33675

• Axon
    Huhhh.... beizgultam :-)
  • Axon
    Akkor félreteszem nyugdíjas éveimre.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, akkor március-április... :(
  • MerlinW
    "Still Life 2 on PC has an expected release date on Q1 2009."

Trailer:
  • IMYke2.0.0.0
    Still Life 2 mikor????
  • MerlinW
    Nemsokára jön a Still Life 2 türeleeem:)
    Addig meg ott van a Vampyres Story
  • MerlinW
    egy régebbi témára egy no comment történet:)

" © szabroy tegnap 23:50 | privát | válasz erre | #123
    A haverom 2 eves codeganyja villant kettot, es elvitte a videokarit + a winyot. az en 6 eves cieftec tapom akkorat durrant, hogy azt hittem lottek ram. ellenben csak magaval vegzett! bar ha van a gepre garancia, akkor rizikozhatsz. De csak ha valami uberbiztos ceg adja a garanciat, mert a sarki bolt holnap mar lehet hogy lehuzza a rolot, es futhatsz a gari utan, mint ahogy parezren megtettek elotted az utobbi evekben!"
  • trmn #26690
    Na gyerekek... Végigjátszottam a Chronicles Of Mystery The Scorpio Ritual nevű játékot.
    A tapasztalataim a következők: a játék egy szar.
    Gyenge mint a harmat. Egyetlen előnyeként a grafikát említeném, ami néhol fölcsillant valamit. A hangok unalmasak, a játékmenet egyszerű mint a faék, kevés a helyszín, a zene unalmas áhhh.... sokkal jobbra számítottam a marketing alapján. Csak az játszon vele akinek marha sok ráérő ideje van. Felejtős az egész, hiába harangozták be úgy, hogy a Syberia grafikus motorjával készült. Sajna ez egy "parasztvakítás".
  • Tomsess
    Tenkjú for it
  • kirol
    Meló + holnap vizsga és még egy büdös betűt nem tanultam. :(
  • MerlinW
    Év végi hajtáspajtás..:)
  • szotyimutyi
    Besűrűsödtek a teendők...:)
  • Axon
    Úgy látom mindenki vadul készül a mikulásra és nem ér rá feleslegesen fecserészni :-)
  • moonster
    full passziv gépet építeni szinte lehetetlen. Még a vízhűtéseknél is van hőcserélő, ami általában 2 óriás ventillátor egy hűtóbordán.
  • nagykispeter
    Ez függ a háztól is.
    Nekem is passzív van ,de a házam elején és oldalán is van ventilátor és 50 egynéhány foknál nem melegedett jobban fel bármivel játszottam.
    Előnye viszont hogy félév múlva nem kezd el zakatolni.Azt viszont én sem tudom,de szerintem lehet a tetejére szerelni ventit ami még jobban hűt.
  • M.A.D.
    Működik! :))))))) Én voltam a béna! Ráadásul tettem a tetejére egy közepes ventit is. Így most 20 fokos szobában 38 fokos, mikor alapban megy.
  • Axon
    Készül az új Sherlock rész.
  • Axon
    Én óvtalak ezektől a passzív hűtéses kártyáktól. Vidd vissza a boltba és vegyél egy olyat amin jó nagy ventilátor van.
  • M.A.D.
    Bakker! Az új kártyám lebutított állapotban hajlandó csak működni. Nem bírom a frekiket átállítani. A gyári órajelet meg sem közelíti.
  • MerlinW
    ScummVM 0.12.0 Ubuntu/Debian
  • Axon
    Amúgy sem ajánlom a passzív hűtéses videokarikat. Nekem volt egy nem túl régen, méghozzá minőségi MSI. Állandóan 90 fok körül volt a hőmérséklete és rendszeresen fagyott. Nyáron pedig használhatatlan volt, szinte percenként kifagyott (túlmelegedett).
  • M.A.D.
    Szépjónapot Mindenkinek! Első felindulásomba vettem egy Gigabyte 9600GT NX-es passzív hűtéses 512-es kártyát (34.700-). Félek, hogy cserélhetem be, mert nem gondoltam, hogy 2.0-ás pci-e csatoló nem lesz jóban a biosfrissítés ellenére sem az alaplapomon lévő pci-e 1-eshez. :(
  • trmn #26675
    Ezt írják egyik oldalon:
    "Vadiúj kalandjáték az Art Of Murder alkotóitól.A Syberia továbbfejlesztett engine-jével." Akkor csak nem olyan rossz...
  • kirol
    3000 HUF, nem is olyan sok.
  • Axon
    Nem tudom hogy csinálták, de egyidőben az angol verzióval megjelent a magyar verzió is.
  • trmn #26672
  • kirol
    Azt vettem észre, hogy a HDD-men utána kevesebb szabad hely maradt. :D

Nem próbáltam.
  • trmn #26670
    És mik a tapasztalatok?
  • trmn #26669
    142_Chronicles_Of_Mystery_The_Scorpio_Ritual a polcon van, akinek kell viheti.
  • kirol
    Memento Mori -val nem tudom mi van, mert tök égen kijött németül, de semmi.

Nem mintha lenne idő játszani - meló, suli (ZH, vizsga, deadandó feladatok), de az a tudat az jó, hogy bármikor játszhatnék vele. :D

• MerlinW
    Ja hogy úgy:) Német játék nem angol játék:)
  • kirol
    Na kiderítettem, már akkor megjelent, mert én anno rá is karcoltam a HDD-mre, csak ugye az német nyelvű volt.
  • MerlinW
    Én mondtam, de akkor még nem jelent meg.
  • kirol
    Dehogy is, még itt mondta valaki, hogy ez City Interactive csúcsfejlesztők terméke.
  • IMYke2.0.0.0
    A képek alapján bejövős a sztori.
  • trmn #26662
    Ez tök új. Ha minden igaz 27-én jelent meg. Szerintem kevered valamivel. Nézz utána, tényleg szépnek néz ki a grafika, és a demók alapján a játék sem lehet rossz.
  • kirol
    Hát nem emlékszek igazán rá, mert nem gyakorolt rám nagy hatást, de én anno begyűjtöttem.

Csak akkor nem tudom mit. :D
  • trmn #26660
    De erről, de akkor még nem jelent meg.
  • kirol
    Már megint megjelent?
    Nem erről beszéltünk nemrég? Bocs, ha nem! :D
  • trmn #26658
    Már jön is lefele. Ha valaki nem lesz gyorsabb, holnap felrakom a polcra. A grafikája szépnek néz ki, hét végén kipróbálom a játékot magát, ha isten is úgy akarja. )))