33675
-
M.A.D. #26617 Kirol:KmPlayer! Ez mindent üt! És természetesen a legújabb k-lite codec pack. Ha, ezek után gebasz van, lesz*p*m magam! :) -
M.A.D. #26616 Pláne majd a magyarítása! :))))) -még nem néztem az eredetit-
-
#26615 Ez a Vampyre Story mesésen jó lett. Gyönyörű és felhozza a régi LA érzéseket:) -
#26614 Kirol, konyítok valamennyire a Flashhez, és én voltam, aki kérte a SAM&Max hun-t.
Az alapzúgás a hangfalaknál, 5.1-nél van, ez fix. Szinte mindnél. Akkor nincs, ha teljesen áramtalanítod, de sztem ez igaz az egész gépre. -
#26613 Amit ajánlottatok "Media Player Classic Home Cinema", ebben miért nem meg a center hangsáv?
Hiába van beállítva az AC3, nem hallani a szövegelést. -
#26612 De ha meglesz, szívesen! -
M.A.D. #26611 Magon??? Ilyen vaksi lennék hetek óta? Több helyen sem találtam. :(
-
#26610 Nem vagyok magon... nem szeretnéd megosztani velünk?:)
Köszi köszi:) -
M.A.D. #26609 Neked is vegyek akkor egy darabot? -
M.A.D. #26608 Úgy kellesz nekem, mint malacnak a táp! :) -
#26607 Magon van! -
#26606 ? -
#26605 Ha nem bírja, azt hallani fogod. Küzdeni fog a vinyó, leáll a rendszer nagyobb terheléskor. Az első ilyennél ki kell kapcsolni és menni új tápért.
Általában cserélik, de miután mechanikai eszköz, szerelhető. Ha csak biztosíték vagy kontakthiba van akkor lehet szerelik. A garancia nem tudom hogy alakul. -
#26604 Amúgy a tápot javítják, vagy cserélik?
Ja javítják, akkor hogyan alakul a gari? -
#26603 Jó lenne. Mondjuk mit csinál majd ha mégse bírná? Kikapcsol magától? -
#26602 A Sam & Max -et kérte nemrég valaki magyarul. Na én ma láttam egy helyen. -
#26601 PNY Nvidia Tesla S870? Villámlik a gépházban, és betölti a táp szerepét is?:)
Én is akaroook egy ilyeeet:) -
#26600 Bírnia kellene. GTX elég sokat eszik ugyan, de szerintem menni fog. -
#26599 Tényleg jó ha vársz vele karácsonyig, mert addigra akár 100 ezerrel is olcsóbb lehet :-) -
#26598 Hát a minőség, meg az extra! :D
Pl:
-
#26597 Ajánlom is! :D
Amúgy szerintetek egy ChiefTech 450 W-os táp elbírná a gépemet? /Aláírás/
Mert ha ezt visszaküldöm akkor kiszedném addig a másikból a tápot.
Ha most a tápra 2 év gari van, akkor amit helyette adnak is 2 évet kell adni ugye? Attól függetlenül, hogy az a bolt éppen mennyit adna rá, ugye?
Mert a gari újraindul tudtommal. (A nagykert akitől a bolt vette a tápot, bezárta a VPOP, és most máshol tudják gariztatni.) -
#26596 Persze, majd küldjük körbe...Senki se maradjon ki a jóból! -
#26595 Megtennéd? Köszi.Mindig bíztam az emberek jóindulatában....:) -
M.A.D. #26594 Csinos kis táp 37.000-ért. :) ha már....
http://www.moddingcomputer.hu/vezerles/kepszolgaltato?
-
M.A.D. #26593 Neked is vegyek egy olyan vga kártyát? Amúgy is fel kell váltanom a pénzt. :) -
#26592 Kölcsönkérhetem majd?
Én addig gyűjtök holografikus kijelzőre hozzá. -
#26591 Csatlakozom.Szólj, ha neked előbb összejön az ára. Majd tapasztalatot cserélünk...:) -
#26590 El, persze. -
M.A.D. #26589 Más! Nekem Chieftek 450W tápom van 2 éve. Kérdem. Elbír egy MSI9600-ast 2 vinyót 250GB + 80GB SATA, egy SB Audigy-t, Athlon 64 X2 5000+ cpu-t? Semmi dvd író, egyéb... -
#26588 Mittumdomain! 2 éve egy minőségi táp annyi volt, meg extrákat is tud.
Na felhívtam egy itteni szervízt, azt mondta, ha sípol, akkor az tönkre fog menni, mert kiszáradt a kondi, meg egyebek, és ha nem Zalman lenne, hanem valami codegen, akkor viszi majd a gépet is magával. Ennél talán nem.
De szerinte ne vigyem be neki, mert 5k -ért ő is csak azt tudja majd megállapítani, hogy sípol.
Ha meg visszaküldöm a boltba, ott meg beleköthetnek ebbe abba, hogy megy ez, meg minden, semmi baja.
Szóval ez a 22-es csapdája. Később felhívom a boltot is, ahol vettem. De nem sok jót sejtek. -
M.A.D. #26587 Gondolom a tekercselés. :))) -
#26586 Most nevezz hülyének vagy értetlennek, de mi kerül egy tápon 35eFt-ba? -
#26585 Megnéztem, csak 2 év gari van rá, de az 2009 január, vagy február végén jár le.
Lent Pesten vettem, tőlem 260 km-re, így oda nem vihetem ne csak úgy.
Tehát itt tudnám elvinni és ha azt mondják rossz, akkor visszaviszem Pestre.
De egy telefont kezdésnek eleresztek tényleg. Na megnéztem, "csak" 35k volt. -
M.A.D. #26584 Szépjónapot Mindenkinek!
Upgradelem évvégéig a gépemet, mert nemrég lett 2 éves
Többek közt egy ilyen kártyára gyűjtök Karácsonyig! :)))))
http://www.moddingcomputer.hu/vezerles/CikkAdatlapOldal?cikkID=33916 -
#26583 Ötlet: hívd fel telefonon a szervízt, azért nem kérnek pénzt:)
Azonban, ha garanciális még, akkor ingyen megnézik.
Egy 40k-s táp nehogy már...:) -
#26582 Bár akkor is furcsa a tápom.
Este megnéztem. Ha ki van kapcsolva a gép, de a konnektor az nincs, akkor is halk zúgást hallani.
Amikor lehúzom az alaplapról a 24 tűs csatit, akkor halkabb lesz, kb, 50%-al. Ez lenne az, ami normális lenne.
De akkor mit művel a lap a táppal kikapcsolt állapotban, ha rádugva csatit megnő a zaj?
Az egész jelenségre akkor lettem figyelmes, amikor elindítottam a NFS-et, és érdekes ciripelő hangot hallottam. Olyan, mintha terhelésre csinálta volna, mert ugye a VGA ekkor kezdi el zabálni az áramot. De nem reprodukálható a jelenség, hiába indítom most el pl. Warhead -et.
Lehet megérne egy szervizet, de akkor az egész gépet be kellene vinni.
És én azért félek a szervíztől, mert nem szeretném, ha piszkálnák, meg azt se, hogy azt mondják 4 órát teszteltük 9000 HUF lesz, és nincs semmi baja.
-
#26581 Pedig ki volt terítve az aszfaltra is... :) -
#26580 Szuper! Köszönjük! -
#26579 Épp tegnap nézegettem, de nem találtam sehol...:)Köszönjük! -
#26578 141_A_Vampyre_Story_PROPER-ViTALiTY