The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
utolsó file nem fért fel még így se.
utólagos engedelmetekkel a dosos játékok packból töröltem a Day Of th Tentacle-t. Egyrészt mert úgyis megvan mindenkinek, mert bármikor fel tuom tenni, és mert talán a scumm packban is benne van.
azért elnézést kérek, hogy nem kérdeztem meg elõre.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft

Akkor leírom részletesebben. Sokféle megoldást hírdetnek a crack topicban, de abban mind megegyezik, hogy magában valamiért a ME nem szereti a magyar szövegek 100%-át, akárhogy is írom át az ini-t. Oroszok csináltak egy viszonylag kicsi (200mb) oroszító csomagot. ha azt felteszed, és rá a magyar nyelvi fileokat + némi ini buhera akkor megy.

Nem olyan hú-de nehéz dolog ez de gondoltam csak meg lehet oldani egyszerûbben is. Node... az orosz patch hozzányúl a maps-hez is(ami a játék lényegi része, kb 5-6 giga. a Patchmaker se tudott 5 gigánál kisebb patchet csinálni hozzá.... nem vagyok én olyan okos, mint az oroszok. Node az orosz patch, meg a teljes magyarítási folyamat kb másfél órát vesz igénybe, így a eleve magar ISO talán mégse rosz 5let.
(meg a magyarításhoz kell 7 giga hely is, mert az orosz cucc 6 giga biztonsági másolatot csinál... ár van 1 sejtésem, hogy ha telepítéskor kilõjük a pipát, akkor nem csinálj, de nem szenvedtem vele nagyon.)

40 perc és felér, teszek majd mellé egy "kész" jelet.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
igazán nincs mit😊

[merlinw.org]

kirol
Lehet az lesz, mert ez az alaplapi szar. Nem igazán mûködik.

Tudsz esetleg valamit ajánlani? (Valami olcsó és jót!)

Lord Myn
Ja, majd elfelejtettem: NAGY KÖSZÖNET az archiválós shell-scriptért! <#worship> Jövök neked eggyel! <#eljen>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Nem tudom miért vacakolsz ennyit, ahelyett hogy vettél volna egy wireless router-t és már rég menne a internet+hálózat és úgy titkosítod ahogy akarod. (De ez szigorúan magánvélemény, úgyhogy no offense...)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Na ha minden igaz, csütörtökön érkezik meg a másik alaplapom, amit a múltkor említettem ,hogy WiFi-vel össze szeretném kötni a rendes (mostani) gépemmel.

Szóval felraktam a képeket az alaplapom WiFi-s progijáról, aki ért hozzá, nézze már meg, hogy tud e segíteni a beállításban. Ha meglesz a másik, felrakom majd annak is a progiját illusztráló képeket az összekapcsolás miatt.

A cél: hogy lássák egymást, adatot lehessen másolgatni egyikrõl másikra + menjen a NET is. Lehetõleg mindez a lehetõ legnagyobb titkosítással.

szotyimutyi
HÚÚ, már azt hittem, elkéstem. 😊) Köszi, mehet lefelé.

MerlinW
Igyekezz😊

[merlinw.org]

szotyimutyi
Az Alone még maradhat? Teljesen megfeledkeztem róla, de már belefogtam...Köszönöm. 😊)

kirol
Ezt írtam én is a spoilerben. Hülyeség leszedni azt a kevert x gigás cuccot szerintem.

MerlinW
Egyik srác összerakott egy 70 megás magyar telepítõt. Szerintem elég lenne annyi, hogy a telepítõ elindítja az angol-orosz frissítést(195M😎, majd ha az végzett bemásolja a magyar fájlokat (105M😎 a helyükre, frissíti a konfig fájlokat.

Azonban, miután engem nem érint a dolog, befogom a számat😊

[merlinw.org]

kirol
Küldjem privátban a postacímemet? <#vigyor3>

Axon
Az elõzõ képnél egyik gombra sem reagál csak az esc-re:

T betûre kilép, N betûre pedig visszalép az elsõ képhez. Ebbõl is látszik, hogy ha elindulna, akkor sem lenne magyar nyelvû.

Axon
Kipróbáltam ez lett az eredmény:

Most nem az elején kéri az eredeti dvd-t egy windows hibaablakban, hanem elindul a kezdõanimáció, majd ezután kéri a dvd-t.

RaveAir
Azt hiszem, hogy arra nem lesz szükség, de majd meglátjátok.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
Az attól függ, hogy megkapjuk-e privát üzenetben a válaszokat <#vigyor1>

RaveAir
Talán ma, de a héten mindenképpen ki fog kerülni a Magyarítások Portálra egy Sherlock Holmes vs. Arsene Lupin nyereményjáték. Remélem, hogy nem adtam túl nehéz kérdéseket... 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Axon
A #24771-es beírásban említi, hogy hatalmas lenne a hunpack mérete (4-5) giga. Egyszerûbb egy magyar nyelvû telepítõt készíteni, így nem kellene tárolni a 7 gigás alapjátékot és az 5 gigás magyarítást.

MerlinW
Kicsit nagy méretû projektek vannak mostanában a szerveren (160-180G😎, de töröltem Dracula-t, hátha elég. Ha nem elég, és már nem kell törölhetem Alone, Cyberia-t is.

Taky: azt nem értem miért nem csak a honosításnak csináltál telepítõt, miért az egész játékot variáltad meg?

[merlinw.org]

Axon
Szerintem töröld a Draculat.

kirol
Ma is megjelenik, ma talán USA-ban.

serito
A gond csak az, hogy még egyetlen megosztón sem találkoztam vele.
Talán a héten.
Köszi

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
90%-on állok, de megint nincs már hely.. még 6-700 mega kéne, döntsétek el, mi legyen.

takysoft
rájöttem, a hely fogyott el.
utólagos engedelmetekkel töröltem a Feeble Files ISO-it, mert a scumm packban már úgyis benne van. (nemtom elég lesz-e ennyi plusz hely 73%-nál tartok)

takysoft
ehh.. nem tudom feltölteni. megszakadt és most nem hajladnó folytatni.
van valami fileméret-limit a serveren vagy mi?
asszem kénytelen leszek darabolni...

kirol
Múlt pénteken.

MerlinW
Runaway 2 könyvtárba bedobtam "balkán" crack-et, próbáljátok ki.

[merlinw.org]

serito
Semmi gond, várjuk szeretettel! Még jó, hogy csak fél órát játszottam az angol verzsönnel. Az Alone in the Dark következõ része mikor jelenik meg?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
a baj az, hogy reméltem h idáig végez a feltöltés, mert másnak is ígértem. nem értem miért esett vissza, de de töltenem kell máshova is, így lassabban lesz meg. talán holnap ilyenkorra.. elnézést.

takysoft
feltöltésem visszaugrott 80%ról 30-ra... én ezt nem értem...

takysoft
azaz.

kirol
De egyrõl beszélünk?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tökéletesen magyar lesz tõle a játék! (szinkron persze nincs )

1. ENG->RUS-PROPER patch letöltése Lehetséges linkek(nem mindig mûködnek):
http://www.playground.ru/download/?file=11585&mirror=&from=phttp
http://ftp.playground.ru/DB3/5/8/mass_eng_to_rus_PROPER.exe
2. Patch feltelepítése
3. Magyarítás letöltése
http://rapidshare.com/files/123838993/hunme.zip.html
http://rapidshare.com/files/123851612/mepcmagyar.001.html
http://rapidshare.com/files/123851821/mepcmagyar.002.html

- A letöltött mepcmagyar.out nevû file kiterjesztését írjátok át zip-re (opcionális xD)
- Az ebben található dialog mappát másoljátok be (és termesztésen írassátok felül) a x:/Mass effect/BioGame/CookedPC/Packages nevû könyvtárba. A honosítás csomagban levõ localised mappát is másoljátok ide.
- Ismételten a honosítás csomagban levõ localised/HU/Dalog mappa tartalma kell nekünk. Az itt található GlobalTlk_HU.upk nevû állományt nevezzétek át GlobalTlk.upk-ra, és másoljátok be a x:/Mass effect/BioGame/CookedPC/Packages/Dialog mappába.
- Hozzatok létre a x:/Mass Effect/BioGame/CookedPC/Packages/Localised könyvtárba egy HU/Dialog mappát és a honosítás packból másoljátok ide a GlobalTlk_HU.upk nevû filet (ha az elõbb átneveztétek, akkor most értelemszerûen írjátok vissza az eredetire)
- Az elõzõ lépést ugyanígy kövessétek el játékban található a Maps könyvtárral is. (Mass Effect/BioGame/CookedPC/Maps)
- Ugyanezt kéne megcsinálni a Mass Effect/BioGame/CookedP könyvtárral is.

Config fileok szerkesztése:
A következõ fileokban kell megkeresnetek a language sort, és az ott található bejegyzést HU-ra átírni.
x:/Mass Effect/BioGame/Config DefaultEngine.ini
x:/Mass Effect/Engine/Config baseengine.ini
C:/Documents and Settings/Felh.név/Dokumentumok/BioWare/Mass Effect/Config BioEngine.ini

takysoft
pack nincs, mert túl nagy lenne (4-5 giga), de bele tudtam varázsolni a magyar file-okat a telepítõbe, így kaptok egy magyar telepítõt. de még kell 3-4 óra mire felér.

Axon
Várjuk.

Axon
Na, ez jó hír.

Axon
Nekem kicsit Runawayos-nak tünik.

takysoft
nehézkes telepíteni. épp azon ügykdöm, hogy ezt egy kis pack formájában leegyszerûsítsem. amint lesz vmi szólok

kirol
Na már van magyar ME fájlok és elvileg jók!

Még nem, és nemtom, hogy ki akarom-e próbálni 😄 Elõször lehet, hogy jó lenne látni vmi véleményt róla.
moonster
Bocsi, rossz embernek is írtam, meg ráadásul hüjeséget. Mea culpa! (csatt)
Ezt már próbálta valaki?

So Blonde , kaland
http://youtube.com/watch?v=zG9VjrP7TcI&feature=related
kirol
Csak régebben még magyar volt. 😊

takysoft
azért annyira nem kell hozzá😄

kirol
És az Alcoholhoz honnan lehet megyar nyelvi fájlt keríteni?

takysoft
ez a hit the road. a régi nagy klasszikus.
semmi köze a seasonhoz.

Vicceltek? Nem létezik, hogy nem ismeritek a '93-as Hit the Roadot...
kirol
Ezt most miért nekem írod?

moonster
Kirol: ezcsak azelso evad elso reszenek a magyar verzioja, de asszem ezt valamelyik ujsag kiadta dvd mellekleten.
Season One a teljesen elso evad neve.
jo lenne magyarul
Axon
Ha tesztelted a Mass Effect nyelvi filejait, akkor majd jelezd, hogy mûködik-e.

Axon
Még nem szedted le??!! <#merges2>
Máris bevéstem neked egy mezei feketepontot!