The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
3 éve vettünk egy Indesit hûtõt, amikor megvettük a házunkat. Olyat választottam ami olyan magas mint én és nincs benne fagyasztó. Vettünk külön egy jó nagy hûtõládát, ezért volt fontos, hogy ne legyen a hûtõben egy kis fagyasztó, ami amúgy is rettenetesen zabálná feleslegesen az áramot.

Axon
Csak néhány napig.

Axon
Akkor rakd bele egy hûtõtáskába, vagy szorítsd a cd-jét két üveg jéghideg sör közé :-)

Axon
Én felraktam (a megjelenés napján) az új 3-as firefoxot és ott rögtön magyar nyelvû volt a helyesírás ellenörzõ.

takysoft
kijött a 3? aszittem csak beta van.
na máris szedem lenekfele.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Köszi, felraktam, de most is aláhúz. Nem kellene valami állítani?

Régen jó volt, cska felraktam a 3at, de az egy szar, és visszaraktam a 2-t és azóta csinálja ezt.

takysoft
itt nézd meg akkor
(pedig télleg ott is ott volt régebben... ehh..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Én azt is csak poénból írtam ám! 😄

takysoft
huh tényleg.
pedig mintha itt lett volna....
na utánalesek...

Lord Myn
Errõl az jut eszembe, amikor még 56k-s modemmel toltam a netet, a Jedi Outcast-et és a GTA3-at ilyennel szedtem le vagy 4 éjszaka alatt, akkor még volt türelmem...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Nekem mondod? Én erre nagyon vigyázok, igazából Electrolux a hûtõnk és nyáron 4-esre szoktam állítani a fokozatot, a párom meg mindig nyafog, hogy jeges az üdítõ amit 1 órája rakott be... De tényleg volt 20 évig egy Lehel ***-os hûtõnk (R.I.P.).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Ebbe ott nincs is magyar.

takysoft
Mass Effect magyar nyelvi fileok... asszem ide még nem volt linkelve:
http://rapidshare.com/files/123838993/hunme.zip.html

(nem az én cuccom, még nem teszteltem.)

Kirol: magyar leszed telepít. oszt jóvan.

Feltöltés téma: 384-es adsl-emmel cd-s cuccokat tettem fel anno. 20-30 órán át ment, de hát aki türelmes, az jut elõre. (5-6k-val ha ment fel anno😄 2 mbittel most kicsit könnyebb😄)

kirol
Pedig a hûtõn nem érdemes spórolni, különben szalmonellat, meg egyebeket kaphatsz.

Vegyél sürgõsen valami márkásabbat.

Firefoxban hol lehet beállítani, hogy lássa magyarul írok, és ne húzzon mindent alá, mint most?

Már rohadtul idegesít!

Látom most már ezen fogtok lógni örökké 😛
Lord Myn
Nekem megvan az Alan Wake (non-public beta), de nem tudom feltölteni, mert sz*r a hûtõm (valami Lehel ***) és nem anyuka/apuka pénze (bár nem tudom miért kell hûteni a pénzt, de nem mertem megkérdezni), úgyhogy ez van... <#nyes>

kirol
Hát már biztos készül vagy 3-4 éve.

Mióta is készül már ez az Alan Wake? Kár, hogy ennyire ritka róla az infó, és még mindig semmi megjelenés hír... :/ Pedig biztos vagyok benne, hogy a Max Payne készítõi ezúttal is vmi frankó játékkal állnak elõ... már ha egyáltalán elkészül.
kirol
<#wink>

Ehh... oké... De gondolom megérdemeltem a Mass Effect miatt, szóval nem leszek dühös, meg sértõdött, meg ilyenek. 😛 Pedig kicsit megijesztettél ezzel 😛
kirol
Na jó. Csak vicceltem na! <#vigyor3> <#wave>

Max azt az érvet tudnám nagy hirtelen felhozni, hogy az Alan Wake már megint nem lesz kin az E3-on.😞

Firefoxban hol lehet beállítani, hogy lássa magyarul írok, és ne húzzon mindent alá, mint most?

Hát nem egészen értem, remélem el tudod magyarázni. Mégis miért lennék bannolva az egész SG-rõl 23-án??
kirol
Valahogy pont nem vagy szinkronban az itteniekkel, mert ez éppen pont hogy nem vicc.

Codegen táppal, és vmi vacak hûtõvel?
Most ez is csak egy vicc gondolom...
Axon
Ok. Várunk.

kirol
Majd ha sikerül!

Axon
Na mesélj, mid van? :-)

kirol
Hát ettõl tartok én is. Pedig lehet más is örülne itt neki, ha sikerülne. 😊

Axon
Kb. igen. Bár ezzel a módszerrel nekem sem sikerült mûködõ lemezképet készítenem a runaway2-rõl.

kirol
Ennyi?

kirol
Hát így jár aki nem tartja meg a szavát. 😄

MerlinW
Nemrég tárgyaltuk ki. Nézd meg milyen védelem van raja, majd Alcohol-al csináld a képoet, kiválasztva benne a védelmet.

[merlinw.org]

trmn
Mi is történt? Szabi alatt kicsit lemaradtam...

MerlinW
Oké rendben van, igaz. Mondjuk havonta egy Mass Effekt ára a ketteske üzemeltetése😊

[merlinw.org]

kirol
Segítség:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki aki ért hozzá összefoglalná, hogy mi szükséges pontosan hozzá, és hogyan kell végrehajtani a következõ feladatot: Adott egy gyári játék DVD, errõl szeretnék biztonsági másolatot készíteni. Azt, hogy milyen védelem van rajta, még nem tudom, de utána járok. Mert még nincs nálam a lemez.

Axon
Na jó, de neked nem kellett feltörni a malacperselyt a 6 gigányi cuccért ;-)

Axon
Ja, adott érte 30 méter rézkábelt <#nevetes2>

MerlinW
Egyébként ezek után elbüszkélkedem azzal, hogy a legutóbbi 5-6gigányi CD-s cuccokat az itthoni 40K-s feltöltésemmel dobtam a polcra...<#alien2>

Sõt, a 7GB-os Scumm pakk nagy részét is😊

[merlinw.org]

MerlinW
Hát elintézted?<#law><#beka2>

[merlinw.org]

kirol
Ja, És csgj nemcsak a polcról, hanem az SG-rõl is bannolva lesz 23-án!

MerlinW
Végül is ez a társaság folyton vér komolyan beszélget😊

[merlinw.org]

Legközelebb írd oda, hogy most éppen csipkelõdsz 😛 Én komolyan gondoltam... miért is feltételezném, hogy csak poénkodsz? 😛
Axon
Szuper titkos fordítás??? Juj de izgi! Na mesélj! :-)

Axon
Tudom, hogy megígérted, hogy nem fogod feltölteni, de pont ezért olyan jólesik piszkálni vele :-)
Azt hittem, dobunk rá néhány poént oda-vissza csipkedve (közben beszáll a fél topik) és jót kuncogunk így munkaidõben. Erre megint bevágod a durci mentegetõzést.

Axon
Az utolsó pillanatban kaptad az örömhírt. Én betettem a torrent letöltõmbe a nyaraló gyilkosokat. 1-2 hét és lent lesz, akkor majd rácuppanok.

RaveAir
Elvileg igen, és volt is írva több helyen, hogy le lehet játszani a könyvet vagy filmet, de azért van néhány mellékszál. Azért túl nagy meglepetésre ne számítson senki..
Mivel én tudatlan vagyok a történtet illetõen, ezért nekem biztos, hogy érdekes lesz a továbbiakban is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Ugye nem az a gyilkos mint a filmen? Mert láttam ezt a mûvet.

RaveAir
Nekem tetszik. Ha éppen nem egy szupertitkos fordításon ügyködnék éppen, akkor talán már a végére értem volna. Az elsõ nap azon szívtam, hogy nem találtam meg egy madzagot a tengerparton. Persze külön utalás nem volt rá sehol...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/