33675

• MerlinW
    Mondtam én:) Előrébb jutsz, a történet is fergeteges lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Az ára barátságos volt, direkt nem nézem meg, hogy máshol mennyibe kerül... 576 bolt, Pécs, 5.999 Ft.

S a játékról: az elmúlt évek alatt ritkán ijedtem meg ennyit!
    Az első és egyetlen játék, melyet még most sem merek este játszani: Alien vs. Predator 2.
    De ez a játék se semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Megvettem a BioShock-ot! Nekem már most Karácsony van :))))
    Persze, a dobozoán nincs, hogy aktiválni kell - sem angolul, sem magyarul.
    Ellenben, a magyar nyelvű kézikönyvben, egyetlen, apróbetűs mondatban van csak megemlítve!

Ahogy írtam, nekem nincs otthon netem.
    Ellenben, már készültem a gondokra, így a könyvtárban, a neten igyekeztem levadászni minden szükségeset hozzá.
    S a lényeg: sikerült offline működésre bírnom, v1.1 Patch + nem hivatalos honosítás.

Utóbbival, khm, erős fenntartásaim vannak.
    Annyi félrefordítás és helyesírási, elgépelési hiba bújik meg a szövegállományban, mint égen a csillag...
  • kirol
    Európában. De Amerikában már van.
  • szotyimutyi
    Mi történt? Jövő év eleje volt a sokadik dátum! Persze, jó hír!
  • Axon
    Ki fogom próbálni azt is.
  • Axon
    Köszi rávetem magam.
  • moonster
    Feltoltam a legújabb Ultraiso-t is a MerlinW által kreált könyvtárba, csekkoljatok azt is
  • moonster
    tettem linket, de valszeg moderator bot, ha van ilyen eltuntette
  • moonster
    Axon: Probald ezt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://isohunt.com/download/52143926/ultraiso.torrent
  • kirol
    Köszi, majd kipróbálom, de most frissítettem neki egy VGA drivert is, hátha.

U.i.:Van SH Homecoming!
  • MerlinW
    feldobtam ilyeneket. Nem a legújabbak, de működnek.
    MagicISO
    ISOBuster
    PowerISO
    UltraISO
    WinISO
  • Axon
    Pont ezekre a megoldásokra várok :-)
  • RaveAir
    A magyar szövegben is jelentős lesz a frissítés, mert még mindig lehetett olyan dolgokat találni, hogy az eredeti német nyelvből angolra rosszul történt a fordítás...

Az UltraISO kapcsán megjegyezném még, hogy vannak olyan megoldások, amikkel átlépheted ezt a 300 megás határt.
  • Axon
    Ráhajtok a magyar verzióra :-)
  • Axon
    Nekem az angol verzió van meg és arra sajnos csak az angol patch mászik fel, így angol is marad, ezért van szükségem a magyarításra. Bár ha küldenél egy tippet privátban, hogy merre található az a "közkézen" akkor mindenképpen beszerezném.
  • Axon
    Csak 300 megáig engedi buherálni az isokat, a mostani játékok meg 7-8 gigásak minimum. Ki szoktam belőlük törölni a sok felesleges szemetet (directx, acrobat reader, mindenféle support fileok), így nem ritka, hogy 100-200 megát is megtakarítok. Több játéknál ez már több gigányi megtakarítás.
  • takysoft
    KmPlayer, GomPlayer, VLC, és mplayer.
    nálam ebben a sorrendben:D
  • moonster
    Ez sztem a két legjobb lejátszó program. A vlc kicsivel jobban használja az erőforrásokat, de rendkívül puruttya külső, nem felhasználóbarát annyira.
    A Kmplayer meg szép, jó, gyors, beépített kodekekkel dolgozik, bár a vlc is így tesz.
    A Kmplayert csekkol először. Usite.hu-n
  • kirol
    Ezekkel nem próbáltam.

Mert ez lassú gép?
  • moonster
    vlc-vel és Kmplayerrel is szaggat?
    Kmplayernel valahol a videobeallitasokban be lehet allitani lassabb gepre
    nem emelexem, h hogy mar. Majd utanalesek.
  • RaveAir
    Valószínűleg a héten vagy a következőn fog jönni egy új patch, amiben jelentős szövegfrissítés is lesz.
  • kirol
    Hát a 260-amat tudnám csak belerakni, de azzal a táppal nem menne, nincs is rajta olyan tápcsati szerintem.

De emlékeim szerint anno nem akadozott. Ezért nem értem, nem történt semmi változás, csak most van benne +2 GB RAM, meg újabb VGA driver.

Egy 720p -s lejátszásához nem elég egy ilyen hardver:

- AsRock ALiveNF7G-FullHD R3.0
    - AMD Athlon 64 X2 4800+
    - 3 Gb DDR2 800 Mhz RAM
  • moonster
    Kirol: Proólj meg beletolni próbára egy videokarit, hatha megoldaj. Ha meg sikerült, akkor írd már le, h okuljunk, tanuljunk, mi is volt a hiba
  • takysoft
    úgy szokott az lenni
  • IMYke2.0.0.0
    Khm, "lemagyarítani"? A hivatalos magyarítás is közkézen terjeng?
  • Zóanagyvarázsló
    Mire akarod hazsnálni az UltraISO-t, amire trial nem jó? (Én is használom, azért kérdezem.)

Nagyobb méretű képfájlok összetákolásához pedig a CDBurnerXP-t szoktam használni.
  • nemlehetigaz
    próbáld ezt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://rapidshare.com/files/161466274/UISO9.3.1.2633_By_MBU.rar

• Axon
    Végre kipróbáltam a sacred 2-t. Sikerült magyarítanom is. Nekem nagyon bejön. Sajnos azon a gépen amin teszteltem (amd3800, 2gb ram, ati x1600) minimum grafikán is állórafagy egy-egy komolyabb fényeffektnél.
    Ettől függetlenül még mindig nem értem a 13 gigás méretet.
  • Axon
    Nem tudtok véletlenül okosságot Ultra iso-hoz. A legutóbbit töltöttem le a 9.3.1-es verziót és sehol sem találok hozzá semmilyen segítséget. Pontosabban sikerült leszednem egy serialt, amit beírva el is fogad és közli, hogy indítsam újra. Újraindításkor pedig közli, hogy ő még mindig csak lebutítva hajlandó működni.
  • Axon
    Kisebbfajta csodaként, végre lemászott a sacred 2. Kicsomagolva 13 giga. Gondolom azért ilyen nagy mert belecsempészték az FBI teljes adattárát.
    Most kezdtem el telepíteni, ami biztos beletelik néhány órába.
  • Axon
    Csak ez még a régi puritán megjelenésű, de ez legyen a legnagyobb gondom :-)
  • Axon
    Teljes siker:

• Axon
    Feltettem neki a libsdl1.2-dev csomagot és így már szépen lefutott a ./config parancs. Kiadtam a make parancsot és fordít.
  • Axon
    Sajnos nem. Ugyanaz a hibaüzenet, mint amit bemásoltam.
  • MerlinW
    Axon: sikerült scummot forgatnod?
  • MerlinW
    Én is örülök, hogy még jó időben vettem a gépemet. Karácsonyi áresés nem lesz olyan nagy, a válság az válság..:(
  • kirol
    Olvastam a GS-en egy VGA-ról cikket, és a jóképességű cikkíró, írta, hogy ha nem vett volna 1 hónapja jó VGA-t, most biztosan venne.

Na és megkukkantottam a bolt árlistáját, ahol én vettem az enyémet kb. 1,5 hónapja és azt láttam, hogy most ugyan az a VGA 17.000 Huf-al drágább, mint amikor én vettem.

Hát tényleg nagyon megéri most vásárolni! Gazdasági válság.

Még jó, hogy kora ősszel cseréltem át a gépem főbb alkatrészeit, mert ahogy elnézem, vagy 40-45 k-t buknék most rajtuk.

Aki várt a karácsonyi áresésre, hogy majd úgyis csak télen jönnek a nagy nevek, a játéközön, és majd akkor újítanak gépet, hát most eléggé rosszul fognak járni sajna.
  • kirol
    Hát és sima Media Player Classic-al nyomom.

A VGA meg az említett lap integrált vezérlője.
  • Zóanagyvarázsló
    VGA-tól szerintem csak akkor függ, ha direkt azt kihasználó szoftvert használsz, és abban be is állítod. (pl. Media Player Classic Home Cinema)