a Simon the Sorcerer 4-et próbáltam ki.
Az első egészen egyedi, hangulatos. A második, igazán szarkasztikus, blőd kaland negyedik része. :)) Nagyon jók hozzá a magyarítások!
-
#26337 Van valakinek ilyen progija:
ETKA Ellenőrzés 7.0 Autodiagnosztika