33675
-
#33034 Bámulatosak, gyönyörűek - le a kalappal a kompozíciók előtt!
Biztos vagyok benne, hogy nem kompakt géppel, vagy mobillal készültek :) -
#33033 Ha már szóba került, egy kis ízelítő a Török képekből:)
-
#33032 Várgyuk ceretettel!
[Hogy mai tini trendi legyek :)]
Jöhetnek! -
#33031 Jah, celeb lettem, hell yeah:)
Akit érdekelnek a tájképek, 1-2 héten belül (ha időm engedi) lesz újabb Egyiptomi, Jordániai, Izraeli és Törökországi képáradat. Felgyülemlett pár ezer kép a legutóbbi utazásaimból csak le kell válogatni őket..:) -
#33030 Nem tudom mennyire érintett, de ha a pletykák igazak (abandi linkelte a MP-n), akkor az MS-nek komoly érdekeltsége volt/van abban, hogy mégis kézhez vehessük a PC-s verziót.
Gondolom, mint jogtulajdonosnak mindenképp jár az eladásokból/terjesztésből. -
#33029 Már ha az MS érintett az eladásokban. A Steam és Origin verzióban nem hiszem, a dobozost meg tudtommal egy Finn cég intézi. -
#33028 Én is osztom ezt a véleményt.
Most, így évekkel az ekszboksz-exkluzivitást követően jól jön még néhány millió dollár a kasszába... a csúnya WRZ bekalkulálása mellett is. -
#33027 Gondolom azért engedett most az MS, mert x360-on már kifutott a játék. Érdemleges bevétel már nem jön belőle, így 2 év elteltével. -
#33026 Épp témába vág ez a cikk - "A Remedy üzent a warezolóknak"
Én is írtam hozzá.
Nem vagyok szent. Amit csak tudtam, és tudok, megveszek, ha arra érdemesnek tartom rá [jelenleg megélhetési gondjaim vannak, munkahely és kilátások nélkül].
Ugyanakkor, előre meg is nézem a játékokat WRZ formájában, és némelyik esetében örülök is, hogy nem estem a marketing csapdába.
-
#33025 Csak azt nem értem, hogyha most odatudták adni PC-n akkor akkoriban miért nem. Arról nem is beszélve, hogy mindig a PC-s warezról papolnak, hogy mekkora gáz. Ennek ellenére az Alan Wake sikeresen kivívta magának a 2010-es év legtöbbet lewarezolt játéka címét. Úgy hogy az xboxosok se annyira ártatlanok azért. -
#33024 Még 29 perc és én is elloptam a cuccot, este pedig fenn lesz a hardveren is...
Nos, a játéktól nem szabad világmegváltó dolgokat várni - eljárt felette az idő.
Játékmechanikailag mindenképp.
A sztori viszi a hátán az egészet, az viszont - állítólag - kiemelkedő, és éppen ezért érdemes végigjátszani.
Ne feledjük, hogy az 'elenkvék' PC-re akart készülni, és sandbox világban akart játszódni. Végül mindkettőt meghiúsította valami:
- elsőt: Microsoft
- másodikat: a játékmenet
-
#33023 Nektek tetszik az Alan Wake, mert szerintem a sztori nagyon jó, de egy kicsit ki vagyok tőle, hogy az adja a változatosságot a játékba, hogy most nem kis alabárdos lények jönnek, hanem nagyok :S És eddig a gameplay 90%-ban elemlámpával rohangáltam és irtottam, irtottam, irtottam. Arra számítottam, hogy azért majd nyomozni is kell majd vagy ilyesmi, de eddig csak irtani kellett :S A sztori jó, de ez a játékmenet már kicsit unalmas.
Nektek bejön ez az irtás? -
#33022 Talán nem árulok el nagy titkot, de a "The Longest Journey" honosításunknak helyet adó szerveren találhatók azok a bizonyos képek :)
http://mwg.sytes.net/ -
#33021 Na örülök, hogy mindenki kigyönyörködte magát MerlinW-ben :)))
Én kb. ezer évvel ezelőtt láttam a fényképét az sg-nek valami fényképes archívumába és már akkor nyugtáztam, hogy emberi lény, szóval nem értettem ezt a hirtelen fellángolt érdeklődést.
Viszont ennek kapcsán eljutottam merlinW utazási oldalára ahol 1-2 saját magáról készült kép mellett tengernyi gyönyörű tájkép van, amit mindenkinek ajánlok.
Legény koromban én is rengeteg országba eljutottam, bár csak európában. Viszont nekem csak olyan fényképeim vannak, ahol alkoholtól felpuffadt fejjel fetrengünk össze-vissza. Nos ezek a képek nem olyanok, amiket - ma már - büszkén fel mernék vállalni :) -
#33020 Nem tudom, hogy lehetséges-e egyazon IP-ről még egy account létrehozása, de ha igen, szívesen segítek. -
#33019 A remény hal meg utoljára. Nekem mondjuk volt (és remélem lesz is) alkalmam játszani vele, és nagyon jó. -
Anonymusx #33018 Én közben szenvedtem vele vagy egy -két órát,többek között próbáltam más böngészővel, havernál, avast freet is feltettem, stb, de sehogy se jó.
Nem értem hogy neked miért működik...
Amúgy ha nem nagy kérés akkor csinálnál nekem accountot? -
#33017 Most hogy az Alan Wake kijött, már csak a Heavy Rain-nek kéne és akkor jóság lenne. -
#33016 Nem tudom, évek óta nem használok NOD-terméket.
Az Avast Free pedig nem sír (pedig van benne minden jó, többek közt script blokkoló is) az oldal miatt. -
Anonymusx #33015 Ez hogy lehet vajon?
Nekem:
Ilyen ha be van kapcsolva
Így meg ha ki van kapcsolva
-
#33014 Nos, szerintem a NOD32-vel gond. Én mindenféle cécó nélkül tagja tudtam lenni a helynek:
Mondjuk ez is ingyenes: http://www.tokyotosho.info
-
Anonymusx #33013 Helló!
Láttam hogy néha szoktatok torrentről beszélgetni ebben a topicban, ezért itt megkérdezném hogy nem tudjátok-e véletlenül hogy az asiatorrents.com -ra hogy lehet regelni.
Ugyanis ha rámegyek a regisztrációra a nod32 letiltja az oldalt, ha kikapcsolom a vírusirtót akkor meg bejön egy kis ablak hogy töltsek el kb 5 percet más reklám oldalakkal.
Nem igazán tudom hogy érdemes ezzel a reklámmal foglalkozni, vagy kamu az egész... -
#33012 Nem olyan sokat, nem egész 2 évet:)
Kipróbáltam, valóban piszok jó anyag. -
#33011 Kijött bizony.
Kérdés, hogy megérte-e várni... -
#33010 Alan Wake állítólag kijött pc-re.Ha ez tényleg igaz, nem is tudom, hány évet kellett rá várni. -
#33009 -
#33008 Senki sem tökéletes:) -
#33007 A két doboz cigiért nem jár a pirospont -
#33006 Örülök, hogy Őt is megismerhettem. -
#33005 De, ő az öcsém:) -
#33004 Szemben veled nem a (iker)testvéred ül (már ha van, és éppen fiú)?
Nagyon hasonlít! -
#33003 Ottan már nem vagyok, de itt még meg lehet tekinteni..:) -
#33002 Most kaptam meg az AG Offline-t! Nem voltam kedd óta itthon.
Nagyon jó minőségű, jó színvonalú írásokkal.
Kedvet kaptam a Hector Badge of Carnage játékra.
Gratula az újsághoz! -
#33001 Itten-e :)) :)) -
#33000 Hol láttatok portrét? :) -
#32999 "off": bezárt a btjunkie is, szerintem nem csak én használtam szeretettel :) -
#32998 Annak idején én is meglepődtem, amikor megláttam a képet - de szerintem, mindenki így lenne itt mindenkivel, a portréink megpillantásakor :) -, én ugyanis nem egy 2 méteres srácot láttam magam a lelki szemeim előtt :) -
#32997 Bízok benne, hogy abból a digitális változatból hamar elkészül egy virágbolti verzió :) -
#32996 Köszi, majd keresgélek, hogy hol lehet megvenni.
MerlinW meglestem a képedet, egész másképp képzeltelek el.:)) -
#32995 Igen. Lesz. ELvileg febr 16-án de csak digitális változatban a dobozos később jön. Nem tudom hol lehet majd megrendelni a digitálisat.