The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki kell kapcsolni a vírusirtót amíg letöltöd az okosítást és bemásolod a helyére. Utána a kivételek közé kell tenni a pau1.d11-t, különben egybõl nyakoncsípi az AV.
Én leszedtem egyet, de az sajnos nem mûködik. Skidrow verzió, de egyrészt vírusosnak riasztja a törést a vírus keresõ, másrészt, ettõl függetlenül sem indul el vele. 2 gépen is próbáltam a biztonság kedvéért.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legálisan vásárolni viszont csak nagyon-nagyon kevés könyvet lehet. Én olyat még nem is csináltam. Nem a pénz miatt, hanem mert egyik könyv sem érdekelt. Valószínûleg ezen a téren lesznek változások.
Gondolom, most már szinte mindenhez hozzá lehet jutni, ugye? Mi a helyzet a régi könyvekkel?
Teljesen függõ lettem és mindent ezen próbálok megoldani. Mostanában angolul tanulok és írtam magamnak saját szójegyzéket számítógépen, amit a kindle-n szoktam nézegetni és szavakat tanulni. Könyvet 99%-ban csak ezen olvasok és minden alkalommal - amikor olvasni kezdek - elcsodálkozom, hogy milyen tökéletes a megjelenítése, mennyire szuper a papír fehér színe és milyen szép élesek rajta a betûk. Szemet egy szikrányit sem fárasztja. Ráadásul észrevettem magamon, hogy valahogy olvasásra sarkal. Eddig is sokat olvastam, de a kindle-vel valahogy még jobb az egész és még többet olvasok (legalább 10-15 %-al, de ez persze csak érzésre mondom).
Csak jót tudok róla mondani. Mondjuk én csak olvasásra használom, netezni csak egyszer neteztem rajta és mp3-at is csak egyszer hallgattam rajta. mp3 hallgatás hátránya, hogy nem ad ki listát. Elkezdi az elsõ mp3-at lejátszani és megy sorban (léptetni tudsz), de nem látod, hogy mit is játszik le, vagy mik vannak még hátra, vagy csak én voltam bamba és nem nyomtam meg valamit.
Egyedül a pdf-ekkel van gond, de errõl sokfele olvashatsz. Megjeleníti, de nem tördeli, tehát pl. egy a4-es méretû lap egészét rákicsinyíti a képernyõre így roppant aprók a betûk. Konvertáló programok bõven vannak a neten. Én sokat kipróbáltam és remekül konvertálnak. Egy gondom volt velük, hogy mind fizetõs volt és a demó verzióik csak 8-10 oldalt voltak hajlandó átkonvertálni. Látszott, hogy remek munkát végeznek, viszont én sehol sem találtam hozzájuk okosságot.
Meg is ragadom az alkalmat, hogy ha van valakinek egy remek virágbolti PDF konvertálója (mindegy mivé konvertál epub/doc/mobi/satöbbi), az feltehetné nekem a polcra vagy egyéb helyre. Óriási segítség lenne.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Beruháztam egy P1-es konfigra a régi dos-os játékok miatt.
(Egy Gravis és egy AWE64 hangkártyával, voodoo 1-el 😊)
Az Ufo: Enemy Unknown (xcom1) simán elindul, de a Terror from the deep-et a másik nagy kedvencemet nem tudom mûködésre bírni. A geo képernyõn megy minden, de a küldetések elõtt csak fekete képernyõt kapok, ahol ha nyomok egy billentyût, mission failed-el visszatesz a földgömbhöz. Már legalább 3 verziót próbáltam.
Valakinek sikerült elindítania ezt a játékot?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Most játszom egy nagyon jó játékkal, nekem olyasmi mint a Black Mirror, nagyon tetszik, hosszú a címe:
Last Half of Darkness: Society of the Serpent Moon
Aki szereti a kalandjátékokat az próbálja ki, tetszeni fog, nekem tetszik.😊
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Köszönöm szépen! <#wink>#wink>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hiába írom be a szmájlit... 😊))))) Akkor így!
Sokáig nem voltam gép közelben.
pl.
Ha kirol az azonositod és az ftp-re felteszed a kaland mappába a syberia3.iso fájlt, akkor
http://kirol.uw.hu/kaland/syberia3.iso
Ezt hogy tudom belinkelni egy oldalra? Hol látom az elérési url-jét?
A hibaüzenet elhárítási leírásban az áll, hogy ki kell venni egy pontnál az aksit.
De ha garis a gép és le van ragasztva pont az aksi is, akkor hogy lehet ezt megoldani? Tudja valaki?
Remélem boldogulsz bele.
A gépem nem hajlandó lefényképezni amit játszok, hiába próbálom a Print Screen-nel, csak az asztalról csinál képet. Mit tudok csinálni?
Ilyen monitorom van😊
Ezen aztán élvezem a játékokat, meg persze a filmeket.😊
Akciósan vettük.
ha eszközrõl, akkor meg:
-ha adattároló, akkor merlin módszere
-ha meg nem akkor ki nem szarja le? felõlem lehet usb 1.1-es is a billentyûzet XD
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
hasonló van win7ben is, csak nem terjed ki grafikus dolgokra asszem.
de a te cuccod futhat benne, mert az szeritnem standard dos-os.
ellenben 16 bites programok a microsoft 64 bites rendszerein nem futnak, ez tény. 32 bites win7 alatt esélyes lehet.
viszont a szinte biztosan mûködõ megoldás Evin kollegáé. dosboxot neki!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
évekig Avira párti voltam, de voltak gondok vele újabban, így áttértem AVG-re.
ingyenes is, jó is😄
Próbáltam már mindent, XP komp. üzemmódot, bemásoltam a telepített könyvtárba a lemezek tartalmát, de egyszerûen semmi nem jó.
Valakinek sikerült futásra bírni már Win7/XP alatt?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Az, hogy egy ilyen játékban ilyen kimagaslóan jó animációk legyenek, felesleges pénzkidobás.
Az elmúlt években néha megjegyeztem, hogy kivégeztünk a munkahelyemen 1-1 régi win98-as gépet. Néhány hónapja nyugdíjaztuk az utolsót is és minden gépen XP van. Merész lépésre szántam el magam és a most vásárolt új gépre win 7-et telepítettem és arra kellett valami 64 bites jól mûködõ vírus irtó.
Másrészt elég nagy fába vágtam a fejszémet, mert a számítógépet roppant fenntartásokkal kezelõ kollégákat rávenni egy új oprendszerre, egyenlõ egy tuti beutalóval a vigyorgóba. Ezután minden hiányosságaikat, hibáikat gyorsan rátestálnák az új rendszerre, ezzel pedig közvetve rám. A megoldás, hogy a kinézetét megpróbálom olyanra faragni mint az xp kinézete és nem szólok senkinek, hogy új rendszer van rajta. Nesze neked 21. század
Új videók is jöttek nemrég:
Ez pedig ma érkezett:
És emlékeztetõül a két régi (amit a Magyar Digic cég készített - õk követték el a Dragon Age 2, Assassin's Creed, Warhammer, Mass Effect 3 CGI videókat is):
[merlinw.org]
Tehát MSE vagy Avast-ot ajánlanám neked. Esetleg még Avira-t. Mindhárom ingyenes is és jó is. A gépet az MSE fogja a legkevésbé.
[merlinw.org]