33675
-
#26456 Használj KMplayert, vagy XP-t, vagy mindkettőt.
Hja, meg függ videokártyától is a lejátszás. -
#26455 Szerintetek az miért van, hogy a 720p-s film meg-meg akad a TV-s gépemen.
AMD 4800+ meg AsRock Aline NF7G-FullHD alaplap, 3 GB ram + Vista.
Eddig nem akadozott. Most meg igen. És idegesítő. -
Szamgemsz #26454 Szia!
Hálásan köszönöm a gratulációdat. Örülök, hogy már rajongóm is van :-). Igyekszem a Future Wars-szal...
-
Szamgemsz #26453 Szia!
Bevezető van, csak egy részén nincs felirat, ékezet is van, csak nem helyes megjelenítéssel. Egyébként feltüntettem a nevem, de mivel hibás a csomag ezért nincs benne. Ha a scream.res és a scripts.res fájlokat is beletetted (esetleg a patchelt scummvm.exe-t is valamilyen formában), akkor valóban nem a te általad készített csomagról beszélünk.
Egyébként nincs ellene kifogásom, ha belekerül egy gyűjteménybe, csak ne hibásan történjen.
Mindenesetre köszönöm a válaszodat.
-
#26452 Öööö lehet...:)
Kalappal a Májskúlhoz:) -
#26451 hehe, életemben nem láttam még a COD egyetlen részét se:D -
#26450 Én tudtommal meg nincs is 6, a 3. rész nem jelent meg PC-re, de nem is nagy veszteség, állítólag elég gyenge lett. Egyébként köszönjük, a jövő héten én is leszedem majd, csak ennyi jó cucc mellett, hogy fogok a következő héten MySQL-ből vizsgázni... -
#26449 Maradhat, persze.
Fogalmam sincs, hogy milyen a játék, csak az elsővel játszottam anno.
A tendenciát tekintve biztos van valamilyen pár órás single része, mint az eddigi részeknek:)
"Szégyellem, de én megálltam a CoD4:MW-nél"
Ezen mit szégyelsz?:) Mindenki megállt a 4-esnél, hiszen csak tegnap jelent meg az 5.:)
(Ami tudtommal a 6. mert az 5. nem jelent meg PC-re) -
#26448 Üdv srácok!
A könyvtári polcunkra feltett CoD"5", maradhat legalább egy hétig a kikölcsönözhető állomány között?
Nekem ugyanis, legalább annyi idő kellene - ha nem több -, míg le tudnám a polcról "emelni"...
Amúgy, ez most akkor Single Player vagy kifejezetten Online játék.
Szégyellem, de én megálltam a CoD4:MW-nél...
-
#26447 Nagyon szépen köszönöm! Lehet törölni! -
#26446 Tessék
(rar, úgyhogy jobb klikk és mentés másként) -
#26445 Háj!
A The Longest Journey-hez tudna nekem adni vki a magyrításhoz használható linket?
Ha igen, azt megköszönném. :)
-
#26444 Nincs szerencsém ezzel a Sacred 2-vel. Már vagy 2 hete húzom a data szerveréről és le is jött 9,6 giga belőle, erre bedöglöttek a linkek. Egyelőre a teljes data elérhetetlen számomra. -
#26443 Gratulálok a fordításaidhoz, nagy rajongód vagyok :-)
Türelmesen várom a Future Wars fordításodat. -
#26442 A csomagot én állítottam össze, elsősorban belső használatra.
Tudtommal egyszer került fel torrentre, azon már változtatni nem lehet.
Ha Te vagy a fordító és nem tüntetted fel a neved a credits-ben, vagy valahol a fordításban, legközelebb tedd meg, mint ahogy mindenki más is teszi.
Kipróbáltam az általam készített csomagban levő játékot, ott van ékezet és bevezető is. Ha valami nem stimmel, az a feltöltő hibája. Másik lehetőség, hogy nem az én csomagommal találkoztál. -
Szamgemsz #26441
Sziasztok!
Egyik ismerősöm jelezte, hogy az I Have No Mouth című kalandjáték magyarított verzióját belerakták egy Scumm VM csomagba, de sajnos rosszul (a magyar ékezetes betűk hibásak, a bevezető nincs feliratozva, ...). Szeretném megkérni az illetőt, hogy a teljes magyarított verziót tegye bele a csomagba, és valahol említse meg a nevemet is.
Előre is köszönöm.
-
#26440 Fent van, de holnap törlöm. -
#26439 Igen fent van. Valószínűleg marad csomagból a 11-es verzió, mivel az van alapból a 8.10-es ubuhoz. -
#26438 Kirol: A google translatort én is megtaláltam, de ugyanazt adta ki, mint takynak, amiből sok értelmeset nem tudtam kiszedni.
Legközelebb, meg kéne próbálnod egy visszafordítást, h valóban az legyen a megoldás, amit te szeretnél.
Suy nghĩ ðầu tiên!
-
#26437 Igen ám, csak hogy, amint Merlin is írta, van benne komoly grafikuskártya kezelés, az nVidia oldalán azt írták, hogy olyan GPGPU támogatás van benne, hogy egy GTX 280-as kártyával úgy dolgoztak egy 440(!) Mpixeles képen, mint egy Quad-Core-os procin egy 5 Mpixelessel, na most ezt én fenttartással kezelem, de ha csak a tizede igaz, már szuper... Btw, nekem jól megy a CS3 is. -
#26436 Most muszáj ezt? Elhúzni a mézes madzagot? :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ööööö...nem lehetne kivételt tenni "csak most-csak itt-csak nekem" alapon? -
#26435 Most jut eszembe:
Természetesen, az alant említett példa sarkalatos, mert ugye tapasztalt felhasználó azonnal ugrik a "Preferences" - "RAM... mittomén-mi-a-neve" opcióra.
Nos, amikor lekorlátoztam a PhotoShop-ot, s azt állítottam be neki, hogy 512 MB-ot kezelhessen a rendszermemóriából, azt hittem, hogy visszaléptem a 80-as évekbe: a 2x 3GHz CPU, a 250 GB SATA2 vinyó ellenére olyan tetűlassú lett a program a lent már említett 65 MB-os képpel, hogy majdnem sírvafakadtam!
Ezt persze, vélhetőleg, a sok plugin is okozhatja, amit előszeretettel teszek fel friss telepítést követően.
Az újabb verziókkal pedig sosem jönnek olyan újítások, melyek csökkentenék az előzőek hardver-étvágyát, sőt...!
A PS CS3 "demozása" után úgy döntöttem, amíg erőnek erejével nem kényszerülök váltásra, a CS2 9.0 marad a mindenkori gépemen. -
#26434 Hát, mivel nincs 22"-es monitorom, csak egy lerobbant 17"-es a meghalt LG 19" helyett, így voltaképp nekem édesmindegy, hogy átszabták-e vagy sem, mert előnyeit nem látnám...
Arról nem is beszélve, hogy bár havonta azért többször is indításra kerül, a CS2 nekem éppen elég erőforrás-igényes - nem kell egy még RAM-éhesebb verzió.
Példa: egy 65MB-os *.PSD-t behúztam editálásra [volt vagy 40 réteg rajta].
Alapbeállításban a PS dinamikusan kezelve maximum 75%-ot elvesz a RAM-ból, ha úgy igényli.
Nos, 2048 MB-ból fél óra rétegelés után megevett 1700 MB-ot!!!
S ez csak a CS2 volt.
-
#26433 Azért érdemes egy pillntást vetni a CS4-re:) Grafikus 3D támogatás (GL - miliméter pontosan lehet húzni-tolni a képet), intelligens képszéthúzás, új fajta hue és szaturáció eljárások, stb.
Emellett átszabták a teljes kezelőfelületet, ami igen kényelmes lett. Spóroltak 2-3 kattintást majdnem mindenen. -
#26432 libsdl1.2-es csomagot feltetted? -
#26431 Tényleg, ez a közös urdu nyelve kitárgyalt dolgotokra vonatkozik? :)
-
#26430 Nem sokat veszítesz.
A CS2-vel még mindig gyorsabban dolgozom, mint a CS3-mal. Feltettem, kipróbáltam és visszatértem a bevált verzióhoz. -
#26429 Na vazz, akkor én várhatok itt a Photoshop CS4-re... -
#26428 Van egy kis gondom. A ./configure után ezt írja ki:
Alignment required... no
Checking whether building plugins was requested... no
Checking for Ogg Vorbis... no
Checking for Tremor... no
Checking for FLAC >= 1.0.1... no
Checking for MAD... no
Checking for ALSA >= 0.9... no
Checking for zlib... no
Checking for libmpeg2 >= 0.3.2... no
Checking for libfluidsynth... no
Checking for nasm... not found
Backend... sdl, HQ scalers, MT-32 emu
Looking for sdl-config... none found!
-
#26427 Én is csak átmenetileg írom egyszer írható DVD-kre a világ különböző polcairól levett dolgaimat, mert hát úgyis egész hátralévő életem éveinek áldozatos munkájával megszerzett fillérjeit az eredeti forrásból származó anyagok beszerzésére fogom költeni.
Addig megnézem, hogy mit fogok majd megvenni...
:) -
#26426 upsz:) -
#26425 Szerintem csak úgy általánosságban beszélt róla, hogy ha veszünk egy magyar embert, akinek van szervere otthon, hogy a földszinten lévő gép elérhető legyen, akkor se rakna rá magának BSA által tiltott anyagot, mert az csúnya dolog! -
#26424 milyen szerverre? én nem tok semmiről.. -
#26423 Most próbálom az nvidia drivert felbűvészkedni. -
#26422 Feltettem az ubuntut. Igazad volt, félelmetesen gyorsan hasít. Lazán veri a 8.04-es kubu 3.5-ös kde sebességét is. -
#26421 Természetesen nem kerül fel a szerverre semmi BSA listában szereplő vállalat szoftvere (MS, Adobe, Oracle, IBM, Novell, stb). -
#26420 Windows 7 nem a második szerviz pakkja.
SP2 jön majd Vistához, Windows 7 pedig 2010 közepe körül jön, legalábbis a jelen állás szerint.
Windows 7 pedig attól, hogy a winbeta kiszivárogtatta, nem béta. A most letölthető verzió (Azure lesz a neve, ha addig nem változtatják meg) egy alfa verzió, ami annyit tud, amennyire szükség volt a prezentációhoz.
Tehát jelenleg a Win7 egy lebutított Vista, pár apróbb iránymutató fícsörrel.
Microsoft terméket még retail állapotban is csak hetekkel/hónapokkal a kiadás után érdemes használni. Aki bétázik az magára vessen:)
Az első hivatalos Win7 bétát 2009 első negyedévében dobják ki, közel 1 évig pofozgatják, majd november-december környékén jönnek az RC változatok.
A Vista egy továbbfejlesztett NT kernelre épülő XP tuning volt, amit nevezhetünk Axon értékeit használva 30%-osnak. SP1 után ez felugrott 80%-ra. SP2 után remélhetőleg 100% lesz.
Win7 egy lepusztított Vista, kb 10%-os használhatósággal. (vírusírtók, driver-ek teljes hiánya, vagy instabil működése)
Ráadásul ami kiszivárgott nem is a legfrissebb verzió, hanem egy korábbi stabilabb darab, ami átvészel egy prezentációt. -
#26419 Mivel igazából a vista második szervízpackjének tekinthető, így elég kiforrottnak tűnik a dolog. A Vista egy 30 %-os készültségű oprendszer volt, az sp1-el ez felment talán 50 %-ra. A mostani béta verzió egy 65-70 %-os készülétségű Vistának felel meg. Szóval már használható. (Szigorúan magánvélemény). -
#26418 Én nem próbáltam még, de érdekelne. Mennyire beta még az?
Kb. hány %-os készültségben van? Mert ha 50%, akkor felesleges. -
#26417 Felkerült a netre a Win 7 beta verziója. Próbálta már valaki? Esetleg felkerülhetne a ketteskére ha sikerül valakinek lebányászni a torrent oldalakról. Engem elsősorban az érdekelne, mennyire szeretik a játékok. Főleg a régebbiekre gondolok, de természetesen az újabbak (mondjuk 2003 utániak) is érdekelnek.