33675
-
#26657 Megjelent a Chronicles Of Mystery The Scorpio Ritual. -
#26656 Bocs! Most látom, hogy van neki külön indító exe-je. -
#26655 A privát üzenet segített és így már tökéletesen működik minden.
Neked működik a Future Wars?
Nálam nem megy. Hibát jelez, mert nem ismeri fel a játékot.
Kipróbáltam a 13-as és 12-es scumm-al is, de ugyanaz a hiba. -
#26654 Nálam megy mindkét címről... próbálj aktívként csatlakozni. -
#26653 Másik gépről sem jártam sikerrel. Privátban elküldöm a kimenetet. -
#26652 Köszönet érte. Ha sikerül lehúznom, akkor ki is próbálom. -
#26651 Engem már tegnap sem engedett be és ma sem. Lehet, hogy nálam van a gebasz. Megpróbálom egy másik gépről is. -
#26650 ----------------------
- G75 (2008.11.25) --
----------------------
módosítva: Future Wars (DOS/Hungarian)
hozzáadva: Future Wars manual
hozzáadva: Future Wars végigjátszás
hozzáadva: Future Wars - kép a védelemhez (játék könyvtárában protection.jpg)
ScummVM G75-081125-MW - állapotlista -
#26649 A napokban bármikor. Legkésőbb Dec 2. -
#26648 Értettem! Egyébként mikor lép életbe? -
#26647 Szerintem codec probléma lesz, nekem volt hang. Szégyen vagy nem engem nem fogott meg a játék, lehet nem adtam neki sok esélyt, de mostanság nincs sok időm játszani, úgyhogy csak olyanra "pazarlom" az időt, ami rögtön megfog. -
#26646 Köszönöm az információt. Módosítottam. -
#26645 Megjelent a CSI NY, akit érdekel. -
#26644 roger-roger -
IP cím változás! Részletek az olvass és írj text-ben!
-
#26642 hű, erre nem nagyon emlékszem már -
#26641 Az "A Vampyre Story" alatt nekem nincs hang... :(
Az elején, és a *.bik átvezető alatt igen, de utána semmi.
Megnéztem, a hangok 854 MB-ot tesznek ki. Erősen meglepne, ha így se lenne hangja.
SB 5.1 Live Player hangkártya, minden más szól, rendesen.
A játékban nincs átállítási mód.
Mit lehet tenni? -
#26640 Nem tudja valaki, a Piacnál miért nem tudok továbbhaladni? Munkát se tudok kapni a térképesnél. -
#26639 Próbáltam én kombinálni angol verzióval, meg minden, de nem működik. :(
Mintha más védelem lenne rajta. -
#26638 Elkészült a Future Wars magyarítása. Idővel be lehet építeni a scumm packba. -
#26637 Pedig már bedobtam három viagrát... Most itt állok fél napig meredező.... eh, hagyjuk :-) -
#26636 Hát majd megnézem. Köszi. -
#26635 Na a S&M S1 sajnos nem jó. Ez csak egy sima képfájl az eredetiről.
És más a felépítése, mint az angolnak. Van valakinek ötlete? -
Zóanagyvarázsló #26634 Mivel én a gyakorlatbna nem próbáltam, nincs több ötletem.
De itt a link a kézikönyvhöz, talán segít -
#26633 Ja, hülye vagyok. Na azok vannak, amiket írtál, de nem szól a center. -
Zóanagyvarázsló #26632 Annak üresnek is kell lennie. Internal Filters=Belső szűrők -
#26631 6 :) A második meg 5 -
#26630 A S&M meg mégis szünetel, mert most látom ,hogy nem is indul el. :( -
#26629 Érdekes módon a külső szűrők rész nekem üres. -
Zóanagyvarázsló #26628 A alapértelmezett 'Downmix to stereo' beállítást kikapcsoltad? 3 Front + 2 Rear bekapcsolva? LFE bepipálva? (Ez utóbbi a subwooferhez kell, ha minden igaz.)
Ha az 'Internal filters' menüpont alatt az AC3-ra kétszer rákattintasz, akkor állíthatod be ezeket. -
#26627 Amúgy első évad hány részes, mert ebben csak 6 van. -
#26626 Elkezdtem.
Na rájöttem, nem az ADSL-el van gond, hanem az áram megy el, mert vihar erejű szél fúj, miközben hét ágra süt a nap. Persze a gép ki se kapcsol, csak a Hi-Fi-m látom, hogy újraindul, meg eltűnik az óra róla.
Valaki kinéz és kis naivan kimegy, mert azt hiszi, hogy ez jó lesz neki, közben alig lép ki, és észre se veszi, hogy már hibernálódott. -
#26625 -
#26624 Klite nincs is azon a gépen. De akkor kipróbálom. Köszi -
#26623 Az! De éppen szarakodik most az ADSL, mindig elmegy a jel. Nem tudom mi van. -
#26622 A magyar??? -
#26621 Na megvan S&M. Elkezdjem?
Nekem legalább 1 hét lesz. -
#26620 Azt, hogy beállítottam AC3 filterben az 5.1-et.
Windows Media player alatt jó is az 5.1, csak azalatt nem. (Media player Classic Home Cinema.) -
Zóanagyvarázsló #26619 Egyébként mit értesz az alatt, hogy be van állítva az AC3? Mert alapból szteróra van belőve, be kell állítani az Internal filters menüpont alatt, hogy 5.1-be -vagy egyébbe - kódolja le. -
Zóanagyvarázsló #26618 KMPlayerhez miért kellene codec pack? És hogy lehet benne beállítani, hogy használja a GPU-t?
Mert a Media Player Classic Home Cinemának éppen az az erőssége, így 9600GT-val az 1080p-s videók is suhannak minimális CPU használat mellett. 5.1-ben viszont még nem használtam ez utóbbit, így problémákról sem tudok, de szokták filmnézés ("hátépécézéshez") használni.