The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
belenéztem a Runaway-be. mini image-ekkel eddig nem ment, majd megpróbálom crack-el, is de majd késõbb, mert 10-kor vizsgázom, és sz**t se tudok még😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
19-20.-a környékén várjuk a feltöltést akkor😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Remek, akkor nálam mégsem igazán mûködik, bár ez inkább bugnak tûnik. Igazság szerint az options és társai se jönnek be, csak állást betölteni tudok és kilépni.
Ki is játszottam 😛 Fantasztikus game!
Lord Myn
Nekem felkelt magától, de nem nagyon értem a játékot...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Már nem kell, közben egyik AW oldalon megtaláltam a fullCD-s verziót, nem értem mi problémád volt vele:

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

😄 Arra is... De elõtte még holnap jön meg a Guild Wars. Mivel eladtam a régi videókártyámat, arra is van pénzem. És már egy jó ideje fájt arra is a fogam 😛 Btw, a Mass Effect-et nem sokára kijátszom, de 100%-ig biztos vok benne, hogy az eredetit is vagy 20x végig fogom tolni 😛 Így vagyok még mindig az NWN2-vel is. Pedig már régóta megvan 😄
Lord Myn
Látom nagyon készülsz a Mass Effect-re...

Lord Myn
Miért, mi bajod van vele? Én még használtam Win 3.0-t is, na az tényleg fapados volt. Egyébként van 1-2 játékom, amihez kellett a Win 3.1 (pl.: Darkseed 2, Urban Runner, Woodruff).

Lord Myn
Igen, de az az add-on az ingyenes volt (sajnos a rip verzióra nem megy fel, anno próbáltam).

Nekem mûködött a BioForge DOSBox alatt, az már az én hibám lehet, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy is kell felkelni a mûtõasztalról (ez õszintén érdekelne is). A véggijátszások a Playguide-ra hivatkoznak, de nekem az alapján sem lett világos. Pedig nem igazán vagyok az a csõFPS-ekben is elakadós típus...
MerlinW
Oké, feltöltöm.

Axon: van valahol Tomb Raider cd-m, ha nem porladt még el, megpróbálom lerippelni.

[merlinw.org]

MerlinW
Miért ne tudna?😄

[merlinw.org]

takysoft
az szar. a 3.11 volt a király! 😄

takysoft
Hát nagyon úgy néz ki, hogy tönkretetem egy Motorola V3-at. flasheltem, és most nem indul el.
Nem ismertek valami olyan boltot, ahol olcsón meg tudnák javítani? Mert ha csak úgy beviszem valami mobilos boltba, akkor a gatyám is rámegy.
a legrosszabb az egészben, hogy ellopták a telefonom, és ez volna a kölcsöntelefonom, amíg veszek egyet. Ergo: muszáj megcsináltatni mert nem az enyém.

Szoval, nem ismertek valami jó helyet?

A CD Galaxis-os futár tud visszaadni?
kirol
Akkor valamelyik délután mehet majd a TLJ Grid?

Axon
Win 3.1?
Mazohista vagy :-)

Axon
A Tomb Raider 1-ben nekem még nem volt 3dfx támogatásom, de az elsõ rész add-onjában már volt. Mondjuk nekem is rip verzióban volt meg valamikor, de már az is elveszett.

Lord Myn
Jah, egyébként errõl jut eszembe: én már Windows 3.1-et is raktam fel DOSBox alá: 1024x768, High Color módban tökéletesen ment! (S3 Chipset-tel) A Win95-tõl sajnos még megfekszik, már a grafikus felületig sem jut el az install...

Lord Myn
Az én CVS-em tud, állítólag nem túl tökéletes még, sajnos csak egyetlenegy DOS-os játékon tudtam kipróbálni az pedig a GTA1, ha jól emlékszem kis buherálás után beindult. A Tomb Raider 1-et, szívesen kipróbálnám, de nem sikerült idáig beszerezni (Full CD-s verzió kéne hozzá + 3Dfx patch, mindig csak Rip-et találtam...).

Axon
Már tud 3dfx-et emulálni?

Lord Myn
Bioforge-ot nem találom a DOS-os cuccok alatt, töltsd fel a ketteskére és megpróbálom beüzemelni (eddig a játékok 99%-át sikerült beizzítanom DOSBox alatt, volt amivel szenvedni kellett...). Egyébként buherált CVS-t használok (különbözõ SVGA chipek, 3Dfx, Roland LAPC-I emulátor, stb. stb.).

MerlinW
Nem ismertem. Viszont ha kell valakinek most töltögetek Super Nintendo összest (~3000 játék) és Nintedo 64-et, természetesen emulátorral.

Kérdés: Bioforge-ot próbálta valaki életre lehelni Dosbox alatt? Nekem eddig nem sikerült. Egyébként szereztem belõle CD verziót, valamint Flashback CD verzió is a kezemben pihen.

Hírek: A szerveren pihenõ Dosbox & D.O.G felülettel megy szépen minden EMS-re érzékeny stuff (pl. Tie Fighter)

Asszem mára ennyi😊

[merlinw.org]

Axon
Runaway 2 fent van. Lehet próbálkozni az elindításával a legelszántabbaknak.

kirol
Ok.

Engem se engedett már regizni.

Axon
Na majdnem felért a hétvégén a Runaway 2.
3 file feltöltése valami miatt megszakadt ezeket most pótolom fél óra múlva készen van. Majd szólok :-)

Axon
Engem már most nem enged regisztrálni.

Ja és egy tipp. Lehetõleg ne magyar mailcímre regeljetek, mert arra nem küld vissza semmit. Gmail meg yahoo az ami tutira mûxik. És no para ha valaki nem fért be a regisztrációba, szinte hetente van egy-két óra lehetõség bekerülni<#alien2>

Azt ne mondjátok, hogy ti eddig nem ismertétek az UG-t! Ez alapvetõ része az internetnek, kalandjaim 60%-a innen van <#wow1>

Uh, ez nagyon jó, thx!
MerlinW
találtam egy szuper torrent oldalt, ajánlom figyelmetekbe a DOS szekcióját. Regisztrálni kell rá, most még lehet. Gyors és stabilt oldal.

[merlinw.org]

takysoft
koszi

Axon
Az este elég sok felért a Runaway 2-bõl. Most tolja a 33. darabot és összesen 70 db-ból áll. Holnap reggelre biztos fent lesz az egész.

RaveAir
Nekünk is lelopta valaki... Szerintem tuti, hogy az autószalonok küldik ki az embereiket, hogy szedjenek össze néhány dísztárcsát.

Én is kívántam a tolvajnak és a családjának minden jót...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Ok, várom én is.

kirol
Az is király lenne, ha neten meglátnám. 😊
Hisz bármi közül felismerem.

Atomreaktor
😊 az nagy só lenne. mondjuk megpüfölnéd, aztán kiderülne, hogy õ nem csinált semmit, a neten vette😊))

kirol
Az biztos. Én aztán abszolute nem vagyok egy agresszív ember, de szívesen hajbarúgnám én is!

A poén, hogy ugye már lassan 5 éves lesz, és tudom, hogy a 4 közül 2 egy-egy helyen meg van karcolva. Bárcsak meglátnám valamelyik kocsin Istenem.

Axon
Na kipróbáltam a yasu-t, de így sem megy. Mindenesetre elkezdem feltolni a ketteskére a dvd képet, hátha tudsz vele valamit kezdeni.

Lord Myn
Egyszer egyik reggel én is így jártam, vitték mind a 4-t... <#violent>. Felhívtam én is a szalont, nekem "csak" 6k lett volna darabja, úgyhogy lesz*rtam, bementem egy autós boltba, kinéztem a legszebb 16"-os dísztárcsát, 6k-ért megkaptam a 4-et, tudom nem olyan, mint a gyári, de legalább nem lopja le azóta senki... (azért kopp-kopp).

(Egyébként ilyenkor legalalább az a kis ajándékom meglenne, hogy pont ott vagyok, amikor látom, hogy szedi le a tárcsákat, azt hiszem ott elég keményen kimerülne az önbíráskodás fogalma...)

Axon
Rendben. Mindenképpen feltolom.

Axon
Nekem az sem mûködött.

Axon
Még szerencse, hogy nem töröltem le a képet. Kipróbálom a yasuval is.

Futárnál eleve a másnap az alap, de még a postai küldemények is megérkeznek másnap, ha elsõbbségiként adják fel (mintegy plusz 60 Ft, súlytól függõen), tehát egyébként sem érdemes hetekben gondolkozni.
Ha 16 óráig rendelsz, akkor már másnap meghozza a futár. Ha pedig több terméket rendelsz, akkor is 990 Ft-ba kerül a szállítás.

Itt írnak õk is részleteket.
De én kaposvári vok...
takysoft
fogalmam sincs, itt vannak a szomszédba😄 150 méter. nem rendelgettem tõlük eddig😄

A CD Glaxis tényleg már a rendelés leadása utáni munkanapon kiküldi a játékokat? Vagy meddig kell várni? Mert jövõhéten pénteken elutazok 2 napra, és nemtom, hogy van-e még idõm / mennyi idõm van a rendelésre, hogy még jövõhét péntek elõtt megkapjam, amit rendeltem. (Guild Wars-ról van szó, a Mass Effect majd késõbb... (június 19. :S))
kirol
Na de én mindenképpen frissen regizett lennék, ezt mondom.