33675

• takysoft
    ismétlem mindkettőtöknek: ezért nem lesz telefonvonal bekötve.
    de köszi szépen. akkor neten túl nehézkes.
  • moonster
    Nyomtataskent muxik a fax a PC-n. Egy FAX nyomtato drivert tesz fel, igy barmelyik programbol, amivel tudnal nyomtatni tudsz faxot kildeni.
    Ha meg jon fax, azt kepkent fogja behuzni, kezelni. pl tiff formatum v hasonlo.
    Telefonon keresztul muxik, es egy faxmodem kell hozza.
    A skype-osropl hallottam en is, de meg nem lattammuxeni.
    Rave Air! Benned van minden bizodalmunk!
  • RaveAir
    Az első faxmodemem ismerte ezt a funkciót. Egy külön program volt hozzá, amivel lehetett faxot küldeni és fogadni.
  • RaveAir
    Megpróbálok valamit tenni az ügy érdekében...
    A héten utazok el külföldre, úgyhogy nem tudom, hogy mire lesz még időm.
  • takysoft
    hát, fogadni kéne a faxot, meg küldeni is cégnek. de a cégnek van faxgép gondolom, amúgy nem nagyon ragaszkodnának ehhez...

• MerlinW
    Ha megy online, akkor is kell egy kliens a másik oldalra. Vagy valamilyen online telefon előfizu, mint Skype vagy hasonló, aminek van fax szolgáltatása... de ezt nem tudom.
    Online ott az email+nyomtató:)
  • takysoft
    őőő, akkor jól sejtettem, hogy nincs olyan, ami telefonvonal nélkül menne?
    interneten mondjuk:D
  • MerlinW
    A régi exLucasarts-os srácok készítik (DOTT, Indy, Sam'n'Max), olyan rossz nem lehet:)
  • kirol
    Van már A Vampyre Story demó. Azt mondták milyen jó lesz. Kíváncsi vagyok.
  • MerlinW
    Lehet kapni pc-re köthető faxos telefont.

Alternatív megoldás:
    Faxmodemmel amibe a telefonkábel megy (1-2ezer ft) és egy kombinált nyomtatóval (scanner/nyomtató)
  • takysoft
    Skacok, kérdés itt is:
    hogyan lehet PC-vel fax-olni....
    a "miért" re magam se tom a választ, a dolog "hogyan"-ja kellene.

Vkinek mi tapasztalat?
  • kirol
    Valaki ért kicsit infrás vezérléshez? Konkrétan távirányítóhoz?

A faxom ki van már a távirányítómmal. Már amikor megvettem is olyan késéssel kapcsol át, hogy idegesítő. Most meg le is merült, és persze nincs itthon AAA-s elemem, mert semmi másba nincs ilyenem.

Incredible, hogy egy 200k-s tv-nek ilyen a távvezérlője. :(

Van ugye ilyen InfraRed-es progi PC-hez (pl. PC Remote Control 4.04b), hogy fogod pl. a TV tuner IR-vevőjét és a progival bármelyik távirányítót betaníthatod a PC-re bármilyen funkciókkal.

Na ez tud tesztelni is. Lehet választani a DATA FORMAT-nak:
    - Decimal
    - Hexadecimal
    - ASCII

És azt szeretném tudni, hogy ha rábökök neki, hogy hexadecimallal teszteljen, és én benyomom 196 -szor a MENÜ -gombot akkor nem kellene 196-szor ugyanazt a számsort látnom a képernyőn?

Mert ez randomra csinálja. Van úgy, hogy mondjuk 6x ugyanazt a számsort írja ki, majd másikat, majd megint azt.

Ez normális?
  • kirol
    Az az érdekes, hogy a sorozatoknál /720p/ nem akad.
    Viszont ami meglepő, hogy a CPU /AMD Athlon 64 X2 4800+/ kihasználtság olyan 50-60%.

Az intelemnél még fele se.
  • kirol
    Vagy hogy egységes legyen:

TITOKTARTÁSI NYILATKOZAT

Alulírott név: ……………………………………………………, A The Longest Journey Klub tagja kijelentem, hogy a klubtagság során tudomásomra jutott kutatási eredményekre, eljárásokra, szervezetekre vonatkozó azonosítható adatokat, illetve szellemi tulajdonnal kapcsolatos mindenfajta információt, fordítási anyagot

■ bizalmasan kezelek,
    ■ azokat harmadik személynek át nem adom,
    ■ azokról harmadik személynek (és /vagy a médiának) nyilatkozatot az adatok tulajdonosának dokumentált engedélye nélkül nem teszek,
    ■ magam, vagy mások hasznára azok részeit, vagy egészét hasznosítás céljából nem alkalmazom.

Tudomásul veszem, hogy ez a titoktartási kötelezettség tagságomra irányuló egyéb jogviszonyom fennállását követően is terhel.

Tudomásul veszem, hogy a titoktartási kötelezettség megszegése esetén a Polgári Törvénykönyvben meghatározott jogkövetkezmények alkalmazhatóak velem szemben.
  • MerlinW
  • kirol
    Töltse le mindenki, az esetleges javításokat, korrekciókat végezze el rajta és írja alá mindenki!

Titoktartási Nyilatkozat
  • MerlinW
    Ígérjük, hogy önző disznók leszünk:)
  • moonster
    Igen, igen, valami 0.9999 verziot :)
    Úgy örülnénk.
  • Axon
    MerlinW szóról-szóra úgy fogalmazott, ahogy én tettem volna :-)
  • MerlinW
    ööö ide hozzánk sem..? tudod oda fel..
  • RaveAir
    Mivel hivatalos fordításról van szó, ezért külön nem tehetjük fel az oldalra letölthető tartalomként.
  • moonster
    Aki úgy ott van a magyaritasok portal életében, az kérdezze már meg az illetékeseket, h SAM and MAX Season 1-nek nem lesz telepitheto magyaritasa?
    Tudom, h megjelent magyarul, de az én "pppppolcomon" nem a magyar csücsül
  • MerlinW
    ----------------------
    -- G75 (2008.11.16) --
    ----------------------

hozzáadva: Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/Hungarian/Talkie)
    hozzáadva: ihavenomouth-hun.exe (az újabbakkal nincs háttérzene, illetve a fordító ajánlja, hogy ezt használjuk hozzá)
    eltávolítva: Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/English/Talkie)
    eltávolítva: Indiana Jones and the Fate of Atlantis (CD/DOS/Hungarian)
    módosítva: Újrarendezett könyvtárszerkezet

(ha valaki az egész csomagot használja, annak ugyanígy át kell rendeznie a gépén, hogy a továbbiakban is működjenek a frissített ini fájlok)

ScummVM G75-081116-MW - állapotlista
  • RaveAir
    Bocs... Ebben a hülye tecsóban néha egész jó akciók vannak játékokra, csak nem mindig nézem meg őket.
    Cserébe most majd figyelek, hogy látok-e esetleg marha olcsón Grid-et.
  • Atomreaktor
    pedig direkt nem akartad megtudni, hogy máshol mennyibe kerül:))
  • Axon
    Elkészült az Agatha Christie - Murder on the Orient Express magyarítása is.
  • Axon
    MerlinW: Elkészült az Indy4 cd-s verziójának is a magyarítása (eddig csak a floppyshoz volt). Beletehetnéd a scummpackba.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem is hasonló a sorsom, holott, nem dolgozom látástól-mikulásig - sajnos.
    Az új gépemen ott van számos mai csili-vili, és néhány állandó tartozék a játékokat tekintve.
    A tartozékok, melyek nélkül az aktuális gépem, minden telepítés után, mellett rendelkezik:
    - Quake 3
    - Dungeon Siege 2

Időm, azonban, nekem sincs rájuk. :(
  • IMYke2.0.0.0
    Háááttt... Most már mindegy. Mondjuk, Pécsett azért nem akkora a választék és a nyomás sem a multikat tekintve, hogy ilyen mértékű akciók is az ember közelébe jussanak - tudom, hogy egy hálózatról beszélünk, de nem egyszer hallottam, akkori kedvesem útján pedig tapasztaltam is, hogy pl. ami Pécsett egy ezressel olcsóbb volt, az Szolnokon a T-betűsben ha kicsivel is, de még drágábban is volt kapható!

A GRID izgat. Pécsett még mindig 8.000 Ft. Ezért megvárom egy olcsóbb kiadásban.
  • kirol
    Kár! :)

Én sajna nem játszok velük, csak polcra rakom. A meló, meg mellette még suli is elég gáz. Pl. ma nemrég értem haza, csak ettem és szerintem mindjárt bealszok.
  • RaveAir
    Ehh... Nem akarlak felbosszantani, de ma jártam Campona Tescoban, ahol néhány hónapja sikerült 1eFT-ért Obliviont kapni. Nézegettem a játékokat, hátha megint van valami jó akció. Itt láttam a Bioshockot is...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2.999 pénzért
    .
    Nem vettem meg, mert amikor kipróbáltam annyira nem tetszett.

A GRID viszont tényleg jó! Azt is csak próbálgattam, de nekem tetszett. Vajon mikor lesz elég időm, hogy azzal játszak, amivel szeretnék és annyit amennyit akarok? Szerintem már soha... Nem mindig olyan jó dolog ez az öregedés.
  • MerlinW
    Ja tényleg:)
  • IMYke2.0.0.0
    GRID-et írtam én is...
  • MerlinW
    Ha TOCA, akkor már inkább GRID. Hasonló árkád téma, csak sokkal jobb.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs is a polcomon a játék... :(
    Olyan gyorsan kerülnek fel a netre ezek a játékok, hogy az ember csak kapkodja a fejét.
    Ezért volt jó pár napja a kérdésem, hogy "ezekkel mind játszotok is", mert bizony, ez rengeteg játék és sok idő kellene hozzájuk.

Amúgy, megint el vagyok havazva hivatalos fordítással - ami anyagilag nem jön rosszul ugye -, így nem sok időm marad sem a játékra, sem a hobby fordításaimra...

• IMYke2.0.0.0
    Több is van. Ugye, manapság kényeztetnek minket a kiadók.
    Erősen vágyom a Fallout 3-ra, eredetiben.
    Diablo 3-ért már most izzad a tenyerem - eredetiben.
    FarCry 2 - már a gépemen, tetszik, de többet vártam tőle, a lelkes hozzászólásokat olvasva - nem lesz megvéve.
    Amit még megvennék, ha kicsivel olcsóbb lenne: TOCA Race Driver Grid.
    A Red Alert 3 is csak jó egy év múlva lesz esedékes számomra - szintén eredetiben, a sok Patch után.

• Axon
    Gratulálok hozzá! Melyik játék szerepel a beszerzési listád élén? Szóval melyik játékot szeretnéd megvásárolni legközelebb?
  • kirol
    Ugye a Silent Hill 5 fordítása miatt?
  • IMYke2.0.0.0
    A fordítási munka miatt tettem félre - de majd' meghalok a kíváncsiságtól, esküszöm!
    Ott hagytam abba [az elején] - befostam, mondom -, amikor a kislány agyusztált egy hullát, jött valami másik felnőtt, rátámadt és Big Daddy kinyírta. S ugye, én [mi] mindezt egy ablaktábla mögül néztem - milyen naív vagyok, lementem a fémállványzaton, hogy közelről megnézzem, mit is csinál a kislány...
    Amikor az arcomhoz vágta a pasit, majdnem kidőltem a géptől. [Nem röhögni!]
    Na, nekem ott és akkor, majdnem leállt a szívem... Öreg vagyok én már ehhez :)))
  • Zóanagyvarázsló
    Ezért is linkeltem ingyenes, korlátmentes alternatív megoldást ;)