33675

• Axon
    Hamarosan itt a karácsony. Mindig is együttérzéssel néztem azokat az embereket, akiknek még 24-én is dolgozniuk kellett, esetenként akár délután 4-5 óráig is.
    Kinek mennyit kell még melóznia karácsony előtt?
    Nekem 23-án 18 óráig kell dolgoznom és szerencsére 24-én már nem kell gályáznom.
    Nektek? :-)
  • Axon
    Már megnéztem vagy 80-90 szer, de nehéz betelni vele. A lényeg az tényleg azon a monumentális seggrecsapáson van. Szinte hallja az ember azt az elemi erejű csattanást, ahogy a srác hatalmas tenyere végigvágódik a prímabébi acélkemény, szuper hátsóján. Az már csak hab a tortán, ahogy a habos sütit az ordító szájába gyömöszöli/keni/mázolja kéjes élvezettel :-)
  • kirol
    Nem rossz, de annyira azért nem jó.

De még milyen erővel vágja seggbe. :D
    Erről a House, vagy Tré klinika jut eszembe, valamelyikbe volt, hogy a csaj megsérült, és mondta, hogy eltörte a seggét.

Hát azon annyit röhögtem, hogy na.
  • Axon
    Ez valami qrvajó!!! :-)))))

Hétfő reggel máris bevigyorogva :-)
  • MerlinW
    Ezt csak mert zseniális:)

• MerlinW
    Jéé te még élsz?:)
  • Atomreaktor
    nem sikerült:)
  • Atomreaktor
    kipróbálom, hátha;)
  • Atomreaktor
    talált, süllyedt, de sör nem jár érte:)
  • takysoft
    az proxyk általában úgy működnek, hogy azt tiltják, amit nem akarnak h elérjék.
    nem úgy, h azt engedik, amit szabad. (mert akkor szánalmasan semmit se lehetne csinálni a nettel)

így a proxy oldalak legtöbbször nincsenek letiltva. (persze komolyan esetekben igen, de majd eldől, h itt mi áll fent.)
  • mandm
    Az baj, hogy a "tízezer ingyenes proxy oldal"-t is valahogy el kell érni. A "tízezer ingyenes proxy oldal" a cégesproxy túloldalán van, kint az Interneten, oda is csak a céges proxyn keresztül tud eljutni, vagyis nem tudja azt kikerülni.
    Marad a sörös megoldás
  • kirol
    Ez a ABBYY PDF Transformer 2.0 egész jó. Köszi.

Olyan progi van, amivel a mindenféle védettséget szedhetem le a PDF-ről, miközben PDF is marad?
  • Axon
    "olvasó"?

Csak nem könyvtárban dolgozol? :-)
  • takysoft
    ja persze vagy tízezer ilyen ingyenes proxy oldal van, ha ezzel nem mindig megy, akkor google: --> "anonymous surf"
    és kidob ezret.
  • takysoft
    esetleg lenne még az a lehetőség, hogy te is használsz egy proxit még pluszban. úgy talán meg van kerülve a dolog.
    pl: SchoolProxy
    alul bepipálod, h encode url, meg h encode page, beütöd a kongregate-et, és kipróba:D

tudom, tudom, én nem értek semmihez, de azért 1 próbát megér, nem?

nálunk suliban pl a teveclub volt letiltva proxyban, és rokon nagyon szomorú volt miatta. ezzel ment.

majd írd meg, müxik-e:D
  • Atomreaktor
    akkor azt hiszem marad a sörös verzió:) mindenesetre köszi a segítséget! azért szerencsére a data.hu nincs letiltva, így szinte torrent mennyiségű cuccot tudok letölteni:)
    azért ez nem fair, mert az olvasó ha behoz egy laptopot, ő sem tud játszani neten:) nem mintha az lenne a dolga, de akkor is...:)
  • Axon
    Nos a sörös lehetőség működhet, mivel minden egyes gépre külön lehet szabályokat felállítani, így a te gépeden még mehet (mint ahogy valószínűleg a rendszergazdák gépén is mennek ezek a játékok).
    Proxy szervert ki lehet kerülni, ha van egy külön gép átjárónak. Ilyenkor az átjáró gép IP címét kell megtudni, majd beállítani a gépeden. Na persze egy jó rendszergazda eleve letilthatja az átjáró közvetlen elérését, mindenesetre egy próbát megér. Esetleg az is előfordulhat, hogy az átjáró gépen csak a 80-as port van letiltva (ezt használják a böngészők), mivel vannak olyan szolgáltatások (pl. pop3, smtp, satöbbi) amelyeket nem lehet/szoktak proxyzni, így azokat közvetlenül engednie kell az átjárónak. Ilyenkor más dolgod sincs, mint a böngészőt rávenni, hogy ezután ne a 80-as porton akarjon kommunikálni a külvilággal. Na persze profibb helyeken van az átjárókon IGAZI tűzfal alkalmazás (nem olyan vicces játékok, amelyeket a windóz juzerek használnak a gépeiken tűzfal programként, nemlétező biztonságban ringatva magukat). Ilyen például a magyar fejlesztésű Zorp, amely belenéz a csomagokba és ha egy adatcsomag például pop3 tartalomnak hazudja magát, közben pedig web tartalmat rejteget azt a csomagot kíméletlenül pofán vágja (azaz eldobja).
  • Atomreaktor
    és azt nem is lehet sehogy kikerülni? vagy ha a bizalmába férkőzök egy informatikusnak egy-két sörrel, akkor be tudja állítani, hogy az én gépemen működjenek ezek az oldalak is? egyébként az egész a nanowar játék miatt indult ki;)
  • Axon
    Ha a munkahelynek proxy szervere van (pl. squid), akkor meg tudják tenni.
  • Atomreaktor
    Sziasztok!

segítséget szeretnék kérni, bár a segítségemhez nem tudok túl sok információt adni. mhelyemen működik rendesen az internet, egy kivétellel: pl. a kongregate.com-on a flash alapú multiplayer játékok nem működnek. hogyan tudják ezt az informatikus kollegáim letiltani? meg lehet ezt egyáltalán kerülni vhogy?
  • trmn #26757
    Rhiannon milyen? Játszott vele valaki?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a PDF2Word 1.4 tökéletesen benyomott egy 26 MB-os képekkel teli Dungeon Siege 2 végigjátszást word-be... 182 MB lett a sok nagy méretű kép miatt :))))
    Aztán a FrontPage 2003-al azt csináltam vele, amit nem szégyelltem.
  • trmn #26755
    Mondom, hogy nézzétek meg amiket felraktam. A legjobbak...
  • kirol
    Ezt lehet kipróbálom.
  • kirol
    A találással nincs is gond, csak nem túl jók.
  • MerlinW
    Beírod gugliba hogy pdf to word convert és rögtön találsz sokat.
  • Atomreaktor
    acrobat professional-al lehet karakterfelismerést végeztetni, majd word-be menteni.
  • Atomreaktor
    öööö... hát ekkora távot nem fognak letekerni:)))
  • trmn #26749
    Nézzetek föl a polcra. (143_ alá)
  • kirol
    Nekem megvannak, mert én kértem anno is tőle.
    Csak azok nem jók. Gondoltam már azóta csak vannak újak.

Mert ugyan valamit csinálnak, de nem képesek korrekten megcsinálni azt a word szöveget. Vagy mondatonként szövegbe rakják, vagy nem ismerik fel a táblázatokat, és szétcsúsztatnak mindent, vagy egyéb böszmeségeket csinálna.

Van egy netes oldal (így fejből nem tudom csak otthon van elmentve), ahova berakod a PDF-edet, és abból mail-ban visszaküldi az átalakított már word fájlt. Azonban ez csak 1-2 oldalt csinál meg.

De azt valami istenkirályul! Na ilyen kellene nekem csak offline és oldalkorlátozás nélkül.
  • Axon
    Egyszer Imyke rakott fel a polcra egy rakás pdf buheráló progit. Azokkal minden létező perverziót el lehetett követni egy pdf fileon. Hátha megvannak még valakinek.
  • moonster
    Ilyet én is keresek.
  • kirol
    Tud valaki egy jó progit, ami PDF-ből word szöveget csinál? És jól használható, nem csak szövegek, hanem ábrákat is kezel.
  • kirol
    Hát nagyon elbeszélünk egymás mellett. :(

Ha hozzád vinném vissza, de a nagykered megszűnt akkor te azt mondanád, persze szívesen kicseréljük a saját költségünkre?
    Vagy összebarkácsolnád?

A kérdésem már jó pár hsz-e ez, hogy mi a jogszerű eljárás erre.
  • MerlinW
    Hát az majd kiderül. De ezt is megkérdezheted:) Egyébként nem nagyon szokták javítani.
  • MerlinW
    Kb:) De azok sem sokáig:)
  • kirol
    Mi az újdonság nekem?
    Mondom hogy az már nem téma, hogy hogy kerül oda, csak az, hogy mit várhatok, újat, vagy javíthatják is?

Erre meg pont az utazásról írogattok.
  • moonster
    Merlinw: azok akik videkrol koltoztek fel. :)

• Axon
    Na ezt a két utolsó beírást élvezettel olvastam :-)
  • MerlinW
    Maximálisan egyetértek, de Kirolnak ez az újdonság, nekünk meg az:)
    Én is egy híján 30 éve...:) Én sem szeretem a pesti lányok többségét. Bár azért akadnak emberi darabok is köztük...