33675
-
#26577 "bepillantást nyerhetsz egy több évszázada fennálló lovagrend féltve őrzött titkaiba is" valaki mondja meg miééért?? -
#26576 A lentebb emlegetett játék rövidesen itthon is meg fog jelenni.
ime
Igaz CITY-s játék de az FBI is az volt. -
#26575 Na újraolvasva a cikket:
"A 600-as hőcsöves is csendesen indult, bár finoman ciripelt, amit szerencsére csak a táphoz közel hajolva lehetett hallani."
"A Zalman hőcsöves nagymenőjében a jelenleg kapható legjobb nagyteljesítményű elektronika dolgozik"
Szóval csak nem rossz! -
#26574 Hát nem túl olcsó volt. Legalábbis számomra nem volt az. Olyan 40egynéhány ezer volt.
Zalman ZM 600 Heat Pipe hűtős.
-
#26573 Ez valami olcsóbb táp? Mármint, nincs rendesen árnyékolva, és üzemen kívül elektromos hangokat hallat?:)
Motorzaj nem lehet, hiszen a ventilátor olyankor nincs áram alatt - normális esetben legalábbis - más mozgó alkatrész meg nincs a tápokban.
Ha garanciális, szerintem nézesd meg a biztonság kedvéért. -
#26572 Ilyenem van 4 éve, teljesen jó
Audigy 2 NX
-
#26570 Ha már itt tartunk, Flash -ben nincs valaki otthon? -
#26569 Szuperhallásom lenne?
Lehet.
Valamelyik nap mentem az utcán, jött szembe egy nő a gyerekével. Pistike kezében meg ott volt egy fülsértő zajokat hallató játékpuska. Gondoltam magamban hogy szakadna le a kezed, ezzel terrorizálja a járókelők fülét.
A következő pillanatban akkorát zakkant a gyerek, hogy öröm volt nézni. :D
Vissza kellett fogni magamat, hogy nem röhögjem el magamat. -
#26568 Photoshop téma: http://www.caedes.net - a tutorialok kellemesek -
#26567 Akkor lehet sima motorzaj - illetve lásd a jobbik oldalát: az emberi hallástartományon kívül is hallasz :)) -
#26566 Nincs úgy áram alatt, nem megy. Csak nincs kihúzva a konnektorból.
Így venti se pörög.
Ha be van kapcsolva, akkor kicsit erősebb a hang - de nem valami nagy zajra kell gondolni! Valami nagyon magas kis hang.
Tudjátok, amit Horton is hallott! :D -
#26565 Én azt hittem normális. Mert a hifi -m is zúg, hiába van kikapcsolva.
Az is rossz lenne az már érdekes lenne. -
#26564 Tehát azt mondod, ha csak a táp van áram alá helyezve, és semmi más, akkor az ciripel? A ventillátorhoz nem mehetett be semmi, ami miatt előjöhet ez a hang? Pl. valami műnyagdarabka hozzáér a lapátokhoz. -
#26563 Ezt nem értem. Minek másik táp. Nem a gép ciripel, hanem a táp.
A táp vagy ciripelhet, vagy nem. Minek ezen variálni, milyen vezeték?
Hogy érted ezt? -
#26562 :) -
#26561 Mi van, ha csak egy tücsök fészkelt bele a gépedbe, és azért "bugos"? :D -
#26560 Laikustól tanácsot ne fogadj el, de azért leírom: ha van egy másik tápod, tedd be a gépedbe, ha azzal is ciripel, akkor letudtad a drága tápszervíz-kérdést, s helyette a kábelrengetegre fordíthatod a figyelmed.
[Aláírásom!] -
#26559 De akkor én most essek kétségbe?
Komolyan kérdezem, mert ha ez nem normális, bármi tönkremehet. -
#26558 Én annyira le vagyok maradva, hogy nem is hallottam külső usb-s hangkártyáról. Egy gyenge pillanatomban elgondolkodtam, hogy vegyek-e külső dvb-t-s tunerkártyát, de végül letettem róla. -
#26557 Köszönöm a választ. Látható, mennyire analfabéta vagyok ilyen téren :()
Egyszer, ha sok pénzem lesz, lehet veszek én is olyat.
Jók az ilyen kártyák? Szépen szólnak? Voltaképp, hogy képzeljem el az egészet: a hangkártya a gépen kívül van? -
#26556 Az normális, a belső elektromosság zavarja a jelet. Én ezért vettem anno külső USB-s hangkártyát. -
#26555 Nekem az 5.1-em búg, amikor bekapcsolom [a billentyűzet mellett van egy egérhez hasonlatos "kezelőpultja"] és nem szól semmi...
A hangkártya [alaplapit nem használom] SB Live 5.1 Player helyén van, felette csak a Leadtek TV2000 TV-kártya.
Régebbi gépemben a hangkártya alul volt [8 slot], és fölötte 3-al kezdődtek a kártyák [net, tv, másik hangkártya, firewire] és ott is volt hallható búgás.
-
#26554 Komolyan? Most vigyem el szervízbe?
De emlékszek anno is ezt csinálta.
Még lehet garis, mert 3 év volt rá.
Csak akkor van totál csend, ha áramtalanítom.
Meg amúgy megy rendesen, gondolom a 260-am használja is rendesen.
-
#26553 Ha kikapcsolt állapotban is ciripel az nagyon nem jó. Érintkezési probléma, rövidzár is lehet. Ráadásul tűzveszélyes. -
#26552 Erről jut eszembe.
Tegnap feltűnt, hogy olyan érdekes ciripelést hallok a gépből. Ilyen magas hangon cicereg valami, ott fülelek, majd rájöttem, hogy a táp az.
Ez normális? Még ha ki van kapcsolna is van ilyen hangja, csak kevésbé, mintha menne. -
#26551 cirill :)
-
#26550 képek nem rosszak, jó kis "B" szagú kaland, amiből még bármi kisülhet;) -
#26549 Most léptem be egy orosz privát oldalra, hogy leszedhessem.
Nagyon LOL, mert minden oroszul van írva, és nem hogy nem értem, de még a betűk is furák. :D
De megtaláltam! -
#26548 Ne már! Most miért rontod el a kedvemet?
Lehet, hogy ez kivétel lesz, nem? De komolyan! -
#26547 City Interactive a készítő:) Aki olvasgatja a Rossz PC Játékok blogot az ismeri a cég munkásságát:) -
#26546 Dobozra kijön ilyen játék? -
#26545 USA-ban megjelent, amúgy xbox-ra már kijött. Ezek után bármikor várható. Jónak tűnik. -
#26544 Én még nem hallottam róla, de pofásnak tűnik!
Már megjelent, vagy még csak demo van? -
#26543 Chronicles of Mystery: The Scorpio Ritual
Erről hallott már valaki valamit? Megjelenés? A grafika elég szépnek tűnik és a játékmenet is érdekes. -
#26542 nem sajnos.
anno próbálkoztam telefon infrájával ilyesmivel, de semmi sikerrel. -
#26541 Én nem. -
#26540 Ezt nem tudja senki? -
#26539 Nézd meg ezt, hátha. T-nek is van ilyenje, ill valószínű hogy Pannonnak is -
#26538 fontos a fenéket... majd megtanul apósom emailezni:D -
#26537 Ha fontos, fizess elő fax-szolgáltatásra havi pár száz huf-ért. Rendes telefonszámod lesz, bár nálad minden a gépen fog megjelenni. De másnak olyan, mintha nálad is lenne fizikailag fax.